Elcykel Til Mænd Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste el cykler til mænd på markedet, når man skal ud og købe en ny elcykel til mænd. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte elcykler til mænd. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, gear, størrelse, maksimal rækkevidde, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Focus Aventura2 Elite 9g Herre

Hvis du gerne vil købe, en elcykel som er i kraftig kvalitet, men som er en meget god all around elcykel til mænd. Her kommer denne meget effektive elcykel ind, den har nogle funktioner, der gør den særdeles attraktiv for mange forbrugere. Med en elcykel slipper, du for at skulle bruge, alle dine kræfter hver gang du skal ud og cykle. Dette gør det lettere at få motion, samt at komme fra A til B, hvis kroppen ikke kan holde til det. Den har et godt antal gear, så du kan finde den perfekt modstand, når du skal cykle så du får, så meget fart på som du gerne vil. Det er en elcykel til mænd, hvilket gør at den kan købes i forskellige størrelser, så den passer bedst til din højde. Hvor den her model, kan købes i 3 forskellige størrelser, hvis du ikke er for høj, eller hvis du er i den høje ende. Derudover har den en maksimal rækkevidde, der er rigtig stor så du ikke, skal være bange for om den løber tør for strøm med det samme. Selv om det her er en god og funktionel elcykel, så koster den faktisk ikke alt for mange penge, hvilket gør at du køber et meget stærkt produkt.

Gear

Alt efter hvor meget, du gerne vil bruge din elmotor, så er det afgørende for dig hvor mange gear din nye el cykel har. Hvis du har en krop, som ikke kan holde til det hårde arbejde, der er når du skal cykle. Så kan du vælge mellem, flere forskellige gear der desuden også er udvendige gear, faktisk kan du vælge mellem 9 forskellige gear på den her model.

Størrelse

Du kan købe denne elcykel, i 3 forskellige størrelser, hvilket gør den velegnet til et større antal potentielle kunder. Hvor den mindste model, passer til personer med en højde, der er på 162-184 centimeter. Det er den mindste model, mens den største model, passer til en person mellem 187-194 centimeter. Det er en cykel som passer, til et bredt udvalg af befolkningen.

Maksimal rækkevidde

Producenten oplyser at den, har en rigtig god rækkevidde, selvfølgelig kommer det an på hvor meget du bruger motoren. Hvis du anvender den en smule, så har den en større rækkevidde, men hvis du bruger den på fuld assistance. Så har Focus Aventura2 Elite 9g Herre, en rækkevidde der er på hele 100 km, på en fuld opladning.

Pris

Selv hvis du gerne vil købe, en helt ny elcykel så skal, du faktisk ikke betale et højt beløb. Hvor den her model, den faktisk er relativ billig at købe, men hvor du stadig køber høj kvalitet. Den her meget effektive elcykel, der selvfølgelig også er en rigtig god elcykel til mænd, kan du købe for en lav pris på kun 18.699 kr.

Ekstraudstyr

Der følger både forlygte, baglygte, skærme, støtteben og bagagebærer med når du køber den her elcykel, så du ikke skal købe det ved siden af.


Focus Planet2 5.7 9G Herre

Med et integreret batteri, så slipper du for at skulle, løfte rundt på dit batteri når det skal oplades. Derfor sidder dit batteri permanent i din helt nye elcykel, det batteri som sidder i den her model, det er et rigtigt kraftigt batteri der holder i lang tid. Med centermotor aktivere den sig selv, når du begynder at træde i pedalerne, så du slipper for at bruge alle musklerne. Med flere forskellige gear så slipper du, for at skulle træde for hårdt, når du er ved at cykle. Det er ideelt til ældre mænd, eller personer med skavanker som gør at, de ikke kan cykle på en helt normal cykel. Hvis du har en ung teenager, vil du uden problemer kunne købe, den her elcykel da den kan købes i deres størrelse. Men også til dig selv, hvis du har en god højde, som stadig gerne vil anvende en elcykel. Med en meget stor rækkevidde, behøver du ikke oplade den hver eneste dag, selvfølgelig alt efter hvilken afstand du cykler hver dag. Det kan hurtigt virke som mange penge, du skal betale for at købe, en elcykel som den her, men det kan godt virke som et højt engangsbeløb.

Gear

Den her model af en elcykel til mænd, den er udstyret med udvendige gear, som gør det lettere at reparere dem hvis der skulle ske noget. Den har flere forskellige gear, som du lynhurtigt kan vælge mellem, hvilket gør det let for dig at finde det gear som passer dig. Fordi du kan vælge mellem, alle disse gear vil det ikke, blive hårdt for dig at cykle op ad en bakke eller på lige vej.

Størrelse

Du kan købe den her elcykel, selv til en ung teenager, fordi den kan nemlig købes i en mindre model. Hvis du har en søn, der ønsker sig en elcykel, enten til sin fødselsdag eller til sin konfirmation. Så kan den her passer personer, med en højde helt ned, til kun 150 centimeter i højden. Fordi den kan nemlig købes, i 3 forskellige størrelser, så den kan passe de fleste.

Maksimal rækkevidde

Du behøver slet ikke bekymre dig, for om der er strøm nok, på batteriet når du er ude og cykle. Fordi det batteri som sidder, på en elcykel som Focus Aventura2 Elite 9g Herre, det er nemlig rigtig stort med en høj kapacitet. Det giver i sidste ende, en meget høj rækkevidde til at cykle, derfor har den her elcykel nemlig også en maksimal rækkevidde på 112 kilometer på en opladning.

Pris

Fordi den her cykel, den er i højeste kvalitet, så køber du et produkt der er så effektiv som overhovedet muligt. Derfor har den også, en pris som godt kan virke lidt højt, men du vil blive enormt tilfreds med dit køb. Den her model af en elcykel, den har en pris som, der faktisk kun er på 22.999 kr.

Ekstraudstyr

Der er selvfølgelig ekstraudstyr med, så du slipper for at, skulle købe det ved siden af. Der følger både for og baglygte med, mens der også er støtteben med når du køber den.


Gazelle Arroyo C7+ HMB Herre 7g

Hvis du gerne vil købe, en stabil elcykel til mænd, som bare virker hver eneste gang og gør det rigtig stabilt. Så tag et ekstra kig, på den her model fra Gazelle, som har fået rigtige gode anmeldelser fra forbrugerne som har testet den. Det er en rigtig god elcykel, at købe til et helt almindeligt hverdagsbrug. Hvis du skal på arbejde eller bare har, lyst til at cykle en tur i en travl hverdag for at få tømt hovedet. Med indvendige gear oplever, du ikke at dine gear ruster, eller tager skade af naturens hårde hånd. Det er en fordel at, vælge indvendige gear fordi, de kan holde i meget længere tid. Den her cykel er rigtig godt at vælge, hvis du er meget høj, men stadig gerne vil købe en elcykel du kan bruge i hverdagen. Den er udstyret med et fint batteri, som har en god maksimal rækkevidde, så du kan cykle langt på den, uden at bekymre dig om der er strøm nok. Elcykler koster bare mere, men det gør også din hverdag lettere, fordi det kan let være uoverskueligt. Når du skal ud og cykle, fordi du ved det er meget hårdt, hvis kroppen ikke kan holde til det.

Gear

Som den første elcykel, på den her liste over, disse 5 forskellige elcykler til mænd. Så har den her elcykel, faktisk indvendige gear og ikke udvendige, det betyder at de ikke bliver udsat for vind og vejr. Fordi de er gemt ind i cyklen, det gør det dog også vanskeligere, hvis der skulle ske noget med dine gear og de skal repareres. Denne model har 7 indvendige gear, som er i top kvalitet fra en god producent.

Størrelse

Det her er som sagt, den elcykel som passer selv, til en meget høj person. Selv hvis du har en højde, som er omkring 2 meter, så kan den her elcykel passe til dig. Den største model passer, til personer som har en højde, der er på mellem 195-210 centimeter. Den mindste model som, du kan vælge mellem er til personer, med en højde på 170-185 centimeter.

Maksimal rækkevidde

Med en rimelig god rækkevidde, kommer du let frem og tilbage, uden at være bange for om batteriet løber tørt. Når batteriet er fuldt opladet, kan du cykle rigtig langt, før du skal oplade det igen. Den maksimale rækkevidde på denne elcykel, det er en maksimal rækkevidde, der er på hele 80 kilometer på en opladning.

Pris

Gazelle er en velkendt producent, af kraftige elcykler i meget stærk kvalitet, hvor du også kan købe den her elcykel i høj kvalitet. Hvis du gerne vil købe, en elcykel som Gazelle Arroyo C7+ HMB Herre 7g, så koster den ikke ret mange penge at købe, fordi den har en pris der er på 18.999 kr.

Ekstraudstyr

Der følger lås med til cyklen, samt for og baglygte, derudover er der selvfølgelig skærme med også og støtteben så den kan stå for sig selv.


Gazelle Citygo C7 HMS Herre 7g

Når det gælder design, så er det her en rigtig flot el cykel, der passer ind overalt. Den ligner nemlig bare, en helt almindelig el cykel, men den har et batteri og en motor. Som gør din cykeltur, meget lettere når du skal afsted, uanset om det er på vej på arbejde eller for hyggens skyld. Med et design der ikke, kun gør den rigtig effektiv, men også gør den til en meget flot elcykel. Den hjælper dig med at komme frem, lige så snart du begynder at, træde i pedalerne så slår motoren til. Den er udstyret med et godt antal gear, disse gear er faktisk indvendige gear, som er mere holdbare end udvendige gear. Den kan selvfølgelig købes, i forskellige størrelser alt efter, hvilken højde du selv har. Eller hvis du vil købe, den til dit barn som du ønsker at, købe en elcykel til. Den har en rimelig god rækkevidde, hvis du ikke cykler ret langt, så behøver du faktisk ikke oplade den, hver eneste dag efter brug. Prisen er rigtig skarp, hvilket betyder du ikke, skal betale nogen alt for høj pris, for det her produkt i højeste kvalitet.

Gear

Det er bare lettere at holde indvendige gear, frem for udvendige gear, fordi du skal tænke mindst muligt på dem. Der skal ikke være, mange bekymringer om de ruster eller, om de tager skade af vejret. Denne model har selvfølgelig indvendige gear, faktisk har den hele 7 indvendige gear, som du kan skifte mellem når du er ved at cykle.

Størrelse

Vælg mellem 4 forskellige størrelser, når du skal købe den her elcykel, så den passer bedst til dig. På den måde risikere, du ikke at købe en for lille elcykel, eller at købe en for stor elcykel. Derfor kan du heldigvis, læse om hvilken model, der passer til din højde. Den laveste model du kan vælge, skal du have en højde, som minimum er på 150 centimeter og op til 165 centimeter.

Maksimal rækkevidde

Denne model har den største maksimale rækkevidde, så du kan cykle rigtig langt på den, før du skal oplade den igen. Det er den elcykel, som er på den her liste, med den største maksimale rækkevidde. Gazelle Citygo C7 HMS Herre 7g, har et stort batteri med en høj kapacitet, der giver mulighed for en maksimal rækkevidde på 125 kilometer på bare en enkelt opladning.

Pris

Det er også en billig elcykel at købe, hvilket gør det lettere at, få sparet sammen til at købe en elcykel som den her. Den er ikke alt for dyr, hvilket betyder at du på kort tid, vil kunne købe et produkt i høj kvalitet. For en pris på kun 17.499kr. så er det her, en ret billig elcykel at købe for de fleste kunder.

Ekstraudstyr

Der er næsten alt ekstraudstyr med, hvor der kan nævnes baglygte, forlygte, bagagebærer, lås, skærm og støtteben.


Gazelle Heavydutynl C7 HMB Herre 7g

Hvis du har brug for en robust el cykel, så behøver du ikke kigge, længere væk end ved den her super flotte elcykel fra Gazelle. Den er bygget i kraftige materialer, som gør at den kan holde, til selv meget dårligt vejr i Danmark. Selv om den er bygget, i stærke materialer som får den til at, ligne en meget robust el cykel, så er den bygget i lette materialer der gør den let at løfte rundt på. Med indbyggede indvendige gear, som er i høj kvalitet, så kommer du ikke til at opleve, nogle former for problemer med gearene på den her elcykel. Det er ikke en undtagelse, ved den her elcykel til mænd at, du kan købe den i forskellige størrelse, alt efter hvilken model der passer bedst til dig. Med en rimelig god rækkevidde, så kan du cykle rigtig langt på den, før du skal lade den op. Selvfølgelig kommer det an på, hvor meget din motor assistere dig, har det også betydning for den maksimale rækkevidde. Elcykler kan købes i forskellige prisklasser, hvor denne model er billig, men stadig ikke er i nogen dårlig kvalitet.

Gear

Når du skal cykle op ad en bakke, så kan det meget let, blive utrolig hårdt at gøre. Fordi du ikke har fået valgt, det helt rigtige gear, når du skal cykle op ad bakken. Det behøver du heldigvis ikke, bekymre dig om ved den her model, fordi der kan du vælge mellem 7 forskellige gear, som desuden også er indvendige gear.

Størrelse

Det er en kraftig elcykel, men som faktisk er produceret i lette materialer, dog er de materialer stadig rigtig stærke. Den kan købes i 3 forskellige størrelser, hvor du selvfølgelig skal vælge, præcis den model som passer til dig. Den kan dog sagtens bruges, af personer med en mindre højde, helt ned til 150 centimeter i højden. Mens en højere person, kan vælge en størrelse, som passer til personer med en højde på 180-190 centimeter.

Maksimal rækkevidde

Det er meget vigtigt at, du kigger på dit kommende forbrug, før du køber en elcykel. Fordi du kan nemlig være, meget afhængig af den maksimale rækkevidde, på den elcykel du køber. Hvor der ved Gazelle Heavydutynl C7 HMB Herre 7g, der er en maksimal rækkevidde, som er på 85 kilometer på en enkelt opladning.

Pris

Du skal selvfølgelig ikke, betale en bondegård for at, købe en elcykel som den her. Den er faktisk ret billig, når den skal købes, hvilket er en kæmpe fordel for de fleste. For at købe den her, skal du betale et beløb, der er på 17.999 kr. Det er det beløb, du betaler for en elcykel i høj kvalitet, som kan holde i rigtig mange år.

Ekstraudstyr

Det er ingen undtagelse at, der følger ekstraudstyr med, når du køber den her elcykel. Der er både for og baglygte med, samt en lås, støtteben og bagagebærer med i handlen.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste el cykler til mænd i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom gear, størrelse, maksimal rækkevidde, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige elcykler til mænd når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse elcykler til mænd, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige elcykler til mænd og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.