Find dine haveplanter ved PlanteCenter Fyn

Bor du på Fyn, og skal du i gang med at planlægge eller udvikle din have? På https://plantecenterfyn.dk/ finder du de smukkeste frugttræer, færdighække, blomsterfrø og meget mere. Det er alt sammen parat til at komme i jorden, så det er bare med at gå i gang med arbejdet.

Frugttræer

Ønsker du en smuk have med flotte frugttræer? Det kan også være, du drømmer om at skabe din egen lille plantage med hjemmedyrket frugt? Blandt de mest populære frugttræer er:

  • Æbletræer
  • Pæretræer
  • Kirsebærtræer
  • Blommetræer

Fordelen ved at dyrke frugttræer er, at du får frisk frugt, du kan spise. Samtidig kan du vælge præcis de sorter, der er dine favoritter.
Har du en ekstra solrig placering i din have, kan du faktisk også dyrker flere eksotiske frugttræer. Det kan f.eks. være ferskner, abrikoser eller nektariner.

Færdighække

Drømmer du om en færdighæk, så du ikke skal vente flere år på, at den gror op? Det kan du finde hos PlanteCenter Fyn. Når du køber en hæk her, går der ikke mange år, før hele din have er lukket af og klar til at nyde privatlivet i.
Herunder kan du se, hvilke færdighække du finder hos PlanteCenter Fyn:

  • Liguster
  • Bøg
  • Rødbøg
  • Forsynthia
  • Blærespiræa `Diablo´

PlanteCenter Fyn forhandler færdighække fra NemHæk. Her er der mange muligheder i sortimentet. Eksempelvis er bøg et af de mest populære valg, fordi den grønne farve er smuk, når hækkens blade springer ud om foråret.

Du kan finde hækplanter i størrelserne: 125 cm, 150 cm og 180 cm. Så er det bare at vurdere hvilken højde, der passer bedst til din have. Nogle ønsker meget afskærmning og privatliv, imens andre blot ønsker en mere diskret afgrænsning af haven.

Blomsterfrø

I mange danske haver finder du smukke blomster. De starter ud som blomsterfrø. Dog bliver kun de bedste blomsterfrø til frodige blomsterbede og sommerblomster i dine højbede.
Hos PlanteCenter Fyn kan du få vejledning til at vælge de rigtige blomsterfrø. Du kan også få vejledning i, hvordan du passer dine planter bedst muligt, så de vokser sig store og smukke.

Det er bedst at så dine blomsterfrø, når temperaturen er mindst 10 grader. Ved for lave temperaturer mugner blomsterfrøene. Derfor bør du altid give dig i kast med at så blomsterfrø om foråret, som er månederne fra april til juni.
Du kan også læse om den bedste måned at så de forskellige frø på selve frøblandingerne og varekortene.