Elektrisk Tandbørste Test 2024 – De bedste 6 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 6 bedste elektriske tandbørster på markedet, når man skal ud og købe en ny elektrisk tandbørste. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-6-liste med de bedste bedømte elektriske tandbørster. Disse 6 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, rotationer, batteritid, funktioner, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Oral-B Genius 8000

På førstepladsen af vores liste, kan du her købe en meget rost elektrisk tandbørste, som uden tvivl vil kunne børste dine tænder til perfektion. Det er en tandbørste som er blevet rost, for at fjerne plak meget effektivt, den har desuden en app som du kan tilslutte til din mobil. Med denne app kan du få et overblik, over hvor lang tid du har børstet de forskellige områder i munden, men også hvor grundigt du har børstet. Denne elektriske tandbørste, har rigtig mange rotationer i minuttet, imens den har en meget lang batteritid. Den har desuden også et godt antal funktioner, imens prisen er meget god, så de fleste har råd til at købe dette produkt.

Rotationer

Denne model fra Oral-B er udstyret med en børste, der kan rotere rigtig mange gange i minuttet, hvilket gør at den er effektiv i rensning af din mund. Den kan rotere med 10.500 rotationer i minuttet, imens den kan pulsere 48.000 gange i minuttet, dette gør at du ender ud med en ren og nydelig mund.

Batteritid

For at du skal undgå at sætte den i lader hele tiden, så skal din elektriske tandbørste have en lang batteritid, på den måde undgår du at rende rundt med en lader hele tiden. Denne elektriske tandbørste, har en lang batteritid på 48 minutter, hvilket kan gøre at du let kan tage den med på weekend, uden at du skal tænke på at den skal oplades.

Funktioner

Du kan vælge imellem 5 forskellige funktioner, om du vil have en som er blid imod tandkødet, eller en som skal hjælpe dig med at få hvidere tænder. Der kan vælges forskellige programmer, til hvilket område du gerne vil prioritere.

Pris

Når man får en elektrisk tandbørste, som er blevet anbefalet af tandlæger verden over, skulle man tro at den kostede spidsen af en jetjager. Det er slet ikke tilfældet med denne model, fordi den koster nemlig kun 899 kr. hvis du skal ud og købe den.

Ekstraudstyr

Når du køber dette produkt, får du en del ekstraudstyr med i handlen, der kan blandt andet nævnes. Rejseetui, 3 ekstra børstehoveder, mobil holder, så du let kan holde øje med appen imens du børster tænderne.


Oral-B Genius 9000

Dette er en eksklusiv elektrisk tandbørste, som er en videreudviklet version af nummer 1 på vores liste, hvilket gør at den har lidt ekstra funktioner. Den har fået meget høje karakterer, af forskellige testere tandlæger verden over, som har rost denne elektriske tandbørste for effektiviteten. Den har en motor som kan rotere børsten, rigtig mange gange i minuttet, imens den også har mange pulseringer i minuttet. Den har en lang batteritid, som gør at du ikke skal oplade den, hver gang efter brug. Den har nogle effektive funktioner, imens den har en overkommelig pris, den bliver desuden også leveret med meget ekstraudstyr.

Rotationer

Mange rotationer i minuttet, betyder at du får en bedre tandbørstning, men også at den fjerner mest muligt plak fra tænderne. Den er udstyret med en motor, som kan få børsten til at rotere 10.500 gange i minuttet, imens den har en pulsering på 40.000 i minuttet. Med så effektiv antal omdrejninger i minuttet, får du perfekte rene tænder hver gang, du har børstet dine tænder.

Batteritid

Det er anbefalet at børste tænder i 2 minutter ad gangen, imens denne elektriske tandbørste har et batteri, som kan bruges i 60 minutter på en opladning. Dette betyder at du kan bruge Oral-B Genius 9000, op til 30 gange før den løber tør for strøm, hvilket gør at du let kan tage den med på ferie. Også uden at du behøver at tage en oplader med til den, som gør at du ikke ved et uheld glemmer den.

Funktioner

Denne model fra Oral-B er udstyret med 7 forskellige funktioner, her kan blandt andet nævnes følgende, dybderengøring, tungerensningsprogram, sensitive tænder, daglig rengøring, pro clean, poleringsfunktion og tandkødspleje. Så kan du frit vælge, hvad du har behov for når du har denne elektriske tandbørste i brug.

Pris

Netop på grund af de mange funktioner, samt lange batteritid, så koster denne elektriske tandbørste også lidt mere end førstepladsen. Hvis du skal ud og købe et produkt som den her, skal du af med cirka 963 kr.

Ekstraudstyr

Der følger selvfølgelig også ekstraudstyr med, når du køber denne elektriske tandbørste, her kan blandt andet nævnes 4 børstehoveder med i købet, sugekop til telefonen så du kan sætte den på spejlet og et rejseetui.


Oral-B Vitality Precision Clean

Er en meget simpel men stadig meget effektiv elektrisk tandbørste, den er blevet kåret som testvinder hos flere eksperttestere, blandt andet SVT, Nrk.no og forbrugerrådet tænk.dk. At den er blevet kåret som testvinder, gør at de fleste tandlæger anbefaler denne model, hvis man ikke har et stort budget til at købe en dyr tandbørste. Har et godt antal rotationer, så du kan få nogle rene og flotte tænder, imens den har en fin batteritid som du kan tage med over alt. Den har ikke nogle ekstrafunktioner, som skal kunne mange forskellige ting, det er den billigste på hele vores liste.

Rotationer

Den her elektriske tandbørste, har et noget mindre antal omdrejninger i minuttet, i forhold til de fleste på vores liste. Dette gør dog ikke at denne model er dårlig, fordi den stadig er utrolig effektiv, fordi den rammer tanden med en vinkel på 16 grader. Den her elektriske tandbørste, har et omdrejningstal på 7.600 omdrejninger i minuttet, så du får en effektiv rengøring af dine tænder.

Batteritid

Oral-B Vitality Precision Clean kan uafbrudt køre i 30 minutter, hvilket er cirka 15 gange du skal bruge tandbørsten, før du skal oplade den her elektriske tandbørste. Den afgiver dog en lyd hvert andet minut, som det cirka tager at børste sine tænder, det er i hvert fald anbefalet af tandlæger at bruge det antal minutter per børstning.

Funktioner

Denne model er ikke udstyret med mange funktioner, fordi det er en simpel og enkel tandbørste, så har den kun 1 funktioner. Dette betyder at den kun kan gøre det den er designet til at børste dine tænder som er det du har brug for, ikke at den skal have ekstraordinære ekstrafunktioner.

Pris

Som den absolutte billigste elektriske tandbørste, som der er at finde på vores liste, kan alle næsten uanset indkomst købe denne. Uanset om du er på overførselsindkomst, studerende eller lignede, så koster den her elektriske tandbørste kun 190 kr.

Ekstraudstyr

På grund af den billige pris, så medfølger der ikke noget ekstraudstyr, udover en lade station til maskinen.


Oral-B AP950TX Kids

Er en elektrisk tandbørste som er specielt designet til børn, dette betyder at børstehovedet er mindre, end ved et børstehoved hos voksne menneskers tandbørster. Den har fået gode anmeldelser, fordi den er meget holdbar, fordi alle ved jo at børn ofte taber ting på gulvet. Det kan denne elektriske tandbørste, holde til uden den går i stykker, hvilket selvfølgelig er et krav når man køber en elektrisk tandbørste til børn. Børstehovedet flytter sig fra side til side, med mange bevægelser i minutter, er en simpel elektrisk tandbørste som egner sig godt til børn. Den har en rigtig god pris, som gør den særligt attraktiv, har en lang batteritid som betyder at du ikke skal oplade den hele tiden.

Rotationer

En elektrisk tandbørste til voksne mennesker, drejer rundt på hovedet, mens denne model til børn rykker fra side til side. Børn har også brug for rene og flotte tænder, samt finde det naturligt at børste tænder 1-2 gange om dagen, det kan være en svær vane at få børn til. Denne elektriske tandbørste er designet til børn, så de får en god oplevelse ud af at børste tænder, denne model kan rykke hovedet fra side til side 5600 gange i minuttet.

Batteritid

Oral-B AP950TX Kids har en flot batteritid på 60 minutter, hvor man anbefaler at man børster tænder i 2 minutter, den her model afspiller en melodi så børnene ved hvornår de skal stoppe. Den kan afspille 16 forskellige melodier, så dit barn finder det underholdende at børste tænder, i stedet for at føle det er en ubehagelig oplevelse hver gang.   

Funktioner

Har kun 1 funktion som er at børste tænderne, udover dette har den som sagt 16 forskellige melodier, som den afspiller af 2 minutter ad gangen. Udover det har den ikke andre funktioner, fordi en elektrisk tandbørste skal ikke være avanceret, når man skal bruge den til et barn.

Pris

Fordi den er meget holdbar og sørger for en god oplevelse for dit barn, så kan det godt virke som en lettere dyr elektrisk tandbørste, dog skal du ikke være i tvivl om at dit barn skal have det bedste. Denne elektriske tandbørste koster 304 kr. når du skal ud og købe den til dit barn.

Ekstraudstyr

Der medfølger en lader og et børstehoved, med i købet.


Oral-B Pro 2000

Det her er en elektrisk tandbørste, som er specifikt designet til at rense dine tænder, det er en helt standard elektrisk tandbørste. Den er blevet testet af eksperter i England, som har fundet den meget funktionel og effektiv, imens den er til en overkommelig pris. Derudover har den også en indbygget tryksensor, som fortæller dig hvis du trykker for hårdt, når du er i gang med at børste dine tænder. Den er udstyret med en motor, som får børstehovedet til at rotere med mange rotationer i minuttet, imens den har en fin batteritid. Den har ikke så mange funktion, ikke mange mere end hvad en standard elektrisk tandbørste har, prisen er dog meget lav for så god kvalitet.

Rotationer

8.000 Det er vigtigt at købe en elektrisk tandbørste, som har mange rotationer i minuttet, fordi antallet af rotationer afgør ofte hvor effektiv den er. Denne model kan rotere børstehovedet med 8.000 omdrejninger i minuttet, hvilket sikrer dig at du får en flot og ren mund, hver gang du har børstet tænder. Den har desuden også 40.000 pulseringer i minuttet, der hjælper til at gøre dine tænder rene.

Batteritid

En normal børstning af dine tænder, varer i gennemsnit cirka 2 minutter, hvis man børster tænder 2 gange om dagen kan Oral-B Pro 2000 holde strøm i 14 dage. Hvilket giver batteriet en driftstid, i omegnen af 52 minutter før den skal oplades, som er en lang batteritid som gør at du kan tage den med på ferie. Når du tager den med på ferie, har du ikke brug for at huske din lader, så længe den er fuldt opladet før du rejser.

Funktioner

Har desværre 2 funktioner, hvor den ene funktion er dagligt brug, imens den anden er mild imod dine gummer. Derudover har den en 2 minutters timer, som afgiver et signal hvert 30 sekund, for at du skal skifte position i munden.

Pris

Det er en simpel men også rimelig billig elektrisk tandbørste, som de fleste har råd til at købe, uden at være bange for at de ikke har råd til at købe den. Når du skal købe denne elektriske tandbørste på nettet, koster den 390 kr. når du skal betale.

Ekstraudstyr

Bliver leveret med lader, som er ens for alle vores elektriske tandbørster på denne liste.


Oral-B Pro 690 Duo Pack

Glemmer du også nogle gange at sætte din elektriske tandbørste til lader, så den er løbet tør for strøm, når du om morgenen skal til at børste dine tænder. Dette gør at du ikke har tid til at vente, på at den har fået nok strøm på til at du kan børste dine tænder. Det kommer du ikke til at opleve med dette produkt, fordi du får 2 håndtag med, så skal du bare være sikker på at den ene står i lader hele tiden, så kan du bare skifte den ud når den ene løber tør for strøm. Den har et fint antal rotationer i minuttet, imens den også har et rigtig fint antal pulseringer i minuttet, batteritiden skal du ikke tænke på da du jo har 2 håndtag. Den har desværre kun 1 funktion, som kan rense dine tænder, den har en helt fair pris for de fleste som gerne vil købe den.

Rotationer

Den er udstyret med en motor som kan rotere børsten, med 7.600 omdrejninger i minuttet, som elegant kan børste dine tænder på en flot måde. Den kan desuden pulsere hovedet med 28.800 gange i minuttet, som er medhjælpende til at sørge for at fjerne mest muligt plak, samt flest bakterier fra dine tænder.

Batteritid

Der er næsten ikke behov for at tænke på batteritiden, hvis du bare følger instruktionerne om at holde et af disse håndtag i laderne hele tiden, så kommer du ikke til at opleve en elektrisk tandbørste uden strøm. Fordi hvis den ene løber tør, kan du bare skifte håndtag og så har du en tandbørste med fuld strøm igen.

Funktioner

Fordi Oral-B Pro 690 Duo Pack er en simpel tandbørste, så kan den kun børste dine tænder med 1 funktion, der er heller ikke behov for flere funktioner. Fordi den skal kunne gøre dine tænder rene, mens der ikke er behov for at den skal kunne, alt muligt fancy som nogle elektriske tandbørster kan.

Pris

Fordi du får 2 tandbørster med i købet, så er det en rigtig fair pris for dette produkt, hvis det skulle være nødvendigt så kan et par købe produktet og have en elektrisk tandbørste hver. For med prisskilt på kun 399 kr. modtager du 2 håndtag og 2 børstehoveder, som alt i alt giver 2 hele elektriske tandbørster.

Ekstraudstyr

Der er ikke noget ekstraudstyr udover 1 ekstra håndtag, så du har 2 i alt og 2 børstehoveder.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 6 bedste elektriske tandbørster i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom rotationer, batteritid, funktioner, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige elektriske tandbørster når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse elektriske tandbørster, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige elektriske tandbørster og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.