Energivenlig Køle fryseskab Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste energivenlige køle fryseskab på markedet, når man skal ud og købe en ny energivenlig køle fryseskab. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte energivenlige køle fryseskab. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, energiklasse, kølekapacitet, frysekapacitet, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


BOSCH KGN36XI46

Det er utrolig vigtigt at, før du vælger at købe, et helt nyt køle fryseskab at du kigger på hvor energivenlig dit produkt er. Det kan nemlig spare dig, for rigtig mange penge, samt så er ofte også god mod miljøet. Den her model er den første, der er på den her liste, det er en helt enormt effektiv model. Den har den bedste mulige energiklasse, der betyder at den er meget billig, når det gælder driftsomkostningerne. Derudover har den en høj kølekapacitet, så du ikke kommer til at, mangle nogle former for kapacitet til at nedkøle madvarer. Den har desuden også en fryser, hvor der ikke nødvendigvis er den største kapacitet, men det er heller ikke nødvendigt med et køle fryseskab. Dette er en meget billig model, der ikke koster ret mange penge at købe, så de fleste kan finde råd til at købe den.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
0,00 0,00 Til Butikken
5.999,00 5.999,00 Til Butikken
9.999,00 9.999,00 Til Butikken

Energiklasse

Når man læser titlen, på den her tekst så giver det sig selv, den her model er meget energivenlig. Det betyder at den har, en energiklasse der er i den høje ende, hvilket gør at den er meget billig i drift. Den er udstyret med en energiklasse, der er på A+++, mens den kun bruger 173 kWh om året i strøm.

Kølekapacitet

Det er et stort kølefryseskab, hvilket betyder at den har en høj kølekapacitet, hvor du kan opbevare din mad inde i. BOSCH KGN36XI46 har en kølekapacitet som, der er på hele 237 liter indvendigt. Det gør den velegnet, til en større familie som har et behov, der er lidt større end gennemsnittet.

Frysekapacitet

En ekstra fordel ved det her køle fryseskab, det er at den også, har en fryser indbygget i bunden. Det betyder at du slipper for at, have en fryser stående ved siden af, fordi den her lille fryser også er der. Fryseren har en frysekapacitet, der er på 87 liter, hvilket er rigtig fint, hvis du ikke gider gå ud til din anden fryser hver gang.

Pris

Lige nu kan du købe, den her model til en meget lav pris, hvor prisen er sparket helt i bund. Det behøver ikke koste, ret mange penge at købe, hvor dette køle fryseskab er meget billig. Det er et køle fryseskab, der faktisk kun har en pris, der er på 5.999 kr. lige nu på tilbud.

Ekstraudstyr

Der er ventileret køl, hvilket gør det lettere at holde, din mad nedkølet fordi temperaturen er den samme hele vejen rundt. Elektronisk temperaturstyring gør, at det er let at vælge den helt rigtige temperatur inde i dit køleskab, eller din fryser.


SIEMENS KG36VVI32

Den næste model er et klassisk køle fryseskab, der har fået mange gode anmeldelser, af forbrugerne og eksperterne. Designet på det her kølefryseskab, det er rigtig flot hvilket også betyder, at du vil købe et kølefryseskab der står meget flot i dit køkken. Det her køle fryseskab har en højde, der er på 186 centimeter, mens bredden er på 60 centimeter og så er den 65 centimeter dyb. Energiklassen er næsten helt i top, så den holder pengene du skal bruge, på omkostninger omkring drift er meget lav. Den har en høj kølekapacitet, der egner sig til et par eller et par med et enkelt barn, som har brug for både køleskab men også en fryser. Når det kommer til frysekapaciteten, så er den faktisk ret høj, hvilket gør at du kan fryse rigtig meget mad ned ad gangen. Hvis budgettet ikke er alt for stor, så kan det ofte godt være svært at, købe et køle fryseskab i høj kvalitet med kraftige funktioner.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
0,00 0,00 Til Butikken
3.829,00 3.829,00 Til Butikken
3.830,00 3.830,00 Til Butikken

Energiklasse

Det her er ikke et køle fryseskab, der har den største energiklasse, men det er stadig meget tæt på. Fordi det er et køle fryseskab, der har en energiklasse, der ligger på A++ hvilket kun er en enkelt karakter, fra den bedste mulige energiklasse. Det årlige strømforbrug, det ligger på kun 227 kWh om året i strøm, hvilket gør den rigtig billig i drift.

Kølekapacitet

SIEMENS KG36VVI32 har ikke den største kølekapacitet, men det er stadig mere end nødvendigt, for et par med et barn. Hvor det her køle fryseskab, har en kølekapacitet der er på 215 liter i alt, det er en meget fin kølekapacitet til et stort brug. Du kan let købe ind, til flere dage ad gangen, før du kommer til at mangle kølekapacitet igen.

Frysekapacitet

Der sidder en frysekapacitet, i det her køle fryseskab, der er rigtig høj i frysekapaciteten. Det betyder at du kan opbevare, store mængder madvarer lige i nærheden, så du kan tage dem frem med det samme. Dette kølefryseskab har en frysekapacitet, der er på 94 liter, hvilket er en af de største på den her liste.

Pris

SIEMENS KG36VVI32 er et billigt valg at tage, fordi denne model har en pris, der er meget lav. Det behøver ikke koste en bondegård, når den skal købes, fordi den er meget billig. Når du skal købe et køle fryseskab, som det her skal du betale en pris, der er på 3.829 kr.

Ekstraudstyr

Med LED-belysning får du meget hurtigt, et overblik over hvor indholdet er inde i maskinen, mens det også er muligt at vende døren.


SCANDOMESTIC SKF231A++

Hvis du lige er flyttet hjemmefra, i en studiebolig hvor pladsen, måske ikke er den største. Men hvor du stadig, har brug for både et køleskab, men også har brug for en fryser. Så skal du tage et ekstra kig, på den her model fra Scandomestic, der er virkelig velegnet til en studerende. Den er udstyret med en effektiv motor, der giver dig rådighed over et billigt køle fryseskab, hvor strømforbruget er rigtig lavt. Den har en mindre kølekapacitet, hvilket betyder at den passer perfekt, ind i et mindre hjem hvor der ikke er alt for meget plads. En meget smart funktion, som selvfølgelig giver sig selv, det er at den har en fryser i samme konstruktion, det er en mindre frysekapacitet men stadig god. Fordi størrelsen ikke er særlig stor, så er det her kølefryseskab også rigtig billigt, hvor den har en utrolig lav pris, der gør at de fleste kan finde råd til at købe den.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
0,00 0,00 Til Butikken
2.549,00 2.549,00 Til Butikken
2.549,00 2.549,00 Til Butikken

Energiklasse

På trods af at, det er en mindre model, så har den stadig en rigtig god energiklasse. Som betyder at den, ikke koster særlig mange penge, når din strømregning kommer ind ad døren. Energiklassen det her køle fryseskab har, det er en energiklasse på A++, mens den også kun har et strømforbrug på 170 kWh årligt.

Kølekapacitet

Kølekapaciteten er måske ikke den største, men det er stadig et meget effektivt køle fryseskab, der levere en god kølekapacitet til dig der har brug for det. Med en mindre kølekapacitet på 153 liter, så er det rigeligt til dig, der lige er flyttet hjemmefra i en studiebolig, hvor der ikke er et køleskab med fra start.

Frysekapacitet

SCANDOMESTIC SKF231A++ har en indbygget fryser, så du ikke har brug for at, du skal handle ind hver eneste dag. Netop fordi du ikke har, alt for meget plads i dit køleskab, så kan du fryser dele af din mad ned. Den fryser der sidder i den, har en frysekapacitet, der er på 52 liter. Det er ikke den højeste, men stadig nok for at du kan nedfryse, rester eller lignede ned.

Pris

Når man flytter hjemmefra, så er det ikke altid at, man har særlig mange penge at bruge. Derfor skal et køle fryseskab, helst være så billig som muligt, hvor du ved dette køle fryseskab ikke behøver betale noget højt beløb. Du skal kun spare, 2.549 kr. sammen, for at købe dette køle fryseskab, det er et beløb som de fleste kan finde råd til.

Ekstraudstyr

Det er muligt at vende døren, så du åbner fra den anden side, hvis det ikke lige passer ind hvor dit nye køle fryseskab skal stå.


BOSCH KIS87AF30

Når du er ude at, kigge på forskellige modeller af kølefryseskab, så kan det være en god ide at, kigge på lydniveauet på den model du vil købe. Hvor det her er en model, larmer utrolig lidt under drift, hvor du sagtens kan have den stående i dit hjem. Lydniveauet på dette køle fryseskab, det har et lydniveau som ligger, på sølle 35 dB under drift. Energiklassen er rigtig høj, det betyder at den er god mod miljøet, mens den også er rigtig god mod miljøet på grund af dit lave strømforbrug. Der er en høj kølekapacitet, som giver dig ekstra meget plads, inde i køleskabet og giver dig mulighed, for at købe ind til mange dage på samme tid. Fryseren i det her køle fryseskab, har en fin kapacitet, til at opbevare de mest nødvendige ting, du gerne vil have lige i nærheden. Det kan godt virke som, mange penge du skal bruge, når du gerne vil købe det her produkt, men det er med garanti alle pengene værd. Fordi du køber meget høj kvalitet, i slidstærke materialer til en alligevel meget skarp pris.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
0,00 0,00 Til Butikken
7.499,00 7.499,00 Til Butikken
7.499,00 7.499,00 Til Butikken

Energiklasse

Energiklassen som dette køle fryseskab, det er udstyret med, det er en energiklasse der er helt i toppen. Energiklassen er meget tæt på, hvad den bedste karakter, indenfor energiklasser kan være hos et kølefryseskab. Den energiklasse som denne model, den har hedder A++, mens den også kun bruger 226 kWh hvert år i strøm med konstant brug.

Kølekapacitet

BOSCH KIS87AF30 har en meget høj kølekapacitet, en høj nok kølekapacitet, til at servicere en familie på 4-5 medlemmer. Kølekapaciteten er utrolig vigtig at, kigge på før du vælger at købe den, især hvis i har brug for en høj kapacitet. Derfor er det her køle fryseskab, også udstyret med en kølekapacitet på hele 211 liter.

Frysekapacitet

Som en funktion næsten alle forbrugere, vil drage stor fordel af, det er at der også er en fryser integreret i den her model. Måske har den ikke, den største frysekapacitet som en stor kummefryser, eller et stort fryseskab. Men den er udstyret, med en frysekapacitet på 61 liter, der kan være rigeligt til de daglige fødevarer.

Pris

Prisen er måske lidt høj, men det er med sikkerhed et produkt, der er alle dine penge værd når den skal købes. Netop fordi de materialer, som det her køle fryseskab, det er produceret i er meget høje. Det gør at den er meget holdbar, samt kan stå i mange år, før det ville kræve en udskiftning, alt det kan du købe for kun 7.499 kr.

Ekstraudstyr

Døren er fra fabrikken, når den bliver leveret højrehængt, det kan du selvfølgelig ændre så den bliver venstrehængt.


MIELE KFN37132iD

Rosinen i pølseenden er den her model fra Miele, som er en meget rost model, der har fået topkarakter i størstedelen af funktionerne den er udstyret med. Det er en kraftig og god model, der bare fungere dag ud og dag ind, uden problemer eller der opstår dele der går i stykker. Det er en rigtig god energiklasse, som næsten er en af de bedste, energiklasser som et kølefryseskab overhovedet kan have. Der er selvfølgelig også, en rigtig fin kølekapacitet når du skal, kigge på hvor stor en plads du har i dit køle fryseskab. Når det gælder fryseren, som sidder i dette køle fryseskab, der er også en meget god frysekapacitet på den. Når det gælder prisen, så er det her kølefryseskab den model, som koster flest penge på hele denne liste. Du vil aldrig nogensinde, skulle opleve at du skal afrime, dit helt nye produkt.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
11.099,00 11.099,00 Til Butikken
11.099,00 11.099,00 Til Butikken

Energiklasse

Det her er et køle fryseskab, der er udstyret med en energivenlig motor, der bruger så lidt som muligt strøm. Hvert år så bruger, det her køle fryseskab kun 230 kWh i strøm, det er et meget lavt strømforbrug for et produkt. Derfor har den også, en energiklasse der hedder A++, det er så tæt på toppen som den kan være.

Kølekapacitet

Den er både udstyret med, en meget stor køler mens, den også er udstyret med en rigtig fin fryser. Kølekapaciteten er på 194 liter, der er en høj kølekapacitet, når det både er et køleskab men også en fryser. Det giver dig mulighed, for at have mange forskellige former, for mad opbevaret ved den helt rigtige temperatur.

Frysekapacitet

Med en fryser tilgængelig ved hånden, hver gang du åbner dit køleskab, giver det dig rigtig mange muligheder. Den fryser som er integreret i, en maskine som den her, den har en rummelighed, der også kaldes frysekapacitet på 62 liter. Du har mulighed for at, putte op til 10 kg fødevarer i ad gangen, før temperaturen inde i maskinen vil blive påvirket.  

Pris

Prisen kan godt virke meget skræmmende, fordi den er en smule høj, men du køber et kølefryseskab i en af de højeste kvalitet. Samt er materialerne utrolige stærke, derudover er den meget brugervenlig at anvende, så den er let at installere. Alt det her kan du købe, for en pris på 11.099 kr.

Ekstraudstyr

Der er LED-belysning, elektronisk temperaturstyring, o-zone skuffe, vendbar dør og så medfølger der æggebakke og isterningbakke.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste energivenlige køle fryseskab i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom energiklasse, kølekapacitet, frysekapacitet, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige energivenlige køle fryseskab når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse energivenlige køle fryseskab, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige energivenlige køle fryseskab og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.