Elkedel Fra Wilfa Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste elkedler fra Wilfa på markedet, når man skal ud og købe en ny elkedel fra Wilfa. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte elkedler fra Wilfa. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, kapacitet, design, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


WILFA WSPOK-1000B Svart Pour

Det her er nok den elkedel, der er den flotteste, på hele den her liste især hvis man går efter et retro design. Derudover er det en effektiv elkedel, som på kort tid vil, bringe dit vand op i kog. Svanehalsen gør det lettere at, kontrollere hvor hurtigt vandet skal, løbe ud af din elkedel når du hælder op i et glas eller lignede. Det er en meget kraftig elkedel, som hurtigt sætter fut under dit vand, så det er klar til brug efter utrolig kort tid, fordi den har en utrolig høj effekt. Det er ikke nogen særlig stor elkedel, fordi kapaciteten er faktisk den mindste, når det gælder hele den her liste over 5 elkedler fra Wilfa. Når det kommer til designet, så er det her en rigtig flot elkedel, der har et meget flot design mens, den også er meget let at flytte rundt på. Det her er en billig elkedel, der ikke koster ret mange penge at købe, så de fleste kan finde råd til at købe den, uanset om du er studerende eller på offentlig indkomst.

[afp id=” 1223″]

Effekt

Alt efter hvilken kapacitet, den elkedel du køber, den er udstyret med. Så skal den helst have, en højere effekt for at, kunne opvarme vandet hurtigst muligt. Den her model har ikke, nogen meget høj effekt, hvilket også betyder at den er billig i drift. Det er dog stadig en kraftfuld elkedel, der med en effekt på 1.000 Watt, sagtens kan opvarme indholdet af din elkedel.

Kapacitet

Netop fordi den ikke er, udstyret med en høj effekt, betyder det også en mindre kapacitet. WILFA WSPOK-1000B Svart Pour, det er en rigtig god elkedel, der har en kapacitet på 0,8 liter. Det er den mindste kapacitet, blandt hele den her liste, det er dog stadig nok for et par der bruger den.

Design

Det er en mindre elkedel, men det betyder slet ingen ting for designet, fordi det er en elkedel med et meget flot design. Den minder lidt om en gammeldags elkedel, fordi den har en lang hældetud, så du har fuld kontrol over mængden du hælder ud. Den her elkedel er produceret, i kraftige materialer så, det er en meget holdbar elkedel.

Pris

På grund af de gode materialer, så koster den også en smule mere, end nogle af de andre større modeller på denne liste. Den har en rigtig god pris, som alle potentielle kunder, vil blive enormt glade for. Den her elkedel har en pris, som er på 517 kr. der er en pris som ikke er alt for høj.

Ekstraudstyr

Når vandet koger så, slukker den automatisk, mens den også står på en 360 graders drejesokkel.


WILFA WKR-2000B Spring

Wilfa er kendt for at producere, el kedler som er ekstraordinære når det kommer til udseende, fordi næsten alle af dem er rigtig flotte at have stående. Der sidder et gemt varmelegeme, så du ikke skal være bange for at, du kommer til at brænde dig eller lignede når du bruger den. Med en drypfri hældetud, risikere du ikke at hælde ved siden af, som man ofte godt kan opleve med en elkedel. Der sidder et meget kraftigt varmelegeme, i en elkedel som den her, der på utrolig kort tid kan opvarme rigtig meget vand. Den er også udstyret, med en rigtig høj kapacitet, så du kan koge vand til mere end bare dig og en partner, men også jeres partner på samme tid. Det her er en flot elkedel, der meget let vil skaffe dig opmærksomhed, når den står i dit køkken og klar til brug. Det skal ikke engang koste dig, særlig mange penge at købe, et produkt som det her fra Wilfa da den faktisk er rigtig billig at købe.

[afp id=” 1224″]

Effekt

Det her er en kraftig elkedel, der er udstyret med en kraftige varmelegemer, så vandet på meget kort tid kommer i kog. Denne elkedel har en effekt, der er på 2.000 Watt, hvilket er i den helt høje ende. Du køber en elkedel, der på få minutter har dit vand klar, til at du kan drikke en kop te eller kakao.

Kapacitet

Fordi den har en høj effekt, betyder det også at denne model, har en høj kapacitet til en stor portion vand. Derfor er det elkedel, der let kan hjælpe dig, hvis du skal koge pasta. Så kan du koge vandet på forhånd, så pastaen er klar til at blive sat over, på meget på minutter, fordi det her er en elkedel med en kapacitet på hele 1,7 liter.

Design

Vil du købe en flot elkedel, så skal du tage et ekstra kig, på en elkedel som den her. Det er nemlig en rigtig flot elkedel, som med et håndtag der ligner træ, betyder at den vil stå flot i hvilket som helst hjem. En sort farve i mat look, så vil den stå rigtig flot i dit køkken, du vil blive rigtig glad for dit køb.

Pris

Du behøver faktisk ikke, betale nogen bondegård for at købe, en elkedel som WILFA WKR-2000B Spring. Den har en meget skarp pris, hvor du med et beløb på 599 kr. vil blive fuldt ud tilfreds, med at købe den her model af en elkedel. Hvis du behandler den pænt, så kan du uden problemer, have den i rigtig mange år før den trænger til en udskiftning.

Ekstraudstyr

Låget er aftageligt mens den, også har et skjult varmeelement, derudover har den en drypfri hældetud.


WILFA WK-6

Hvis du er mere til en traditionel el kedel, som man typisk ser i, de danske hjem når det gælder designet. Så skal du tage et ekstra kig, på den her kraftfulde model, som Wilfa selvfølgelig har produceret. Det er en elkedel, som de fleste vil blive glad for, når du vælger at købe en elkedel som den her. Derfor har den også, fået rigtig gode anmeldelser, af forbrugerne men også af eksperterne. Det er en meget kraftig elkedel, der har en rigtig høj effekt, hvilket vil hjælpe dig med at få kogt vand på kortest tid. Den har desuden også, en kapacitet der er meget høj, hvilket giver dig mulighed for at lave vand til mange personer ad gangen. Designet er ret simpelt, men gjort så funktionel som overhovedet muligt, den er selvfølgelig stadig flot at have stående. Det her er en billig elkedel, der koster meget lidt at købe ind, faktisk er den så billig at det er en god mulighed, hvis du vil købe en elkedel til din campingvogn eller sommerhus.

[afp id=” 1225″]

Effekt

Hvis du vil købe, en elkedel som har en kraftig effekt, der vil være meget behjælpelig når under brug. Så kig ej længere, end ved denne elkedel fra Wilfa, fordi det er en rigtig kraftig elkedel. Den har nemlig en effekt, der er på 2.000 Watt så alt indhold, kommer op i kog på meget kort tid.

Kapacitet

Den har selvfølgelig også, en kapacitet der tilegner sig, største delen af familier. Den kapacitet som den her elkedel, den er udstyret med, det er kapacitet på hele 1,7 liter. Det er en rigtig god kapacitet, når det gælder en elkedel, hvor du ikke vil mangle plads når du skal koge vandet inde i den.

Design

WILFA WK-6 ligner en traditionel el kedel, som man typisk ser i de danske hjem, fordi den ikke har noget specielt design. Den har dog nogle funktioner, der gør den lidt mere, når elkedlen bliver tændt så lyser den op, så du kan se at den er tændt. Håndtaget er meget ergonomisk, selv når den er helt fyldt op, så risikere du ikke at hælde ved siden af.

Pris

Det er en ideel elkedel at, købe når du flytter hjemmefra, fordi den bare fungerer men også har en lav pris. Det er en billig elkedel, som de fleste kan finde råd til, når de enten skal til at flytte hjemmefra, eller bare har brug for en ny og stabil elkedel. WILFA WK-6 har en skarp pris, der kun er på 299 kr.

Ekstraudstyr

Den stopper selvfølgelig automatisk, når vandet når i kog, hvor der også er lys i afbryderen. På siden af den, er der en tydelig vandindikator.


WILFA Classic Raven CWK-2000MB

Hvis du vil købe en elkedel, der er meget diskret at, have stående i dit køkken så kig på den her model. Det er en meget praktisk elkedel, som er meget svær at undvære, når du flytter hjemmefra. Den her elkedel er gjort så simpel, som overhovedet muligt at anvende, hvilket gør at den enormt brugervenlig at bruge. Med en super høj effekt, kan du opvarme indholdet af elkedlen, på super kort tid og være klar til at blive hældt over i et krus. På grund af den høje effekt, så er den her model med en mindre kapacitet, oppe i kog på super kort tid, hvilket er en stor fordel. Designet gør den enormt flot, samt meget brugervenlig under brug, især når du skal hælde over i et krus. Prisen er ikke ret høj, hvilket også gør den velegnet til et par, eller til en studerende eller lignede.

[afp id=” 1226″]

Effekt

På grund af en meget høj effekt, så går der rigtig kort tid, for at dit vand kommer i kog og er klar til brug. Den her elkedel har en effekt, som er på hele 2.000 Watt, det er en rigtig høj effekt. Det betyder også at, du ikke vil skulle komme til at stå og vente, på at dit vand er helt klar til at liver hældt over i en kop.

Kapacitet

Der er ikke nogen alt for høj kapacitet, men det er stadig nok for et par, der ofte har brug for en elkedel med en høj effekt. Med en kapacitet på 1 liter, har du mulighed for at, fylde den her elkedel op med 1 liter vand i alt. Du kan se hvor meget, du har fyldt i den, fordi der sidder en udvendig vandstandsmåler.

Design

Designet på WILFA Classic Raven CWK-2000MB, det er gjort så simpelt som muligt, men også så effektivt som muligt. Det betyder at det, her er en elkedel som, der er meget let at rengøre. Hvis du skulle være uheldig, hvor du kom til at spilde noget på den, som kræver en fugtig klud.

Pris

Det er en kraftig og meget holdbar elkedel, der er meget effektiv under brug, hvor den er produceret i kraftige materialer. Hvis du vil købe en elkedel, der er super god under brug, men til en rigtig god pris også. Så skal du helt klart købe, den her elkedel der, faktisk kun koster 379 kr.

Ekstraudstyr

Der er et skjult varmeelement, 360 graders drejesokkel, samt kabelopbevaring. Derudover er der drypfri hældetud, mens der også er en kontrollampe.


WILFA WKG-2200S Pour Boil

Hvis du vil købe en elkedel, som det fremtids agtig ud, fordi den har et udseende der står sindssygt skarpt. Det her er måske den elkedel, der er den bedste elkedel, som er bland disse 5 forskellige elkedler. Med en 360 graders drejesokkel, skal du ikke bekymre dig, om hvordan du sætter den på plads, når du skal opvarme dit vand. Det her er en elkedel, der bruger en smule strøm, men det er en uundgåelig ting ved en elkedel, fordi der skal bruges meget varme for at opvarme vandet. Den er også udstyret, med en rigtig god kapacitet der burde være rigeligt, til en familie på 3-4 medlemmer der har brug for en stærk elkedel. Designet er et af de flotteste, der overhovedet er af elkedler, ikke bare fra den her producent men faktisk, næsten på hele markedet. Selvom den er meget effektiv, hvor den også har det enormt gode design, så koster den faktisk ikke ret mange penge at købe.

[afp id=” 1227″]

Effekt

Det her er den kraftigste elkedel, der overhovedet er på den her liste, som har den højeste effekt overhovedet. Den meget høje effekt, betyder dog også at, den bruger en smule mere i strøm når den bliver anvendt. Denne elkedel har en høj effekt, der er på hele 2.200 Watt, der er en kæmpe hjælp når vandet skal i kog.

Kapacitet

Den her elkedel har ikke kun, den højeste effekt på den her liste, men den har også den største kapacitet. WILFA WKG-2200S Pour Boil har en høj kapacitet, hvor den her elkedel har plads, til hele 1,8 liter vand. Der er ikke en elkedel, på den her liste som, har nogen højere kapacitet.

Design

Hvis du vil købe en, elkedel der ikke kun har nogle kraftige funktioner, men også et af de flotteste designs overhovedet. Så er den her lige noget for dig, den har et helt klart design, hvor du kan se ind i elkedlen hele tiden. Fordi den består nemlig af glas, dog betyder det også at, den skal gøres ren lidt oftere fordi eller kan du ikke se ind i den.

Pris

En kæmpe fordel ved designet, det er at glas er billigere at producere, end hvad det koster at producere metal. Derfor er den her elkedel, også rigtig billig at købe, endda på trods af det meget flotte design. Så koster en model som den her, kun et lille beløb, der er på 338 kr.

Ekstraudstyr

Den har de sædvanlige ekstra funktioner såsom, autosluk funktion, lysindikator, skjult varmeelement og en 360 graders drejesokkel.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste elkedel fra Wilfa i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom kapacitet, pris, design, effekt, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige elkedel fra Wilfa når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse elkedel fra Wilfa, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige elkedel fra Wilfa og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.