Elkedel Fra KITCHENAID Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste elkedler fra KITCHENAID på markedet, når man skal ud og købe en ny elkedel fra KITCHENAID. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte elkedler fra KITCHENAID. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, kapacitet, design, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


KITCHENAID 5KEK1565EDG

Producenten af det her produkt, det er en meget gammel kending, når det kommer til køkkenudstyr. Det er en producent, som har et meget anerkendt rygte, for at være meget holdbare og effektive at bruge. Den her model er en god mulighed at købe, hvis du vil købe høj kvalitet, samt der fungerer til perfektion hver eneste gang. Du opnår lynhurtigt, at din vand rammer kogepunktet, fordi den har en høj effekt, til at give styrke til varmelegemerne. Derudover har den en kapacitet, der er rigtig god så du, ikke behøver at varme vandet over flere gange. Når det kommer til design, så er det utrolig stilrent på alle områder, hvor den er let at rengøre når den trænger til dette. Prisen er ikke særlig høj, hvilket er en fordel, hvis du gerne vil købe et kvalitets produkt.

[afp id=” 1159″]

Effekt

Denne elkedel har en høj effekt, hvilket sikrer dig, en meget kort behandlingstid når, der skal koges vand. Det betyder dog også, at den bruger en smule mere strøm, men det kommer til at tage lang tid, før din strømregning kommer til at ændres meget. Den her elkedel fra KITCHENAID, har en effekt der er på 2.400 Watt, hvilket er en enormt god effekt.

Kapacitet

KITCHENAID 5KEK1565EDG har en god kapacitet, så den koger en stor portion vand, hver gang du bruger den. Jo mindre vand du fylder på den, jo hurtigere går det for at det, opnår kogepunktet men ved en større portion tager lidt længere tid. Den her elkedel har, en kapacitet der er på 1,5 liter, hvilket er en rigtig god kapacitet.

Design

Designet er meget stilrent, især hvis du risikere at, den bliver en smule beskidt. Så er der ingen små revner, hvor der kan ophobe sig skidt, men du bare kan tørre den af med en fugtig klud. Derudover har den en vægt, som er på 1,43 kg, hvilket giver en høj stabilitet når den står på bordet.

Pris

Kvalitet som denne elkedel, den er produceret i, behøver ikke koste en formue. Hvilket den her elkedel, den er et meget godt bevis på, fordi den er nemlig ikke ret dyr. Hvis du skal købe den, så koster den kun, et beløb der ligger på 653 kr.

Ekstraudstyr

Den er produceret med dobbelt væg, så vandet bliver holdt varm, mens ydersiden bliver holdt kølig.


KITCHENAID Artisan 5KEK1522EBK

Hvis du er til et gammeldags design, men til ny teknologi, så tag et ekstra kig på den her model. Den har nemlig det hele, når det kommer til ny teknologi, men hvor den stadig er super flot at kigge på. Det er ikke blevet lettere, end at bruge en elkedel, end med den her model fra KITCHENAID. Den har en kraftig effekt, men ikke en effekt som er alt for høj, så strømforbruget bliver holdt nede, men effektiviteten bliver holdt oppe. Den har en god kapacitet, hvor den uden problemer, vil kunne passe ind i alle hjem, som vælger at købe lige netop den her elkedel. Designet er nok et af de design, der er det flotteste en elkedel, kan have når du skal ud og købe den. Prisen kan godt virke en smule høj, men det er med sikkerhed, alle pengene værd når du har købt den, fordi du vil være meget tilfreds med dette produkt.

[afp id=” 1160″]

Effekt

Med en rimelig gennemsnitlig effekt, behøver du ikke bekymre dig, om den bruger for meget strøm. Fordi det gør den slet ikke, da KITCHENAID har tænkt på dette, før de satte den i produktion. Effekten som den her elkedel, den er udstyret med, den er på 2.400 Watt under brug, hvilket sørger for en lav kogetid, men også et lavt strømforbrug.

Kapacitet

Kapaciteten er desuden også, gennemsnitlig blandt disse 5 forskellige elkedler, som er på den her liste fra KITCHENAID. Den kapacitet som KITCHENAID Artisan 5KEK1522EBK, er udstyret med ligger på 1,5 liter væske. Der kan dog være, en smule mere i den, men det er ikke anbefalet at fylde mere end anvist.

Design

Nu kommer vi til, en af de måske bedste funktioner, som denne elkedel er udstyret med. Det er nemlig designet, hvor det gammeldags design, det er blevet meget moderne igen. Du kan vælge mellem 7 temperaturtrin, alt efter hvilken temperatur, du ønsker vandet skal have.

Pris

KITCHENAID Artisan 5KEK1522EBK har en lidt høj pris, men det er ikke et køb, du nogensinde vil fortryde at tage. Fordi den er meget holdbar, samt meget effektiv når den skal bruges, hvilket gør det meget lettere for dig. Alle disse funktioner kan du købe, for en sum på kun 1.562 kr.

Ekstraudstyr

Der sidder et termometer, på siden af elkedlen, så du kan holde øje med vandets temperatur.


KITCHENAID 5KEK1722ESX

Den næste på denne liste, over disse 5 forskellige elkedler fra KITCHENAID, det er nok en mere traditionel el kedel i design. Det er en fantastisk elkedel, når det kommer til alle funktioner, som en model som den her har. Hvis i er en større familie, så burde valget hurtigt og let falde, på den her model af en elkedel. Den har en kraftig effekt, der gider en antydning på, hvor hurtigt den kan opvarme dit vand. Samt muligvis skabe et overblik over, hvor lavt strømforbruget er, hvis du fx har travlt men skal bruge kogt vand. Der er en rigtig høj kapacitet, så den passer bedre til, en familie der har et større behov end de traditionelle 1,5 liter vand. Når det gælder designet, så er det meget simpelt, men stadig et rigtig flot design. Derudover kommer den i slidstærke materialer, der holder i mange år, før den måske skal udskiftes. Prisen er afgørende for de fleste, hvor den her model ikke, har nogen ret høj pris når den skal købes.

[afp id=” 1161″]

Effekt

Om du vil have at vandet, kun skal have en temperatur, på 50 grader eller hvis. Du gerne vil have at, dit vand skal have en højere temperatur, så kan du uden problemer vælge dette. Hvor den højeste temperatur, du kan vælge den er på 100 grader, hvilket er kogepunktet for vand, det kan du gøre med en effekt på 2.400 Watt.

Kapacitet

Når det gælder kapaciteten, så er den rigtig høj, faktisk er det den største kapacitet. Når der bliver sammenlignet, mellem alle disse forskellige elkedler, hvor en høj kapacitet er vigtig. Det gør tidsforbruget lavere, hvis du har brug for meget kogende vand, så er en kapacitet på 1,7 liter det helt rigtige valg.

Design

KITCHENAID 5KEK1722ESX har et klassisk design, hvor du køber en elkedel, der har et rigtig flot design. Den passer ind over alt, uanset hvilket stil dit hjem har, materialerne som den er produceret i, det er i rustfrit stål. Hvor der desuden er, 6 forskellige temperaturtrin, hvor du let kan vælge det rette temperaturtrin.

Pris

For at købe høj kvalitet, så tror de fleste forbrugere, at det koster mange penge. Det er slet ikke tilfældet, med en elkedel som den her, den har nemlig en rigtig skarp pris. En model som den her, den koster faktisk kun 969 kr. hvor det er en skarp pris, for en elkedel, der uden problemer holder i mange år.

Ekstraudstyr

Når du sætter den over, hvor den rammer den valgte temperatur, kan den faktisk holde vandet varmt i op til 30 minutter ad gangen.


KITCHENAID Classic 5KEK1222EAC

Hvis du er typen, der godt kan lide at, købe et flot design som stadig er meget effektivt. Så skal du tage, et ekstra kig på denne model, der selvfølgelig er fra KITCHENAID. Det er en velkendt producent, hvor du med sikkerhed, kan regne med at købe et produkt, der er i højeste kvalitet, fordi den er holdbar men også effektiv under brug. Denne elkedel har en mindre effekt, men det har også en betydning, for hvor høj kapaciteten er. Dog levere denne elkedel, stadig en rigtig høj effekt, men ikke en alt for høj effekt. Kapaciteten er rigtig god, dog er det ikke den største, men stadig rigeligt for en enkelt person, eller et par der anvender den. Designet er måske prikken over i’et, fordi du finder muligvis ikke, et design som er flottere end ved den her elkedel. Prisen er heldigvis ikke særlig høj, hvilket er en kæmpe fordel, fordi det gør kundekredsen større.

[afp id=” 1162″]

Effekt

Der er ikke nogen høj effekt, men den er stadig meget god, så den ikke bruger for meget strøm under brug. Den er udstyret med en effekt, der er på 2.200 Watt, hvilket levere strøm til de varmelegemer. Du kan opvarme dit vand, på meget kort tid, hvilket gør det hele meget lettere undervejs.

Kapacitet

Måske den funktion som, kan ses som den mindre dårlige, det er kapaciteten på den her elkedel. Den er nemlig kun på 1,25 liter, det burde dog stadig være, mere end rigeligt til en enkelt person eller, til at tilfredsstille et par som har et stort behov for en god elkedel.

Design

Designet på en elkedel som KITCHENAID Classic 5KEK1222EAC, det er helt ekstraordinært, da den ligner en elkedel fra gammel tid. Men det er en elkedel, der uden tvivl passer ind, hvor end den bliver købt til. Hvor den også kun, har en lav vægt på 1,6 kg, så den ikke er tung at flytte rundt med.

Pris

Det er en god og solid elkedel, der med garanti leverer en tilfredsstillende oplevelse, hos hver eneste kunde. Fordi den hurtigt kan opvarme vandet, du sætter over for at koge, på utrolig kort tid. Derudover er den faktisk heller ikke, nogen speciel dyr elkedel, den koster kun en pris på 818 kr.

Ekstraudstyr

Der følger et kalkfilter med, så dit vand forbliver dit vand så rent, med en 360 graders base, kan du sætte den ned uden at skulle tænke på, hvordan den skal stå.


KITCHENAID Artisan 5KEK1522EAC

Rosinen i pølseenden er denne elkedel, som er en fantastisk model, at have i dit hjem. Det bliver ikke lettere end, at have en elkedel i sit hjem, da man kan bruge den til alt du skal bruge kogende vand til. Om det er din opvask, kogning af kartofler eller pasta, sterilisere sutteflasker så er den her elkedel noget for dig. Den er udstyret med en stor og kraftig effekt, men stadig en effekt, der ikke påvirker dit strømforbrug for meget. Den har selvfølgelig også, en høj kapacitet til at koge meget vand med, hvor du uden problemer kan varme store portioner. Designet minder meget om, det traditionelle design som produkter, fra KITCHENAID ofte har når de bliver lavet. Du skal ikke betale, spidsen af en jetjager for at købe, den her elkedel i et af de højeste kvaliteter på markedet.

[afp id=” 1163″]

Effekt

For at opvarme vandet, så hurtigt som muligt, kræver det en høj effekt. Hvilket den her elkedel fra KITCHENAID, selvfølgelig også har når den, skal opvarme vandet inde i beholderen. Dette er elkedlen til de forbrugere, der har et behov for en kraftig elkedel, hvor den her elkedel har en effekt der er på 2.400 Watt.

Kapacitet

Du kommer ikke til, at gå ned på kapaciteten, ved at købe den her elkedel. Fordi den har nemlig en skarp kapacitet, hvor den har plads til 1,5 liter, med mulighed for en smule mere. Det er anbefalet at, du følger indikationerne for hvor meget, der er i den elkedel, ellers tager det længere tid at opnå kogepunktet.

Design

Det er ikke bare, en god elkedel den her model, det er også en rigtig flot elkedel at kigge på. Den vil give dit køkken, et ekstra pift når den, står på dit køkkenbord. Du vil desuden også hurtigt, få nogle kommentarer med på vejen, over en meget stilet og flot elkedel.

Pris

Hvis man vil købe kvalitet, så koster det nogle gange, lidt flere penge at købe det. Det vil dog være pengene værd, fordi høj kvalitet giver næsten altid, et produkt der holder bedre, samt i længere tid. Når du skal betale for, den her elkedel så koster, den et beløb på 1.477 kr.

Ekstraudstyr

Justerbar temperatur fra 50 grader, op til 100 grader. Derudover er der selvfølgelig, også en temperaturmåler, hvor du kan følge med i den præcise temperatur.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste elkedler fra KITCHENAID i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, kapacitet, design, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige elkedler fra KITCHENAID når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse elkedler fra KITCHENAID, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige elkedler fra KITCHENAID. og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.