Elektronisk P-skive Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste elektroniske p-skiver markedet, når man skal ud at købe et nyt elektroniske p-skive. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte elektroniske p-skiver. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, størrelse, design, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


NeedIT ParkOne 2 Carbon Black

Den her elektroniske p-skive det er, en af de mest solgte, elektroniske p-skiver hele verden over. Det giver derfor sig selv at, det kun kan være et produkt, der er holdbart og fungerer dag ud og dag ind. Det er en elektronisk p-skive, der hjælper dig med at, slippe for dumme p-bøder fordi du glemmer, når du skal stille din p-skive. Ved at købe en elektronisk -skive, så slipper du for alt det bøvl. Det er ikke den største model, fordi det kan let dit udsyn, når du kører rundt i din bil. Derfor skal en elektronisk p-skive, ikke have de største mål, men være meget tilpas når den sidder i din forrude. Designet er rigtig flot, det er utrolig stilrent, mens det også er brugervenligt. Det hele foregår automatisk, når den er indstillet, så du ikke skal trykke på noget. Fordi den er så populær, men også fordi den er let at bruge, så er prisen også en smule høj. Men det vil hurtigt, kunne spare sig ind, hvis du får en p-bøde bare en enkelt gang.

Størrelse

Denne model er typisk, den model man ser, når man ser en bil på gaden i dag. Den fylder ikke for meget, men er utrolig effektiv, så du undgår at få en parkeringsbøde. Størrelsen er rigtig fin, da den er formet som en cirkel, hvilket gør det lettere at installere den. Den har en diameter, der er på 10 centimeter, mens den er 1,5 centimeter tyk.

Design

Designet er gjort så stilrent, som overhovedet muligt for at, den kan både se flot ud men være god at bruge. Tallene som viser tidspunktet, som du holder stille på, det er nogle tal der er meget lette at få øje på. Derudover er resten af, den her parkeringssensor, sort så den ikke skiller sig for meget ud.

Pris

Fordi det er en, af de mest solgte elektroniske p-skiver, der overhovedet er på markedet. Så koster den også, en smule penge at købe, men den er bestemt dine penge værd. ParkOne 2 Carbon Black, har et prisskilt der, kun er på 254 kr. det er en pris, de fleste kan finde råd til at købe.

Ekstraudstyr

Det er muligt at, tilgå den med en applikation, du har på din mobil eller tablet.


GOPARK PREMIUN

Der er ikke noget værre, end at få en parkeringsbøde, både fordi det er irriterende, men også fordi det er dyrt. Hvis du bor i storbyen, så kan dine parkeringsbøder, meget let løbe op i mange penge på få dage. Der er vagterne nemlig, meget ivrige efter at, give borgerne bøder for ulovlig parkering. Derfor er en elektronisk parkeringsskive, det eneste rigtige at købe, så du slipper for alt det bøvl med parkeringsbøder. Det er en lidt større parkeringsskive, så den fylder en lille smule mere, når den sidder fast i dit forrude på din bil. Designet er meget stilren, så den er utrolig let at aflæse, men på samme tid ser rigtig godt ud, når den er monteret. Det er en billig parkeringsskive, som er let at komme til, uden at skulle betale en formue for den.

Størrelse

Denne model af en elektronisk p-skive, den er lidt større end, hvad den forrige model er. Når det gælder størrelsen, så har den en diameter, der er på 11,8 centimeter. Mens den er omkring, 3,5 centimeter tyk så den fylder, en meget lille smule mere. Derudover har den også, kun en sølle vægt på 168 gram.

Design

Når det gælder GOPARK PREMIUN, så har den et rigtig flot design, der gør den nem og hurtigt at aflæse. Fronten er lavet i børstet stål, som er blevet malet, så det både ser godt ud, men stadig fungerer helt perfekt. Den er selvfølgelig godkendt, af trafikstyrelsen så den er lovlig at bruge.

Pris

På nuværende tidspunkt er den her, elektroniske p-skive på tilbud, til en rigtig lav pris. Normalprisen er på 499 kr. mens den på tilbud, kun koster en sum på 249 kr. Det er et lavt beløb, hvis man kigger på, hvad en parkeringsbøde den koster. Så ved at bruge, disse 249 kr. vil du spare rigtig mange penge efter bare, en enkelt parkeringsbøde.

Ekstraudstyr

Når den er ved at, løbe tør for strøm udgiver, den en lyd der gør dig opmærksom på det. Derudover er det selvfølgelig muligt at, indstille p-tiden manuelt.


ParkOne Mini

Hvis du vil købe, noget simpelt men effektivt, så tag et ekstra kig på den her model. Fordi det er stadig en parkeringsskive, der er let at indstille, men som kun behøver minimal opmærksomhed. Dog er det altid en god ide at, kigge på den før du, vælger at gå fra din bil, så du sikrer dig at den er indstillet helt rigtigt. Denne parkeringsskive er ikke særlig stor, faktisk er det verdens mindste parkeringsskive på markedet. Den overholder dog, stadig de lovpligtige regler, om hvor store tallene minimum skal være på en parkeringsskive. Der er ikke noget avanceret, ved designet på den her model, fordi den er lille men stadig rigtig simpel så alle kan forstå den. Størrelsen har en betydning, for hvor meget din nye parkeringsskive den koster, fordi den her model koster faktisk ikke ret mange penge.

Størrelse

Det her er verdens mindste parkeringsskive, som i sig selv betyder at, den fylder rigtig lidt i din forrude. Med en meget lille størrelse, der giver den en højde, på kun 4,5 centimeter. Derudover har den, en længde på 8,3 centimeter, samt en tykkelse på kun 2,5 centimeter.

Design

Der er ikke noget vildt ved designet, den er nemlig designet, så simpel som overhovedet muligt. Den overholder selvfølgelig alle regler, for hvor store tallene, som minimum skal være. Den er desuden også, let at installere eller holde øje, med hvad klokken er, når den stiller sig selv.

Pris

På grund af størrelsen, så er den også billig, hvilket betyder du ikke behøver, betale en bondegård. For en elektronisk p-skive, der er yderst effektiv, samt holdbar i flere år ad gangen. Når du sætter et par nye batterier, i ParkOne Mini så holder de, i omkring 3 år før de skal udskiftes igen. Alt det her kan du købe, for en pris på 249 kr.

Ekstraudstyr

Da det hele foregår automatisk, skal du ikke trykke på noget, da den selv indstiller sig, når du har holdt stille i omkring 20 sekunder.


Park-n-go Eco

Hvis du gerne vil købe, en parkeringsskive som ikke kun, bare er effektiv men også rigtig flot at have siddende. En elektronisk parkeringsskive, det er et stykke værktøj, som er umulig at undvære i din bil. Når du holder stille, så indstiller denne parkeringsskive, sig selv så den viser hvornår du er ankommet, til den plads som du holder på. Med en meget gennemsnitlig størrelse, så fylder den ikke for meget, eller er for lille så, man ikke kan se hvad tiden er på. Designet er nok et af, de flotteste på hele listen, det giver en god følelse i maven, når båden bilen men også parkeringsskiven også er rigtig flotte. Prisen er rigtig skarp, så du køber et produkt, til en lille sum penge. Men hvor du vil, blive enormt glad for at, have købt en parkeringsskive i rigtig høj kvalitet.

Størrelse

Når det gælder en elektronisk p-skive, der er rund som de fleste er, så har den her model en gennemsnitlig størrelse. Den måler 10,4 centimeter i diameter, mens den er rigtig tynd, så den kun har en tykkelse på 1,8 centimeter. Det giver dig i sidste ende, en rimelig størrelses elektronisk p-skive, som ikke irritere dit udsyn.

Design

Park-n-go Eco har et utrolig smart design, der betyder at du næsten, aldrig skal skifte batteri. Den har nemlig integreret solceller, så den selv regenerere strøm, når den modtager solens stråler. Derfor har du kun behov, for at skifte batterier en gang, hver 10 år.

Pris

Prisen på den funktion, der sørger for at, du sjældent skal skifte batterier. Det hiver også prisen, en lille smule op, men den er stadig ikke alt for dyrt at købe. Den her super gode elektroniske p-skive, har kun en pris der er, på et lille beløb som hedder 349 kr.

Ekstraudstyr

Der medfølger batteri, så du ikke skal, købe det ved siden af. Derudover kan du downloade en applikation, som hjælper dig med at, finde en parkeringsplads. Samt fortæller dig, hvornår tiden er ved at udløbe, derudover den præcise position på din bil.


GOPARK COSMO

Før du køber en elektronisk p-skive, så skal du sikre dig at, det er et godkendt produkt. Hvor myndighederne har godkendt den, så du frit kan montere den, uden at være bekymret. For om det er lovligt at, anvende den her elektroniske p-skive, så du ikke risikere en bøde. Her kommer en elektronisk parkeringsskive, ind som en model, der er rigtig god at købe. Selv om det er en smart, samt brugbar elektronisk parkeringsskive, så fylder den minimalt i din rude på bilen. Når det gælder designet, så er den her model, faktisk ikke noget særligt. Det er en simpel elektronisk p-skive, der ikke har noget flot design, men det er rigtig effektivt. Når den skal købes, så er det her produkt, en af de billigste parkeringsskiver du kan finde på den her liste.

Størrelse

Hvis du vil købe en lille, men stadig meget brugbar, elektronisk p-skive, der er rigtig god under drift. Så er den her elektroniske p-skive, en stærk konkurrent til en pålidelig, samt effektiv elektronisk p-skive. Den måler desuden kun, 7,5 centimeter i bredden, mens den måler 4,5 centimeter i højde.

Design

Det bliver ikke lettere, end at bruge en elektronisk p-skive, som den her. Den stiller sig selv, når den registrere at bilen, ikke kører eller udgiver vibrationer længere. Når du starter bilen, hvor du kører afsted igen, så stopper din elektroniske p-skive sig selv.

Pris

Har du ikke særlig mange penge, når du lige har købt en bil, men stadig har brug for en elektronisk p-skive. Så er det her muligvis, noget der passer perfekt ind, når man kigger på prisen. GOPARK COSMO koster omkring 199 kr. som desuden, er en af de billigste, elektroniske p-skiver blandt disse 5 forskellige modeller.

Ekstraudstyr

Den skifter automatisk fra sommertid til vintertid, samt omvendt når det er, den tid på året hvor uret skal stilles frem eller tilbage.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste elektroniske p-skiver i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom størrelse, design, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige elektroniske p-skiver når de skal ud at købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse elektroniske p-skiver, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige elektroniske p-skiver og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.