Et nyt legetøj til dine børn – prøv et segboard

Det er en fordel at aktivere sit barn en masse, så det opnår en masse god motion. Til denne motion og aktivering findes der en masse gode muligheder, og vi elsker at kunne hjælpe dig med at finde på nye måder du kan få dit barn op i puls gennem leg. 

Et legetøj der er smart til børn er blandt andet det populære segboard, som både fås til børn og voksne. Der er forskel om du ønsker dette transportmiddel og legetøj til forskellige aldersgrupper. Det er afgørende for størrelsen, først og fremmest, og dernæst om det har nogle smarte funktioner. 

Et segboard til børn er en selvbalancerende legetøj eller transportmiddel, som ofte bruges udendørs, når børn skal bevæge sig rundt. Det kaldes også et hoverboard. Et segboard er ikke blot et godt legetøj, men også en god måde at træne dit barns balance.

Find fordele ved et segboard til dine børn

Det er ikke kun børn, som benytter sig af et segboard, og du kan derfor med fordel som forælder også benytte dette legetøj. Det kan bruges, hvis dine børn skal transporteres i skole, uden altid at skulle benytte cyklen. 

Det er et billigt alternativ til både at tage bussen, køre i bil eller købe en dyr cykel. Det er nemlig ofte muligt gennemsnitligt at købe et segboard til børn i prisklassen 100-700 kr. Du kan derfor billigt og nemt få transporteret de små.

En anden fordel ved dette legetøj og transportmiddel er, at det ikke vejer så meget, og det er derfor nemt at tage med rundt og placere. Du har mulighed for nemt at tage det med, og lade børnene stille det bagerst i klassen eller fritidshjemmet.

Et segboard er dog til de lidt større børn og ikke børn under 5 år, da det alligevel kræver en hel del god balance og kropskontrol. Det frarådes derfor mange steder at lade små børn i denne alder benytte denne type legetøj. 

 Derudover er det vigtigt at du udstyrer dine børn med hjelm, når de benytter legetøjet, da det er muligt at falde, præcis lige så vel som på en cykel. Det kan derudover også være en fordel af give dem knæbeskyttere og andre sikkerheds udstyr på ved brug.

Hvad skal du være opmærksom på?

Når du begiver dig ud i at købe dit kommende segboard til børn, så er der nogle ting du kan holde øje med i din kvalitetssikring. Det første du skal eller bør holde øje med er om det er CE eller RoHS mærket. 

Dette mærke indikerer sikkerheden på legetøjet. Det fortæller dig noget om de tekniske sikkerhedsfaktorer, som skal være på et sådant legetøj. Det er dog et dansk mærke, og du kan derfor kun holde øje med dette, når du handler de danske mærker og brands.

Tjek op på muligt tilbehør og batteriet på boardet. Det har påvirkning på hvor længe det kan bruges ad gangen under en opladning. Og tilbehøret giver større muligheder på sigt, hvis der skal tilkøbes ting og sager.