Espressomaskine Fra DeLonghi Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste espressomaskiner på markedet, når man skal ud og købe en ny espressomaskine. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte espressomaskiner. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, pris, design, bønne kapacitet og vandbeholder, ekstraudstyr og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


DeLonghi ECAM 21.117.B

Denne fuldautomatiske kaffemaskine, som er enormt effektiv, mens den også er kåret som testvinder. Den blev kåret som testvinder, af forbrugerrådet tænk.dk i 2014, som den bedste espressomaskine i test. Det her er en espressomaskine, som er blevet rost til skyerne af, både forbrugerne men også eksperterne. Den er udstyret med en stærk motor, som har en god effekt, der holder strømforbruget så langt nede som muligt. Derudover er det en billig espressomaskine, som ikke koster ret mange penge, selvom du får enormt gode funktioner. Designet er stilfuldt, men stadig meget elegant og brugervenligt, som bliver leveret i stærke materialer. Den er udstyret med en beholder, som kan holde en god portion bønner, mens vandbeholderen også er rigtig god, så du ikke skal fylde den op, flere gange om dagen.

[afp id=”220″]

Effekt

Det er nødvendigt at, når du skal kigge efter, en ny espressomaskine. At du kigger efter en model, som har en høj effekt, men stadig ikke en alt for høj effekt. Det er nemlig afgørende for, hvor meget strøm din maskine bruger, om den koster for mange penge i strøm hvert år. En espressomaskine som den her, har en effekt på 1.450 Watt, som er højt men ikke for højt, så strømforbruget bliver holdt nede.

Pris

Dette er en af de billigste, men stadig mest effektive espressomaskiner, som der er at finde på den her liste. DeLonghi ECAM 21.117.B Espressomaskine, har en rigtig god pris, som faktisk kun ligger på 2.149 kr. hvilket er en lav pris, så selvom du har en mindre indkomst, vil det stadig være muligt at købe denne maskine.

Design

Vil du gerne købe en meget funktionel espressomaskine, som står rigtig flot i hjemmet, men stadig ikke er alt for dyr. Så er det måske, den her espressomaskine som, du skal tage et ekstra kig på. Det er en let maskine, som kun har en vægt på 9 kg, mens den er 40,5 centimeter høj, har en bredde på 29 centimeter og en dybde på 49 centimeter.

Bønne kapacitet og vandbeholder

Den her espressomaskine har en stor vandbeholder, som har en kapacitet, der er på hele 1,8 liter vand. Det betyder at du, ikke skal påfylde den særligt ofte, selvfølgelig alt efter hvor meget kaffe der bliver drukket. Derudover har den en, beholder til friske kaffebønner, hvor der kan være hele 250 gram kaffebønner.

Ekstraudstyr

Der er afkalkningsprogram, samt et rensningsprogram, mens der også er mælkeskummer.


DeLonghi ECAM 44.660.B

Vil du gerne købe en eksklusiv espressomaskine, så er en model som den her, helt klart et ekstra kig værd. Det her er en meget effektiv espressomaskine, som også har mange ekstrafunktioner, som følger med i handlen når du køber den her espressomaskine. Den blev kåret som testvinder, hos svenske Råd & Rön, i 2014 som den bedste i test, efter at have blevet testet under meget specifikke krav. Den har en motor, som har en meget gennemsnitlig effekt, hvilket holder dit strømforbrug ned, selv på trods af at du anvender den ofte. Den største ulempe ved at, købe en den her espressomaskine, kan kun være prisen på maskinen som er ret høj. Designmæssigt er den meget ekstravagant, fordi den har et panel, som har mange knapper med hver sin funktion. Den har den største bønnebeholder, som kan holde rigtig mange kaffebønner, hvilket gør hverdagen meget lettere. Vandbeholderen på denne espressomaskine, er også rigtig stor, så du skal påfylde mindst muligt.

[afp id=”222″]

Effekt

Det kræver en del strøm at, få vandet til kogepunktet meget hurtigt, hvilket den her espressomaskine også har. Dog har den stadig ikke, en effekt som bruger for meget strøm, men holder dit strømforbrug nede. Denne espressomaskine har en effekt, som er på 1.450 Watt, som hurtigt koger dit vand, men stadig ikke koster for mange penge i drift.

Pris

Den største ulempe ved denne espressomaskine, er helt sikkert prisen, når du skal købe den. Det er nemlig den espressomaskine, som koster mest blandt disse 5, forskellige espressomaskiner fra DeLonghi. Hvis du skal ud og købe, denne espressomaskine så koster den, en lidt stor sum på 4.352 kr.

Design

Dette er ikke bare en effektiv, men også enormt flot espressomaskine, som hurtigt vil få opmærksomhed af dine gæster. Derudover er det en espressomaskine, som ikke fylder særlig meget på bordet, den er også let at flytte rundt med. DeLonghi ECAM 44.660.B Espressomaskine, vejer kun 11 kg mens den er 36 centimeter høj, har en bredde på 26 centimeter og en dybde på kun 46 centimeter.

Bønnekapacitet og vandbeholder

For at du mindst muligt skal, tænke over hvor ofte du, skal fylde maskinens vandbeholder. Så er den her espressomaskine, udstyret med en vandbeholder, der har plads til 2 liter vand. Den har ydermere også, en høj bønne kapacitet til omkring 400 gram, kaffebønner som tager et stykke tid at bruge, før den skal fyldes op igen.

Ekstraudstyr

Med justerbar kaffestyrke kan du, selv vælge hvor stærk din kaffe skal være, mens der også er integreret mælkeskummer. Vandbeholderen er let at fylde op igen, da den nemlig er aftagelig, så du ikke skal løfte rundt på maskinen.


DeLonghi ECAM 44.620.S

Har du ikke et stort forbrug, når det kommer til at, drikke kaffe i hverdagen. Så har du ikke behov, for at købe en espressomaskine, som har en for beholder. Which har kåret den som, et meget godt køb når man kigger, på hvad du får for dine penge. Denne flotte espressomaskine står meget skarpt, mens den også har 13 forskellige indstillinger, når det kommer til formaling af dine kaffebønner. Effekten er ligesom de andre modeller, meget gennemsnitlig som gør den billig, men stadig kraftfuld i drift. Prisen på dette produkt, er dog også ret høj, men vil bestemt være alle pengene værd. Designet står meget stilrent, mens den vil få mange kommentarer, når folk træder ind i rummet og ser den her model. Bønne kapaciteten er rigtig høj, som giver dig meget lidt stress, fordi du ikke skal fylde den op ret ofte. Vandbeholderen har også en høj kapacitet, der burde være rigeligt, til at kunne servicere dig en hel dag.

[afp id=”223″]

Effekt

Det er vigtigt at kigge, efter en gennemsnitlig effekt, når du skal handle en ny espressomaskine. Fordi der er ingen som gider at, have en meget højt strømforbrug, hvert år bare fordi nogle få produkter hiver beløbet op. Derfor har denne espressomaskine, også kun en effekt, som kun ligger på 1.450 Watt.

Pris

Det skal ikke koste spidsen af en jetjager at, skulle ud og købe, en helt ny espressomaskine. Derfor er prisen også kun på 3.999 kr. som ikke er den dyreste, men heller ikke den billigste, espressomaskine som du kan finde blandt disse, 5 forskellige espressomaskiner fra DeLonghi.

Design

Dette er den flotteste espressomaskine, som lynhurtigt fanger personernes opmærksomhed, netop fordi den er produceret i meget flotte materialer. DeLonghi ECAM 44.620.S Espressomaskine er en skinnede maskine, som er let at rengøre, med en fugtig klud hvis den skulle blive beskidt.

Bønnekapacitet og vandbeholder

Bønne kapaciteten er rigtig høj, så du kan brygge meget kaffe, før der ikke er flere kaffebønner tilbage. Mens vandbeholderen har en kapacitet, på 1,8 liter vand, derfor er der ret meget symmetri. De løber begge to tør, næsten på samme tid, selvfølgelig kommer det an på, hvor stærk du gerne vil have din kaffe.

Ekstraudstyr

En espressomaskine fra DeLonghi, har typisk ret meget ekstraudstyr, med når du køber dem. Den her model er ingen undtagelse, der er nemlig aftagelig vandbeholder, justerbar kaffestyrke og justerbar kaffemængde.


DeLonghi ECAM 350.15

Producenten af denne espressomaskine, er et meget anerkendt producent, når det kommer til køkkenudstyr. De har et rygte for at, producere produkter i meget høj kvalitet, som kan holde i mange, netop fordi materialerne er i rigtig høj kvalitet. Efter at være blevet tester, af eksperterne har de givet denne model, meget gode anmeldelser som en meget god espressomaskine. Effekten er ikke højere, mens den heller ikke, er lavere end de andre modeller på denne liste. Den ligger stabilt på den samme effekt, så den er kraftig, men stadig er billig i drift. Det er ikke nogen dyr espressomaskine, men selvfølgelig har en espressomaskiner, stadig en pris der er lidt høj. Vil du gerne købe en espressomaskine, som er flot men stadig, ikke fanger dine gæsters opmærksomhed. Så er denne model, måske en mulighed da, den er flot men ikke iøjnefaldende. Bønne kapaciteten er ikke den højeste, dog er der stadig plads til, en stor portion kaffebønner. Mens der også er plads, til meget vand i vandbeholderen, hvilket gør din hverdag mere overskuelig.

[afp id=”225″]

Effekt

Effekten på den her maskine, er præcis den samme som, de andre modeller fra DeLonghi. Den ligger nemlig kun, på omkring 1.450 Watt, som er en meget overkommelig effekt. Den får dit vand til at blive kogende, på meget kort tid mens, den heller ikke bruger for meget strøm.

Pris

Mange mennesker tror at, en espressomaskine der kommer, i gode materialer som er holdbare. Koster rigtig mange penge at, købe for selv den mest almindelige dansker, det er denne model dog et bevis på ikke passer. Det er en espressomaskine, som kommer med en rigtig fair pris, DeLonghi ECAM 350.15 Espressomaskine har en pris på 3.125 kr.

Design

Selvom den her espressomaskine, ikke koster ret mange penge, så ligner den stadig en eksklusiv model. Dette er fordi den er produceret, i materialer af hård plastik, der har en blank overflade. Den har en højde på 34,8 centimeter, en dybde på 42,9 centimeter, en bredde på 23,6 centimeter og en vægt på kun 9,5 kg.

Bønnekapacitet og vandbeholder

Bønne kapaciteten er ikke ret høj, dog er den stadig på 300 gram, hvor du kan fylde beholderen med 300 gram kaffebønner. Der er plads til 1,8 liter vand, i den vandbeholder som, sidder på selve maskinen.

Ekstraudstyr

Med autosluk funktion risikere, du ikke at den står og brænder din kaffe på, men automatisk går ud efter et stykke tid. Der er også mælkeskummer, som giver kaffen en bedre konsistens, samt gør den mere luftig.


DeLonghi ECAM 350.55

Den sidste espressomaskine som, vi vil nævne blandt, disse 5 forskellige espressomaskiner. Det er en model, som er rigtig god, har mange ekstrafunktioner, samt nogle stærke almindelige funktioner. Den har den gennemsnitlige effekt, når vi snakker disse 5 espressomaskiner fra DeLonghi, så den ikke koster alt for meget i strøm hvert år. Den største ulempe ved denne espressomaskine, er uden tvivl prisen, når du skal købe dette produkt, fordi prisen er nemlig ret høj. Producenten er anerkendt for at, designe produkter som er stilfulde, mens de holder deres høje kvalitet oppe. Bønne kapaciteten er ikke den højeste, men stadig rigtig god, så du kan brygge kaffe i flere dage ad gangen. Vandbeholderen er god og har en fin kapacitet, så du ikke skal påfylde maskinen, hver eneste gang du har brug for en kop frisk kaffe.

[afp id=”226″]

Effekt

Der er ingen forskel på, disse forskellige espressomaskiner når, det kommer til effekten på maskinen. Hvilket er meget belejligt, da det er en espressomaskine, som ikke koster ret mange penge i strøm. Effekten ligger på 1.450 Watt, hvilket er højt nok til at, få vandet i kog på kort tid, men er billig i strøm.

Pris

Den største ulempe ved, denne espressomaskine er som sagt at, prisen er rigtig høj. Dette kan nemlig godt, begrænse antallet af kunder, som har brug for en espressomaskine. Prisen på DeLonghi ECAM 350.55, er omkring 4.352 kr. som er en af de højeste priser, for en espressomaskine som den her.

Design

Kværnen i den her espressomaskine, er produceret i rustfrit stål, som er et stærkt materiale men som ikke ruster. Det er desuden muligt at, vælge mellem 13 forskellige formalings indstillinger, så du kan få mest muligt smag ud af bønnerne. Det er er ydermere en, meget brugervenlig espressomaskine, som er let at bruge hvis du hurtigt vil have en kop frisk kaffe.

Bønnekapacitet og vandbeholder

Der er plads i beholderen til bønner, med op til 300 gram, som er en rigtig fin bønne kapacitet. Mens der også er plads, i den aftagelige vandbeholder, som har en kapacitet på 1,8 liter vand. Dette er nogle gode kapaciteter, da du ikke skal genopfylde, maskinen hver gang du har brug for en kop kaffe.

Ekstraudstyr

Der er meget ekstraudstyr med, når du køber denne espressomaskine, der kan nævnes følgende. Mælkeskummer, mælkebeholder, tilberedning af 2 kopper, rense program, autosluk funktion, samt mange flere funktioner.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste espressomaskiner i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, pris, design, bønne kapacitet og vandbeholder, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige espressomaskiner når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse espressomaskiner, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige espressomaskiner og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.