Energivenlig Vaske Tørremaskine Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste energivenlige vaske tørremaskiner på markedet, når man skal ud og købe en ny energivenlig vaske tørremaskine. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte energivenlige vaske tørremaskiner. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, energiklasse, energiklasse, kapacitet, vandforbrug, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


LG F4J6TM0W

Når du skal købe, en helt ny vaske tørremaskine, så skal du kigge meget nøje på funktionerne. De er nemlig altafgørende for, hvor effektiv din vaske tørremaskine, den er under brug i dit hjem. Den her model har, fået rigtig gode anmeldelser af, både eksperter men også af forbrugerne, efter test under meget specifikke krav. Fordi det er en kombineret maskine, så betyder energiklassen rigtig meget, hvilket ved den her model, der har den en energiklasse i den høje ende. Den har en god kapacitet, både når det gælder vaskekapacitet, men også når det gælder tørrekapaciteten, så har du rigtig meget plads til dit snavsede vasketøj. Det årlige vandforbrug er måske en smule høj, men den er ikke alt for dyr, når du skal betale din vandregning, fordi vandforbruget ikke er alt for høj. Det kan godt virke som mange penge, men du køber en kombineret vaske tørremaskine, så du ikke behøver tage dit tøj ud, når den er færdig med at vaske.

Energiklasse

Med en rigtig god energiklasse, så koster den her vaske tørremaskine, ikke særlig mange penge i drift. Det er en vaske tørremaskine, der fungerer rigtig god under brug, men som stadig har et lavt strømforbrug. Den energiklasse som den her vaske tørremaskine, den er udstyret med, den hedder A og bruger kun 1.078 kWh om året i strøm.

Kapacitet

Fordi den både kan vaske, men den også kan tørre, så har den forskellige kapaciteter. Når det gælder vaskekapaciteten, så ligger den på omkring 8 kg, som er den vægt du kan vaske. Derudover har den en tørrekapacitet, der er på 5 kg, hvilket betyder du skal tage en smule tøj ud når du skal tørre dit tøj.

Vandforbrug

Det er meget vigtigt at, du kigger på vandforbruget, før du vælger at købe en vaske tørremaskine. Fordi det kan nemlig hurtigt, løbe op i rigtig mange penge, før du ved af det. LG F4J6TM0W har et vandforbrug, der kun er på 21.000 liter om året, som er et meget gennemsnitligt vandforbrug.

Pris

Selv hvis du vil købe, en vaske tørremaskine der er i høj kvalitet, så behøver du ikke betale en formue for det. Den her model koster ikke, alt for mange penge at købe, så de fleste kan finde råd til at købe den. En model som den her, den koster faktisk kun 4.999 kr. det er en rigtig lav pris, som alle kan finde råd til at købe.

Ekstraudstyr

Der er et vaskeprogram, der renser slangerne i maskinen, så de ikke begynder at lugte efter længere tids brug.


MIELE WTF130WPMNDS

Når det kommer til toppen af poppen, så skal du måske tage, et ekstra kig på en vaske tørremaskine som den her. Det er en rigtig holdbar vaske tørremaskine, der uden problemer vil kunne, holde i rigtig mange år. Miele er en rigtig kendt producent, af mange forskellige former for hårde hvidevarer, hvor de er særdeles effektive under drift. Energiklassen på den her model, den er i den helt høje ende, som gør den billig når det gælder strømforbruget ved en vaske tørremaskine. Den har en god kapacitet, der kan gøre sig gældende, hos en mindre familie eller et par, som ønsker at købe enormt høj kvalitet. Når det kommer til vandforbruget, så er det ikke særlig højt, hvilket gør at du sparer en del penge om året. Det er en dyr vaske tørremaskine, som de fleste godt kan blive skræmt af, når man kigger på prisen på en model som den her.

Energiklasse

Med en af de bedste energiklasser, så bruger den her model ikke, særlig meget strøm hvert år. Det årlige strømforbrug det, er et strømforbrug som kun, er på omkring 896 kWh om året. Det er så lavt, fordi den har en energiklasse, der hedder A. Hvilket er en af de bedste, en vaske tørremaskine kan have, hvor den så er rigtig billig under drift.

Kapacitet

Der er ikke den højeste kapacitet, men den er stadig rigtig god, fordi der er god plads både når du skal vaske og tørre. MIELE WTF130WPMNDS har en tørrekapacitet, som er på 4 kg, der er den kapacitet du kan tørre. Derudover har den en vaskekapacitet, der er på 7 kg, hvilket er fint til et enkelt par eller lignede.

Vandforbrug

En kæmpe fordel ved, en vaske tørremaskine som den her, det er vandforbruget som er meget lavt. Det betyder nemlig at din pengepung, ikke kommer til at kunne mærke, nogen forskel på dit vandforbrug. Det årlige vandforbrug, ved den her vaske tørremaskine, det er på kun 18.000 liter vand.

Pris

Det kan godt virke, som en stor sum penge at bruge, når du skal købe den her model. Men det er en vaske tørremaskine, der er alle pengene værd at købe, fordi den kan servicere dig i rigtig mange år. Den her vaske tørremaskine har en pris, der er på 14.999 kr. som er en ret høj pris.

Ekstraudstyr

Hvis du tilkøber et kommunikationsmodul, kan du starte din vaske tørremaskine, fra din mobil eller tablet via en applikation.


SAMSUNG WD80J6A00AW

Hvis du er på udkig, efter en vaske tørremaskine, der er rigtig effektiv men også billig. Så kig ej længere væk, end ved den her vaske tørremaskine, fordi den har nemlig de funktioner. Den har nogle funktioner, de fleste hjem vil nyde enormt godt af, fordi de er bare rigtig gode. Med den bedste energiklasse, samt et enormt lavt strømforbrug, så er den meget billig når det gælder strømforbrug. Derudover har denne vaske tørremaskine, en meget god kapacitet når, det gælder de forskellige modeller på den her liste. Det er bare så vigtig en funktion at, vandforbruget er rigtig lavt, når du køber en vaske tørremaskine. Fordi regningen kan hurtigt blive høj, hvis din maskine bruger alt for meget vand, men det vil du ikke med den her model. En anden kæmpe fordel, det er faktisk prisen på den her vaske tørremaskine, det er en pris de fleste kan være med på, fordi den koster ikke særlig mange penge at købe.

Energiklasse

Energiklassen er rigtig høj, den kan faktisk ikke blive højere, end hvad denne model har. Derudover har den et lavt lydniveau, hvor den under almindelig vask, kun har et lydniveau på 54 dB. Mens den ved centrifugering har et lydniveau, der er på 73 dB, dette gøre på grund af den stærke motor. Den har en energiklasse, der hedder A mens den også kun, bruger omkring 1.088 kWh årligt i strøm.

Kapacitet

Kapaciteten betyder rigtig meget, alt efter hvilken størrelsen, på den familie der køber det her produkt. SAMSUNG WD80J6A00AW har en høj kapacitet, både når det gælder tørrekapacitet, men også når det gælder vaskekapaciteten. Hvor vaskekapaciteten den er på 8 kg, mens tørrekapaciteten er på 5 kg ad gangen, så du let kan nå gennem din vasketøjskurv.

Vandforbrug

Med et af de bedst vandforbrug, blandt disse 5 forskellige vaske tørremaskiner, så bruger den her model minimalt med vand hvert år. Det årlige vandforbrug på denne vaske tørremaskine, det er på kun 17.600 liter, det er utrolig lavt for en kombinationsmaskine som den her.

Pris

Selv når du har læst, om disse enormt stærke funktioner, der gør det her til en rigtig god vaske tørremaskine. Så koster en model, som den her ikke ret mange penge, så de fleste kan finde råd til at købe den. Det er en vaske tørremaskine, der har en lav pris som kun, ligger på 6.599 kr.

Ekstraudstyr

Denne vaske tørremaskine er udstyret, med en smart funktion som hedder Bubble Soak, som fjerner selv de sværeste pletter under vask.


Whirlpool FWDG96148WS EU

Hvis pengene er meget små, så skal du tage et ekstra kig, på den her model fra Whirlpool. Det er en rigtig effektiv vaske tørremaskine, der fungerer enormt effektivt, i en hverdag hvor du ikke har meget tid. Den er udstyret med en teknologi, hvor den tilpasser sig indholdet af maskinen, alt efter hvor meget du fylder i den. Så den ikke bruger for meget vand, eller tørrer tøjet i for lang tid. Det er selvfølgelig også en vaske tørremaskine, der har en kraftig energiklasse, så den bruger minimalt med strøm når den er i drift. Den her model er den, vaske tørremaskine der har den største kapacitet, når det gælder hele den her liste over disse 5 forskellige vaske tørremaskiner. På grund af den høje kapacitet, så bruger den også en smule vand, men den har stadig et rigtig godt vandforbrug, som ikke er ret høj. Når du kigger på funktionerne, så skulle man tro at prisen, den var i den høje ende, men det er slet ikke tilfældet med den her vaske tørremaskine.

Energiklasse

Det her er en maskine, der har den bedste mulige energiklasse, der gør den rigtig billig i drift. Den bedste energiklasse som den kan have, det er en energiklasse der hedder A, hvilket også betyder et meget lavt strømforbrug. Det årlige strømforbrug som, denne model bruger det er, et strømforbrug på kun 1.224 kWh.

Kapacitet

Som den vaske tørremaskine, med den største kapacitet overhovedet, så køber du her en rummelig maskine til dit hjem. Denne vaske tørremaskine har en kapacitet, når det gælder vaskekapacitet på 9 kg, mens den ved tørrekapacitet har en kapacitet på hele 6 kg ad gangen.

Vandforbrug

Vandforbruget er ikke særlig højt, hvilket er på grund af den omtalte ekstrafunktion, der afmåler mængden af tøjet inde i maskinen. Den funktion sørger for at, vandforbruget bliver langt nede, fordi den kun bruger omkring 20.000 liter vand hvert år.

Pris

Hvis budgettet til at købe, en ny vaske tørremaskine så er det her, den helt rigtige model for dig. Den koster nemlig utrolig lidt, faktisk har den en pris, hvilket de fleste kan finde råd til at købe. Whirlpool FWDG96148WS EU har en pris, der er på 3.899 kr. som faktisk gør det, til den billigste vaske tørremaskine på den her liste.

Ekstraudstyr

Har du et enkelt sæt tøj, som både kræver vask og tørring, så er denne model udstyret med en funktion, hvor det kun tager 45 minutter fra start til slut.


BLOMBERG BWD384W0

Rosinen i pølseenden er den her, meget flotte model fra Blomberg, der udover sine fantastiske funktioner også, er en virkelig flot vaske tørremaskine. Blomberg er kendte for deres design, hvor de er gjort så brugervenlige, som overhovedet muligt hvilket, gør at de fleste kan finde ud af at bruge den. En vaske tørremaskine fra Blomberg, giver dig det bedste fra to verdener, så du ikke skal købe det hver for sig. Med en kraftig energiklasse, samt et meget lavt energiforbrug, så kommer denne maskine slet ikke til at koste dig ret meget når, det gælder driftsomkostninger. Den er udstyret med en god kapacitet, faktisk en gennemsnitlig kapacitet, hvis man sammenligner alle de her vaske tørremaskiner. Det er den vaske tørremaskine, der bruger mindst vand overhovedet, hvilket selvfølgelig giver et enormt godt vandforbrug. Prisen giver en indikation, om hvor høj en kvalitet du køber, mens den stadig ikke er alt for høj. Det betyder at du køber en vaske tørremaskine, i rigtig høj kvalitet, men til en skarp pris.

Energiklasse

Det er vigtigt at du kigger, på hvilket strømforbrug din vaske tørremaskine, den har når du skal bruge den. Hvor en vaske tørremaskine, som den her fra Blomberg, den har en kraftig energiklasse der er på A. Dette sørger for et lavt strømforbrug, fordi den bruger årligt omkring 1.088 kWh i strøm.

Kapacitet

Den er udstyret med en kapacitet, der er rigtig fin så der er plads, til en stor portion tøj. Det betyder at tørre kapaciteten, den er på 5 kg, der er den kapacitet som du kan tørre når det gælder kg. BLOMBERG BWD384W0 har en tørrekapacitet, der er på 8 kg tøj ad gangen, hvilket er en rigtig fin tørrekapacitet til en vaske tørremaskine.

Vandforbrug

Det her er en maskine, der har det laveste vandforbrug, på hele den her liste. Den bruger meget lidt vand, selv om du anvender den, hver eneste dag. Det årlige vandforbrug for en vaske tørremaskine, som den her det er på, kun 15.600 liter hvert eneste år.

Pris

En helt ny vaske tørremaskine, behøver ikke koste en bondegård at købe, hvilket den her model er et bevis på. Den koster nemlig ikke mange penge, hvor du kan købe den her model, for en pris der er på 7.799 kr. Det er en pris der står skarpt til, hvis din tidligere vaske tørremaskine, pludselig går i stykker eller lignede.

Ekstraudstyr

Der er en funktion som hedder AquaStop, hvilket sikrer dig hvis uheldet er ude, så du ikke risikere at der sker vandskade.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste energivenlige vaske tørremaskiner i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom energiklasse, kapacitet, vandforbrug, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige energivenlige vaske tørremaskiner når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse energivenlige vaske tørremaskiner, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige energivenlige vaske tørremaskiner og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.