Energivenlig Vinkøleskab Test 2024 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste energivenlige vinkøleskab markedet, når man skal ud at købe et nyt energivenligt vinkøleskab. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte energivenlige vinkøleskab. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, energiklasse, størrelse, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


CASO CS627 WinteSafe 18

Det her vinkøleskab det er, et vinkøleskab der er designet, til den vin glade familie. Som godt kan lide at, have vin i nærheden af køkkenet, så er denne model et godt valg. Det er nemlig et integreret vinkøleskab, der er rigtig energivenlig, så den er god mod miljøet. Den kan integreres i køkkenet, hvis der enten skal bygges nyt, eller det gamle køkken skal renoveres. Den har en super god energiklasse, så den ikke er alt for dyr, når det gælder strømforbruget, hvor strømniveauet er i den lave ende. Der er plads til et fint antal flasker, hvor du ikke behøver, gå ud og hente dine flasker et andet sted. På grund af det antal flasker, så er det ikke et stort vinkøleskab, så den fylder ikke ret meget, det sted den bliver integreret. Prisen er heldigvis heller ikke, særlig høj så den er billig at købe, det er et super godt køb. Hvis du vil have et vinkøleskab, der er effektivt men billigt, så kan den her model være et super godt valg.

Energiklasse

Dette vinkøleskab har en rigtig god energiklasse, der sørger for at, holde strømforbruget nede fordi den står og kører hele tiden. Det her vinkøleskab er udstyret, med en energiklasse der hedder A, hvor det årlige strømforbrug det er på 138 kWh i strøm.

Størrelse

Fordi det er et indbygnings vinkøleskab, så er det ikke den største model, men der er stadig plads til 18 flasker på samme tid. CASO CS627 WinteSafe 18 vejer omkring 28 kg, mens det har en højde på 455 millimeter, mens bredden er 590 millimeter og så har den en dybde på 555 millimeter.

Pris

Der er ikke nogen høj pris, når det her vinkøleskab skal købes, hvilket er en fordel for de fleste. Det gør dog ikke kvaliteten dårlig, fordi den har en rigtig høj kvalitet, til et lavt beløb. Når du skal ud at købe, et produkt som det her, så behøver du kun betale et lille beløb på 3.875 kr.

Ekstraudstyr

Der er digital temperaturstyring, mens glasset også har uv beskyttelse, så solens stråler ikke skader din vin.


VESTFROST FZ 414 W

Hvis du er en rigtig stor vin entusiast, så er det her et vinkøleskab, der passer lige nøjagtig dig. Det her er et dansk produceret vinkøleskab, som holder en høj standard, hvilket man ofte ser i et land som Danmark. Hvis du vil støtte dansk produktion, samt holde den danske BNP oppe, mens du går op i kvaliteten, så tag et ekstra kig på den her model. Den har en af de bedste energiklasse, så den er rigtig billig i strøm, hvilket sikrer dig en lav udgift i strøm hvert år. Det er et rigtig stort vinkøleskab, mens det stadig er energivenligt, men det fylder en del hvor det skal stå. Fordi det er et rigtig stort vinkøleskab, så har den også en kapacitet, der giver anledning til at have et rigtig stort antal flasker opbevaret. Det betyder dog også at, prisen måske er en smule høj, men det er en rigtig god investering, i det lange løb. Men hvis du fylder dit helt nye vinkøleskab op, så er en investering af sådan et beløb, et fantastisk køb da den bestemt er pengene værd.

Energiklasse

Selvom det er et kæmpe stort vin køleskab, så er den meget energivenlig, hvilket betyder at den koster meget lidt i strøm hvert år. Den er udstyret med en rigtig skarp energiklasse, der næsten er det bedste mulige, fordi energiklassen som den her model har, det er en energiklasse på A+. Det årlige energiforbrug er på, kun 129 kWh i strøm.

Størrelse

Du skal være meget bevidst, om størrelsen på den her model, før du vælger at købe den. Fordi det er et meget stort vinkøleskab. Det vejer hele 85 kg, mens den er 1850 millimeter høj, samt har en bredde på 595 millimeter, derudover er dybden også 595 millimeter.

Pris

På grund af størrelsen, så er prisen også lidt højere, men jo større et produkt man køber, jo flere penge koster det ofte også. VESTFROST FZ 414 W har en pris, der er i den høje ende, men det er med sikkerhed dine penge værd. For at købe det her energivenlige vinkøleskab, skal du kun betale en pris på 12.100 kr.

Ekstraudstyr

Der er 7 hylder inde i det her vinkøleskab, derudover er døren vendbar, hvor der selvfølgelig også er uv beskyttelse i glasset på døren.


SCANDOMESTIC W132

Går du op i miljøet, fordi dine produkter i hjemmet, har en rigtig god energiklasse. Hvor de selvfølgelig er billig i strøm, så kan det være at, den her model måske er noget for dig. Der sidder en meget lydsvag motor, i det her energivenlige vinkøleskab, så den kun har et lydniveau på kun 39 dB under drift. Den er udstyret med, en af de bedste motorer på markedet, hvilket giver en rigtig god energiklasse, mens energiforbruget er sparket helt i bund. Det har desuden også, en meget god størrelse, så den ikke fylder for meget, men stadig har en god kapacitet. Der er plads til, et fint antal flasker i dette vinkøleskab, så de kan holde den rigtige temperatur hele tiden. Kvalitet behøver bestemt ikke, koste alt for mange penge, når det skal købes, hvilket den her model er et stærkt bevis på.

Energiklasse

Med et utrolig lavt strømforbrug hvert døgn, så er denne model et energivenligt vinkøleskab, der kun bruger 0,3 kWh i døgnet. Grunden til dette er fordi at, den har en energiklasse, der er på A+. Hvor den også kun bruger, omkring 110 kWh hvert år i strøm.

Størrelse

Med en rigtig god størrelse, så fylder denne model ikke, alt for meget når den står i dit hjem. Der er 5 almindelige hylder indvendigt, mens der også er, en visningshylde så du kan vise din vin frem. Den har en højde på 845 millimeter, hvor den også har en bredde på 540 millimeter, sidst men ikke mindst så er den 548 millimeter dyb.

Pris

Selv om det er et vinkøleskab, der er i rigtig høj kvalitet, der også er billig i drift. Så er det ikke særlig dyrt at, købe selve produktet. SCANDOMESTIC W132 koster kun sølle 1.999 kr. hvilket er en pris, som de fleste kan være med på. Det er et produkt, der vil gavne sig rigtig meget, hvis du godt kan lide at drikke vin.

Ekstraudstyr

Hylderne er produceret i bøg, der er rigtig god kvalitet, som også er meget holdbare. Det er utrolig let at, indstille det her vinkøleskab, til den helt rigtige temperatur.


HOOVER HWC154EELW EELW

Hvis du er på udkig, efter et teknologisk vinkøleskab, der er meget energivenligt under brug. Så er det her, måske den helt rigtige model for dig, hvis du ikke har brug for en alt for stor kapacitet. Det er desuden muligt at, få op til 5 års garanti, hvis du køber det her vinkøleskab, hos Skousen hvis den udførte registrering er gennemført. Den har en energiklasse, der er rigtig god og gør den, til et vinkøleskab der er billig at have kørende året rundt. Det er en smule højt, men stadig ikke et vinkøleskab, der er alt for stort, hvis du ikke har for meget plads. Kvalitet og pris går ofte hånd i hånd, men slet ikke med det her produkt, der er kvaliteten meget høj, mens prisen er meget lav. Det er et topmoderne vinkøleskab, hvor du faktisk kan kontrollere, den via din mobiltelefon.

Energiklasse

Du skal altid kigge, efter hvilken energiklasse dit vinkøleskab, det har før du vælger at købe det. Det er dog kun energivenlige vinkøleskab, der er på den her liste, så energiklassen er selvfølgelig rigtig god. HOOVER HWC154EELW EELW, har en energiklasse på A, mens det også kun bruger 145 kWh hvert år i strøm.

Størrelse

Hvis du vil købe et, vinkøleskab som har et design, som gør den til en super flot model at have stående. Så er det her noget for dig, fordi det er desuden heller ikke, noget alt for stort vinkøleskab. Vægten siger kun 28 kg, mens højden er 845 millimeter, bredden er 490 millimeter og så er dybden på 535 millimeter.

Pris

Prisen er i den lave ende, hvor du køber rigtig høj kvalitet, til en meget skarp pris. For et beløb på kun 4.999 kr. vil du kunne købe, et vinkøleskab som kan holde i mange år, så længe den almindelige vedligeholdelse bliver overholdt så som afkalkning og almindelige rengøring.

Ekstraudstyr

Med en helt særlig funktion, kan du styre temperaturen på dit helt nye vinkøleskab, med WIFI så du altid er sikker på, hvad temperaturen er indvendigt.


HOOVER HWC200EELW

Den her model er den store udgave, af den tidligere nævnte model, hvor der bare er mere plads. Det er et enormt effektivt vinkøleskab, der selvfølgelig også er energivenligt, så den er billig under drift. Det er et energivenligt vinkøleskab, der har fået rigtig gode anmeldelser af, både forbrugerne men også af eksperttesterne. Den har selvfølgelig en energiklasse, der er i toppen af skalaen, så den ikke koster ret mange penge i drift. Det er som sagt den store udgave, hvilket giver plads til et større antal flasker, men det betyder også at den fylder en smule mere. På grund af den større størrelse, så koster den også lidt mere, når den skal købes, hvilket næsten burde sige sig selv. Det er et let valg at tage, hvis du gerne vil købe kvalitet, men stadig gerne vil tænke grønenergi.

Energiklasse

Det er en god ting at, kigge på energiklassen samt, hvilket energiforbrug dit nye vinkøleskab det har. Før du overhovedet vælger at, købe nogen som helst model, det kan nemlig hurtigt løbe op i mange penge i driftsomkostningerne. Energiklassen på det her vinkøleskab, det er en energiklasse på A, der kun bruger 156 kWh hvert år i strøm.

Størrelse

Det er ikke det største vinkøleskab, der er blandt disse 5, forskellige energivenlige vinkøleskab. Men det har en god størrelse, hvor den er 1465 millimeter høj, mens bredden er på 490 millimeter og en dybde der er 565 millimeter, derudover vejer produktet 46 kg.

Pris

Størrelsen er stor mens, prisen er lille for et fantastisk vinkøleskab, hvilket de fleste foretrækker at vælge. Et beløb på 10.999 kr. kan godt virke som mange penge, men det er et vinkøleskab i højeste kvalitet. Du køber et produkt, der både er flot men, som også har en rigtig skarp pris.

Ekstraudstyr

Der sidder et kulfilter inde i vinkøleskabet, så luftkvaliteten er helt i top, så kvaliteten på din vin ikke forringes.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste energivenlige vinkøleskab i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom energiklasse, størrelse, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige energivenlige vinkøleskab når de skal ud at købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af energivenlige vinkøleskab, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige energivenlige vinkøleskab og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.