Electrolux Vaskemaskine Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste Electrolux vaskemaskiner på markedet, når man skal ud og købe en ny Electrolux vaskemaskine. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte Electrolux vaskemaskiner. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, energiklasse, centrifugering, kapacitet, lydniveau og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Electrolux EW6F5247G1

Kvalitet er vigtigt når, du skal købe en ny, men stadig effektiv vaskemaskine. Dette er en vaskemaskine fra Electrolux, som er i høj kvalitet, samt har mange stærke funktioner. Både eksperter men også forbrugerne, har rost denne vaskemaskine, til at være en stærk og god vaskemaskine. Med den bedst mulige, energiklasse som gør at, det er en vaskemaskine som er billig i drift. Den kan centrifugere med, mange omdrejninger i minuttet, så tøjet har mindst muligt vand. Derudover er den udstyret, med en meget gennemsnitlig kapacitet, så den passer ind til en almindelig familie. Når den centrifugere ved højeste styrke, har den kun et lydniveau, som er lidt højere end en samtale, mellem 2 voksne mennesker der snakker. Denne vaskemaskine fra Electrolux, er ikke nogen dyr vaskemaskine, den koster faktisk kun 2.839 kr.

Energiklasse

Denne vaskemaskine fra Electrolux, har en meget god energiklasse, som gør at den er billig i drift. Den er både god mod miljøet, men også meget god, mod din pengepung. Energiklassen hedder A+++, mens den ved hver vask, kun bruger 0,92 kWh og årligt har et strømforbrug på 171 kWh. Det er et meget lavt forbrug, som heldigvis gør den billig, selvom du bruger den meget.

Centrifugering

Det er en vaskemaskine, som har en af, de bedste centrifugeringsevner blandt disse 5 forskellige, vaskemaskiner fra Electrolux. Når den centrifugere på fuld styrke, foregår det med 1.400 omdrejninger i minuttet, hvilket giver den en karakter på B, fra en karakterskala, som går fra A til G.

Kapacitet

Electrolux EW6F5247G1 er en vaskemaskine, der har en gennemsnitlig, kapacitet blandt den her liste. Det er en vaskemaskine, som egner sig fint, til en almindelig familie på 4 personer. Hvor af 2 af dem, er børn som ofte, skal have vasket tøj, så passer en kapacitet på 7 kg sig rigtig godt ind.

Lydniveau

Med et lavt lydniveau, kan du her købe, en billig men også relativt lydløs vaskemaskine. Selv når den kører, med fuld styrke og larmer mest, er lydniveauet stadig lavt. Ved almindelig vask er lydniveauet, på omkring 58 dB, mens den under centrifugering er på 78 dB.

Ekstraudstyr

Der er dampfunktion, mens den også har en meget lav restfugtighed.


Electrolux EW2F3048R6

Er i en lidt større familie, som har behov for at, købe en vaskemaskine med en større kapacitet. Denne vaskemaskine har en fin størrelse, hvor den er 847 millimeter høj, bredden er på 597 millimeter, dybden er på 578 millimeter. Forbrugerne som har købt, den her vaskemaskine fra Electrolux, har rost den til at være meget effektiv. Energiklassen er selvfølgelig i top, så den ikke koster, ret meget i drift hvert år. Centrifugering fungerer rigtig godt, så tøjet bliver efterladt, med en meget lav fugtighedsprocent efter centrifugering. Kapaciteten er høj så, den egner sig til en familie, som er lidt større og ofte vasker tøj. Der er ikke forskel på lydniveauet, på den her vaskemaskine og vaskemaskinen, før den her model. Den kan selvfølgelig godt høres, men det er stadig ikke et lydniveau, som forstyrrer dig alt for meget.

Energiklasse

Det er ikke muligt at, købe en vaskemaskine som, har en bedre energiklasse som den her. Den har den absolutte bedste, energiklasse som den kan have, hvilket sparer dig for mange penge. Energiklassen hedder A+++, så den er enormt god, da den har et lavt energiforbrug hvert år, den forbruger nemlig kun 190 kWh.

Centrifugering

Med op til 1.400 omdrejninger, som den her vaskemaskine, kan centrifugere med i minuttet. Efterlader det tøjet, med en rigtig lav restfugtighed, der er på kun 52 procent. Dette betyder at, når du sætter dit tøj over, for at blive tørret i din tørretumbler. Så tager det meget kortere tid, når du skal have tørret dit tøj.

Kapacitet

Electrolux EW2F3048R6 er en vaskemaskine, som har en høj kapacitet, der passer godt ind i en større familie. Kapaciteten ligger på 8 kg, hvilket er en rigtig god kapacitet, til en familie på 5-6 personer. Derfor er det her en vaskemaskine, der er at anbefale, hvis du søger en god kapacitet.

Lydniveau

Lydniveauet er heldigvis, ikke ret højt så, bliver i ikke forstyrret når den centrifugere. Under centrifugering er lydniveauet, på omkring 78 dB, mens det under normal vask er på 58 dB. Dette lydniveauet kommer fra, motoren i vaskemaskinen, som er en traditionel motor.

Ekstraudstyr

Der er ikke behov, for at have noget ekstraudstyr, hvis du kun skal vaske tøj på traditionelt vis.


Electrolux EW6F4248K5

Nogle foretrækker at købe, en vaskemaskine som har en traditionel motor, mens andre gerne vil købe en kul fri motor. En kul fri motor, holder typisk i længere tid, mens de også er billigere at, vedligeholde. Det er en billig vaskemaskine, som ikke koster ret, mange penge at købe ind til dit hjem. Selvfølgelig har den en energiklasse, som er helt i top, som gør den billig at have. Den kan desuden også centrifugere, med mange omdrejninger i minuttet, så dit tøj hurtigt bliver tørt efter endt vask. Kapaciteten er meget god, fordi den er særligt høj, så du kan vaske meget tøj ad gangen. Lydniveauet er gennemsnitligt, så den ikke larmer specielt meget, selv når den kører med fuld styrke. Den fylder derudover heller ikke, mere end stort set alle andre, vaskemaskiner som du kan købe på markedet.

Energiklasse

Energiklassen er vigtig at, kigge på når du skal, ud og handle ny vaskemaskine. Det er nemlig afgørende, for hvor billig din nye vaskemaskine, er når den bliver brugt meget ofte. Energiklassen har en karakter på A+++, mens den kun bruger 0,42 kWh pr vask, samt har et årligt energiforbrug på 156 kWh.

Centrifugering

Når du kigger på centrifugering, skal du kigge på, hvilken restfugtighed dit tøj har. Det afgør nemlig hvor lang tid, du skal bruge på det bliver tørt, når du bruger din tørretumbler. Med en centrifugeringsevne der har en karakter på B, kan du centrifugere dit tøj, med op til 1.400 omdrejninger i minuttet og efterlade tøjet med, en restfugtighed på 52%

Kapacitet

Electrolux EW6F4248K5 har en god kapacitet, der betyder at den, har plads til en stor portion tøj. Der er plads til hele 8 kg tøj, når du vil påbegynde en vask af dit snavsede tøj. Hvis i er en familie, bestående af 5-6 personer, eller en børnefamilie som ofte vasker tøj, så passer den her model perfekt ind.

Lydniveau

Selvom den har en kul fri motor, ændrer det ikke på lydniveauet, hvilket stadig er gennemsnitligt. Dog gør det at, din vaskemaskine er billigere at vedligeholde, mens den holde ri mange flere år. Under normal vask er lydniveauet, nemlig kun på 58 dB, samt når den centrifugere, er lydniveauet på 78 dB. Hvilket kun er en lille smule, over hvad en samtales lydniveau, vil være når den bliver målt.

Ekstraudstyr

Med udskudt start kan, du uden problemer sætte, den til at starte når du er på arbejde eller lignede.


Electrolux EW6F6248G5

Vil du gerne købe, en vaskemaskine som ikke, bare er billig men også enormt flot. Så er en vaskemaskine, som den her en, meget klar mulighed at købe. Det er en vaskemaskine, som har et meget flot design, som selvfølgelig også er meget effektiv. Med et design i hvidt, samt et frontpanel så, det er let at vælge, hvilket vaskeprogram du gerne vil bruge. Electrolux er et anerkendt mærke, når det kommer til, hårde hvidevarer til hjemmet. Hvor de også er kendte for at, have en rigtig skarp energiklasse, hvilket denne vaskemaskine også har. Centrifugeringsevnen er vigtig, fordi det afgør om du, skal bruge mange penge på strøm. Kapaciteten er høj så, du ikke skal vaske, over alt for mange gange, hvis i er en familie som bruger meget tøj. Lydniveauet er et af de laveste, blandt disse 5 forskellige vaskemaskiner, hvilket er meget eftertragtet.

Energiklasse

Det er ikke en undtagelse, med den her vaskemaskine at, den har en høj energiklasse. Det er meget ofte at, man ser at produkter, som Electrolux har produceret har en høj energiklasse. Den har en energiklasse, som hedder A+++ hvilket, ikke kan fås højere, mens den også kun bruger 156 kWh hvert år i gennemsnit.

Centrifugering

Når du er ved at vaske dit tøj, bruger du ofte centrifugering, så dit tøj hurtigere bliver tørt. Det er muligt at centrifugere, med op til 1.400 omdrejninger i minuttet, hvilket efterlader tøjet, med en fugtighedsprocent på kun 52%. Derudover bruger Electrolux EW6F6248G5, kun 52 liter vand pr vask, alt efter hvilket program du bruger.

Kapacitet

En høj kapacitet betyder at, du skal vaske så lidt antal gange, som overhovedet muligt hvis din vasketøjskurv er fyldt op. Derfor har den her vaskemaskine, også en høj kapacitet, der er på 8 kg tøj. Derfor vil du ikke opleve at, skulle vaske meget små portioner, ad gangen når du har en travl hverdag.

Lydniveau

Lydniveauet er et af de laveste, når du kigger blandt, disse 5 forskellige vaskemaskiner fra Electrolux. Under centrifugering ligger lydniveauet, på kun 74 dB, mens den under almindelig vask er på 50 dB. Så du vil næsten, ikke opleve at du hører, den selvom den centrifugere.

Ekstraudstyr

Med Aquastop undgår du at, der kommer vandskader, hvis uheldet skulle være ude.


Electrolux EW6S4225C4

Den sidste rosin i pølseenden, er den her rigtig fine vaskemaskine, som let kan klare en lille familie eller et par. En af grundene til at, den er placeret sidst, på denne liste er nogle af funktionerne. Det er nemlig ikke alle funktioner, som er meget store, dog er nogle af dem stadig meget gode. Energiklassen er selvfølgelig, en meget god funktion, da det er en rigtig god energiklasse. Centrifugeringen er ikke den højeste, men stadig rigtig god, da den bruger minimalt med strøm. Den dårligste funktion ved, den her vaskemaskine det er, kapaciteten som er i den lave ende. Lydniveauet er en smule, under hvad gennemsnittet er, hvilket gør den attraktiv at købe. Anmelderne har rost, den til at være en vaskemaskine, som ikke koster ret mange penge i drift.

Energiklasse

Som den vaskemaskine der, har den laveste energiklasse, på den her liste. Betyder det dog ikke at, det er en dårlig energiklasse, da den stadig er meget god. Denne energiklasse hedder A++, hvor den kun bruger, 0,4 kWh pr vask. Derudover bruger den også, kun 148 kWh hver år, når du bruger den rigtig meget.

Centrifugering

En af grundene til at, Electrolux EW6S4225C4 bruger meget lidt strøm, er fordi den ikke centrifugere med et højt tal. Den her vaskemaskine, kan nemlig kun centrifugere, med 1.200 omdrejninger i minuttet, som dog kun efterlader dit tøj, med en restfugtighed der er 1% højere end gennemsnittet.

Kapacitet

Nu kommer vi til den funktion, som måske er en af grundene, til ikke at købe den her model. Det er nemlig kapaciteten, dog hvis du vil købe, en vaskemaskine som er billig i drift, samt hvis du bor alene eller er et par. Så er kapaciteten der er på 5 kg, måske et ideelt valg, den er billig men med en rimelig god kapacitet.

Lydniveau

Netop fordi den centrifugere, med et lavere antal omdrejninger i minuttet, så er lydniveauet også lidt lavere. Det er lavere end, hvad gennemsnittet er blandt disse 5 vaskemaskiner, som er fra producenten Electrolux. Lydniveauet ved almindelig vask, ligger på 57 dB, mens den under centrifugering er på 77 dB.

Ekstraudstyr

Denne vaskemaskine har et lynprogram, som kun tager 20 minutter, fra start til slut. Der er desuden også, Aquastop så du ikke, risikere at få en vandskade.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste Electrolux vaskemaskiner i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom energiklasse, centrifugering, kapacitet, lydniveau, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige Electrolux vaskemaskiner når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse Electrolux vaskemaskiner, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige Electrolux vaskemaskiner og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.