Energivenlig Fryser Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste energivenlige frysere på markedet, når man skal ud og købe en ny energivenlig fryser. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte energivenlige frysere. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, energiklasse, frysekapacitet, lydniveau, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


SIEMENS GI81NAE30

En fryser er et uundværligt stykke redskab, når man ikke bor hjemme, du kan lette lave større portioner mad. Så kan du fryse resterne ned, hvis de ikke bliver spist, på den måde sparer du penge på aftensmaden. En fryser som den her model, det er et rigtig godt valg at købe, fordi det vil hjælpe dig hvis du har en meget travl hverdag. Denne model har en kraftig energiklasse, som sparer dig for rigtig mange penge, når din strømregning kommer ind ad døren. Det er desuden også en fryser, som har en god frysekapacitet, så du ikke kommer til at mangle plads, hvis du godt kan lide at fylde din fryser. Du kan let have denne fryser, i dit køkken hvis du er ved at bygge nyt, fordi det er muligt at integrere den i dit køkken, dette giver også et meget lavt lydniveau. Det er måske en fryser, som koster en smule penge at købe, men du vil være meget tilfreds med dit køb.

Energiklasse

En meget god energiklasse, skal være en meget høj prioritet, når du skal købe en helt ny fryser. Fordi det betyder rigtig meget, for din økonomi når din strømregning kommer, da det meget let kan løbe op med dit strømforbrug. Denne fryser har en energiklasse, der hedder A++ hvilket giver et lavt strømforbrug, som kun lægger på 243 kWh om året i strøm.

Frysekapacitet

Der er en rigtig god kapacitet, inde i den her fryser hvilket, gør det lettere for dig at gemme rester efter aftensmaden. Eller hvis du køber stort ind, hvor du ikke har plads, til det hele i dit køleskab. SIEMENS GI81NAE30 har en frysekapacitet, der er på 211 liter, med forskellige hylde så du kan sortere det.

Lydniveau

Lydniveauet er meget lavt, så du kommer ikke til at høre, den her fryser mens den står og fryser dine madvarer. Lydniveauet på den her model, det er meget lavt, faktisk er den kun på 38 dB. Det er ikke noget du kommer til at kunne høre, selv når du står tæt på den i dit køkken.

Pris

Der behøves ikke blive brugt, alt for mange penge når, du skal ud og købe en helt ny fryser. Der er meget energivenlig, hvor den har nogle funktioner, de fleste gerne vil købe. En fryser som den her, den koster kun et lille beløb, der er på 8.595 kr. De fleste kunder vil blive, meget tilfredse med den her fryser, fordi den er rigtig god.

Ekstraudstyr

Med elektronisk display kan du let, aflæse hvilken temperatur der er i fryseren, mens den elektroniske temperaturstyring giver dig mulighed for at vælge den helt rigtige temperatur.


GORENJE FN6192CBK-L

Den her fritstående fryser, det er et rigtig godt køb, hvis du skal bruge en ekstra fryser, hvor der ikke er plads i dit køkken. Så den kan stå i et andet rum, eller hvis den skal stå i et skur eller lignede, så kan en model som den her passe perfekt ind i det behov. Denne fryser bruger ikke ret meget strøm, hvilket gør det til en fryser, der er billig at have i dit hjem, fordi strømforbruget er lavt, mens den også har en høj energiklasse. Den har selvfølgelig også en høj kapacitet, hvilket giver dig rigeligt med plads, hvilket gør den velegnet til en større familie. Lydniveauet er en smule højt, når der bliver sammenlignet med, de 4 andre modeller på den her liste, det er dog ikke noget der vil kunne genere dig. Hvem siger at kvalitet, koster mange penge for den almindelige borger, dette kan du nemlig købe lige her ved, en fryser som denne fra Gorenje.

Energiklasse

Det er en nødvendighed, at du køber en fryser, der har så god en energiklasse som muligt. Hvor den her model, den har en af de bedste mulige energiklasser, som betyder at den er billig i strøm. Den har nemlig en energiklasse på A++, hvor den årligt bruger 237 kWh om året i strøm.

Frysekapacitet

Du vil aldrig komme til at skulle afrime din fryser, da den har en funktion, der gør at der ikke kommer til at ophobe sig is inde i den. Dette skaber mere plads, fordi du ikke mister plads ind i fryseren, fordi der er is. Det betyder nemlig at kapaciteten, der er på 243 liter forbliver permanent.

Lydniveau

Det kan godt virke, som et høj lydniveau, men det har den her model slet ikke. Du vil ikke lægge mærke til den, når den står i køkkenet, især når det er en fritstående fryser. Når din helt nyindkøbte fryser, står fremme i dit køkken eller hvor den end står, så har den et lydniveau der er på 42 dB.

Pris

Du skal ikke betale en bondegård, for at købe en fritstående fryser, som den her til dit køkken. GORENJE FN6192CBK-L er en billig fryser, den her model er en fryser, de fleste kan finde råd til at købe. Prisen for den her fryser, den har en pris der er på 5.195 kr.

Ekstraudstyr

Af ekstraudstyr kan der nævnes LED-belysning, hvilket giver et enormt flot lys, inde i fryseren.


MIELE FN28263ws

Miele er en meget velkendt producent, af mange forskellige former for køkkenudstyr, både almindelig køkkenudstyr men også hårde hvidevarer. Det er ikke lettere at, skabe et overblik over, hvad du har i et fryseskab som den her. Den er nemlig opdelt, i forskellige sektioner hvor, det er let tilgængeligt ved at åbne en almindelig låge. Med den bedste mulige energiklasse, bruger den her fryser meget lidt strøm, på trods af at den kører døgnet rundt hele året. En kæmpe fordel ved at, vælge en fryser som den her, det den kapacitet som den har, det gør den meget egnet til en stor familie med flere børn. Lydniveauet er rigtig lavt, så du vil slet ikke lægge mærke til, at den står og er i gang med at køre, på trods af at det er et fritstående køleskab. Prisen er dog ret høj, men du vil være meget glad for dit køb, den er med garanti alle pengene værd når du har købt den.

Energiklasse

Denne fryser har en af de bedste energiklasser, som en fryser kan have, hvilket indikere at den har et meget lavt strømforbrug. Den bedste energiklasse den, hedder A+++ hvilket på ingen måde, kan blive bedre end den er. Det årlige strømforbrug lægger på kun 168 kWh, hvilket er et utrolig lavt strømforbrug, så regningen ikke kommer til at kunne mærkes.

Frysekapacitet

Hvis du vil købe, en fryser med en kæmpe kapacitet, så er den her model lige noget for dig. Den er velegnet til, en meget stor familie, med 2 voksne og børn. Frysekapaciteten er på hele 270 liter, hvilket er den største frysekapacitet, blandt disse 5 forskellige energivenlige frysere.

Lydniveau

Med et utroligt lavt lydniveau, vil du slet ikke kunne, høre at den her fryser står i dit hjem. Det er en kæmpe fordel, hvis din fryser slet ikke larmer, fordi der er ikke noget værre, end en konstant summen fra en maskine. Den summen vil du ikke opleve, med MIELE FN28263ws fordi, den har et lydniveau på 38 dB.

Pris

Fordi det er en stor fryser, så er prisen også en smule højere, hvilket næsten giver sig selv. Men du køber et produkt, der er i meget høj kvalitet, derudover er den meget holdbar i mange år. Så er en pris på 10.429 kr. alligevel ikke, ret mange penge at betale for et produkt.

Ekstraudstyr

Du kan vende døren, så den er venstrehængt da den er højrehængt fra fabrikken, der er desuden også elektronisk display og LED-belysning.


ATLAS FS161

Atlas er ikke nogen kæmpe stor producent, af forskellige former for hårde hvidevarer, dette kan dog ses som en stor fordel. Det gør dog ingen forskel, når man kigger på funktionerne, men også kigger på kvaliteterne af den her fryser. Et fryseskab er en god mulighed at vælge, hvis du ikke gider have en almindelig kummefryser, så skal du bestemt tage et ekstra kig på et fryseskab som det her. Med et af de laveste strømforbrug, hvilket giver en meget god ide om at, det også er et fryseskab der har en meget god energiklasse. Det er en mindre model, når det gælder kapaciteten hvor du måske, skal finde ud af hvor meget plads du har brug for før du køber den. Lydniveauet skal være meget afgørende for dig, hvis du skal have den stående fremme, eller hvis den står i et andet rum. Fordi det er ikke er nogen kæmpe stor producent, så er det typisk også, et produkt der ikke koster særlig mange penge at købe.

Energiklasse

Den her fryser har en god energiklasse, hvor den bruger minimalt med strøm, fordi den har en meget god energiklasse. Det er en rigtig god funktion, fordi der er ingen der gider, at bruger mange penge på strøm hvert år. Hvor energiklasse hedder A++, mens det årlige strømforbrug er på 163 kWh.

Frysekapacitet

Det eneste der kan være en ulempe, det kan være frysekapaciteten, der ikke er alt for stor. Hvilket gør den meget egnet, til en studiebolig eller et kollegium, hvor en fryser kan være ideel at have. Derfor er en frysekapacitet, der er på 140 liter, stadig en fin og god kapacitet.

Lydniveau

Lydniveauet er selvfølgelig ikke særlig højt, hvilket ikke vil irritere dig, når den står og er i brug hele tiden. Hvor den her model, den kun har et lydniveau, der er på 40 dB. Det er et meget gennemsnitligt lydniveau, for en fryser hvor du skal lytte efter, for at kunne høre den.

Pris

Det er en meget billig model at købe, hvilket gør den rigtig velegnet, til en studerende som ikke altid har, alt for mange penge at gøre godt med. En model som denne, koster omkring 3.949 kr. det er ikke noget for højt beløb, når den skal købes.

Ekstraudstyr

Den eneste ekstrafunktion ved denne simple fryser, det er at du har mulighed, for at vende døren.


MIELE FN28262ws

Rosinen i pølseenden det er en fryser, som er en testvindende fryser, den blev kåret som testvinder af Tænk.dk i oktober 2016. Den blev kåret som testvinder, under meget specifikke krav, hvor alle funktioner var de bedste. Du vil aldrig nogensinde, komme til at opleve at du skal afrime, din helt nye fryser igen på grund af nogle fantastiske funktioner. Med en af de bedste energiklasser, behøver du ikke tænke på, hvor meget strøm din fryser bruger, da det nemlig vil være helt i bund. Den har en rigtig god frysekapacitet, hvilket betyder at kapaciteten inde i din fryser, har en meget god plads til hvad du end vil nedfryse. Lydniveauet er et af de højeste, når det gælder den her liste, men stadig ikke et alt for højt lydniveau når man skal sammenligne lydniveauet med meget andet. Den her fryser har en gennemsnitlig pris, så de fleste kan finde råd til at købe den, hvis de vil købe et produkt med en høj kvalitet, til en rigtig skarp pris.

Energiklasse

På rigtig mange punkter, er det her måske, en af de bedste frysere på denne liste. Den har nogle meget fantastiske funktioner, hvor energiklassen er en af dem, fordi den har en energiklasse på A++. Det giver et strømforbrug hvert år, på kun 243 kWh som er meget lavt, for en fryser af den her kaliber.

Frysekapacitet

Det er vigtigt med en stor frysekapacitet, selvfølgelig alt efter hvor stor, antallet i husstanden er. Den er udstyret med en indfrysningskapacitet, der er på 20 kg i døgnet, hvilket er det antal kg du kan putte i den, før temperaturen i din fryser bliver påvirket. Derudover har MIELE FN28262ws, en frysekapacitet der er på 243 liter, hvilket er en rigtig god kapacitet.

Lydniveau

Lydniveauet en funktion som du, skal kigge nøje efter før du køber, da det skal betyde meget for dig. Det er nemlig afgørende, for hvor meget din fryser larmer, når den står i dit køkken. En model som den her, den har kun et lydniveau, der er på 42 dB, hvilket ikke er noget højt lydniveau.

Pris

Fryseren har en pris, der er på 5.999 kr. det er en pris, der godt kan virke en smule høj, men det er med sikkerhed alle pengene værd. Du vil blive meget tilfreds, med din nye fryser hvis du køber den, fordi den har nogle helt fantastiske funktioner. Derudover er den meget holdbar, hvor din fryser kan holde i mange år, uden at den behøver blive skiftet ud.

Ekstraudstyr

Du behøver aldrig afrime din fryser, fordi du risikere ikke at, der kommer til at ophobe sig nogle former for is.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste energivenlige frysere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom energiklasse, frysekapacitet, lydniveau, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige energivenlige frysere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse energivenlige frysere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige energivenlige frysere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.