Espressomaskine Test 2023 – Aldrig gå ned på kvalitet, de bedste kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 8 bedste espressomaskiner på markedet, når man skal ud og købe en ny espressomaskine. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-8-liste med de bedste bedømte espressomaskiner. Disse 8 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, pris, design, bønnekapacitet, vandbeholder og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


DeLonghi ECAM 21.117.B

På førstepladsen af vores liste over espressomaskiner, kommer denne testvindende espressomaskine, som blev testvinder hos tænk.dk i 2014. Har en flot gennemsnitlig effekt på vores liste, den har desuden også en lav pris hvis man tænker på hvad man får for den, designmæssigt er en utrolig flot at kigge på. Med en god bønnekapacitet og vandkapacitet, behøver du ikke fylde den hele tiden, sidst men ikke mindst så har denne model næsten alt ekstraudstyr som er muligt at putte i den.

Effekt

For at din espresso skal blive færdigt hurtigt, så er det vigtigt at have en motor som har en god effekt, da vandet bliver hurtigere varmet op når du trykker start på maskinen. Denne model fra DeLonghi har en effekt på hele 1.450 Watt, hvilket hurtigt sørger for at din ny brygget espresso er færdigt til at drikke. Du kan vælge imellem friskkværnet kaffe, eller du kan vælge formalet kaffe som kan vælges efter behov.

Pris

Selvom den ligger på førstepladsen, at det er en testvindende espressomaskine og har rigtig meget ekstraudstyr, så er prisen utrolig lav. Den har et prisskilt på kun 2.157 kr. hvilket faktisk er en af de laveste på vores liste, det er også derfor den er på førstepladsen.

Design

Er en kompakt espressomaskine som fylder en smule, men slet ikke for meget i køkkenet eller hvor du har den, den er også meget flot at have stående fremme. Det er en maskine som hurtigt vil få opmærksomhed, når folk træder ind i rummet.

Bønnekapacitet og vandbeholder

For at undgå at du skal genopfylde maskinen hele tiden, har DeLonghi ECAM 21.117.Ben god bønnekapacitet på 250 gram, mens vandbeholderen er på 1,8 liter. Alt det lagt sammen skal du kun fylde op engang imellem, som hver anden eller tredje dag, på trods af at du drikker flere kopper om dagen.

Ekstraudstyr

Denne model har utrolig meget ekstraudstyr der kan blandt andet nævnes, integreret kværn, udtagelig vandbeholder, justerbar kaffemængde, tilpasning af kophøjde samt rense og afkalkningsprogrammer.


DeLonghi ECAM 22.110.B

Delonghi er et meget anerkendt mærke når man tænker på espressomaskiner, de har produceret espressomaskiner i mange år, hvor de har produceret meget holdbare og brugervenlige espressomaskiner. Det er en model fra Delonghi som minder meget om førstepladsen, en af de få forskelle er egentlig bare mængden af ekstraudstyr, selvfølgelig også prisen hvor den her model er den billigste på vores liste. Effekten er helt gennemsnitlig, meget lav pris, super flot design, flot bønnekapacitet og vandkapacitet, derudover har den utrolig meget ekstraudstyr.

Effekt

Producenten af disse espressomaskiner har den samme motor, når det gælder effekt da de har fundet ud af, at effekten på 1.450 Watt er den ideelle effekt for at få mest muligt ud af espressomaskinen. Det er den rigtige effekt når det gælder tiden, tiden for at maskinen har produceret en kop espresso, for at vandet har den rigtige temperatur.

Pris

DeLonghi ECAM 22.110.B er den absolutte billigste på vores liste, den er næsten 500 kr. billigere end den der kommer tættest på, hvilket har en stor betydning. Da man ikke har behov for et højt budget, hvis man skal ud og købe en ny espressomaskine, netop fordi denne model kun koster 1.685 kr. kan næsten alle have råd til at købe den uanset budget.

Design

Der er ikke ændret på designet af denne model, fra modellen som er over denne, ikke i udseende i hvert fald. Det gør at den er flot at kigge på, samt at den kan stå de fleste steder du har behov for den, om det er i dit køkken eller dit værksted. Den har et meget brugervenligt design, som gør at de fleste let lærer at bruge den, netop fordi der ikke er mange knapper at vælge imellem kan man hurtigt skabe sig et overblik.

Bønnekapacitet og vandbeholder

Med en stor vandbeholder får du mest ud af maskinen, hvilket er afgørende for hvor ofte man skal påfylde maskinen igen, den har en vandkapacitet på 1,8 liter. Den har en bønnekapacitet på 250 gram, der gør at du ikke skal tænke over om der er bønner nok i maskinen, den vil desuden afgive en advarsel når du skal påfylde maskinen igen.

Ekstraudstyr

Af ekstraudstyr kan nævnes, integreret kværn, aftagelig vandbeholder, rense program, auto sluk, 13 forskellige maleindstillinger og justerbar bryggetemperatur.


DeLonghi ECAM 44.660.B

Du får en fuldautomatisk espressomaskine, som for en udveksling ikke ligner de andre modeller, som er fra samme producent. Du får en espressomaskine som ser meget eksklusiv ud, som desuden er fyldt op med ekstraudstyr, designerne har tænkt på det hele da de tænkte på denne maskine. Det er også en af grundene, til at Råd & Rön kårede den som testvinder i 2014. Den har en god og gennemsnitlig effekt, prisen er i den høje ende af skalaen, mens den har en god bønne og vandkapacitet og meget ekstraudstyr.

Effekt

Den er blevet produceret med den mest optimale motor, så du får mest ud af maskinen uden at bruge for meget strøm, men på samme tid har kræfter nok til at varme vandet hurtigt op. Modellen er udstyret med en motor som har en effekt på 1.450 Watt, der lynhurtigt kan få brygget dig en kop kaffe, uanset om det skal være sort kaffe eller andet som du ønsker.

Pris

DeLonghi ECAM 44.660.B ligger i den høje ende af skalaen, som kun er overgået af en anden model på vores liste, dog får du en meget eksklusiv model. Den har et højt prisskilt som lyder på 4.625 kr. som godt kan lyde som mange penge, du skal dog huske på at hvis du bare behandler den ordentlig, så får du en espressomaskine som holder i rigtig mange år.

Design

Modellen her burde uden problemer passe ind i alle hjem, da den ser meget ekstravagant ud, den er med sit stilrene udseende og brugervenlige design. Det tager ikke mange minutter at lære at bruge denne espressomaskine, fordi DeLonghi har gået meget op i at den er let at anvende, derfor kan du roligt købe den på trods af at du ikke har ejet en før.

Bønnekapacitet og vandbeholder

Den har en stor bønnekapacitet som har plads til hele 400 gram kaffebønner, mens vandbeholderen har plads til 2 liter vand, derfor skal du meget sjældent genopfylde maskinen da der skal brygges mange kopper før den løber tør.

Ekstraudstyr

Har en god del ekstraudstyr, der kan blandet andet nævnes mælkebeholder, 13 maleindstillinger, aftagelig vandbeholder, beholder til formalet kaffe, rense og afkalknings program, automatisk sluk så du bruger mindst muligt strøm.


DeLonghi ECAM 44.620.S

Er du på udkig efter en espressomaskine som ser eksklusiv ud, men som på samme tid ikke koster spidsen af en jetjager, så er det her en af de bedste valgmuligheder du har. Den har et brugervenligt og stilrent design i højeste kvalitet, der med sin gennemsnitlige motor hurtigt kan varme vandet op til kogepunktet. Imens prisen er skruet ned men stadig holder et fornuftigt prisniveau, den har en stor kapacitet til både bønner og vandbeholder, den er designet så der ikke er spare på ekstraudstyret.

Effekt

Er som de andre modeller fra den samme producent, udstyret med en kraftfuld motor med en effekt på 1.450 Watt, som kan lave en frisklavet kaffe til dig på få minutter. For at du sparer mest muligt strøm, er den designet med indbygget automatisk sluk, på den måde slukker den selv når du ikke har den i brug.

Pris

På trods af de få ting som denne model ikke har, mens den på tredjepladsen har så er prisforskellen rimelig stor, da du sparer en god portion penge hvis du vælger at købe denne model fremfor den anden. DeLonghi ECAM 44.620.S har et prisskilt på 3.981 kr., hvilket godt kan lyde som mange penge at skulle betale for en espressomaskine, du vil få en højkvalitets espressomaskine som uden problemer vil leve op til dine forventninger.

Design

Er designet i et flot og velholdt design, som gør den nydelig at se på men også let at anvende, udover nogle dele i plastik som gør den letter. Så er den også bygget i materiale af rustfrit stål, som ikke altid passer ind i alle hjem, men uden tvivl vil passe ind i de fleste hjem. Med sit frontpanel med touch-display er det let at vælge, hvilket program man gerne vil bruge så du får lige netop den kaffe du har lyst til.

Bønnekapacitet og vandbeholder

Er udstyret med en bønnekapacitet på 400 gram, samt en vandbeholder som har plads til 1,8 liter, skal du næsten ikke bekymre dig om at genopfylde maskinen da indholdet kan holde længe. Dog vil den afgive en alarm når du skal til at genopfylde den.

Ekstraudstyr

Den her maskine er ikke udstyret med mælkebeholder, men den er udstyret med en beholder til formalet kaffe, udtagelig vandbeholder, 13 forskellige maleindstillinger, rense og afkalknings program.


DeLonghi ECAM 350.15

Den næste på vores liste er en espressomaskine fra DeLonghi, som har fået meget gode anmeldelser af både forbrugerne og eksperterne, derfor kommer den selvfølgelig også ind på vores liste på en sjetteplads. Den har den typisk effekt som disse modeller har, den er desuden også en rimelig billig espressomaskine, der bliver leveret i et stilrent design. Der medfølger en god størrelses vandbeholder, samt kan den holde en stor mængde kaffebønner.

Effekt

DeLonghi producere deres espressomaskiner med en effekt på 1.450 Watt, det er den effekt de fleste af deres modeller er udstyret med, da de har fundet ud af at den effekt er den bedste effekt. Med den effekt får man mest muligt smag ud af sine bønner, samt undgår at bruge for meget strøm imens den er i brug, fordi den har automatisk sluk funktion så den slukker efter brug.

Pris

Hvis du skal købe en ny espressomaskine, skal du være sikker på at budgettet er til det, dog får du med den her model et prisskilt som ikke er alt for højt. Denne model vil koste dig 3.452 kr. at købe, hvilket er en cirka gennemsnitlig pris af vores liste, der findes dog billigere modeller samt modeller der koster mere.

Design

DeLonghi ECAM 350.15 er designet så brugervenligt som overhovedet muligt, hvilket er afgørende for de forskellige forbrugere, uanset om det er unge mennesker eller ældre mennesker. Der er få knapper som kan trykkes på, hvor du kan vælge om det skal være almindelig kaffe eller espressokaffe, den bliver desuden leveret i en sort farve så den let kan passe ind i hjemmet.

Bønnekapacitet og vandbeholder

Det er afgørende for hvor ofte du skal genopfylde maskinen, at bønnekapaciteten er stor samt en stor vandbeholder, hvilket der også er med når du køber den. Den har en bønnekapacitet på 300 gram, samt en vandbeholder på 1,8 liter vand som betyder du roligt kan bruge den, uden at være bange for at den løber tør med det samme.

Ekstraudstyr

Det er muligt at brygge kaffe med formalet kaffe, det er muligt at tilberede 2 kopper på samme tid, der er en aftagelig vandbeholder, afkalkning og rense program.


DeLonghi ECAM 350.55

Som den sidste model fra denne producent, får du en meget effekt espressomaskine, som har næsten alt ekstraudstyr på markedet. DeLonghi er en meget anerkendt producent af espressomaskiner, de har eksisteret i over 100 år, hvor de næsten har perfektioneret de små detaljer ved deres espressomaskiner. Den har en fin effekt sam, dog er prisen i den helt høje ende, den er let at anvende for alle, mens den har næsten alt ekstraudstyr.

Effekt

Producenten har brugt rigtige mange ressourcer, på at forfine motoren på denne espressomaskine, derfor har de også fundet ud af at 1.450 Watt er det bedste. Den størrelse motoren har er ideel, for at du får mest smag ud af din kaffe, samt opnår hurtigst muligt kogende vand. Derfor har denne model fra DeLonghi en flot effekt på 1.450 Watt, som du både sparer penge på i strøm da den slukker automatisk.

Pris

På trods af den høje pris, der ligger i den dyre ende af vores liste, får du stadig en høj kvalitet som er utrolig holdbar i mange år ud i fremtiden. DeLonghi ECAM 350.55koster i indkøb 4.599 kr., hvilket godt kan lyde som mange penge, derfor skal du mærke efter om det er denne model du gerne vil købe.

Design

Når du skal købe en espressomaskine, kan valget hurtigt falde på modeller som denne, fordi de har så brugervenligt design som overhovedet muligt. Du fylder kaffebønner på maskinen oppe i toppen, hvor du kan åbne en låge og hælde bønner i, der er desuden en skuffe hvor de brugte bønner bliver kørt i så den er let at tømme.

Bønnekapacitet og vandbeholder

Det er en lille og kompakt espressomaskine, dog er pladsen udnyttet mest muligt, hvor DeLonghi ECAM 350.55udstyret med et stort rum til kaffebønner. Den har plads til hele 300 gram friske bønner, mens der er plads til 1,8 liter vand i dens beholder.

Ekstraudstyr

Du kan brygge kaffe af formalet kaffe, der kan tilberedes 2 kopper kaffe, aftagelig vandbeholder, automatisk sluk funktion, sidst men ikke mindst 13 forskellige programmer til malingindstillinger.


Jura E6

Nummer 8 på vores liste er en innovativ espressomaskine, hvor de har gået meget op i brugervenligheden, derfor er der ikke brug for en stor manual til at finde ud af at håndtere denne maskine. Med den mest optimale effekt, hvor der er forsket meget i hvilken effekt som er den bedste, prisen er den højeste på vores liste. Mens den er designet så det er let og hurtigt, at komme til at starte maskinen til en kop kaffe, derfor er bønnekapaciteten og vandbeholderen også store.

Effekt

Der er blevet brugt rigtig mange timer i at undersøge effekten, for at finde ud af hvilken effekt der passer bedst ind i Jura E6, den opnår hurtigt den optimale temperatur for at få mest ud af bønnerne. Det betyder at en espressomaskine har en effekt på 1.450 Watt, som på meget kort tid koger vandet til den rigtige temperatur så du får den bedste smag.

Pris

Jura E6er den absolutte dyreste af hele vores liste, den har en meget høj pris hvilket også er afgørende for om, hvor mange der har råd til at købe den. Når du køber denne maskine får du en velkomstgave med i købet, hvor du modtager hele 3.000 gram bønner, dog er en pris på 7.995 kr. en meget pebret pris.

Design

Med et flot ydre i rustfrit stål, får du en espressomaskine som ikke kun ser eksklusiv ud, men hvor den er eksklusiv. Den har et panel på fronten, hvor du styrer maskinen via knapper, der kan du indstille den til hvilken slags kaffe du gerne vil have. Det er desuden også muligt at lave 2 kopper kaffe på samme tid.

Bønnekapacitet og vandbeholder

Med et rum som er lettilgængeligt er det nemt at hælde friske bønner ned i den, vandbeholderen er også let at tage af maskinen og fylde den igen. Med en plads til 280 gram og 1,9 liter vand, kommer du ikke til at mange plads, samt at skulle bruge tid på at fylde den op hele tiden.

Ekstraudstyr

6 forskellige maleindstillinger, aftagelig vandbeholder, afkalkning og rensnings programmer, automatisk sluk for at spare mest muligt strøm.


Philips HD8821

Som den første espressomaskine på vores liste, som er af en anden producent, får du en espressomaskine som er produceret i høj kvalitet samt et stilrent design. Du får en maskine som har en meget stor effekt, imens prisen er skruet helt i bund, er designet så alle kan finde ud af at bruge den. Den har plads til en gennemsnitlig bønnekapacitet og vandbeholder, dog har den ikke så meget ekstraudstyr men det afspejler også prisen.

Effekt

Ønsker du en lynhurtig kop kaffe, så kræver det at du har en høj effekt, fordi jo højere effekt jo hurtigere kan den lave kogende vand. Denne model har en effekt på hele 1.850 Watt, hvilket giver mange kræfter men det koster også mere i strøm, du skal dog ikke være bange for den bruger for meget i strøm.

Pris

Fordi den ikke har ligeså meget ekstraudstyr, som de fleste modeller er konstrueret med, så er prisen også meget lav. Philips HD8821 har en pris som lyder på 2.499 kr. som er en lav pris, hvilket gør at du roligt kan købe den, næsten uanset hvilken indkomst du har i boligen.

Design

Kommer i et flot og stilrent design, hvor det meste er i en blank sort plastik, der også er afgørende for vægten af maskinen. Den er designet så den er let at bruge, da den har en enkelt knap til at lave kaffe, derfor kan du heller ikke vælge styrke eller temperatur på den valgte kaffe.

Bønnekapacitet og vandbeholder

For at du kan få mest ud ud af din friskkværnet kaffe, så skal du have en beholder til den samt en beholder til vand, disse to skal selvfølgelig holde en vis mængde af begge to. Derfor er denne maskine med en bønnekapacitet på 250 gram, samt en vandbeholder på 1,8 liter vand, en maskine med masser af plads.

Ekstraudstyr

Hvis du køber denne espressomaskine medfølger der, en aftagelig vandbeholder, mælkeskummer, automatisk sluk funktion, afkalknings og rense program.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 8 bedste espressomaskiner i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, pris, design, bønnekapacitet, vandbeholder, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige espressomaskiner når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse espressomaskiner, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige espressomaskiner. og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.