Energivenlig Tørretumbler Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste energivenlige tørretumblere på markedet, når man skal ud og købe en ny energivenlig tørretumblere. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte energivenlige tørretumblere. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, energiklasse, tørrekapacitet, pris, lydniveau og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


BOSCH WTW85I49SN Serie 6

Hvis du vil købe en tørretumbler, der er i meget høj kvalitet, der fungerer uden problemer hver eneste dag året rundt. Så tag et ekstra kig, på den her model fra Bosch, der er placeret på førstepladsen af denne liste. Den har nogle funktioner, der gør din hverdag meget lettere, fordi du ikke skal bekymre dig om at rense kondensatoren efter brug. Den har en energiklasse, der næsten er helt oppe i skalaen, det er dog muligt stadig at få en bedre energiklasse, men denne model er meget billig i drift. Det er en meget stor tørretumbler, der har en meget høj tørrekapacitet, til at påfylde maskinen. Det her er en tørretumbler, der er i super høj kvalitet, som også er meget effektiv, den koster dog stadig ikke ret mange penge at købe. Derudover er det her, en meget lydsvag tørretumbler som, har et utrolig lavt lydniveau når den er i drift. Det er kæmpe fordel, at du køber en tørretumbler der ikke larmer, i det rum som den er stående i.

Energiklasse

Denne tørretumbler har en af de højeste energiklasser, den er kun en enkelt karakter, under hvad den bedste mulige karakter er. Det gør den her tørretumbler, utrolig billig når det gælder, omkostninger for strøm og lignede. Energiklassen hedder A++, mens den kun bruger 259 kWh om året i strøm, så den koster så lidt som muligt.

Tørrekapacitet

Den er udstyret med en meget stor tromle, der giver dig en høj kapacitet, til når du skal tørre dit tøj. Den har desuden nogle sensorer, der måler temperatur og fugtighed, så dit tøj ikke tørrer i for lang tid ad gangen og tager skade. Der er mulighed for at, putte op til 9 kg tøj i, så du får en rigtig høj tørrekapacitet.

Pris

Man skulle næsten tro, at en tørretumbler med kraftige funktioner, koster rigtig mange penge. Det er dog slet ikke tilfældet, med en model som BOSCH WTW85I49SN Serie 6, fordi den koster faktisk ikke alt for mange penge. Denne tørretumbler har kun, en pris der er på 6.699 kr.

Lydniveau

Det er en stille tørretumbler, som ikke larmer ret meget, når den er i gang med at tørre dit tøj. Du opnår kun et lydniveau, der er på 64 dB, så du ikke bliver forstyrret af maskinen her. Det er ikke meget højere, end hvad en samtale mellem to voksne mennesker, opnår når de snakker og det er målt i lydniveau.

Ekstraudstyr

Der er en selvrensende kondensator, så du ikke selv skal rengøre den, hvilket godt kan give en masse bøvl i længden.


SAMSUNG DV70M5020KW

Har du en trøje der er blevet beskidt, hvor du hurtigt vasker den i hånden, men du faktisk har meget travlt. Så kan det være et stort problem, for dig at din trøje kan nå at blive tør, dog har denne tørretumbler et lynprogram til tørring af mindre mængder tøj. Det er ikke verdens største tørretumbler, men den har en fordel, det er at den er særdeles effektiv under drift. Den er udstyret med en energivenlig motor, som giver et lavt strømforbrug, mens energiklassen er i top. Det er en tørretumbler der koster meget lidt, når din strømregning kommer ind ad døren. Den har ikke den største tørrekapacitet, men den vil stadig være fin til et par, eller mere end rigeligt til en enkelt person. Hvis pengene ikke er store, så kig en ekstra gang på den her tørretumbler, den er nemlig rigtig billig at købe for selv en studerende. Motoren er meget lydsvag, hvilket denne tørretumbler også har fået anmeldelser på, hvor kommentaren siger at det er en meget stille tørretumbler under drift.

Energiklasse

Den her tørretumbler er maskinen, for dig som vil være, god mod miljøet mens den stadig er effektiv. Fordi den har en energiklasse, der er særdeles effektiv, da den er billig i drift. Energiklassen hedder A++, der bruger minimalt med strøm, fordi den kun bruger 211 kWh om året i strømforbrug.

Tørrekapacitet

Det er ikke en tørretumbler, der har den højeste tørrekapacitet, hvilket godt kan være en ulempe for en stor familie. Dog vil denne model, være helt ideel til en enkelt person, samt et par hvor den let, kan håndtere den tøjmængde der skal tørres. Den her tørretumbler har, en kapacitet der er på 7 kg.

Pris

Det er en meget billig tørretumbler, som de fleste kan finde råd til, hvis budgettet ikke er det højeste. Det er en mindre maskine, der faktisk kun har en lille pris, der lægger på 3.599 kr. Det er en pris, hvis du selv er studerende, du vil kunne finde råd til at købe, når du skal flytte hjemmefra.

Lydniveau

Der er ikke noget højt lydniveau, fordi det ikke er en larmende tørretumbler, der er rimelig stille under drift. SAMSUNG DV70M5020KW har et lydniveau, der er på 65 dB når den er på sit højeste, hvilket ikke er noget højt lydniveau. Det er et lydniveau, de fleste vil kunne holde til, når de anvender en effektiv tørretumbler som den her.

Ekstraudstyr

Med udskudt start vil du, kunne starte den når du går ud ad døren, så du ikke behøver at starte den selv.


LG S0RV708N1W9

Hvis du godt kan lide, at behandle miljøet rigtig pænt, men på samme tid ikke bruge for mange penge på strøm. Så kig med her, fordi den er utrolig god mod miljøet, mens den også er meget effektiv. LG er en meget kendt producent, af forskellige former for hårde hvidevarer, for nogle meget holdbare produkter, som kan holde i mange år. Der er selvfølgelig en god energiklasse, så den bruger så lidt strøm, som overhovedet muligt. Hvis forbrug er en høj prioritet for dig, så er dette måske den tørretumbler, der passer bedst til din smag. Det er en tørretumbler, som vil passe rigtig fint ind, hos en mellemstørrelses familie der ofte har meget vasketøj. Det skal ikke være dyrt, at købe høj kvalitet for en almindelig husstand, hvor denne tørretumbler ikke koster ret mange penge at købe. Som en meget stille tørretumbler, så er larmen minimal når, dit tøj er ved at tørre, så du ikke behøver lukke døren eller andet.

Energiklasse

Det her er den første model, hvor den har den bedste mulige, samt mest effektive energiklasse på hele listen. Den energiklasse som den her model har, kan på ingen måde blive bedre, fordi den er rigtig billig i drift. Den bedste energiklasse den hedder A+++, der kun bruger 176 kWh om året under drift.

Tørrekapacitet

Den har en gennemsnitlig tørrekapacitet, der ikke er for høj, men bestemt heller ikke er for lav. Det er en tørretumbler, som ville passe helt perfekt, ind i en almindelig husstand som også har børn. Det kan den fordi, den har en tørrekapacitet, der er på 8 kg i alt.

Pris

Kvalitet behøver ikke koste, alt for mange penge at købe, hvilket den her maskine beviser til perfektion. Det kan dog godt, virke som mange penge, men det er bestemt ikke tilfældet. Fordi du køber ikke bare, en helt almindelig tørretumbler, men et produkt i meget høj kvalitet, LG S0RV708N1W9 koster en sølle sum på 7.499 kr.

Lydniveau

Det er en tørretumbler, der har en utroligt lavt lydniveau, som gør den særdeles stille under brug. Du vil næsten ikke, kunne høre den når, den her tørretumbler er ved at tørre dit tøj. Derfor er den her støjsvage tørretumbler, med et meget stille motor, kun udstyret med et lydniveau på 62 dB.

Ekstraudstyr

Du har mulighed for at, kontrollere din maskine eller styre den på afstand, uanset hvor du er henne, kan du styre den fra din mobiltelefon.


BOSCH WTU876I9SN Serie 6

Den her model er måske, en af de bedste tørretumblere, der er blandt disse 5 forskellige. Den har nogle af de bedste funktioner, hvor du køber en tørretumbler, der er brugervenlig når den skal anvendes. Der følger rigtig mange ekstrafunktioner med, når du vælger at købe den her model, da den også er rigtig god at bruge. Designet er et af de flotteste, men også en simpel tørretumbler, der er flot at have stående i dit hjem. Den har ikke den bedste energiklasse, det er dog meget tæt på, fordi den har en rigtig høj energiklasse, med et utrolig lavt energiforbrug for en tørretumbler. Der er en meget høj tørrekapacitet, der let kan servicere en større familie, hvor i ofte skal vaske tøj, måske flere gange om dagen. Det skal ikke være dyrt, for kunderne at købe en tørretumbler, der er udstyret med nogle fornuftige funktioner. Lydniveauet er gennemsnitligt når det gælder, hele den her liste over, disse 5 forskellige energivenlige tørretumblere.

Energiklasse

Før du vælger at købe en tørretumbler, så er det meget vigtigt at, du køber en som er billig i drift. Det kræver også en god energiklasse, for at være billig i drift, hvor energiklassen er utrolig vigtig. Denne tørretumbler har en energiklasse, der er på A++, mens BOSCH WTU876I9SN Serie 6 kun bruger små 243 kWh årligt på dit strømforbrug.

Tørrekapacitet

Det er en rigtig stor tørretumbler, som har en meget stor tørrekapacitet, det er en fantastisk funktion at have en høj kapacitet. Den er udstyret med en kondenseringsevne, som har en karakter på A, hvilket er det bedste og efterlader dit rum med en meget lav fugtighed. Fordi det er en rummelig tørretumbler, så har den en tørrekapacitet på 9 kg.

Pris

Bosch er en gammel producent, som har et meget kendt rygte, for at producere maskiner i stærke kvaliteter. Det betyder også at, du køber en tørretumbler har en skarp pris, du skal faktisk kun betale et lavt beløb, for en tørretumbler af den her kvalitet, prisen er på 4.999 kr.

Lydniveau

Det er ikke ofte at man oplever, at en tørretumbler larmer voldsomt meget, især ikke med den teknologi vi har i dag. Det betyder selvfølgelig også at, den her tørretumbler ikke, larmer ret meget når den er ved at tørre dit tøj efter vask. Derfor har den her tørretumbler, også kun et lydniveau, der er på 64 dB.

Ekstraudstyr

Der er sensorer som måler, hvilket fugtighed dit tøj har, samt hvilken temperatur så det ikke bliver for tørt og tager skade.


BLOMBERG BTGS383W0

Den sidste model der bliver nævnt, er en kvalitets tørretumbler, der er produceret af Blomberg. Blomberg er meget kendt, for deres flotte designs, men som ikke kun har udseendet med sig, da de fungerer enormt effektivt under drift. Den har en af de bedste kondenseringsevner, så det rum den står i, ikke bliver fyldt med fugt så der opstår skader. Energiklassen er rigtig høj, hvilket sikrer dig og din familie, eller din strømregning ikke bliver alt for høj når den bliver brugt. Tørrekapaciteten gør at den passer, ind i næsten alle hjem, hvor der også er en chance for at der er børn. Selv på trods af at, det er en tørretumbler i meget høj kvalitet, der er særdeles effektiv så er den her model ikke ret dyr at købe. Lydniveauet gør at den godt kan høres, hvis man lytter efter men ikke, et lydniveau som vil forstyrre dig når du tørrer dit tøj.

Energiklasse

Blomberg er en producent af hårde hvidevarer, som er populære for deres energiklasser, fordi de næsten altid er i toppen. Derfor betyder det også at, den her tørretumbler har en god energiklasse, hvor det betyder at den er billig i drift. Energiklassen hedder A++, mens den bruger omkring 230 kWh, når det kommer til strømforbruget.

Tørrekapacitet

Det er en rummelig tørretumbler, med en rigtig fin tørrekapacitet, der giver dig mulighed for at tørre rigtig meget tøj. BLOMBERG BTGS383W0 har en tørrekapacitet, der er på 8 kg, hvilket er en meget god tørrekapacitet. Så du ikke behøver være i tvivl, om du har en stor nok tørretumbler til dit tøj.

Pris

Du skal selvfølgelig ikke betale, en bondegård for at købe, en tørretumbler som den her i super høj kvalitet. Den er produceret i gode materialer, der kan holde i mange år, før nogle af delene skal udskiftes. En tørretumbler af den her kaliber, det kan du købe, for en lille pris på 6.699 kr.

Lydniveau

Der er ikke noget mere irriterende, end at købe en tørretumbler, der larmer helt vildt fordi den er i brug. Det vil du under ingen omstændigheder, opleve med den her model, da den er rigtig støjsvag. Den har et utrolig lavt lydniveau, der kun måler 65 dB.

Ekstraudstyr

For at sikre dig selv, når du er ved at tømme din tørretumbler, så er der LED belysning inde i tromlen, så du ikke misser noget som helst.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste energivenlige tørretumblere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom energiklasse, tørrekapacitet, pris, lydniveau, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige energivenlige tørretumblere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse energivenlige tørretumblere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige energivenlige tørretumblere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.