Epilator Fra Philips Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste epilatorer markedet, når man skal ud at købe en ny epilator. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte epilatorer. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, driftstid, ladetid, design, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


PHILIPS Advanced BRE650/00

Vil du gerne undgå at, skulle barbere dine ben hele tiden, fordi det tager for lang tid. Det er desuden den mest effektive, måde at få fjernet hår på, fordi den river dine hår ud med rødderne. På den måde vokser, dine hår også ud meget langsommere, ved at rødderne også bliver fjernet. Den har en god driftstid, der gør at du let burde, kunne nå at få fjernet hårene de fleste steder, før den er løbet tør for strøm. Mens den har en kort lade tid, så du hurtigt kan komme i gang igen, med at anvende den her epilator. Designet er rigtig flot, mens den ikke fylder for meget, når du har valgt det hoved som passer til dit behov. Der følger enormt mange ting med, så derfor er prisen også, en smule højere men det er pengene værd i sidste ende.

Driftstid

Der sidder nogle stærke batterier, inde i den her maskine, hvilket betyder en lang driftstid. Hvilket også er nødvendigt, hvis du skal nå hele kroppen, på bare en enkelt opladning. Den her epilator har en driftstid, der er på 40 minutter, på bare en enkel opladning så den er rigtig stærk og effektiv.

Ladetid

Når der ikke er mere strøm på, hvis du skulle være uheldig at, den løber tør for strøm. Så skal du bare sætte, den til opladning igen, hvor den kan nå at blive fuldt opladt, på kun 90 minutter. Hvilket sikrer dig et produkt, der har en kort ladetid, for at være så effektiv som overhovedet muligt.

Design

Håndtaget er formet meget ergonomisk, så den ikke bliver irriterende at, anvende over en længere periode. Derudover har den et, ekstra bredt epileringshoved som, tager et større område på kortere tid. Den kan fange hår, som har en længde helt, ned til kun 0,5 millimeter.

Pris

Der følger en del udstyr med, hvilket hiver prisen en smule op, men det er stadig en billig epilator. PHILIPS Advanced BRE650/00 er en meget effektiv, men stadig billig epilator at købe, som er god mod din hud. Du kan købe det her produkt, for en pris på kun sølle 699 kr.

Ekstraudstyr

Der følger flere forskellige hoveder med, hvor der er trimmekam, massageapparat, samt en børste til kroppen også.


PHILIPS BRE605/00

Hvis du vil købe, en epilator som er indenfor et budget, men stadig er særdeles effektiv. Så er en epilator som den her, fra en velkendt producent som Philips, et rigtig godt valg at tage. Det er super let at, bruge en epilator på kroppen, det eneste du skal gøre, det er at tænde den og sætte den ned, mod det sted den skal anvendes på kroppen. Den har en lang og god driftstid, så du uden problemer kan, nå at få fjernet hårene på dine ben eller andre steder. Når du er færdig, så er det en god ide at, sætte den til opladning, så den er helt ladet op når du vil bruge den igen. Den er stilren i design, så den både er flot at se på, men hvor designet har gjort den effektiv, samt meget brugervenlig at bruge under drift. Prisen er ikke særlig høj, hvilket du hurtigt vil, kunne bruge på skrabere til din krop. Så kan du købe en epilator, som er bedre men, som også har en meget længere levetid.

Driftstid

Det er vigtigt at, før du køber noget produkt at, du køber et stærkt produkt. Du skal kigge efter, hvilken driftstid din nye epilator, den har før du vælger noget produkt. Fordi det er vigtigt med en høj driftstid, så du let kan få fjernet, dine hår på din krop. Den her model har, en driftstid der er på 40 minutter, som er den tid den kan fungere i før den skal oplades igen.

Ladetid

Når du er færdig med at, anvende den hvor der muligvis, stadig er strøm tilbage. Så kan det være en god ide at, sætte den til opladning, fordi så er den helt klar til brug næste gang. PHILIPS BRE605/00 har en lade tid, der er på 90 minutter, fra den er helt tom for strøm, til at den er fuldt opladt igen.

Design

Om du vil bruge den, på tør hud eller, hvis du vil bruge den under bruseren. Så kan du let gøre dette, da designet gør at, den er vandtæt at bruge. Hvilket betyder at den, ikke tager skade af at, blive brugt mens du tager et bad. Den har desuden gummi på siden, så den ikke glider ud af hånden, når du bruger den i bruseren.

Pris

Kvalitet behøver ikke koste mange penge, hvilket den her er et bevis på, den er rigtig billig at købe. Det ændrer dog ikke på kvaliteten, fordi den er i rigtig høj kvalitet, mens den har en lav pris. Hvis du er studerende, skal du ikke være bange for, om du kan finde råd til den, da den har en pris på 424 kr.

Ekstraudstyr

Det eneste der følger med, det er en rense børste, så den altid er pæn og ren at bruge.


PHILIPS BRE715/00

For at mindske smerten, der vil komme når du, anvender en epilator så kan du bruge, den her model under vand. Ved at bruge den under kold vand, eller bruge den under varmt vand, så kommer du næsten ikke til at mærke at, du fjerner dine hår. Det er muligt at, få helt glatte ben på bare 10 minutter, så du er klar til at hoppe i kjolen, uden brug af leggins. Med en gennemsnitlig driftstid, kan du nå hele kroppen, på bare en enkelt opladning, så du ikke behøver at anvende den over flere gange. Den har dog en ladetid, der måske er i den lange ende, så den skal sidde til opladning i ret lang tid. Det kan godt være en ulempe, fordi hvis du havde glemt at oplade den, så skal du vente i ret lang tid. Der er ikke noget vildt ved designet, da den er designet til at blive brugt, som et stykke værktøj til din krop. Fordelen ved at vælge, lige netop den her model, det er alt det du får med, til en relativ lav pris som modellen her har.

Driftstid

Der er ikke nogen ændring, på de andre modeller og den her epilator, når det gælder driftstiden på denne model. Den her epilator har en driftstid, der er på 40 minutter, hvilket er den gennemsnitlige driftstid, når det kommer til den her liste. Det er tid nok, til let at kunne nå at få, fjernet dine hår på dine ben.

Ladetid

Den har en lidt længere ladetid, når der skal sammenlignes, med de andre modeller på den her liste. Det er dog ikke ofte at, man kan nå at bruge alt strømmen, men derfor sætter den til opladning hver gang efter brug. Hvis din nye epilator, nu skulle løbe tør for strøm, så tager det omkring 120 minutter for at få ladt den helt op igen, hvilket er den fulde ladetid.

Design

Den kan bruges under vand, mens den også er let at rengøre, når du er færdig med at bruge den. Du kan nemlig vaske, den under vand efter brug, så du slipper for at bruge lang tid på rengøring. Den har 2 forskellige hastigheder, hvor du vælger den hastighed, som passer til dit behov.

Pris

Prisen kan godt virke lidt høj, men det er bestemt et produkt, som er dine penge værd. PHILIPS BRE715/00 kan holde i mange år, da den er produceret i stærke materialer, så den ikke bliver slidt op efter at have brugt den nogle få gange. Den her epilator koster, omkring 699 kr. at købe, det er en pris de fleste kan være med på.

Ekstraudstyr

Der følger selvfølgelig udstyr med, som gør det lettere at, fjerne hår fra din krop. Der er trimmer med, hvis dine hår er blevet meget lange, samt en længde kam så du selv vælger længden.


PHILIPS BRE740/10

Det kan ikke blive lettere at, få glatte ben en med en maskine, så slipper du også for at huske at købe nye skrabere. Du behøver ikke bruge skum, eller nogen anden form for smørelse, når du bruger en epilator. Den skærer nemlig ikke hårene over, den hiver den ud i stedet, hvilket godt kan være smertefuldt første gang. Fordi din krop ikke er vant, til at få revet sine hår ud med hårsæk. Efter første omgang så, bliver det lidt mindre smertefuldt, da dine hår er blevet blødere, men også fordi du er vant til følelsen. Med en lang driftstid, behøver du ikke oplade den, mens du er ved at fjerne dine hår. Du kan dog bruge ledning, mens du er ved at bruge den, så du ikke risikere at den løber tør for strøm. Hvis du ikke vil opleve at, den løber tør for strøm, fordi du ikke anvender den med ledning. Så skal du huske at sætte den til opladning, hver gang efter brug, lade tiden er desuden ikke ret høj.

Driftstid

Den maksimale driftstid en epilator, som den her den er udstyret med, det er en driftstid der er på 40 minutter. Hvis du skal nå alle de områder, som den her epilator er egnet til, så passer en driftstid på 40 minutter sig rigtig godt. Den kan nemlig bruges, til dine ben, krop men også fødderne, hvor den fjerner dine hår.

Ladetid

Du behøver ikke lade den helt op, hvis du kun skal, fjerne hårene fra dine ben. Der kan du sagtens lade, den være i opladning en halv times tid, så har du nok strøm til at ordne dine ben. Det tager nemlig ofte kun, 10 minutter at ordne ben, mens den totale ladetid, på en model som denne er på 120 minutter for en 100% opladning.

Design

Den er simpel i design, men det ændrer dog ikke på at, det er en rigtig effektiv epilator. Det bliver ikke nemmere, end at bruge en epilator, når du skal få helt glatte ben. Du kan trimme dine ben, helt ned i bunden, mens du kan også vælge at fjerne dem helt.

Pris

På grund af de mange dele, der følger med så er prisen, faktisk rigtig god. Du får meget ekstraudstyr med, hvor du kan gøre det meste, mod dine hår og skal behandle dine ben pænt. Når den skal købes, så koster hele sættet købes, for en sum på 1.099 kr.

Ekstraudstyr

Der følger epilatorhoved med, mens der også følger. Trimmer og barberingshoved med. Derudover følger der en børste, samt en skrubber med, når du er færdig med at få fjernet dine hår.


PHILIPS BRE275/00

Denne epilator er beregnet, til at tage med i tasken, hvis du skal nogen steder hen. Hvis du skal i campingvogn, i sommerhus eller hvis, du skal på ferie. Så er det en epilator, der fylder meget lidt at have med, så du ikke spilder alt for meget plads til at have en maskine til at fjerne hår med. Den kan bruges i ansigtet, eller andre steder på kroppen, som du mener trænger til det. Den har ikke nogen specifik driftstid, fordi den har ikke noget batteri, hvilket betyder at den kun fungerer via ledning. Det betyder også at, den heller ikke har nogen, form for lade tid da den ikke løber tør for strøm. Designet gør den til, en meget lille epilator, men det ændrer ikke på at den stadig er, rigtig effektiv under brug. På grund af størrelsen, så er prisen heller ikke ret høj, den er skruet så langt ned som overhovedet muligt.

Driftstid

Der er ikke tal på, hvor lang en driftstid, den her epilator har. Det er der en god grund til, det er nemlig at, den ikke kører på batteri. Den bruger nemlig ledning, så den konstant er til strøm, hvor den har en driftstid, der er lige så lang som du har strøm i stikkontakten.

Ladetid

Det betyder selvfølgelig også at, der heller ikke er nogen ladetid. Det er bestemt ikke, nogen ulempe da du altid, har mulighed for at have strøm på din epilator. PHILIPS BRE275/00 har konstant en ledning, så du ikke skal bekymre dig, om du har strøm nok på din maskine.

Design

Der er ikke noget vildt ved designet, da det er gjort så simpelt, som det overhovedet kan. Det betyder at den er brugervenlig, så du på kort tid kan lære at, bruge den når dine ben de trænger. Der er en enkelt knap, til når du skal tænde og slukke maskinen, hvor du kan vælge mellem 2 forskellige hastigheder.

Pris

Da det er en lille men også, god epilator så er prisen også rigtig lav. Det er et ideelt produkt, hvis du er meget på farten, hvor du ikke vil have skrabere med dig hele tiden. PHILIPS BRE275/00 det er en rigtig billig maskine, du kun betaler 305 kr. for en kraftfuld men effektiv epilator.

Ekstraudstyr

Der følger 3 forskellige hoveder med, samt en opbevaringspose, så den kan gemmes pænt i tasken.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste epilatorer i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom driftstid, ladetid, design, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige epilatorer når de skal ud at købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af epilatorer, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige epilatorer og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.