Electrolux kummefryser test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste kummefrysere fra Electrolux på markedet, når man skal ud og købe en ny kummefryser. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte kummefrysere fra Electrolux. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, energiklasse, frysekapacitet, indfrysningskapacitet, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Electrolux EC4231AOW

På førstepladsen over kummefrysere fra Electrolux, kommer denne virkelig attraktive kummefryser, som gør sig velegnet til en større familie. Den er udstyret med en motor som udgiver et lavt lydniveau, der ikke vil forstyrre dig når den er under drift, det er dog sjældent at familier har den stående fremme hvor man opholder sig. Den har en meget god energiklasse, som ikke har det højeste energiforbrug om året, det er en kummefryser som er meget rummelig og giver meget plads til madvarer. Den har desuden også en høj indfrysningskapacitet, ydermere har den også den højeste pris på vores liste, over kummefrysere fra Electrolux.

[afp id=”111″]

Energiklasse

Som det første man skal kigge efter når man køber en kummefryser, det er energiklassen da den afgør om den er billig i drift, samt hvor effektivt den kan nedfryse dine madvarer. Denne model har en energiklasse der hedder A+, som er i den høje ende af skalaen for energiklasser, den har desuden et energiforbrug på 323 kWh om året. Med et energiforbrug på 323 kWh om året, giver det cirka et beløb på 775 kr. som bliver lagt på din strømregning.

Frysekapacitet

Hvis i er en stor familie som ofte har brug for meget plads, så det ikke er nødvendigt at foretage indkøb hver dag, så kræver det en kummefryser som har en høj frysekapacitet. Fordi af den grund kan du let have plads i din kummefryser, denne model har en frysekapacitet på 400 liter, hvilket sikrer dig rigeligt med plads i en travl hverdag.

Indfrysningskapacitet

Der er mange der ikke ved hvad indfrysningskapacitet betyder, men det vil jeg forsøge at forklare her, når du putter madvarer i en fryser. Så vil temperaturen blive ændret efter hvor stor mængde, som du putter i din kummefryser, men denne kummefryser har en stor indfrysningskapacitet på 19 kg i døgnet, som gør at du let kan købe store mængder mad uden at noget ændrer sig.

Pris

Electrolux EC4231AOW er som førstepladsen på vores også den dyreste, den har en rimelig høj indkøbspris, men stadig en pris som er overkommelig for den almindelige familie. Der er en enkelt kummefryser på listen, som kommer lidt tæt på denne model i forhold til pris, men denne kummefryser koster 3.539 kr. hvis du skal ud og købe den.

Ekstraudstyr

Lowfrost-funktion så du ikke kommer til at opleve meget ophobning af is, der er desuden også superfrys-funktion så du hurtigt kan fryse nogle madvarer ned.


Electrolux EC2331AOW

Er du på udkig efter en kummefryser som er billig i drift, men som heller ikke er dyr i indkøb, så er denne kummefryser en rigtig god mulighed. Den blev kåret som testvinder af Tænk.dk i november 2013, hvor den blev testet igennem nogle specifikke kriterier, som den fik meget gode karakterer i. Den har en rigtig god energiklasse, faktisk en af de højeste på listen, hvilket gør den billig i drift. Den har en frysekapacitet som er lidt mindre end gennemsnittet, men stadig med nok plads til en familie på 3-4 medlemmer, dog har den en høj indfrysningskapacitet. Den er ikke særlig dyr hvis du skal ud og købe den, så du får en kummefryser af høj kvalitet, til ikke særlig mange penge.

[afp id=”113″]

Energiklasse

Den her kummefryser har en rigtig god energiklasse, som ikke er langt fra den bedste energiklasse, som en kummefryser kan modtage i test, hvilket også gør at den ikke er særlig dyr i årlig elpris. Den har en energiklasse som ligger på A++, hvilket kun er en enkelt karakter under den bedste energiklasse, det betyder at den kun bruger 211 kWh om året. Ved et forbrug på 211 kWh om året, gør det denne kummefryser 137 kr. billigere end gennemsnittet, hvis man skal måle det i penge koster den kun 506 kr.

Frysekapacitet

På trods af at den har en frysekapacitet som er lidt lavere end gennemsnittet, så er det stadig en stor og rummelig kummefryser, den er udstyret med en frysekapacitet på 292 liter. Denne rummelige kapacitet giver dig nok plads, hvis du har en familie på 3-4 medlemmer inkluderet 2 voksne mennesker.

Indfrysningskapacitet

Electrolux EC2331AOW har en høj indfrysningskapacitet på 25 kg i døgnet, så du kan købe stort ind et par gange i ugen, uden at bekymre dig som din temperatur i fryseren bliver påvirket. 25 kg er en stor portion madvarer, før der er noget som bliver påvirket i din kummefryser.

Pris

Selvom den er testvinder og har nogle rigtig gode funktioner, så er den faktisk meget billig hvis du skal ud og købe den, den koster kun 2.809 kr. Denne lave pris gør den meget attraktiv, for familier som ikke har det største budget, til at købe nye hvidevarer for.

Ekstraudstyr

Lowfrost-funktion så der danner sig 80% mindre is i fryseren, superfrys-funktion så du hurtigt kan fryse mad ned.


Electrolux EC3931AOW

Har du brug for en kummefryser som ikke fylder særligt meget, fordi pladsen ikke er særlig stor i det hus eller lejlighed, som du bor i og derfor ikke har meget plads til en stor kummefryser så tag et ekstra kig på denne super flotte model fra Electrolux. Den har en enormt god energiklasse, som gør den til den billigste kummefryser på vores liste i drift, da den har et meget lavt strømforbrug. Den er som sagt en mindre kummefryser end de andre på vores liste, den har dog stadig en rigtig fin kapacitet, imens den har en meget høj indfrysningskapacitet. Den er også den billigste på vores liste, hvis du skal ud og købe den, hvilket gør den attraktiv for studerende.

[afp id=”114″]

Energiklasse

Den her kummefryser har en meget god energiklasse, som gør at den er god imod miljøet, men på grund af den gode energiklasse er den også god imod din pengepung. Den har energiklassen A++, som er en af de bedste energiklasser som en kummefryser kan have, hvilket også gør at den kun bruger 180 kWh om året i strøm. Fordi den kun bruger 180 kWh om året, så koster den i gennemsnit kun 432 kr. i strøm som bliver lagt til din elregning.  

Frysekapacitet

Fordi den er en af de mindre kummefrysere på vores liste, har den også en frysekapacitet som er noget mindre end de andre, hvilket godt kan virke som en ulempe for nogle. Men den gør sig særdeles velegnet til et par eller en enkelt studerende, som ikke har meget plads at gøre godt med, så er en frysekapacitet på 216 liter stadig mere en rigeligt.

Indfrysningskapacitet

Selvom om den ikke har den største frysekapacitet, så har den faktisk en rigtig høj indfrysningskapacitet, som gør du let kan handle på tilbud uden at være bange for om du har en kummefryser som kan håndtere det. Electrolux EC3931AOW har en indfrysningskapacitet på 24 kg i døgnet, som er i den meget høje ende af hele vores liste.

Pris

Den er ikke bare den billigste kummefryser fra Electrolux i drift, den er også den billigste kummefryser fra Electrolux i indkøb, den koster kun 2.579 kr. hvilket også er en af grundene til at den er eftertragtet blandt forbrugerne.  

Ekstraudstyr

Lowfrost-funktion så du ikke får en kummefryser som ophober meget is, hvilket gør at du ikke skal afrime ret ofte, Superfrys-funktion så du lynhurtigt kan fryse madvarer ned.


Electrolux EC3231AOW

Kigger du efter en kummefryser som er stor og rummelig, men som desuden også har mange gode funktioner, så skal du helt klart tage et ekstra kig på den her. Den har fået meget gode anmeldelser af forbrugerne, som har købt den og givet tilbagemeldinger på den, imens eksperttesterne har rost denne model fra Electrolux til skyerne. Den har en rigtig god energiklasse, hvilket gør den rimelig billig i drift, imens den har en frysekapacitet som er over gennemsnittet af vores liste. Den har den største indfrysningskapacitet på hele listen, den koster desuden ikke særlig mange penge hvis du skal ud og købe den, der er jo ingen der brokker sig over at spare penge i det lange løb.

[afp id=”115″]

Energiklasse

Denne model har en meget god energiklasse, som er blevet målt efter hvor meget strøm den bruger, samt hvor god den er imod miljøet. I denne test har modellen her scoret energiklassen A++, som kun bruger 241 kWh om året i strøm, det betyder at den er billig i drift samt god imod miljøet. Ved at den kun bruger 241 kWh om året, omregnet til penge betyder det at den koster 578 kr. som bliver tilføjet til din elregning.

Frysekapacitet

Electrolux EC3231AOW har en meget høj frysekapacitet, som gør at den er velegnet til en større familie som har brug for meget fryseplads, du kan rolig købe stort ind til en hel uge uden at være bange for om der er plads nok. Den her kummefryser har en frysekapacitet på 368 liter, som gør at det er en af de største på vores liste.

Indfrysningskapacitet

Det er den model på vores liste som har den største indfrysningskapacitet, du kan fryse meget store mængder mad ned hvert døgn, derfor vil du let kunne købe en stor mængde kød eller lignede uden at være bange for om din kummefryser kan klare det. Electrolux EC3231AOW er udstyret med en indfrysningskapacitet på hele 29 kg i døgnet, hvilket er en meget høj indfrysningskapacitet velegnet til 5-6 personer.

Pris

Selvom den har mange gode funktioner, så er det ikke den dyreste på vores liste, men den har stadig en rimelig fair pris. Den her kummefryser fra Electrolux har en pris der hedder 2.699 kr. som er en rigtig god pris, selvom det godt kan lyde som ret mange penge, men du får enormt høj kvalitet og en meget holdbar kummefryser til en stærk pris.

Ekstraudstyr

Der er inkluderet superfrys-funktion der hurtigt fryser dine madvarer ned, lowfrost-funktion så du ikke skal afrime særlig ofte i forhold til en kummefryser uden.


Electrolux EC3131AOW

Som den sidste kummefryser på vores liste over kummefrysere fra Electrolux, kommer den her stilrene model som har mange dejlige funktioner, som er meget brugbare i en travl hverdag. Den har et lydniveau som er på gennemsnittet, med et lydniveau på 45 dB vil du ikke blive forstyrret, ofte har folk deres kummefryser i et skur eller garagen fordi den fylder ret meget. Den har en helt fin energiklasse, som ikke er den højeste men heller ikke den laveste, derfor bruger den kun en lille smule mere i strøm. Den har en rigtig god frysekapacitet som giver en god rummelighed, samt en stor frihed i forhold til plads, dog har den en mindre indfrysningskapacitet, den er dog utrolig billig i indkøb.

[afp id=”112″]

Energiklasse

Som en kummefryser der er meget gennemsnitlig, rammer den også gennemsnittet af energiklassen, fordi med A+ i energiklasse kun bruger 272 kWh om året i strøm. Den bruger en lille smule mere strøm end nogle af modellerne på vores liste, dog er det ikke noget større forbrug som du vil kunne mærke, da den kun koster 652 kr. i strøm om året.

Frysekapacitet

Med en frysekapacitet på 300 liter, vil du have rig mulighed for at opbevare en stor portion mad, om det er rester fra dagen før eller kød som du gerne vil have frosset ned i lang tid. Den her kummefryser fra Electrolux er særdeles velegnet til 4-5 personer, som bor i husstanden.

Indfrysningskapacitet

Electrolux EC3131AOW har en mindre indfrysningskapacitet, det er dog ikke en indfrysningskapacitet som berører dig, den er udstyret med en indfrysningskapacitet på 17 kg i døgnet.

Pris

Selvom den har mange gode funktioner, så skulle man tro at den havde en høj pris, når man skulle ud og købe den. Det er slet ikke tilfældet med den her model, den er en af de billigste på vores liste over Electrolux kummefrysere, den koster nemlig kun 2.809 kr.

Ekstraudstyr

Der er inkluderet 3 kurve når du køber denne kummefryser, der er desuden også lowfrost-funktion og indvendig belysning.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste kummefrysere fra Electrolux i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom energiklasse, frysekapacitet, indfrysningskapacitet, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige kummefrysere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse kummefrysere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige kummefrysere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.