Elkedel fra Philips Test 2023 – De bedste 5 fra denne producent

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste elkedler fra Philips på markedet, når man skal ud og købe en ny elkedel. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte elkedler fra Philips. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, kapacitet, pris, design, effekt og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


PHILIPS HD9359/90

Nummer 1 på vores liste over elkedler fra Philips, kommer denne meget effektive og flotte elkedel, den har modtaget meget gode anmeldelser fra forbrugerne. Den har trods alt også fået meget gode, kommentarer med på vejen fra eksperttesterne, så tag et ekstra kig på denne model hvis du vil have en stilfuld men også effektiv elkedel. Den er meget rummelig og har en høj kapacitet til vand, den er dog også den dyreste model på denne liste, den er ikke bare effektiv men meget stilfuld og flot at kigge på. Har en stor motor med en høj effekt, så du lynhurtigt kan få kogt dit vand inden for meget kort tid.

Kapacitet

I stedet for at koge vand over flere gange, så kræver det at du køber en elkedel som har en stor kapacitet, fordi på den måde sparer du penge i strøm men slider også mindst muligt på din elkedel. Den første model på vores liste, har en kapacitet op 1.7 liter vand, som giver dig rig mulighed for at koge en stor mængde på en gang.

Pris

Fordi denne elkedel har nogle rigtige gode funktioner, samt har en fin platform den står på, så koster den også lidt ekstra i sidste ende. PHILIPS HD9359/90 koster kun 555 kr. som ikke er en særlig høj pris, når du kigger på hvor høj kvalitet og holdbar en elkedel du kan købe for dette beløb.

Design

Bliver leveret i rustfrit stål på en platform, hvor du kan ændre til hvilken temperatur du gerne vil have vandet skal være, dette gør at den er utrolig flot at kigge på. Fordi den er flot at kigge på, er der ikke behov for at pakke den væk hver gang, du har brugt den og ikke har brug for den længere.

Effekt

Med en effekt på 2.200 Watt, kan motoren i din elkedel meget hurtigt varme dit vand, så det opnår kogepunktet eller den valgte temperatur du har valgt. Det er muligt at vælge imellem 40, 60, 80 og 100 grader, så du kan vælge om du bare vil have lunet dit vand, så du ikke skal vente på det er kølet ned igen.

Ekstraudstyr

Der medfølger micro mest-filter der fanger alle kalkpartikler, samt en funktion så den holder vandet varmt.


PHILIPS Avance Collection HD9340/00

Det her er en enestående elkedel fra Philips, som ikke ligner nogen anden elkedel på den her liste, fordi den har dette specielle udseende som gør at den er enormt flot at kigge på. Den har fået mange kommentarer for sit flotte design, som er meget stilrent og vildt flot at kigge på, det er desuden også en meget sikker elkedel med mange sikkerhed anordninger. Den er udstyret med en meget gennemsnitlig kapacitet, som let vil kunne leve op behovet for en almindelig familie, derudover er den faktisk billig i indkøb når du skal ud og købe den. Designmæssigt er den helt i front, da den har en meget eksklusivt design som uden tvivl vil få opmærksomhed, imens den har en kraftfuld effekt til at sætte dit vand i kog hurtigt.

Kapacitet

Selvom den har en kapacitet der er meget gennemsnitlig, så er denne kande udstyret med en måler, så du ikke kommer til at spilde noget vand. Den har en kapacitet på 1.5 liter, men det er bedst ikke at fylde mere på, end der er brug for når du skal til at koge dit vand. Den er udstyret med en sikkerhedsmekanisme, så du ikke kommer til at opleve tørkogning og risikere at den går i stykker ved dette.

Pris

Selvom man skulle tro at når kanden er i glas, så tror mange at det er en dyr elkedel, det er dog ikke tilfældet med denne model. Fordi hvis du gerne vil købe den, skal du kun betale 435 kr. for en stilfuld men stadig effektiv elkedel, hvilket gør at den er meget eftertragtet blandt forbrugerne, som gerne vil have denne flotte elkedel.

Design

PHILIPS Avance Collection HD9340/00 er en utrolig innovativ elkedel, der bestemt ikke holder øjnene væk fra personer, som træder ind i rummet og den står fremme. Den har en kande som er af en glas type, der er meget holdbar og let kan holde til høje temperaturer, på den måde kan du også følge med inde i kanden og se hvornår den skal rengøres. Det er muligt at købe den her elkedel, i enten en hvid farve eller en sort farve, hvis du har lyst til at vælge en af delene.

Effekt

Denne elkedel har en høj effekt, som gør at dit vand vil opnå kogepunktet på kort tid, så du ikke skal vente i lang tid på at få en kande kogt vand klar. PHILIPS Avance Collection HD9340/00 har en effekt på hele 2.200 Watt, hvis du vælger ikke at fylde kanden op med 1.5 liter vand, vil du få dit kogte vand endnu hurtigere.

Ekstraudstyr

Automatisk sluk når ønsket temperatur er opnået, skridsikre fødder så den ikke flytter sig og lednings opbevaring.


PHILIPS HD9352/80

Er du på udkig efter en elkedel, som ikke kun er effektiv men sindssyg flot at kigge på, så er det her helt klart en du skal tage et ekstra kig på. Philips har produceret køkkenudstyr i mange år, som betyder at de er meget velkendte og bliver rost for deres høje kvalitet, så du skal ikke være bange for at den går i stykker med det samme fordi der er 2 års garanti hele verden over. Den har en kande som har en høj kapacitet til vand, hvilket gør at du ikke skal være bange for om der er kapacitet nok i dette produkt, imens den har et meget lille prisskilt så alle har råd til at købe den. Den er designet meget simpel, men stadig så den fanger folks blik når de ser den, den har en utrolig høj effekt som både er en fordel men også ulempe.

Kapacitet

Det her er en elkedel som har en høj kapacitet, der giver rigeligt med plads til en familie på 4-5 mennesker, eller hvis du har en baby og du skal koge flasker ofte. Så skal du bruge den rigtigt meget, så kan en stor kapacitet helt sikkert anbefales, det har den her model fra Philips selvfølgelig også da den har en kapacitet på hele 1.7 liter.

Pris

På trods af den høje kvalitet så koster den ikke særligt mange penge, som gør at studerende også har råd til at kunne købe den, eller hvis du er på en anden offentlig indkomst. PHILIPS HD9352/80 har en lav pris på kun 338 kr. som er en meget middelmådig pris af denne liste, da den ligger lige i midten af dem alle sammen.  

Design

Bliver konstrueret i materialer af børste rustfrit stål, der bliver leveret i en mørkegrå farve, hvilket gør at den passer ind i de fleste hjem. Den er udstyret med et fladt varmelegeme, så dit vand får en bedre og hurtigere kogning, integreret lys når den er tændt så du ikke tager fejl.

Effekt

På grund af det flade varmelegeme og høje effekt på 2.200 Watt, får du hurtigt en kande med kogt vand, den har desuden et sikkerhedssystem som automatisk slukker hvis der ikke er vand nok.

Ekstraudstyr

Skridsikre fødder så den ikke flytter sig på køkkenbordet.


PHILIPS HD9350/90

Er du lige flyttet hjemme fra og har brug for en elkedel, så kan det være svært at vælge hvilken model du skal købe, derfor syntes jeg du skal kigge på den her model. Den har en lav pris imens den har en høj kapacitet, samt en rigtig god effekt der hurtigt får dit vand i kog, den er designet meget simpel men stadig meget flot.

Kapacitet

Hvis du skal ud og købe en ny elkedel, så er det en god ting at kigge efter kapaciteten på en elkedel, fordi det har betydning for hvor meget vand du kan koge ad gangen. Så høj kapacitet som muligt, i dette tilfælde har den her elkedel en kapacitet på 1.7 liter, hvilket er i den høje ende når det kommer til kapacitet.

Pris

PHILIPS HD9350/90 er en af de billige modeller på vores liste, hvilket gør at mange gerne vil købe den, fordi det godt kan være en irriterende post at bruge penge på. Derfor har den en pris på kun 249 kr. så hvis du gerne vil købe en billig elkedel, som stadig er effektiv og let at anvende.

Design

Den ligner en meget traditionel elkedel som man forventer at en elkedel ser ud, det er ikke nogen fancy elkedel men meget simpel i udseende, den kommer i rustfrit stål sammen med sort hård plastik. Der er en måler så du kan se hvor meget vand du har i den, den er desuden let at påfylde igennem låget som har en stor åbning, hvilket også gør at den er utrolig let at rengøre når du finder det nødvendigt.

Effekt

PHILIPS HD9350/90 har en meget gennemsnitlig effekt, som betyder at den let vil kunne opfylde de krav som du har til en elkedel, du vil let og hurtigt kunne få en kande godt vand. Den slukker automatisk når den har ramt kogepunktet, hvilket den efter kort tid vil kunne gøre da den har en effekt på 2.200 Watt.

Ekstraudstyr

Ledningsoprul, samt 360 graders centerkobling så du let kan starte elkedlen, micro mest-filter til at tage kalkpartiklerne.


PHILIPS HD4646/00

Som det sidste skud på stammen, kan du her købe en elkedel som ikke kan noget smart og vildt, det er en utrolig simpel elkedel som kan det den skal som er at varme vand. Den kan købes i flere forskellige farver, så den kan passe ind i lige præcis din stil i hjemmet, den har en fin kapacitet som passer godt til 2-4 personer med et normalt forbrug. Det er den billigste på vores liste, hvis du ikke har et stort budget at købe en ny elkedel med, designet er meget simpel og enkelt men stadig gode materialer. Den har en meget høj effekt, som både er en ulempe men også en fordel nogle steder, der medfølger også nogle fine former for ekstraudstyr.

Kapacitet

Den her elkedel fra Philips har en rigtig fin kapacitet, som gør at den kan holde på cirka 1.5 liter vand, der er desuden også en indikator der viser hvor meget vand der er i kanden. Hvilket er meget behjælpeligt, hvis du ikke har brug for at koge en hel kande ad gange, men også så du sparer mest muligt på strømmen.

Pris

Fordi den er så meget simpel og enkel i design, så er det også den billigste model på vores liste, over elkedler fra Philips. En af årsagerne til at den er billig, er fordi materialerne er i plastik, hvilket gør at prisen for at producere den er lav. Den kan købes for kun 199 kr. som gør at stort set alle, har råd til at købe den, især hvis man gerne vil have høj kvalitet for små penge.

Design

PHILIPS HD4646/00 er designet i en hård plastik, som kan købes i flere forskellige farver, men selvom det er plastik er den stadig ikke varm at holde på når vandet koger. Varmelegemet er fladt så vandet hurtigere bliver varmet op, samt ergonomisk greb der gør den behagelig at holde ved.

Effekt

Denne elkedel er udstyret med en kraftig motor, som har en rigtig høj effekt på 2.400 Watt, dette er både en fordel og ulempe. Fordelen er at vandet hurtigere bliver varmt, imens ulempen er at den bruger mere strøm, som gør at den er dyrere i drift hvert år.

Ekstraudstyr

Skridsikre fødder, sikring mod tørkogning, den er desuden også ledningsfri.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste elkedler fra Philips i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom kapacitet, pris, design, effekt, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige elkedler når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse elkedler, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige elkedler og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.