Espressomaskine Fra Siemens Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste espressomaskiner fra Siemens på markedet, når man skal ud og købe en ny espressomaskine fra Siemens. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte espressomaskiner fra Siemens. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, pris, design, bønne kapacitet, vandbeholder og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


SIEMENS TI303203RW Silver/black

Den første på denne liste, over disse 5 forskellige, espressomaskiner fra Siemens er denne enormt gode model. Det er en espressomaskine, som er meget eftertragtet blandt forbrugerne, fordi den har enormt gode funktioner. Men også fordi den, har fået rigtig gode anmeldelser af både, forbrugerne men også af eksperterne der har testet den. Effekten er rigtig høj, men stadig ikke for høj, til at den er meget dyr i drift, derfor er den meget effektiv men billig at anvende. Prisen er ikke særlig høj, det betyder at de fleste, kan finde råd til at købe den til at gøre, det lettere at lave kaffe. Udover at være effektiv, så er det en meget flot espressomaskine, som har et design der falder til enhver smag. Denne espressomaskine har en høj kapacitet, både når det gælder bønnekapacitet, men også når det gælder vandbeholderen.

[afp id=”995″]

Effekt

Det kræver en høj effekt, hvis du skal bruge en espressomaskine, der er effektiv men stadig ikke for dyr i drift. Der kommer denne espressomaskine, ind med en effekt på 1.300 Watt, det er en meget balanceret effekt. Det gør den meget effektiv, mens den stadig ikke har, en alt for høj effekt til at gøre den meget dyr. Den er faktisk ikke særlig dyr i strøm, hvilket er en meget stor fordel.

Pris

En espressomaskine koster mere, end hvad en almindelig kaffemaskine, vil koste men det er også fordi den har mere teknologi. Det skal dog ikke, være en alt for dyr maskine, at købe for en almindelig borger. SIEMENS TI303203RW har en pris, der er på 3.499 kr. hvilket måske er lidt høj, men stadig meget eftertragtet.

Design

Med en lav pris skulle man tro, at designet var billigt lavet, det er dog slet ikke tilfældet. Derudover skal du huske, at denne model fylder lidt mere, end hvad en almindelig kaffemaskine gør, det skal du sikre dig at du har plads til, før du vælger at købe den.

Bønne kapacitet og Vandbeholder

Du behøver ikke påfylde maskinen, hver gang du har brugt den, fordi SIEMENS TI303203RW har en meget god kapacitet. Både når det gælder pladsen til kaffebønner, men også når det gælder, vandbeholderens kapacitet til vand. Vandbeholderen har en kapacitet på 1,4 liter, mens den har en bønne kapacitet på 250 gram bønner.

Ekstraudstyr

Maskinen har automatisk sluk, mens den også renser sig selv efter brug, heldigvis er der også indbygget kaffekværn.


SIEMENS TQ505R09

Nummer 2 på vores liste, er en stor og rummelig espressomaskine, der er egnet til en større familie. Den kan også bruges, til et mindre kontor, hvor kaffen foretrækkes nykværnet fordi den har meget mere smag. Den her espressomaskine er, en meget professionel espressomaskine der er rigtig god, mens den også kan brygge forskellige former for kaffe. Effekten er i den høje ende, men det er også en nødvendighed, fordi det er en stor espressomaskine. Prisen er ret høj, men det er med garanti dine penge værd, fordi det her er en meget god espressomaskine. Den her espressomaskine er ikke bare god, men også flot da den har et design, der hurtigt fanger dine gæsters opmærksomhed. Både bønne kapacitet og vandbeholder, har en høj kapacitet som gør den egnet, til en større familie der drikker rigtig meget kaffe.

[afp id=”996″]

Effekt

Det kræver en høj effekt, for at denne maskine, kan tilfredsstille dine behov når det kommer til kaffe. Dette betyder dog også, at den koster lidt mere i strøm, hvis den bliver brugt meget ofte. Dette gør dog stadig ikke, at den er alt for dyr i strøm, men en stor maskine kræver bare mere strøm, derfor har den her model en effekt på 1500 Watt.

Pris

Når du ser prisen, på den her espressomaskine, kan den godt virke meget høj. Det er dog en rigtig god pris, hvis man kigger på funktionerne, så er den faktisk ikke særlig dyr. Det er en espressomaskine, der har en pris på 5.499 kr. som de fleste, måske skal spare lidt sammen for at købe, men det er en espressomaskine der vil glæde dig i mange år.

Design

Designet på SIEMENS TQ505R09 gør, at den er meget flot at kigge på, mens den har nogle gode funktioner. Der er et LCD display, hvor du kan vælge hvilken, form for kaffe du gerne vil drikke. Du kan også meget hurtigt, vælge hvilken styrke din kaffe, skal have når den brygges.

Bønne kapacitet og Vandbeholder

Der sidder en meget stor beholder, til både bønner men også, til din vandbeholder. Det betyder at du ikke, skal fylde den op flere gange om dagen, men faktisk bruge den i flere dage før du har brug, for at påfylde din maskine igen. Vandbeholderen har en kapacitet på 1,7 liter, mens beholderen til dine kaffebønner har en kapacitet, der er på 270 gram.

Ekstraudstyr

Med indbygget kaffekværn, automatisk rense program, automatisk sluk, samt en mælkeskummer så du får en cremet kaffe.


SIEMENS TP503R09

Er du træt af en almindelig sort kaffe, der kommer fra din gamle kaffemaskine, hvor du bruger almindelige kværnede bønner, som har mistet meget af sin smag. Så skal du kigge, på en espressomaskine som den her, som Siemens har produceret. Det er desuden vigtigt, at du kigger på hvilken model som du køber, alt efter hvilket behov som du har for en espressomaskine. Der sidder en stærk motor, som har en meget høj effekt, hvilket er krævet af den her espressomaskine. Den her model minder, utrolig meget om den sidste nævnte model, forskellen er dog prisen og nogle få ændringer. Designet gør den avanceret, men stadig meget brugervenlig, så alle kan lære at bruge den på meget kort tid. Den bønne kapacitet og vandbeholder, der sidder på den her espressomaskine, er i den høje ende så den er perfekt til den store kaffe drikker.

[afp id=”997″]

Effekt

Effekten er høj fordi, den her espressomaskine kan rigtig meget, den kan brygge flere former for kaffe til dig. Så mulighederne er rigtig mange, mens den dog stadig, ikke koster alt for mange penge i strøm. Den her espressomaskine har en effekt, som ligger på 1500 Watt, hvilket giver den mange kræfter men stadig koster lidt i strøm.

Pris

Prisen for at købe den, kan godt virke som mange penge, men den vil derimod være alle pengene værd. Fordi det er en espressomaskine, som kan holde i mange år, det er endda på trods af at du bruger den flere gange om dagen. Hvis du vil købe, den her espressomaskine så, koster den omkring 5.089 kr. hvilket er en rigtig fair pris.

Design

Det er en yderst flot espressomaskine, der passer ind i stort set alle hjem, der har brug for en effektiv espressomaskine. Den kommer i et sort design, der sidder en vandbeholder på siden, som gør den let at fylde op. Derudover er der et LCD display, hvor du kan vælge, mellem de forskellige former for kaffe.

Bønne kapacitet og Vandbeholder

Det er en fordel, at kigge på kapaciteten før du køber, da det er afgørende for hvor mange kopper du kan brygge. SIEMENS TP503R09 har en bønne kapacitet, der er på 270 gram, mens vandbeholderen kan fyldes, med op til 1,7 liter vand. Det er mere end rigeligt, til at brygge mange kopper kaffe, før den er løbet tør.

Ekstraudstyr

Når mælkesystemet kræver rengøring, så gør den det automatisk, med damprengøring som fjerner alt snavs.


SIEMENS TI313219RW Black

Hvis du ikke har særlig meget bordplads, men stadig gerne vil købe, en espressomaskine fordi det både er lettere men også giver en bedre smag. Så tag et ekstra kig, på den her model fordi, den fylder ikke særlig meget, mens den stadig er meget effektiv. Forbrugerne har rost den, til at være en pålidelig espressomaskine, der er meget god. Effekten er rigtig god, men stadig lav nok til, ikke at koste for mange penge når det gælder strømforbrug. Det her er en espressomaskine, der ikke koster mange penge, når du skal købe den ind til dit hjem. Med et stilrent design så, er det her en meget flot espressomaskine at kigge på, den er også brugervenlig under drift. Med en høj bønne kapacitet, skal du kun fylde flere kaffebønner på, en gang hver anden dag, selvfølgelig alt efter hvor meget kaffe du drikker. Der sidder også en stor vandbeholder, som du kan brygge mange kopper kaffe, før du igen skal fylde den op.

[afp id=”998″]

Effekt

Der er ikke en høj effekt, når du køber den her espressomaskine, det er dog heller ikke nødvendigt. Fordi den har stadig, en effekt som kan brygge, en kop kaffe meget hurtigt til dig. Derudover koster den meget lidt, når det gælder hvor højt, et strømforbrug den har under drift, dette sker på grund af en effekt på kun 1300 Watt.

Pris

Du skal selvfølgelig heller ikke, betale nogen høj sum, for den her espressomaskine. Dette gør den egent, til et kontor eller lignede, der ikke har lyst til at bruge mange penge, når de skal købe en espressomaskine. SIEMENS TI313219RW Black har med sin gode pris, der er på 3.399 kr. et godt alternativ til en gammel traditionel kaffemaskine.

Design

Denne elegante espressomaskine fra Siemens, vil let passe ind, hos alle hjem der har købt den. Det er en meget flot espressomaskine, der har et meget flot design, hvor det meste af maskinen er sort. Den første kop kaffe, som du skal brygge, bruger du meget lidt tid på da denne maskine bliver hurtigt varm.

Bønne kapacitet og Vandbeholder

Selvom den ikke er lige så stor, som de fleste modeller, så har den stadig en stor bønnekapacitet. Der er nemlig plads, til hele 250 gram kaffebønner, i den beholder som er integreret i maskinen. Derudover er der plads, til omkring 1,4 liter vand, i den aftagelige vandbeholder.

Ekstraudstyr

Du kan tage mælkedysen af, så den er let at rengøre, ved at putte den i opvaskemaskinen. Derudover renser maskinen sig selv, både når den slukker, men også når den tænder.


SIEMENS TQ507R03

Rosinen i pølseenden er den her meget flotte, men stadig effektive espressomaskine, hvor der ikke kun er fokuseret på design. En kæmpe fordel ved en espressomaskine, det er at den kværner dine kaffebønner, når de er kværnet kommer de i en separat beholder, så du slipper for at tømme den hver eneste gang. Effekten er gennemsnitlig under drift, så du får både styrke, men også drift omkostninger helt i bunden. Den eneste ulempe der kan være, ved at købe den her espressomaskine, kan kun være prisen på den, hvor netop prisen er ret høj. Der er ikke en finger, at sætte på designet af, denne enormt gode espressomaskine. Det er en af de største, samt flotteste espressomaskiner som, du kan finde på den her liste. Det er et let valg, hvis du vil købe en espressomaskine, at valget falder på den her model.

[afp id=”999″]

Effekt

Med alle de funktioner, som denne espressomaskine har, så kræver det også mere strøm. Dog er det en billig espressomaskine, når det kommer til, hvor meget strøm som den bruger under drift. Hvor den under brug, kun bruger en motor, der har en effekt på 1.500 Watt.

Pris

Det er som sagt, den eneste ulempe ved denne espressomaskine, nemlig at pris er lidt høj. Det er faktisk den espressomaskine, der har den højeste pris, blandt disse 5 forskellige espressomaskiner fra Siemens. SIEMENS TQ507R03 har en pris, der er på 6.999 kr. det er ret mange penge at skulle, bruge på en espressomaskine.

Design

Det er et af de flotteste design, en espressomaskine kan have, hvilket er en fordel hvis den står fremme, hvor dine gæster kan se den. Det eneste du skal gøre, for at få en kop kaffe, der er friskkværnet det er at trykke på den flotte LCD skærm. Så vil hele processen, ske automatisk når du har trykket, på knappen og valgt din kop kaffe.

Bønne kapacitet og Vandbeholder

Som den største espressomaskine, har den også en stor kapacitet, både når det gælder bønne kapacitet, men også når det gælder vandkapacitet. Bønnebeholderen har et aromalåg, som sørger for at smagen bliver, bibeholdt i længere tid, derudover har den en kapacitet på 270 gram. Vandbeholderen er også stor, der kan nemlig være 1,7 liter i den.

Ekstraudstyr

Det her er bare nogle, af de få former for ekstraudstyr, som følger med til denne espressomaskine. Hvor der er automatisk rengøringsprogram, afkalkningsprogram, aftagelig drypbakke og aftagelig mælkedyse der er let at rengøre.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste espressomaskiner fra Siemens i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, pris, design, bønne kapacitet, vandbeholder, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige espressomaskiner fra Siemens når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse espressomaskiner fra Siemens, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige espressomaskiner fra Siemens og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.