Epilator test 2024 – få glatte ben på ingen tid

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 8 bedste epilatorere på markedet, Når man skal ud og købe en ny epilator, så er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-8-liste med de bedste bedømte epilatorere, disse 8 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, design, pris, opladningstid, driftstid og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Braun Silk-epil 9-990

På en flot førsteplads kommer denne super lækre epilator, som kommer med 3 forskellige hoveder, som har en god driftstid. Derudover er den vandtæt, hvilket gør at du kan vaske den efter brug, den er bygget med en indikator som indikere hvor meget strøm der er tilbage på den.

Design

Braun er kendt for deres design af epilatorer som er gjort brugervenlig i design, så alle kan finde ud af at bruge den. Den bliver leveret i en hvid og pink farve, med børster i forskellige farver der indikere hårdheden på børsterne.

Pris

På en delt førsteplads hvis man sammenligner de forskellige priser, får du en epilator af meget høj kvalitet, hvilket giver en pris på 949 kr. som måske lyder som meget. Dog får du en epilator, som kan holde i mange år ud i fremtiden, selv hvis du bruger den meget ofte.

Opladningstid

Når batteriet er på 0% til den er ladet op til 100%, går der cirka 120 minutter før den er fuldt oplader. Derfor kan det være en god ide at sætte den til lader, efter du er færdig med at bruge den.

Driftstid

Efter en fuld opladning kan Braun Silk-epil 9-990, køre med uafbrudt i cirka 50 minutter, før den løber tør for strøm. Hvilket burde være mere end rigeligt, selv for den langsomme bruger af epilatoren, dog mister den lidt af sin styrke når den har et lavt strømniveau.

Ekstraudstyr

Hvis du vælger at købe denne epilator, får du med i købet en pose til at have indholdet i, du får desuden også 3 kropsbørste, trimmer, barberingshoved og en holder til maskinen.


Braun Silk-epil 9-561

Som en af topmodellerne af epilatorere, får du her en epilator som et let at bruge, som på samme tid kun vejer 0,4 kg. Der er indbygget lys så du lettere kan se hårene, hvilket giver en hurtigere og effektiv fjernelse af hår.

Design

Ligner alle de andre Braun modeller som vi tidligere har nævnt, den eneste forskel er farvel på toppen af epilatoren, der gør at man kan se forskel på dem. Den er desuden vandtæt, hvilket gør at man kan bruge den over alt, selv hvis man går i karbad kan man bruge den.

Pris

Som den anden billigste på listen, får du en meget god epilator som kan fjerne alle hår helt ned til 0,5 mm, prisen er på kun 647 kr. hvilket er billigt for en af deres topmodeller inden for hårfjernings maskiner.

Opladningstid

Som med mange af de andre modeller på vores liste, har denne maskine også en opladnings tid på 60 minutter, hvilket betyder du hurtigt og let kan sætte den i sin lade station når den mangler strøm. Dette er en afgørende funktion, da man helst vil have så lav en opladningstid som overhovedet muligt.

Driftstid

Ikke nok med at det er vigtigt at opladningstiden er lav, så er det også vigtigt at maskinen kan køre i lang tid imens man bruger den. Dette er ikke nogen undtagelse med Braun Silk-epil 9-561 da den har en driftstid på hele 40 minutter, hvilket giver rigeligt med tid til at fjerne hår med.

Ekstraudstyr

Har ikke andet ekstraudstyr udover de sædvanlige hoveder, som man får med når man køber en Braun model, det er også en slags ekstraudstyr da man ikke skal købe det ved siden af.


Braun Silk-epil 9-961

Det her er en epilator som blev kåret som testvinder, af ingen anden end Wiseguide i 2016, du får en meget funktionel epilator. Der med sin lave opladningstid gør den brugbar efter kort tid, den er desuden også vandtæt, hvilket gør den egnet til at tage med ind i badet imens den er i brug.

Design

En stærk og solid epilator som er designet i en flot hvid farve, som med en top i pink der viser hvor hovederne skal sættes på. Den har ikke en batteriindikator, som viser hvor meget strøm der er tilbage på batteriet, før det skal sættes til opladning, det er derfor en god ide at sætte den til opladning efter endt brug.

Pris

Du får en epilator der fungere hver gang, så længe den bliver behandlet ordentligt og vedligeholder den indimellem. Pris er til at overkomme da den kun er på 719 kr., som betyder at du får en epilator der kan klare hverdagens opgaver.

Opladningstid

Med en lav opladningstid som næsten er side om side med driftstiden, Braun Silk-epil 9-961har en opladningstid på kun 60 minutter, som betyder at du kan sætte den til lader kort tid før du skal i bad. På den måde får du en solid og brugervenlig epilator, der kan holde i lang tid.

Driftstid

Når du skal fjerne hår på dine ben, så er det vigtigt at have god til at kunne gøre dette i, hvilket du får med den her epilator som har en lang driftstid på hele 40 minutter. Den driftstid burde alle kunne klare de hår, som den nu bliver sat til at skulle fjerne.

Ekstraudstyr

Der er ikke behov for at købe ekstraudstyr når du køber den her, da du får et trimningshoved, barberingshoved og rensebørster med i købet.


Braun Silk-epil 9-890

På en stærk tredjeplads kommer her, en stærk og holdbar epilator, der er funktionsdygtig under vand, som betyder at du kan tage den med i badekar. Det er der mange der bruger, da varmen fra vandet gør at det næsten ikke kan mærkes, når hårene bliver fjernet.

Design

Denne epilator ligner de andre fra samme producent, den bliver leveret i samme farver samt design, der er indbygget lys så du lettere kan se hårene, da de får en anden farver når de bliver ramt af lys. Den er designet med Li-ion batteri, som er et holdbart og stærkt batteri.

Pris

Braun Silk-epil 9-890 deler førstepladsen, hvis man tænker prisen på vores liste, den kommer ind med en totalpris på 949 kr. som giver en høj pris for en epilator. Når man køber en ny epilator, så er det vigtigt at man sammenligner priser, samt hvilken maskine du får ud af købet.

Opladningstid

Har en længere opladningstid, hvilket betyder at du skal sikre dig at du har tid til at oplade maskinen, før du tager den i brug igen. Denne hårfjerner har en opladningstid på 120 minutter, som er en af de længere opladningstider.

Driftstid

Selvom opladningstiden er lidt længere, så er driftstiden på 50 minutter mere end nødvendigt at kunne fjerne alle de hår som skal fjernes. Uanset om det er længe siden, at de sidst er blevet fjernet.

Ekstraudstyr

Udover de forskellige hoveder som er med, er der en trimmer med som kan bruges til ansigtet, hvilket gør at du ikke skal ud og købe dette ved siden af.


Braun Silk-epil 9-969V

På en rigtig flot fjerdeplads, kommer man denne meget flotte og effektive epilator, som fjerner alle hår hurtigt og meget effektivt. Den har sit traditionelle Braun udseende, som de fleste andre på vores liste også har, den eneste forskel er farven.

Design

Kommer i et flot design der har sit typiske Braun design, forskellen er at denne kommer i en hvid farve, den har lys indbygget lys som gør det lettere at se hårene på kroppen. Bliver leveret med massagebørster, som kan hjælpe med at holde huden ren.

Pris

Ønsker du dig en billig epilator, men som stadig har fået gode anmeldelser, kan dette være en god mulighed. Fordi Braun Silk-epil 9-969V har et lavt prisskilt på kun 882 kr., gør det til et godt valg inden for epilatoerer.

Opladningstid

Det er vigtigt at have en kort opladningstid, fordi så kan man hurtigst muligt komme i gang med at bruge den, især hvis den er løbet tør for strøm. Er den løbet tør for strøm, tager det kun 60 minutter, hvilket er relativt lavt hvis man kigger på driftstiden.

Driftstid

Med en kort opladningstid skulle man tro at driftstiden var lav, i det her tilfælde følger opladningstiden og driftstiden hinanden, fordi denne maskine har en driftstid på hele 40 minutter.

Ekstraudstyr

Med et 4-i-1 får du en børster med, som giver dig en flot hud og forsøger at rense porrerne, for døde hudceller.


Braun Silk-epil 9-558

Med en ledningsfri epilator, som du kan tage med i bad fordi den er vandtæt, får du her en rigtig fin epilator. Den har en lav opladningstid mens den på samme tid, har en fin driftstid som burde kunne klare de fleste opgaver.

Design

Braun er anerkendt for deres design, som er effektive og meget funktionelle, denne er ikke en undtagelse. Den har med sit traditionelle design, plus en blå farve på toppen hvor det udskiftelige hoved sidder.

Pris

Hvis man gider kunne man finde forskellige priser, på de forskellige epilatorere som er vigtigt, fordi på den måde kan man spare flest mulige penge. Braun Silk-epil 9-558 har en lav pris på kun 808 kr., som er billigt for en kraftig og holdbar epilator.

Opladningstid

Opladningstiden er vigtig at den er så lav som muligt, fordi det er irriterende at den løber tør for strøm, imens man er i gang med at fjerne hår. Med denne kan du lynhurtigt oplade den helt op, da det kun tager cirka 60 minutter, fra 0% til 100%.

Driftstid

Når du er i gang med at bruge den, så er en lang driftstid vigtig da det afgør om du kan nå at fjerne alle hår, hvor den her epilator har en driftstid på hele 40 minutter. Hvilket er mere end rigeligt, til at fjerne alle hår hvor det er nødvendigt at fjerne.

Ekstraudstyr

Når man køber denne Braun epilator, får man 5 forskellige ekstra hoveder med, der burde kunne klare hverdagens udfordringer uden problemer.


Braun Silk-epil 9-579

Mangler du en epilator som fungere både i tørt og vådt miljø, så er dette den rette da den kan bruges på tørre ben men også i badekar, hvilket betyder at du får en mindre smertefuld hårfjerning. Du får en del ekstra hoveder med i købet, hvilket gør at du kan fjerne hår over alt på kroppen uden noget besvær.

Design

I et flot hvidt design som har en skarp lilla farve i toppen, får du her en arbejdshest til hårfjerning, som med sine let udskiftelige hoveder kan fjerne hår på ingen tid. Den er desuden også ledningsfri, hvilket betyder at du kan tage den med over alt så længe der er strøm på, den har desuden også en lav opladningstid.

Pris

Som en af de billigste på vores liste får du en pålidelig epilator, som kun har en minimal pris på 654 kr. dette er en god pris, da du får en velfungerende epilator til en meget lav pris. Som de fleste burde have råd til, også selvom man ikke har nogen høj indkomst.

Opladningstid

En lav opladningstid er vigtig, det får du heldigvis også i dette tilfælde, fordi med en opladningstid på kun 60 minutter. Får du en epilator som du kan tage med over alt, selv efter en kort opladning på en lille time.

Driftstid

Er du taget på ferie og har glemt at fjerne hår på benene, så er det heldigt at Braun Silk-epil 9-579 kan køre i hele 40 minutter, før den løber tør for strøm. Hvilket kan komme de fleste kvinder til gode, også selvom du ikke har lang tid til at fjerne dine hår, fordi med et bredt hoved fjerner den 40% flere hår på samme tid.

Ekstraudstyr

Udover de forskellige hoveder man får med, får du også en rensebørste ved siden af, så du kan rense din hud let over det hele med en lille smart børste.


Remington EP7010

Som den eneste på vores liste der ikke er designet af Braun, men det betyder ikke at den er dårligere, da det stadig er en meget effekt epilator der med sine 40 pincetter hurtigt fjerner hårene fra din krop. Dette er den eneste model på listen, hvor den er tilkoblet med ledning, hvilket kan gøre det lidt vanskeligere at fjerne hårene fra kroppen.

Design

Er med et lille fint design i hvid og lyserød, får du en kompakt og meget effektiv epilator, der hurtigt kan fjerne alle hårene på din krop. Remington EP7010 er designet meget enkelt, så du ikke skal koncentrere dig om at bruge den, da den er gjort så brugervenlig som muligt.

Pris

Som den absolut billigste på vores liste, kommer den ind som en rigtig billig epilator at erhverve, for med en pris på kun 364 kr. kan du købe en rigtig fin epilator. Hvilket alle burde have råd til, uanset deres indkomst hver måned.

Opladningstid

Da denne model ikke kører på batteri har den ikke nogen form for opladningstid, så du skal ikke tænke på om der er nok strøm på maskinen, hvilket både er godt og skidt da du er begrænset i forhold til om du har ledning nok på den.

Driftstid

Med ledning er der ikke nogen begrænset driftstid, hvilket er godt da man ikke skal være bange for at den pludselig løber tør for strøm. Du skal dog være inden for den gældende længde af ledning, hvilket gør at du nogle gange kan være forhindret hvis du ikke har en stik kontakt tæt på.

Ekstraudstyr

Det eneste ekstraudstyr denne model bliver leveret med, er et ekstrahoved som er en rengøringsbørste, som renser huden for døde hudceller efter du har fjernet hår.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 8 bedste epilatorere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom design, pris, opladningstid, driftstid, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige epilatorere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse epilatorere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige epilatorere. og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.