Electrolux Opvaskemaskine Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste opvaskemaskiner fra Electrolux på markedet, når man skal ud og købe en ny opvaskemaskine fra Electrolux. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte opvaskemaskiner fra Electrolux. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, energiklasse, vandforbrug, tørreevne, kuverter og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


ELECTROLUX ESM48331SW

Hvis du vil købe, en opvaskemaskine som er i høj kvalitet, mens den også er meget effektiv. Så skal du tage et ekstra kig, på den første model fra Electrolux, som vi har på vores liste. Det er en opvaskemaskine, der udelukkende har fået gode anmeldelser, fra både forbrugere men også eksperterne. Det er en opvaskemaskine, som har en god energiklasse, hvilket betyder at den ikke er særlig dyr i strøm. Med en speciel spulearm, spredes vandet bedre og holder vandforbruget nede, hvilket gør at vandforbruget ikke er ret højt. Med et smart funktion, er tørreevnen også super god, hvilket også bruger mindre strøm. Der er desuden plads, til mange kuverter så den kan, tage mange personers opvask på samme tid.

[afp id=”935″]

Energiklasse

Energiklassen er den bedste, som et hvidevareprodukt kan have, hvilket betyder at den er billig i drift. Det er vigtigt når, du skal købe en ny opvaskemaskine, at energiklassen er rigtig god. Energiklassen er A+++, mens den årligt bruger 237 kWh, i strøm som gør den billig i drift.

Vandforbrug

Med et smart spulehoved, bruger den her model, meget mindre vand. Dette spulehoved gør også, at dit service bliver bedre, men også hurtigere rent. Du vil ikke opleve, at der bliver spildt noget vand, det hele er fordelt rigtig godt, så det rammer indholdet perfekt, årligt er vandforbruget på 2940 liter.

Tørreevne

Med Airdry-teknologi åbner maskinen, sig selv automatisk 10 minutter, før den er færdig. På den måde kommer overskydende damp ud, mens den også sparer på strøm, men også tørrer dit service bedre. Derfor har tørreevnen, fået en karakter som, den ikke kan få højere nemlig A.

Kuverter

ELECTROLUX ESM48331SW er en god og rummelig opvaskemaskine, der har plads til 14 kuvert i alt. Det er en god plads, hvilket betyder at alt efter størrelse, på familie i husstanden. Så er de tikke nødvendigt, at anvende opvaskemaskinen hver dag efter mad.

Ekstraudstyr

Med en bestikbakke øverst, er der plads til flere gryder eller skåle, nederst i maskinen under vask.


ELECTROLUX ESZ69310SX

Designet af denne opvaskemaskine, betyder at den står, knivskarpt i dit køkken. Den bliver leveret i materialer, af rustfrit stål derfor, passer den rigtig flot ind i alle hjem. Prisen for at købe, en opvaskemaskine som den her, er ikke ret stor, den er nemlig rigtig billig, prisen ligger på 4.777 kr. Energiklassen er i top, så du bruger minimalt med strøm, selvom du bruger den hver eneste dag. Det årlige vandforbrug er ikke særlig højt, mens det vand der bliver brugt bliver anvendt, bliver brugt så effektivt som muligt. Derudover er tørreevnen, så høj som den kan være, det gør at dit service er så tørt som muligt. Denne opvaskemaskine er en, meget rummelig opvaskemaskine, som har plads til rigtig mange kuverter. Lydniveauet er på kun 42 dB, hvilket gør at den ikke larmer, særlig meget når den er ved at vaske.

[afp id=”936″]

Energiklasse

Energiklassen er enormt god, så den er god mod miljøet, mens den også er rigtig god mod dit strømforbrug. Den her model har en energiklasse, der er på A+++, hvor den kun bruger 241 kWh i strøm hvert år. Dette er et lavt strømforbrug, hvilket du ikke vil mærke, når strøm regningen kommer.

Vandforbrug

Dette er en rost opvaskemaskine, der ikke bruger ret meget vand om året, det vandforbrug som din nye opvaskemaskine, har er på 3080 liter vand om året. Det er vigtigt med et lavt vandforbrug, det afgør nemlig hvor dyr, den er når man måler på vandforbrug, det kan hurtigt løbe op når regningen kommer.

Tørreevne

Tørreevnen har fået topkarakter, der betyder at den, efterlader din opvask så tør som muligt. 10 minutter før programmet er endt, åbner maskinen sig en smule, så det bliver lufttørret. Dette sparer dig både, på strøm men er også, bedre mod miljøet. Det kan klart anbefales, at købe en opvaskemaskine med sådan en funktion, da det er mildere mod dine glas og tallerkner.

Kuverter

ELECTROLUX ESZ69310SX er en af de opvaskemaskiner, som har plads til flest kuverter, kuverter er det antal person. Som der er plads til, når maskinen er fyldt helt op, hvor der i denne model er plads til hele 15 kuverter. Det er vigtigt når du skal købe, en opvaskemaskine og i er en stor familie, at i har en stor kapacitet til mange kuverter.

Ekstraudstyr

Der er Aquastop så du undgår, at der sker vandskade, mens der også er udskudt start funktion.


ELECTROLUX ESF8830ROX

Ønsker du at købe, en opvaskemaskine som er billig i drift, men heller ikke særlig dyr at købe. Mens den også har en stor kapacitet, hvor den er rigtig god mod miljøet, det er en opvaskemaskine der er rost rigtig meget. Det er en billig opvaskemaskine, som de fleste kan finde, råd til at købe fordi, den koster kun 4.999 kr. Energiklassen er som altid, når det kommer til Electrolux, så er den helt i toppen af kæden. Vandforbruget er selvfølgelig ikke, ret højt når det kommer, til det årlige vandforbrug af en opvaskemaskine. Tørreevnen er bare rigtig vigtig, da den afgør hvor fugtigt, dit service er når din opvaskemaskine, er færdig med at vaske. Dette er en stor og rummelig opvaskemaskine, der har plads til mange kuverter, så du bruger mindst muligt tid til at vaske op selv.

[afp id=”937″]

Energiklasse

Du skal kigge efter energiklassen, når du skal ud og købe en opvaskemaskine, det bestemmer nemlig hvor meget strøm den bruger. Det er også en henvisning, til hvor mild mod miljøet, denne opvaskemaskine er rigtig mild mod miljøet. Energiklassen er A+++, som er det bedste mulige en opvaskemaskine kan have, den bruger kun 241 kWh om året i strøm.

Vandforbrug

Med et lavt vandforbrug, hvor den kun bruger 3080 liter vand, hvert år når den bliver anvendt. Dette er selvfølgelig i gennemsnit, alt efter hvor ofte, din opvaskemaskine bliver brugt. Der er desuden også, 10 antal programmer forud installeret, disse egner sig til mange forskellige ting, som du ønsker at vaske.

Tørreevne

Tørreevnen er i toppen af skalaen, den har den bedste karakter, som en opvaskemaskine kan have. Denne model har en tørreevne, der har en karakter der hedder A, denne karakterskala går fra A-G hvor A er det bedste, derfor ender dit endte opvask rigtig tørt kort tid efter endt vask.

Kuverter

ELECTROLUX ESF8830ROX har en stor kapacitet, der er nemlig plads, til hele 15 kuverter på samme tid. Dette er en stor og effektiv opvaskemaskine, som også er billig at købe, mens den har en høj kapacitet. Din nye opvaskemaskine er velegnet, til en større familie som, efterlader meget opvask hver gang efter mad.

Ekstraudstyr

Bestikbakken sidder øverst fordi, så er der plads til store gryder, eller lignede når du skal bruge denne maskine. Der er også indvendig belysning, så du kan se om det, stadig er beskidt og skal have en ekstra omgang.


ELECTROLUX ESF4511LOW

Denne smalle opvaskemaskine gør sig godt placeret, i et køkken hvor der ikke, er meget plads til at have en stor opvaskemaskine stående. Det er en opvaskemaskine der er egnet, til en mindre familie, som ikke har brug for en stor og fyldig opvaskemaskine. Det er en rigtig god opvaskemaskine, der har en fin energiklasse, hvilket gør at den ikke er ret dyr i drift. Vandforbruget er i den lave ende, så du ikke bliver bange, for din vandregning når den kommer ind med posten. Selvom den ikke har, den største energiklasse så har den, stadig en enormt god tørreevne. Det er blevet beskrevet, at det er en smal opvaskemaskine, derfor er der heller ikke plads til mange kuverter. Du kan vælge mellem, 6 forskellige programmer når du, skal bruge denne opvaskemaskine fra Electrolux.

[afp id=”938″]

Energiklasse

Når man kigger på energiklasse, så er denne opvaskemaskine, den model med den laveste blandt disse, 5 forskellige opvaskemaskiner fra Electrolux. Det betyder dog ikke, at energiklassen er dårlig, den er stadig rigtig god. Den her energiklasse er på A+, hvilket stadig er helt i toppen, så bruger den kun 222 kWh om året i strøm.

Vandforbrug

Vandforbruget er heller ikke særlig højt, netop på grund af størrelsen, på den her opvaskemaskine fra Electrolux. Det årlige vandforbrug på den her opvaskemaskine, er på 2775 liter vand som den bruger årligt, der er et meget fornuftigt forbrug af vand i det årlige forbrug.

Tørreevne

På trods af det er en mindre opvaskemaskine, så har den stadig en tørreevne, der er den bedste mulige tørreevne. En opvaskemaskine som ELECTROLUX ESF4511LOW, har en tørrevne der er den bedste, karakteren ligger nemlig på A, hvilket ikke er muligt at være højere.

Kuverter

Der er ikke plads, til at placere mange kuverter, derfor er den heller ikke egnet til en større familie. Denne opvaskemaskine har en kapacitet, hvor der er plads, til i 9 kuverter i alt. Det er den mindste kapacitet, på den her liste, derfor burde et par eller en lille familie købe den.

Ekstraudstyr

Det eneste ekstraudstyr der medfølger, det er udskudt start funktion, så du selv vælger hvornår den skal starte. Derudover er der også Aquastop, som sikrer dig mod vandskade, hvis uheldet skulle være ude.


ELECTROLUX ESM48331SX

Den sidste model vi vil nævne, er denne utrolige flotte opvaskemaskine, der passer ind i alle hjem. Det vil være et let valgt, at købe den her opvaskemaskine, da den er effektiv men også meget flot på samme tid. Forbrugerne har givet den gode anmeldelser, mens eksperterne har rost den, for sine evner til at rengøre selv meget beskidte ting. Energiklassen er selvfølgelig i top, hvilket gør at du køber en opvaskemaskine, som både er billig at købe, men også billig at købe. Vandforbruget er rigtig lavt, den bruger ikke særlig meget vand, hvert år den bliver brugt. Derudover er tørreevnen også god, den kan faktisk ikke blive bedre, så din opvask er lige til at sætte i skabet. Sidst men ikke mindst, så er der plads til, mange kuverter så selvom i er en stor familie, vil den let kunne klare det.

[afp id=”939″]

Energiklasse

Den her opvaskemaskine fra Electrolux, har en meget god energiklasse, der gør den billig i drift. Det er faktisk et af de laveste, strømforbrug blandt disse 5 modeller, derfor har opvaskemaskinen en energiklasse der hedder A+++. Det årlige strømforbrug er meget lavt, det ligger nemlig kun på 237 kWh, i det årlige strømforbrug.

Vandforbrug

Vandforbruget skal ikke være højt, når du skal købe en opvaskemaskine, derfor skal du kigge nøje på det. Hvor vandforbruget på den her model, er rigtig lavt så du ikke, skal betale for mange penge i vand. Den sidste model fra Electrolux, har et vandforbrug der, kun ligger på 2940 liter årligt.

Tørreevne

Tørreevnen viser hvor hurtigt og tørt, dit service er 30 minutter, efter den er færdig med at vaske. Hvor denne opvaskemaskine, har fået den bedste bedømmelse, til hvilken tørreevne den her model er udstyret med. Denne tørreevne hedder også A, der ikke kan blive bedre.

Kuverter

Der er plads til 14 kuverter, i denne opvaskemaskine hvilket, er den kapacitet som ELECTROLUX ESM48331SX er udstyret med. Dette er mere end rigeligt, til en familie på 4-5 antal personer, som spiser mad flere gange om dagen.

Ekstraudstyr

Bestikbakken sidder øverst i maskinen, så der er plads til flere tallerkner, eller store gryder i maskinen.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste opvaskemaskiner fra Electrolux i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom energiklasse, vandforbrug, tørreevne, kuverter, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige opvaskemaskiner fra Electrolux når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse opvaskemaskiner fra Electrolux, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige opvaskemaskiner fra Electrolux og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.