Endnu En Crosstrainer Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste crosstrainer på markedet, når man skal ud og købe en ny crosstrainer. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte crosstrainer. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, størrelse, modstandsniveauer, træningsprogrammer, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Abilica Premium FC

En crosstrainer er et meget let valg, når det kommer til, at få en bedre form. Samt at få en bedre kondition, så du kan begynde at, løbetræne ude i naturen. Svinghjulet har en god vægt, så du kan mærke det i kroppen, når du er færdig med at bruge den her crosstrainer. Det er en lidt stor crosstrainer, som fylder en del når, den skal stå i dit hjem, hvilket du skal sørge for at du har plads til den. Der er mulighed for at, personer med en maksimal vægt, på op til 200 kg kan bruge den. Den har mange forskellige modstandsniveauer, så du selv kan vælge, hvilket niveauer der passer til din krop. Der er desuden også, mange træningsprogrammer du kan vælge, hvor den stiger i modstandsniveauer stille og roligt. Det er ikke nogen dyr crosstrainer, hvor du køber en crosstrainer, der er meget effektiv, samt i meget høj kvalitet.

Størrelse

Det burde ikke være, nogen overraskelse at en crosstrainer, fylder en del når den bare står fremme. Den her crosstrainer har nogle mål, der lyder som følgende, en længde på 170 centimeter, en bredde på 65 centimeter, en højde på hele 183 centimeter og så vejer den omkring 72 kg.

Modstandsniveauer

Der er rigtig mange, muligheder ved at købe en crosstrainer, som Abilica Premium FC. Om du er nybegynder, eller en erfaren bruger, når det gælder en crosstrainer. Så er der mange muligheder, denne crosstrainer har op til 32 forskellige modstandsniveauer, du hurtigt kan vælge mellem.

Træningsprogrammer

For at du ikke selv, skal vælge mellem de modstandsniveauer, så er den her crosstrainer udstyret, med træningsprogrammer. Ved at vælge et træningsprogram, stiger de forskellige modstandsniveauer, efterhånden mens du er ved at træne. Det her er en crosstrainer, der har 14 forskellige træningsprogrammer.

Pris

Kvaliteten på denne crosstrainer, den er helt i top, så du kan bruge den mange, timer hver eneste dag. Det betyder dog ikke at, det er nogen dyr crosstrainer, den har en meget skarp pris. For at købe den her model, så koster den 9.900 kr. hvilket ikke er en høj pris.

Ekstraudstyr

Der er kraftige hjul, så du lettere kan flytte, rundt på den i dit hjem, hvis du stiller den ad vejen.


Sportop E350

Denne maskine kan bruges, som mere end en almindelig crosstrainer, den kan nemlig også bruges som stepping maskine. Det kan du gøre, fordi du kan ændre skridtlængden, hvilket træner flere muskler når du bruger maskinen. Det er en maskine, der har fået rigtig gode anmeldelser, af forbrugerne men også af eksperterne efter specifikke kriterier. Den har ikke alt for mange, modstandsniveauer men der er stadig, mulighed for at vælge forskellige modstandsniveauer. Den fylder meget lidt, når den står fremme men, ikke bliver brugt til træning. Det er en stor fordel, fordi så optager den, meget mindre plads at have stående. Der er dog mulighed, for at vælge mange træningsprogrammer, hvilket giver dig en chance, for at opnå en skarp form. Prisen på den her crosstrainer, den er i den lave ende, hvor du betaler et lille beløb, for en maskine der er meget effektiv.

Størrelse

Før du køber en crosstrainer, skal du sørge for at, du har pladsen til at anvende den. Fordi der er nogle modeller, der er meget store, dog er det slet ikke sådan med den her model. Den har nemlig kun, en længde på 128 centimeter, højden er 176,5 centimeter, samt en bredde på 91,5 centimeter og så vejer den her crosstrainer 85 kg.

Modstandsniveauer

Der er ikke mulighed, for at vælge mellem alt, for mange modstandsniveauer ved Sportop E350. Du kan se hvilken skridtlængde, maskinen anvender med en indikator, på skærmen som viser præcis hvilket niveau du tager. Derudover kan du vælge, op til 16 forskellige modstandsniveauer præcis som du har lyst til.

Træningsprogrammer

For at du kan få mest muligt, ud af din maskine, kan det være en god ide, at kigge på hvor mange træningsprogrammer du kan vælge. Ved denne crosstrainer har du mulighed, for at gemme op til 4 forskellige brugerprofiler, der husker hvilket træningsprogram du bruger, der er desuden 12 træningsprogrammer.

Pris

Der er ikke en høj pris, på den her maskine, når du skal købe den. Dette gør kundepotentialet meget større, fordi så er der flere, der kan få råd til at købe den. Især hvis de gerne, vil have en bedre form, men gør det hele hjemmefra. Derfor koster den her crosstrainer, kun 7.999 kr.

Ekstraudstyr

En crosstrainer er lige til, der er ikke behov, for noget ekstraudstyr. Du kan dog stadig godt, se hvad din puls er, mens du anvender den.


Masterfit TP900

Har du brug for, en stor og kraftig crosstrainer, så er denne model et ekstra kig værd. Du vil få rigtig meget, ud af en crosstrainer, som den her fra Masterfit. Det er en effektiv maskine, der vil gavne alle brugere, når de har for at træne i hverdagen derhjemme. Især hvis der ikke er tid, til at tage i et træningscenter, så kan man nemlig gøre det derhjemme. Crosstraineren har et forstærket stel, så du kan bruge den, i mange timer ad gangen, men det er også en stor crosstrainer. Den fylder nemlig en del, så du skal have den stående, i et rum hvor der er plads til den her crosstrainer. Med magnetisk modstand kan du, vælge rigtig mange modstandsniveauer, der giver dig en effektiv træningssession. Du kan selvfølgelig også, vælge det præcise træningsprogram, der passer til dig uanset, om du vil begynde hårdt eller starte let ud. Du får rigtig meget for dine penge, når du køber den her maskine, selv for en lav pris, får du en stor crosstrainer.

Størrelse

Den fylder en stor del, det kan godt være en ulempe, men den er med sikkerhed det hele værd. Den har nogle mål, som er store hvilket, gælder hele den her crosstrainer. Den har en højde på 188 centimeter, mens bredden er 88 centimeter, derudover er længden 211 centimeter og så vejer den hele 106 kg.

Modstandsniveauer

Med magnetisk modstand kan du let, vælge mellem 30 forskellige modstandsniveauer, der betyder at du kan presse din krop til det yderste. Det er rigtig mange forskellige, modstandsniveauer så du selv, kan bestemme hvordan du gerne vil træne din krop når du har tiden.

Træningsprogrammer

Du kan vælge mellem, flere forskellige træningsprogrammer, alt efter hvilket niveau du har. Hvis du vil træne intenst, så har du mulighed for det, men hvis du vil træne som en nybegynder, kan du også let gøre dette. Masterfit TP900 har nemlig, op til 12 forskellige træningsprogrammer integreret i selve maskinen.

Pris

Fordi den er lidt stor, så koster den også, det mere at producere. Det betyder dog også, at den koster lidt mere, når den skal købes. Det kan dog godt, virke som et ret højt beløb, at betale for en ny maskine, især hvis prisen er på 10.995 kr. det er dog en crosstrainer, du vil blive meget glad for.

Ekstraudstyr

Uanset højde personerne der bruger den har, så kan de finde den helt rigtige position.


Bowflex Max Trainer M3

Går du efter en træningsmaskine, der giver dig den bedste træning, på meget kort tid. Her kommer den her crosstrainer, der er en blanding af en crosstrainer og en stepping maskine, ind som den ultimative træningsmaskine. Især når det gælder, konditionstræning eller du har brug, for at forbrænde kalorier. Denne crosstrainer fylder ikke, mere end hvad gennemsnittet gør, hvilket gør den til en ideel træningsmaskine, hvis du ikke har meget plads. Det er en simpel crosstrainer, der ikke har ret mange modstandsniveauer, men du kan stadig træne meget effektivt. Den eneste fordel der er at finde, det er det antal træningsprogrammer, den er udstyret med. Prisen er rigtig skarp, hvor du køber et produkt, alle vil finde meget tilfredsstillende at træne på. Du kan træne store dele af din krop, ved at bruge den som crosstrainer, eller som stepping maskine, det er helt op til dig.

Størrelse

Der er ikke brug for, specielt meget plads når, du skal have en crosstrainer som den her stående på gulvet. Hvis du ikke vil, have den stående i din stue, fordi der ikke er plads. Men du måske har et halvtag, som den kan stå under, eller i en garage hvor du ikke skal bekymre dig om pladsen. Højden er på kun 160 centimeter, den har en længde på 117 centimeter og en bredde på 64 centimeter.

Modstandsniveauer

Med kun 8 modstandsniveauer, skulle man tro at den her crosstrainer, ikke er særlig god. Det er bestemt ikke rigtigt, fordi selvom den kun har 8 modstandsniveauer, kan du stadig let træne hele kroppen. Uanset om det er dine ben, ryg eller armen, eller hvis du bare vil forbrænde noget fedt fra kroppen.

Træningsprogrammer

Bowflex Max Trainer M3 har kun en enkelt ulempe, det er nemlig antallet af træningsprogrammer, hvilket ikke er noget højt tal. Der er kun 2 træningsprogrammer, men hvis du ikke har behov, for at have mange træningsprogrammer. Fordi du godt selv, kan sætte dig selv i gang med at træne, så kan du uden problemer købe den her.

Pris

Fordi der er nogle, meget smarte funktioner i denne crosstrainer, så har den også en pris. Der er i den høje ende, men du vil være yderst tilfreds med dit køb, fordi den er alle pengene værd. En moderne crosstrainer som denne, koster omkring 11.995 kr. hvilket ikke er mange penge, for en professionel crosstrainer.

Ekstraudstyr

Der er både en holder til tablet, mulighed for at skifte mellem, både magnetmodstand men også luftmodstand.


Bowflex Max Trainer M5

Den sidste på denne liste, over disse 5 forskellige crosstrainer, det er faktisk måske den bedste på hele listen. Det er en crosstrainer, der er god til de mere erfarne brugere, eller nye brugere der vil have det bedste af det bedste. Hvis du vil forbrænde mange kalorier, men stadig ikke ødelægge kroppen, så er en crosstrainer vejen frem for dig. Den har nogle rigtig gode mål, når det gælder størrelsen, på den her maskine, mens den heller ikke er særlig tung at flytte rundt på. Med mange modstandsniveauer, kan du opnå den træningsmetode, der falder mest i din smag. Det er meget forskelligt, fra person til person, hvordan de gerne vil træne, derfor kan du også vælge det træningsprogram der du synes er ideelt for dig. Det er den crosstrainer, som har den højeste pris, blandt alle disse 5 forskellige modeller.

Størrelse

Med en meget fin størrelse, fylder den ikke alt for meget, men den er også let, at flytte ad vejen. Især hvis du ikke har brug, for den hver eneste dag, hvor den så står midt i rummet. Den vejer kun 64 kg, har en højde på 160 centimeter, bredden er 64 centimeter, sidst men ikke mindst er længden 117 centimeter.

Modstandsniveauer

Med 16 modstandsniveauer på, den her professionelle crosstrainer, kan du opnå meget gode resulter på kort tid. Det giver dig et bredt udvalg, når du skal starte med at træne, uanset om du er nybegynder eller erfaren, bruger af en crosstrainer så er det her den maskine der passer perfekt.

Træningsprogrammer

Der er selvfølgelig også, træningsprogrammer integreret i maskinen, hvor du kan sætte den til. Så den træner din krop mildt, når du lige er startet, hvor det så bliver mere hårdt efterhånden. Når hele din krop er varmet op, dette kan du gøre, med op til 9 træningsprogrammer.

Pris

Det er et højt beløb, du skal betale især, når det er et højt beløb på en gang. En professionel crosstrainer har en højere pris, men du får et produkt, i høj kvalitet som også er meget holdbar, du kan bruge den i mange år. Bowflex Max Trainer M5 koster 13.995 kr.

Ekstraudstyr

Der medfølger en håndpulsmåler, trådløs pulsbælte, bluetooth forbindelse og en tabletholder.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste crosstrainer i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom størrelse, modstandsniveauer, træningsprogrammer, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige crosstrainer når de skal ud og købe et nyt.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse crosstrainer, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige crosstrainer og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.