Elkedel Fra OBH Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Annonce

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste elkedel fra OBH på markedet, når man skal ud og købe en ny elkedel fra OBH. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte elkedel fra OBH. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, kapacitet, pris, design, effekt og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


OBH Bronx Kettle Elkedel

Denne første model som, vi nævner blandt disse 5 forskellige, elkedler fra OBH er det er den her flotte model. Den har en høj effekt, som lynhurtigt får vandet til at koge, men som stadig ikke er for dyr i strøm. Den høje effekt som, giver varmelegemerne nok strøm, til at hurtigt at kunne blive meget varme. Kapaciteten på den her model, er en rigtig fin kapacitet, som ikke er den største, men heller ikke den mindste kapacitet. Det er ikke nogen dyr elkedel, så selvom du er studerende, vil du kunne finde råd til at købe den. Derudover er det ikke nogen prangende elkedel, fordi designet er gjort så, simpel som overhovedet muligt. Det er en ledningsfri elkedel, så du ikke kan bekymre dig, om en ledning der irriterer når du skal hælde vand op.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
328,00 328,00 Til Butikken
328,00 328,00 Til Butikken

Kapacitet

En god kapacitet er vigtig, når du skal ud og handle, en helt ny elkedel fra OBH. Dette betyder nemlig at, hvis du skal bruge meget kogt vand, så skal du ikke koge over flere gange. Netop fordi den her model, har en kapacitet som, er på 1 liter. Dette kan dog godt overskrides, men det anbefales ikke, da den kan tage skade når den er overfyldt.

Pris

Selvom den her producent, er et meget kendt mærke, så koster deres produkter ikke alt for meget. OBH Bronx Kettle har en lav pris, som betyder at den, ikke er alt for dyr at købe. Den her elkedel, har en lav pris som kun ligger på 419 kr. så selvom du er studerende, kan du finde råd til at købe den.

Design

Designet er ikke noget vildt, hvilket også er foretrukket, blandt nogle forbrugere. Der er nemlig mange, som gerne vil have en stilren, elkedel til at stå fremme i hjemmet. Denne elkedel kommer i rustfrit stål, som står knivskarpt i udseende, samt den er let og elegant at bruge.

Effekt

OBH Bronx Kettle har som sagt, en meget høj effekt, så du på meget kort tid kan få kogt vand. Effekten er på hele 2.200 Watt, hvilket er ret højt, men stadig ikke højt nok. Til at du bruger mange penge, når det kommer til din strømregning, hvilket mange forbrugere går efter.

Ekstraudstyr

Der er tørkogning beskyttelse, mens den står på skridsikre fødder, så den ikke flytter sig rundt alt for let.


OBH Seattle pour over Kedel Elkedel

Når man ser en gammel film, så kommer der typisk en kedel frem, som står på komfuret og piber fordi vandet koger. Samt at de også har, en svanehals når det, kommer til designet af elkedlen. Dette design har den her model også, den eneste forskel er, dog at den her ikke behøver at stå på komfuret, men bliver opvarmet med strøm. Kapaciteten på den her elkedel, er ikke nogen stor kapacitet, derfor er den også kun egnet til en enkelt person eller et par. Prisen er derimod også, i den lave ende, på trods af de meget gode kvaliteter. Designet er som ingen anden, fordi den ligner en gammeldags elkedel, som man ser i ældre film. På den måde får man, den nostalgiske følelse, når man trækker den frem og sætter vand i kog. Den har også en effekt, som ikke er særlig høj, så den koster utrolig lidt i strøm, selvom du bruger den hver eneste dag.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
499,00 499,00 Til Butikken
499,00 499,00 Til Butikken
528,00 528,00 Til Butikken
579,00 579,00 Til Butikken

Kapacitet

Denne elkedel er ikke udstyret, med en kapacitet som er ret stor, derfor er den ikke velegnet til en større familie. Kapaciteten er nemlig, kun på 0,6 liter, hvilket begrænser antallet af forbrugere. Det er dog stadig, en elkedel som er rigtig effektiv, samt fungerer hver eneste dag i brug.

Pris

På grund af den mindre kapacitet, så er prisen også lav, OBH Seattle pour over Kedel koster nemlig kun 409 kr. Det er den billigste elkedel, når det kommer til disse, 5 forskellige elkedler fra OBH på vores liste. Du skal ikke spare sammen, i ret lang tid for at, købe en kvalitets elkedel fra OBH.

Design

Nu kommer vi til, den funktion som mange søger efter, nemlig designet på den her elkedel. Det er en meget flot elkedel, som ligner en almindelig elkedel, forskellen på den her model, er dog at den har en svanehals. Denne svanehals giver dig, en høj kontrol når, du skal hælde vand i et krus eller en kop.

Effekt

Fordi den ikke har en stor kapacitet, så kræver det heller ikke at, den har en høj effekt. Dette betyder også at, den ikke koster ret mange penge, når det kommer til strømforbruget hvert år. Effekten på 1.310 Watt, gør at den faktisk kun, koster cirka halvdelen af hvad, de andre modeller koster i strøm hvert år.

Ekstraudstyr

Når vandet opnår den rigtige temperatur, begynder det at koge, når dette er opnået så slukker elkedlen af sig selv. Der er også 360 graders placering, på kontaktfladen som du stiller elkedlen på, når du skal sætte vandet til at koge.


OBH Kettle Duo Touch Elkedel

Denne super gode elkedel, som har en rigtig god funktion, som gør at ydersiden ikke bliver varm. Så du kan roligt, tage ved rundt om el kedlen, uden at du brænder dine fingre. Den er desuden også blevet, rost af forbrugerne samt, eksperterne som har haft den inde og afprøve den. Den er desuden meget ergonomisk, samt meget brugervenlig, der er nemlig kun en enkelt knap. Kapaciteten er meget gennemsnitlig, når det kommer til en elkedel, hvilket egner sig til en almindelig familie. En af de ting som, kan være en ulempe ved, den her model er måske prisen som er lidt høj. Den er simpel i design, hvilket også gør den enkel at anvende, selv for den mest uvante forbruger. Effekten er meget gennemsnitlig, så den hurtigt får vandet i kog, men stadig ikke koster for mange penge i strøm.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
368,00 368,00 Til Butikken
368,00 368,00 Til Butikken

Kapacitet

Med en kapacitet som, er på omkring 1 liter vand, er dette ikke den største kapacitet. Men heller ikke den kapacitet, som er den mindste, på vores liste over 5 forskellige elkedler fra OBH. Det praktiske håndtag gør det let at, hælde vandet over i en kop, samt sørger hældetuden for at du ikke spilder.

Pris

Nu kommer vi til den ting, som måske er en ulempe, når det kommer til disse 5 elkedler. Det er nemlig prisen, på den her elkedel, det er nemlig en ret høj pris. Prisen på denne elkedel, ligger på omkring 659 kr. hvilket er en af de højeste priser. Derfor kan antallet af kundekredsen, godt være lidt begrænset, netop fordi den er lidt høj.

Design

Det er ikke nogen elkedel, som er noget vildt design, den har nemlig et simpelt design. Det eneste der er noget ekstraordinært, er at den fungerer ligesom et termokrus, den er altid kold uden på men holder på det varme vand.

Effekt

Det er ikke nogen undtagelse, når det kommer til effekten, så har OBH Kettle Duo Touch, en god og hurtigvirkende effekt. Som på kort tid, vil kunne få dit vand op i kog, men stadig ikke koster for mange penge, når det kommer til det årlige strømforbrug. Denne elkedel har en effekt, der kun er på 2.200 Watt, hvilket er en fordel, når du skal købe en ny elkedel.

Ekstraudstyr

Der er sikkerhedslås så, den ikke bare går op, mens der også er gemte varmelegemer.


OBH Legacy Black 7913 Elkedel

Med et udseende som, minder meget om en elkedel fra 70’erne, men som har nymoderne funktioner. Den her elkedel er, en enormt flot elkedel, der har fået meget ros for dens udseende. Den er udstyret med, vandstandsindikator samt temperaturmåler, så du kan tage kedlen af, når den har opnået den rigtige temperatur. Denne elkedel har en stor kapacitet, så du kan koge meget vand, hver eneste gang der er behov for det. Selvom den har en stor kapacitet, så koster den ikke ret mange penge, når du skal ud og købe den. Det er ikke alle, som er til dette design, men dem som er, vil meget gerne købe en elkedel som denne. På trods af den høje kapacitet, så ligger effekten ikke ret højt, hvilket er en kæmpe fordel.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
499,00 499,00 Til Butikken
499,00 499,00 Til Butikken
528,00 528,00 Til Butikken
534,00 534,00 Til Butikken
609,00 609,00 Til Butikken
609,00 609,00 Til Butikken

Kapacitet

Med den største kapacitet, blandt disse 5 forskellige elkedler, får du masser af plads til dit vand. Som du ønsker at få op i kog, den her elkedel har nemlig, en kapacitet som er på hele 1,7 liter. Der er desuden også, ikke kun en autosluk funktion, men faktisk hele 3 autosluk funktioner.

Pris

Det er ikke nogen dyr elkedel, især ikke når man kigger, på de forskellige funktioner. Som en model som den her, elkedel fra OBH har, er den relativt billig. Prisen ligger på kun 499 kr. på grund af den lave pris, skulle man tro at, det er dårlig kvalitet. Det er dog det modsatte, denne elkedel er i meget høj kvalitet, hvis den bliver behandlet pænt kan den holde i rigtig mange år.

Design

Hvis du er til et design, som minder om en meget gammel, elkedel som man ser i gamle film. Så er den her elkedel, et kæmpe mulighed at, tage et ekstra kig på. Det er nemlig en elkedel, som ikke bare er flot, fordi den ligner en ældre elkedel. Men fordi den har ny moderne funktioner, som giver designet et skarpt udseende, men med enormt gode funktioner.

Effekt

Fordi den har en høj kapacitet, så skulle man næsten tro at, effekten også var meget høj. Det er ikke rigtigt, når det kommer til OBH Legacy Black 7913, den har en effekt. Som faktisk kun er på 2.200 Watt, hvilket gør at vandet, hurtigt kan komme i kog, men stadig ikke koster alt for mange penge i strøm.

Ekstraudstyr

Bunden er i rustfrit stål, mens varme elementerne er skjulte, der er desuden også et behageligt silikonegreb.


OBH Venice Glass Kettle Elkedel

Det er meget få hjem, som man ikke kan finde, en elkedel i køkkenet i. Det er som sagt også, meget forskelligt hvad folk, foretrækker når det kommer til en elkedel. Denne elkedel er meget elegant, mens den også har et design, som er meget ekstraordinært blandt elkedler. Denne model har en høj kapacitet, så du kan få en stor portion, når det kommer til kogt vand. Selv på trods af dette design, så har den faktisk en pris, som ikke er særlig høj. Designet er som sagt, meget ekstraordinært hvilket gør den, meget flot at kigge på selv under drift. Den er udstyret med en kraftig motor, som hurtigt får vandet i kog, uden du skal vente alt for lang tid. Denne elkedel kan anvendes, af både venstre men også højrehåndede, så du ikke er begrænset hvad det angår.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Kapacitet

Den her elkedel har en kapacitet, som faktisk er en af, de største kapaciteter blandt disse 5 elkedler. Kapaciteten er på 1,5 liter vand, som med de stærke varmelegemer, som desuden er skjulte, meget hurtigt kan få dine 1,5 liter vand i kog. Derudover er den udstyret, med et kalkfilter som er aftageligt, hvilket gør at dit vand har mindst muligt kalk i sig.

Pris

Når man kigger på designet, samt de meget gode funktioner, ville man hurtigt tro at denne elkedel var dyr. Det er den dog ikke, tværtimod faktisk er den rigtig billig, den koster ikke ret mange penge. Så hvis du ikke har, et stort budget at købe, en helt ny elkedel for. Men stadig gerne vil købe, en elkedel som er flot, samt har nogle gode funktioner, så koster den her model kun 479 kr.

Design

Dette er nok en af de, elkedler som er den flotteste, blandt disse 5 forskellige fra OBH. Den er udstyret med glas, så du kan se inde i kedlen, når dit vand er blevet sat over. Den eneste ulempe ved dette, er dog også at, hvis der opstår kalk i elkedlen, vil du meget hurtigt få øje på dette.

Effekt

Med en effekt på 2.200 Watt, kommer dit vand hurtigt i kog, men den koster stadig ikke for meget i strøm. OBH Venice Glass Kettle, er en elkedel som er favoritten, blandt forbrugerne på det danske marked.

Ekstraudstyr

Maskinen går ikke i stykker, fordi den står og koger, uden at der er vand i den. Der er nemlig tørkogning beskyttelse, samt den også er ledningsfri, den slukker også automatisk når vandet er kommet i kog.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste elkedel fra OBH i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom kapacitet, pris, design, effekt, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige elkedel fra OBH når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse elkedel fra OBH, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige elkedel fra OBH og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.