Epilator fra Braun Test 2021 – De bedste 5 kåret i test

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste epilatorer fra Braun på markedet, når man skal ud og købe en ny epilator. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte epilatorer fra Braun. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, driftstid, lade tid, pris, design og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Braun Silk-epil 9-990

Bryder du dig ikke om at bruge dig med en skraber, fordi du gerne vil have helt glatte ben, men du syntes dine hår vokser for hurtigt når du anvender en skraber. Så kan det være en god ide at gå ud og investere i en epilator, så slipper du for alt det besvær med at hårene vokser ud igen efter kort tid. Den her epilator har en god driftstid, så du ikke skal oplade den, efter hver gang du har brugt den. Lade tiden er heller ikke ret lang, på den måde vil du hurtigt, kunne bruge den igen hvis den pludselig gik tør for strøm. Det er en løsning som er billig, men som alligevel koster lidt penge, dog vil det stadig være et produkt de fleste kan finde råd til. Designet er stilrent men flot at se på, derudover er den utrolig let at anvende, da Braun har gjort meget ud af at den er brugervenlig.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.103,00 1.103,00 Til Butikken
1.115,00 1.115,00 Til Butikken
1.189,00 1.189,00 Til Butikken

Driftstid

For at du kan fjerne hårene, hvor du har behov for at få dem fjernet, så er det nødvendigt med en god driftstid. Den her epilator har en driftstid, som er på hele 50 minutter, før den løber tør for strøm. Med sådan en driftstid, burde det være mere end rigeligt, med tid til at fjerne alle de hår som du gerne vil.

Lade tid

Hvis uheldet skulle være ude, så din epilator løber tør for strøm, så er det heldigvis muligt at oplade den. Det tager dog lidt tid at oplade, den her maskine da den har en driftstid, som er på hele 120 minutter. Det kan godt være en ulempe at være lade tiden er dobbelt så lang, end hvad driftstiden er, derfor skal du altid sørge for at sætte denne epilator til opladning når du er færdig med at bruge den.

Pris

Selvom du kommer til at spare meget tid, fordi dine hår ikke vokser hurtigt ud, så skal du ikke betale spidsen af en jetjager for produktet. Braun Silk-epil 9-990 har en lav pris, som kun ligger på små 993 kr. hos den billigste forhandler, som du kan finde et link til herunder.

Design

For at du ikke skal bruge lang tid på at rengøre produktet, så er denne epilator designet således at det faktisk muligt at bruge denne epilator, imens du er i bruseren. Derudover er den også vaskbar, så du ikke skal stå med en børste, når du er færdig med på kroppen.

Ekstraudstyr

Der medfølger en trimme hætte, rensebørste og et barberhoved hvis du vælger at købe den her epilator.


Braun Silk-epil 9-961

Er du på udkig efter en epilator, som ikke koster mange penge, men som alligevel er meget effektiv. Så skal du med sikkerhed, tage et ekstra kig på denne epilator, den blev kåret som testvinder af Wiseguide i 2016. Ved at den blev kåret som testvinder, kan du roligt være sikker på, at den gør det den er designet til. Den har en god lang driftstid, som du ikke burde kunne bruge det hele af, før du er færdig med at bruge maskinen. Selv med en lang driftstid, så har den faktisk en meget kort lade tid, så du ikke skal vente i særlig lang tid hvis den løber tør for strøm. Ofte skulle man tro at et testvindende produkt, koster mange penge at købe, det er slet ikke tilfældet her da den har en meget lav pris. Braun har designet dette produkt, så den er effektiv, men også så den er ergonomisk at bruge.  

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
737,00 737,00 Til Butikken
737,00 737,00 Til Butikken
1.028,00 1.028,00 Til Butikken

Driftstid

Selvom den ikke har den længste driftstid, så har den stadig en driftstid, som betyder at du burde have mere end rigeligt tid. Til at kunne anvende maskinen, på alle områder du har behov for at få fjernet dine hår med en epilator. Den her maskine har en driftstid, som lyder på hele 40 minutter, før den løber tør for strøm og skal til opladning igen. Det er desuden muligt at bruge 2 forskellige hastigheder, hvor den første er mild og nummer 2 er mere effektiv.

Lade tid

På trods af den lange driftstid, så har den faktisk en meget kort lade tid, så du meget hurtigt kan anvende maskinen igen. Braun Silk-epil 9-961 har en lade tid, som kun er på 60 minutter, fra den er helt tom for strøm, til at den er fuldt opladet igen. Dette er en kæmpe fordel, fordi så skal du ikke sætte meget tid, af til at den skal sidde til opladning i mange timer.  

Pris

Braun Silk-epil 9-961 er en effektiv maskine, til at fjerne hår hvor du finder det nødvendigt, derudover er den også billig at købe. Du skal kun betale 849 kr. for et meget holdbart produkt, der kan følge dig igennem mange år, så længe den bliver holdt ved lige.

Design

Selv hvis du kommer til at bruge maskinen i hele driftstiden, som jo er på 40 minutter, så vil du ikke få ondt i din arm. Braun har sikret sig, at den er gjort ergonomisk og du kan bruge den i lang tid, samt den er brugervenlig så det kun tager få minutter at lære at bruge den.

Ekstraudstyr

Der er selvfølgelig ekstraudstyr med, hvis du køber dette produkt, med i handlen er der rensebørste til ansigtet, shaverhoved, trimmerhoved, massagesystem og hovedbeskyttelse.


Braun Silk-epil 9-561

Vil du gerne have en af de bedste modeller, som Braun producerer af epilatorer, så kan denne model være en meget god mulighed. Den er blevet rost rigtig meget af forbrugerne, hvor eksperttesterne har givet denne model, meget gode karakterer efter de har testet den i test. Den har en meget gennemsnitlig driftstid, som desuden er rigtig lang, men det er et af kendetegnene ved Brauns epilatorer. Imens lade tiden er skruet helt i bund, så du ikke har brug for at vente længe, på at maskinen er fuldt opladet fra helt afladet. Det skal ikke være dyrt at købe en meget effektiv epilator, derfor koster den her ikke ret mange penge. Den er designet med en del ekstraudstyr, så du ikke kommer til at mangle noget, samt medfølger der ekstra hoveder til et hvert behov. Det er ligesom de andre på listen, også en ledningsfri epilator, så du ikke skal udskifte batterier men bare sætte den til opladning.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
726,00 726,00 Til Butikken
726,00 726,00 Til Butikken
894,00 894,00 Til Butikken

Driftstid

Med en lang driftstid på hele 40 minutter, får du ikke brug for at fjerne din hår, over flere omgange. Fordi 40 minutters driftstid, skulle give dig mere end rigeligt tid, til at få fjernet dine hår meget effektivt. Denne driftstid er meget gennemsnitligt, blandt disse epilatorer på vores liste, en af de store fordele er lade tiden på produktet.

Lade tid

Det kan være en rigtig god ting at kigge efter en epilator, som har så lav en lade tid som muligt, da det gør dig mere fri hvad angår tiden du skal bruge epilatoreren. Braun Silk-epil 9-561 har en utrolig kort lade tid, så du kun skal vente i 60 minutter, før den er opladet og klar til brug igen.

Pris

Det her er nok en af de billigste epilatorer, som du kan finde på vores liste, som også inkluderer ekstraudstyr. Hvis du vil købe den, kan du finde den til en meget lav pris, vælger du at købe den koster den kun 697 kr. For den lille sum, kan du få et utrolig holdbart og effektivt produkt, selv hvis du er på offentlig indkomst, vil du kunne finde råd til at købe den.

Design

Det er let at skifte hastighed, dette kan du gøre imens du bruger den i badet. Braun har sikret sig, at denne maskine er vandtæt, så du ikke ødelægger den imens du er ved at bruge den i bruseren.

Ekstraudstyr

Af ekstraudstyr som medfølger, kan der blandt andet nævnes indbygget lys, barberhoved, trimmer hætte og rensebørste.


Braun Silk-epil 9-890

Dette er en epilator som har gjort sig bemærket, ikke bare fordi den er fra Braun, men fordi den har fået meget gode anmeldelser. Det er en epilator som har en meget god driftstid, så du kan fjerne alle hår uden at være bange for den løber tør, dog har den en lidt længere lade tid, som godt kan skræmme folk lidt væk. Den koster noget mere end nogle af de andre på listen, du får da også en stor portion ekstraudstyr med, som betyder at du ikke skal købe det ved siden af. Denne maskine har en vægt som ligger på 0,7 kg, imens den måler 13 cm i højden, 5,5 cm i bredden og 4 cm i dybden.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
940,00 940,00 Til Butikken
999,00 999,00 Til Butikken

Driftstid

Af de forskellige epilatorer på vores liste, har dem med en lang lade tid, også en længere driftstid. Dette kan også ses, ved en model som denne, den har nemlig en driftstid på 50 minutter. Som betyder at du kan bruge den, i hele 50 minutter før den løber tør for strøm, så du skal oplade den igen. Hvis du vil købe en epilator, som har en af de længere driftstider, så burde du købe den her.

Lade tid

Nu kommer den største ulempe, hvis du køber en epilator som Braun Silk-epil 9-890, det er tiden det tager den at oplade. Den er nemlig ret lang, så du risikerer at skulle vente i hele 120 minutter, før den er fuldt opladet igen. Det kan godt være en ulempe, hvis du har en travl hverdag og har glemt at sætte maskinen til opladning, det er dog muligt at tage den ud af opladeren før tid.

Pris

Det er et billigt alternativ at købe en epilator fremfor skrabere, det kan godt være skrabere er hurtigere at bruge. Men en epilator fjerner hårene mere effektivt, samt gør den at hårene vokser langsommere ud, skrabere er billigere mens en epilator har et ret højt førstegangsbeløb. Dog vil vi altid anbefale en epilator, da du vil blive gladere for det i længden, Braun Silk-epil 9-890 koster kun 999 kr.

Design

Designmæssigt er der blevet tænkt, meget på at den er let at anvende, samt den også er flot at kigge på. Du kan vælge imellem 2 forskellige hastigheder, hvor der kan vælges imellem mild hastighed, mens der også kan vælges en mere effektiv hastighed.

Ekstraudstyr

Der er meget ekstraudstyr at vælge imellem, med i handlen følger der et barberhoved, rensebørste, trimmehætte, indbygget lys og den er funktionsdygtig under vand.


Braun Silk-epil 9-969V

Den sidste vi nævner på denne liste, over disse 5 forskellige epilatorer fra Braun, er denne model som er utrolig effektiv men også billig. Du skal købe en epilator, fordi giver dig glattere ben i længere tid, fordi den fjerner hårene med dine hårsække. Ved at den fjerner hårene bedre, går der også længere tid, før dine hår er vokset ud igen. Den er udstyret med et Li-ion batteri, så den har en lang driftstid, så du med god samvittighed kan anvende maskinen her. Det er som sagt vigtigt, at du kigger efter en epilator, som har så kort lade tid som muligt. Du skal betale en lille sum, hvis man sammenligner med hvor mange skrabere, der skal bruges i den levetid som en epilator fra Braun har. Det er desuden ikke kun et hårfjerningsprodukt, fordi der medfølger flere forskellige udskiftelige hoveder, så du også kan anvende den til massage eller til at rense huden.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
969,00 969,00 Til Butikken
969,00 969,00 Til Butikken

Driftstid

Da Braun har fokuseret meget på deres batterier, så er deres produkter udstyret med Li-ion batterier, som er kendt for deres lange holdbarhed men også hvor godt de holder på strømmen. Det betyder at du får en lang driftstid, fordi denne epilator har en driftstid på hele 40 minutter.

Lade tid

En anden ting Li-ion batterier er kendte for, det er opladningstiden, de er nemlig designet til at tage imod strømmen meget hurtigt. Som gør at du får en kort lade tid, lade tiden er nemlig på kun 60 minutter, hvor den er helt tør for strøm til den er fyldt op igen.

Pris

Braun Silk-epil 9-969V er jo et hårfjerningsprodukt, som ikke skal udskiftes hver gang efter brug, dette betyder dog også at du skal betale et større beløb. End hvis du bare køber, nogle engangsskrabere som typisk skal skiftes ud hver gang, for at købe den her epilator skal du betale 1.001 kr.

Design

Den her epilator bliver leveret i stærke materialer, som ikke tager skade af vand, hvilket gør at den kan bruges imens du står i bruseren. Den bliver leveret i en hvid farve, som har en overflade, der er meget let at rengøre efter brug.

Ekstraudstyr

Dette er det produkt på vores liste, som der medfølger mest ekstraudstyr, når du køber den medfølger der rensebørste, kam til sensitive områder, præcisionskam, dybde massagebørste, 2 krops børster samt en ansigtsrensnings børste.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste epilatorer fra Braun i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom driftstid, lade tid, pris, design, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige epilatorer fra Braun når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse epilatorer, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige epilatorer og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.