Energivenlig Køleskab Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste energivenlige køleskab på markedet, når man skal ud og købe et nyt energivenlig køleskab. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte energivenlige køleskab. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, energiklasse, lydniveau, pris, kølekapacitet og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


SIEMENS KI81RAF30 iQ500

Det er meget vigtigt, når du skal købe et nyt køleskab, at den passer præcist ind i dit hjem. Du skal dog også, kigge efter nogle meget specifikke krav, før du vælger hvilken model du gerne vil købe. En model som den her fra Siemens, vil være en utrolig god mulighed, hvis du både søger efter kapacitet, men også en model der er billig i drift. Den har en meget god energiklasse, der sikrer dig at strømforbruget, forbliver så lavt som muligt. Det er et energivenligt køleskab, der er beregnet til at blive integreret, mens den også er meget stille hvor den end bliver sat. Det behøver ikke være dyrt, når du søger efter kvalitet, hvilket en model som den her, er et meget godt eksempel på. Det er et køleskab med en høj kapacitet, så den egner sig til, en større familie der køber stort ind hver uge.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
0,00 0,00 Til Butikken
6.999,00 6.999,00 Til Butikken

Energiklasse

Det skal bare være en vigtig funktion, når du køber et nyt køleskab, at det ikke koster særlig mange penge i strøm. En meget lav effekt, har en stor betydning for, hvor mange penge dit køleskab koster hvert år i strøm. Hvor den her model, ikke koster ret mange penge, fordi den har kun et årligt strømforbrug på 116 kWh, mens energiklassen er på hele A++.

Lydniveau

Lydniveauet er meget lavt, hvilket sikrer dig et køleskab, der slet ikke larmer når du er ved at bruge den. Eller når den står i dit køkken, hvor den størstedelen af tilfældene, altid står tændt døgnet rundt. SIEMENS KI81RAF30 iQ500 har et lydniveau, som kun er på 37 dB, det er et niveau du næsten ikke vil kunne høre.

Pris

Når man kigger på funktionerne, skulle man næsten tro at, det er et dyrt produkt at købe. Det er dette køleskab slet ikke, fordi den koster nemlig kun 6.999 kr. når den skal købes ind til dit hjem. Det er en skarp pris, for et produkt der er i rigtig høj kvalitet, når du skal opgradere dit køkken.

Kølekapacitet

Med en meget gennemsnitlig kølekapacitet, køber du ikke bare et almindeligt køleskab, hvorimod kapaciteten på den her model er meget god. Det her køleskab har en kølekapacitet, der er på 319 liter som giver dig plads, til at købe stort ind til dit hjem. Den her model passer perfekt, til et par som ønsker et nyt køleskab.

Ekstraudstyr

Der er ventileret køl, elektronisk display, elektronisk temperaturstyring, samt en vendbar dør når du køber det her køleskab.


SIEMENS KS36VXI3P

Den næste på listen, det er selvfølgelig også et køleskab fra Siemens, hvor kvaliteterne er helt i top. Det er et køleskab, der er i meget høj kvalitet når, det gælder kravene men også materialerne som den er bygget i. Dette køleskab har fået gode anmeldelser, af forbrugerne som har anmeldt den, efter de har købt den. Samt eksperterne der har testet den, under meget strikse krav, for at give præcise informationer om den. Dette køleskab har næsten, den bedste energiklasse et køleskab kan have, hvilket gør den særdeles billig i drift, fordi den har et meget lavt strømforbrug. Det er et meget stille produkt, der på ingen måde larmer, når den er ved at blive brugt. Et fritstående køleskab skal være stille, så den larmer mindst muligt, når den er ved at blive brugt. Det er ikke et produkt, der har nogen høj pris, så det er et køleskab der koster ret mange penge. Hvilket er en fordel, hvis i gerne vil spare, når der skal bygges et helt nyt køkken. Der er en meget høj kapacitet, hvilket gør det meget lettere at, finde plads når der er ved at blive købt ind til ugens madplan.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
0,00 0,00 Til Butikken
8.599,00 8.599,00 Til Butikken
8.599,00 8.599,00 Til Butikken

Energiklasse

Siemens er et velkendt navn på markedet, hvor de har etableret sig som en stærk konkurrent, til næsten alle producenter af køleskab. Hvor de kan konkurrer med stort set, alle producenter af udstyr til køkkenet, fordi de har nogle rigtig gode funktioner. En af disse er at, den her model er billig i strøm, fordi den har en kraftig energiklasse. Energiklassen er på A++, mens den kun bruger 112 kWh om året i strøm.

Lydniveau

Lydniveauet er meget gennemsnitligt, hvilket giver dig en maskine, der ikke larmer ret meget under brug. Du vil næsten ikke lægge, mærke til at den står i dit køkken, når den står og er tændt. Når den står inde i dit køkken, så er lydniveauet på 39 dB, hvilket er et lydniveau du næsten ikke vil kunne høre.

Pris

SIEMENS KS36VXI3P er et køleskab, størstedelen af alle kunder vil blive glade for, fordi den er rigtig god at have stående. Kvaliteten af produktet er rigtig højt, hvor du ikke bare køber et almindeligt køleskab, men et køleskab der kan holde i rigtig mange år. Der er dog en pris, som er en smule høj for det her køleskab, det koster nemlig 8.499 kr.

Kølekapacitet

Med en af de højeste kølekapaciteter, blandt den her liste over disse, 5 energivenlige køleskab. Så giver det dig meget plads, til at have mad i når, du lige har været ude at købe ind til hele ugen. Så vil der stadig, være plads til dette i det her køleskab, fordi det har nemlig en kølekapacitet der er på 346 liter.

Ekstraudstyr

Der er mange flere ekstrafunktioner, hvor der kan nævnes vendbar dør, anti-fingerprint, o-zone skuffe, ventileret køl, LED-belysning og elektronisk temperaturstyring.


SCANDOMESTIC SKS261

Hvis du ikke har noget stort rådighedsbeløb, men har brug for et nyt køleskab, så er det her køleskab et rigtig god valg at købe. Det er et mindre køleskab, der passer perfekt ind i en studiebolig, hvor pladsen måske er trang eller til sommerhuset. Køleskabet er kun 144 centimeter høj, mens bredden er 55 centimeter, derudover vejer den omkring 43 kg. Energiklassen er selvfølgelig rigtig god, hvilket er grunden til den her liste, fordi den er billig i drift når strømforbruget udregnes. Lydniveauet er et af de laveste, hvilket betyder at du ikke kommer, til at lægge mærke til at det står og er tændt. Prisen er heldigvis også meget lav, så den ikke koster ret mange penge, når den skal købes ind til dit hjem, hvis du er ved at flytte hjemmefra. Kølekapaciteten er også i den lave ende, hvilket betyder at den ikke egner sig, til en større familie men nærmere et par eller et sommerhus.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
0,00 0,00 Til Butikken
1.818,00 1.818,00 Til Butikken
1.999,00 1.999,00 Til Butikken

Energiklasse

Der er en meget god energiklasse, ved den første model, fra den her producent af køleskab. Det giver desuden også, et af de laveste energiforbrug, når man kigger på strømforbruget af dette produkt. Energiklassen hedder A++ mens, strømforbruget også kun er på 102 kWh om året.

Lydniveau

Når den står i dit køkken, så skal du lytte nøje efter, for at kunne høre det her køleskab. SCANDOMESTIC SKS261 har et lavt lydniveau, der er på 40 dB hvilket ikke er noget meget højt lydniveau, men stadig godt kan høre hvis man virkelig gerne vil høre det.

Pris

Hvis du vil købe et billig køleskab, så skal du helt sikkert, tage et ekstra kig på den her model. Det er nemlig meget billigt, hvor de fleste uanset indkomst, burde kunne finde råd til at købe den. Den her model har en pris, der er på 1.999 kr. hvilket er en af de laveste blandt disse 5 energivenlige køleskab.

Kølekapacitet

En af grundene til at, det ikke koster ret mange penge, det er på grund af kølekapaciteten. Det er stadig en høj kølekapacitet, men måske ikke et køleskab, der egner sig til en meget stor familie. Hvis i er et par, der har et enkelt barn, så egner den her sig stadig rigtig meget, fordi den har en kølekapacitet på 241 liter.

Ekstraudstyr

Der er ikke mange ekstrafunktioner integreret, det eneste der er med, det er at døren er vendbar.


GORENJE R6192FBK

Hvis kapacitet er en meget vigtig funktion, så burde du overveje at, tage et ekstra kig på en model som den her fra Gorenje. Det er nemlig et rigtig fantastisk køleskab, hvor der er tænkt rigtig meget på, at der skal være plads til mange former for madvarer. Dette køleskab er ideelt, hvis du skal renovere dit køkken, eller bare gerne vil opgradere dit nuværende køleskab. Energiklassen er selvfølgelig høj, så det holder strømforbruget så langt nede, så den er billig at have i dit hjem. Lydniveauet er heller ikke særlig højt, så det er en stille maskine, du kommer til at have stående i dit køkken. Prisen er rigtig attraktiv hvor, de fleste kan være med på vognen, når den skal købes ind til dit helt nye køkken. Der er en meget høj kapacitet, hvilket gør at selv store familier vil, være meget glade for at købe et køleskab som det her.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
0,00 0,00 Til Butikken
4.699,00 4.699,00 Til Butikken
4.699,00 4.699,00 Til Butikken

Energiklasse

Selv om det er et meget stort køleskab, så koster den ikke ret mange penge, når der regnes på strømforbruget. Den energiklasse som dette køleskab er udstyret med, det er en energiklasse der er på A++. Hvilket giver et meget lavt strømforbrug, selv når den står tændt året rundt, 24 timer i døgnet så bruger den kun 114 kWh om året i strøm.

Lydniveau

En meget god energiklasse, betyder ofte en kraftig med god motor, som nogle gange kan have et højt lydniveau. Det er dog slet ikke tilfældet, med et køleskab som det her, det har nemlig et lavt lydniveau. GORENJE R6192FBK har et lydniveau, der er på 38 dB, hvilket er utroligt lavt for et køleskab.

Pris

Gorenje er en producent af køkkenudstyr, som har et ry for at være billige at købe, men stadig er i rigtig høj kvalitet. Dette køleskab er billig at købe, men det betyder slet ikke, at kvaliteten af maskinen er lav. Det er endda på trods af, at det er et køleskab som kun koster 4.699 kr.

Kølekapacitet

Der er ikke et køleskab, som er på den her liste, der har en højere kølekapacitet end denne model. Der er plads til rigtig meget mad, så du uden problemer kan købe, ind til en hel uge ad gangen. Det er også selv om, i er en stor familie med flere børn, så kan dette køleskab klare det, med sin kølekapacitet på hele 368 liter.

Ekstraudstyr

Med LED-belysning giver det dig let, et overblik om hvad du har inde i køleskabet. Derudover er der ventileret køl, så det er den samme temperatur, hele vejen rundt inde i køleskabet.


SIEMENS KS36VVW3P

Det sidste køleskab på listen, det er et køleskab i kraftig og høj kvalitet, så du ikke kommer til at fortryde dit køb. Den er designet således, at der sidder en skuffe i bunden, der er velegnet til frugt og grønsager. Ved at putte frugten i denne skuffe, så har de en længere holdbarhedstid, da den regulere fugtigheden i skuffen til det mest ideelle. Med en af de bedste energiklasser, så sparer du strøm med det her køleskab, fordi energiklassen giver en indikation af et meget lavt strømforbrug. Derudover er det et meget støjsvagt køleskab, hvor lydniveauet er meget lavt, så det ikke støjer i det rum du står i. Prisen kan godt virke en smule skræmmende, fordi den er ret dyr at købe, men det vil være alle pengene værd at bruge på det her køleskab. Med en stor kapacitet, behøver du slet ikke tænke, på om der er plads nok inde i det her køleskab.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
0,00 0,00 Til Butikken
7.399,00 7.399,00 Til Butikken
7.399,00 7.399,00 Til Butikken

Energiklasse

Denne liste er baseret, på de forskellige energivenlige køleskab, så du kan kigge listen gennem. Hvor du kan vælge, mellem et af disse 5 meget gode køleskab, der ikke koster ret mange penge i strøm. Dette køleskab har en energiklasse, der er på A++, hvor strømforbruget er på 112 kWh.

Lydniveau

Lydniveauet er en funktion, du skal kigge meget nøje på, når du skal købe et nyt køleskab. Fordi det betyder rigtig meget for, hvor meget dit køleskab larmer, i det rum som det står i. SIEMENS KS36VVW3P har et lydniveau, som er på 39 dB, hvilket giver en indikation for at det her er et stille køleskab.

Pris

Det kan hurtigt løbe op, i mange penge når du, skal renovere dit hus eller bare dit køkken. Man siger nemlig at, køkkenet og badeværelset er de to rum, som koster flest penge at renovere. Derfor skal du kigge nøje efter, når du skal købe et nyt køleskab, fordi kvaliteten skal jo stadig være rigtig høj. Mens prisen gerne må være, til at kunne finde råd til, derfor koster det her køleskab kun 7.299 kr.

Kølekapacitet

Alt efter hvilket behov, der er for et køleskab, så er kølekapaciteten en vigtig funktion. Det afgør jo hvor høj, en kapacitet dit helt nye køleskab har, hvor et køleskab som det her, har en kølekapacitet på 346 liter. Det er en gennemsnitlig kølekapacitet, men stadig en kølekapacitet, der er rigtig høj og giver meget plads.

Ekstraudstyr

Der er mange funktioner ved det her køleskab, hvor ventileret køl, LED-belysning, elektronisk temperaturstyring, o-zone skuffe og vendbar dør.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste energivenlige køleskab i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom energiklasse, lydniveau, pris, kølekapacitet, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige energivenlige køleskab når de skal ud og købe et nyt.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse energivenlige køleskab, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige energivenlige køleskab og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.