Elcykel Til Damer Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste el cykler til damer på markedet, når man skal ud og købe en ny elcykel til damer. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte elcykler til damer. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, gear, størrelse, maksimal rækkevidde, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Gazelle Arroyo C7+ HMB Dame 7g

Det her er den første model, som er på den her liste, dog er listen helt tilfældig placeret. Hvor en elcykel gør det, hele meget lettere for personer, som har skavanker eller ikke er vant til at motionere for meget. Så vil en elcykel, bare gør det hele meget lettere, fordi den assistere dig til at holde farten og komme frem. Den her model er en topmodel, der er rigtig godt at anvende, det her er en rigtig god elcykel alle forbrugere vil blive glade for. Den er udstyret med et godt antal gear, så den hjælper dig både, på lige vej men også på stigninger hvor det er nødvendigt. En dame elcykel er ofte en mindre elcykel, men den her kan købes, til selv kvinder der er høje som har brug for en kraftig elcykel. Den har en rigtig god maksimal rækkevidde, der gør den meget velegnet til bykørsel, eller hvis du også skal cykle på landevej. Der er heldigvis ikke, noget højt prisskilt på en elcykel, af den her kaliber fra Gazelle, det er nemlig en elcykel de fleste kan finde pengene til.

[afp id=” 1243″]

Gear

Med indvendige gear køber du en cykel, som er udstyret med nogle gear, der er rigtig effektive og meget holdbare. Fordi det er indvendige, bliver de meget mindre slidt, fordi de ikke bliver udsat for kulde eller lignede. Den her model er udstyret, med 7 indvendige gear, som du kan vælge mellem når du er ved at cykle, så du kan vælge hvor meget du vil presse dig selv.

Størrelse

Elcykler der er produceret til kvinder, det er ofte elcykler som, du kan købe i en mindre model. Hvilket betyder at du faktisk, kan købe den her elcykel, i en meget lille størrelse så den passer de fleste. Du kan let bruge en model, som den her hvis du kun, har en højde på 150 centimeter.

Maksimal rækkevidde

Med et meget fint batteri, så køber du en elcykel som kan, assistere dig med rigtig mange kilometer. Batteriet er kraftigt og indeholder rigtig meget strøm, så du har en maksimal rækkevidde, der er i den høje ende. Det er muligt at anvende den, med op til 80 kilometer på bare en enkelt opladning.

Pris

Gazelle Arroyo C7+ HMBs er faktisk ikke, nogen dyr form for elcykel, fordi denne model har en rigtig skarp pris. Den her elcykel koster, nemlig kun en sølle pris, der er på 18.999 kr. hvilket er en pris, de fleste burde kunne spare sammen til. Det er en meget lettere måde at, komme rundt i byen, fremfor at tage offentlig transport, eller at du skal gå.

Ekstraudstyr

Der er både for og baglygte med, mens der også er støtteben, når du vælger at købe det her produkt.


Focus Planet2 5.7 9G

Denne elcykel er den første, men også den eneste model, fra den her producent på denne liste over disse 5 forskellige, elcykler til damer. Hvis du vil købe en elcykel, som er super effektiv men som også, er flot at kigge på, så skal du tage et ekstra kig på den her model. Det er muligt at anvende, den her elcykel op til 25 kilometer i timen, som er den lovlige fartgrænse for en almindelig el cykel på de danske veje. Med rigtig mange udvendige gear, så vil du lynhurtigt finde, det gear niveau som passer bedst til dig. Der er mulighed for at, vælge mellem flere forskellige størrelser, så størstedelen af kunderne, har mulighed for at købe den uden at den bliver for stor. Det batteri som sidder, på den her elcykel til damer, det er et kraftigt batteri som giver dig en meget stor maksimal rækkevidde. Den koster selvfølgelig en smule, men det er en elcykel som er hver eneste krone værd, hvor du køber en rigtig effektiv men også en meget god elcykel. Med en centermotor så reagere den, lige så snart du begynder at, træde i pedalerne hvor den så hjælper dig.

[afp id=” 1244″]

Gear

Den her meget sporty elcykel, det er en rigtig kraftig men stadig, enormt effektiv og god elcykel. Den er udstyret med udvendige gear, der er beregnet til en elcykel, som den her da den er meget sporty og designet til at blive brugt meget. Det her er en elcykel, der er udstyret med 9 udvendige gear, så du finder det helt rigtige niveau når du cykler.

Størrelse

Hvis du gerne vil købe, en elcykel som ikke kun er, rigtig god til bykørsel men også landevejskørsel. Hvor den her elcykel, kan købes i flere forskellige størrelser, selv hvis du er en høj kvinde kan du købe den. Den laveste person som, kan anvende den her model, det er kvinder med en højde på 150 centimeter. Mens den højeste person, der kan anvende den, det er kvinder med en højde på 189 centimeter.

Maksimal rækkevidde

Focus Planet2 5.7 9G har en meget høj rækkevidde, så du kan cykel rigtig langt på den, før du skal oplade batteriet igen. Med en meget lang maksimal rækkevidde, der er på 112 kilometer, bare på en enkelt opladning. Du kan anvende den, i mere end et par dage, alt efter hvilken afstand du skal cykle hver dag.

Pris

Det er måske en lille smule høj en pris, men det er med sikkerhed alle pengene værd at, bruge på en elcykel som den her. Fordi du køber et produkt, der er i højeste kvalitet, til en pris der er på 22.999 kr. du køber en rigtig effektiv elcykel, der kan holder i mange år.

Ekstraudstyr

Det er ingen undtagelse at, du får en del ekstraudstyr med, når du vælger en model som den her. Fordi der er bag og forlygte med, mens der også er skærme, bagagebærer med.


Kalkhoff Agattu 1.B Advanced R Dame 11ah

Producenten af den her elcykel, det er en meget anerkendt producent, af forskellige former for el cykler og almindelige cykler. Hvor de har et ry for at, være nogle meget slidstærke produkter, der er produceret i højeste kvalitet. Med caliber bremser får du stærke bremser, som hurtigt kan få dig bremset, selvom du er i høj fart. Det er endda på trods af at, den højeste fart som den her elcykel, kan assistere dig op til er 25 kilometer i timen. Den er udstyret med indvendige gear, som gør det hele lettere, da du ikke skal tænke på om de bliver slidt med tiden. Med en centermotor så giver det, en rigtig god maksimal rækkevidde, så du kan cykle til og fra købmanden flere gange om dagen. Det her er en billig elcykel, den koster utrolig lidt penge at købe, hvilket gør den særdeles attraktiv, for personer med et mindre budget. Batteriet sidder desuden på dit bagagebærere, så det er let at tilgå, når du skal tage den ud og oplade.

[afp id=” 1245″]

Gear

Med 7 indvendige gear, får du ingen problemer med at, skulle cykle op ad stigninger. Eller finde det helt rigtige gear, når du cykler i byen, så det ikke er for hårdt at starte op hver gang. Det er en særdeles god elcykel, hvis du ikke har kræfterne til at, cykle på en almindelig cykel.

Størrelse

Du kan uden problemer købe, den her elcykel til dit barn, fordi den kan købes i en meget lille størrelse. Fordi den kan købes i forskellige størrelser, mens den har en meget lav indstigning, fordi det er en damecykel. Så du vil ikke få noget problem, hvis du skal finde en elcykel der passer til dig.

Maksimal rækkevidde

Kalkhoff Agattu 1.B Advanced R har en, rigtig god maksimal rækkevidde, så du bliver helt tilfreds hver gang du bruger den. Det er anbefalet at, du sætter batteriet til opladning ved stuetemperatur, selv hvis du kun har cyklet en meget kort tur. Så holder dit batteri sig, bedst muligt og i længst tid før det skal udskiftes.

Pris

Det bliver næsten ikke billigere, end hvis du vil købe den her elcykel, det er en rigtig billig model at købe. Selvfølgelig koster den stadig, en smule penge men, det er ikke ret mange penge den koster. For en elcykel af den her kaliber, skal du kun betale et beløb på 16.499 kr.

Ekstraudstyr

Fordi det er en billig model, så følger der ikke noget ekstraudstyr med, hvilket betyder at du skal købe det ved siden af.


Gazelle Citygo C7 HMS Dame

Den næste på listen, det er den her bycykel, der er rigtig godt egnet til at cykle på inde i storbyen. Den kan dog sagtens bruges, til at cykle på landevejen, uden at du skal bekymre dig for det. Det her er ikke, bare en kraftig og god elcykel, men det er også en rigtig flot elcykel. Den kommer i en flot farve, hvor noget af cyklen er flot brun farve, mens sadlen også er brun, derudover er resten af cyklen sort. Det giver dig en elcykel, hvor designet er super flot, mens selve el cyklen er kraftig og effektiv. Denne model af en elcykel til damer, den er udstyret med indvendige gear, så selve designet er så stilrent som overhovedet muligt. Den kan bruges af næsten alle, så længe du vælger den, helt rigtige størrelse der passer til din højde, hvor du kan vælge mellem flere forskellige størrelser. Der er et rigtig stort batteri med, når du køber en elcykel som den her, den har nemlig en maksimal rækkevidde der er rigtig stor. En af de største fordele ved den her model, det er nemlig prisen, hvor kvaliteten er højere end prisen.

[afp id=” 1246″]

Gear

Det er let at skifte gear, fordi en elcykel som den her, den er udstyret med Shimano 7 gear Nexus. Som er nogle meget effektive gear, der skifter uden problemer, samt er der flere forskellige valgmuligheder. Den har nemlig hele 7 indvendige gear, du kan vælge mellem på farten, hvis det skulle blive for hårdt.

Størrelse

Med mulighed for at vælge mellem, 3 forskellige størrelser før du køber den, så kan du finde den model der passer bedst til dig. De 3 forskellige størrelser går fra, 150-165 centimeter som er mulighed nummer 1, mens mulighed nummer 2 er 170-185 centimeter. Den sidste mulighed du kan vælge, det er 180-190 centimeter, som er de muligheder du kan vælge.

Maksimal rækkevidde

Hvis du vil købe, en elcykel der kører meget langt, på hver eneste opladning. Så skal du tage et ekstra kig, på en model som den her. Den har nemlig en enorm kapacitet, når det gælder den maksimale rækkevidde, fordi du kan cykle meget langt på den. På hver fulde opladning, har du mulighed for at, have en maksimal rækkevidde på hele 125 kilometer.

Pris

Når man kigger på den høje kvalitet, mens man også kigger, på de forskellige funktioner Gazelle Citygo C7 HMS Dame er udstyret med. Så er en pris, der er på 17.499 kr. ikke nogen høj pris, hvor du får et produkt, som kan holde i rigtig mange år.

Ekstraudstyr

Selvom det er en billig elcykel, så er der ekstra udstyr med når du køber den, hvor der kan nævne lygter, støtteben og lås.


Gazelle Cityzen T10 HMB

Hvis du er på udkig efter, en elcykel som minder mere, om en sportscykel frem for en helt almindelig elcykel. Så behøver du ikke kigge, længere væk end ved den her model, den har nemlig et meget sporty design. Den er designet til at, blive cyklet meget på, hvor komforten den er helt i toppen af skalaen. Den her model er udstyret, med en motor fra Bosch, som er en af de mest stabile motorer, du kan købe til en elcykel. Med mange forskellige du kan vælge, så er det en meget stabil elcykel, du kan bruge næsten overalt og på hvilken som helst vej. Det er jo en model, der er bygget til damer, så kan den nemlig købes i en meget mindre model. Du vil kunne købe, denne elcykel til børn hvis, det er er nødvendigt. Med et rigtig stort batteri, slipper du for at lade den op, hver gang du har været ude at cykle, fordi den har en stor maksimal rækkevidde. Prisen er også en af fordelene, ved den her elcykel fra Gazelle, det er en elcykel som selvfølgelig har en skarp pris.

[afp id=” 1247″]

Gear

Fordi det her er en sporty elcykel, så er der mange gear at vælge mellem, så du kan komme frem uanset vind og vejr. Det giver et bedre resultat, når der er mange gear at vælge mellem, især også fordi det er udvendige gear. Gazelle Cityzen T10 HMB er udstyret, med hele 10 forskellige udvendige gear.

Størrelse

Bare fordi det er en sportscykel, så betyder det ikke at, den kun er bygget til voksne mennesker. Den her model er en elcykel, de fleste kan bruge, fordi den kan købes i flere forskellige størrelser. Alt fra personer som, har en højde der kun er på 145 centimeter, kan købe den. Mens personer som har en højde, der er helt op til 185 centimeter, kan købe den uden problemer.

Maksimal rækkevidde

Det er en meget effektiv model, som kan klare de fleste udfordringer, du bringer den her elcykel. Du kan uden problemer cykle langt, på den uden at skulle tænke, på om der er strøm nok på den. Det er en elcykel, der har en meget effektiv maksimal rækkevidde der er høj.

Pris

Det kan hurtigt virke, som mange penge at bruge, på en elcykel som den her. Men hvis du har lidt småskavanker, så er det en fantastisk mulighed, fordi du ikke skal bruge lige så meget energi. Når du gerne vil ud og opleve naturen, på en elcykel som den her, da den kun har en pris på 24.999 kr.

Ekstraudstyr

Som en ekstra form for sikkerhed, så medfølger der en godkendt lås, samt et støtteben når du hopper af cyklen.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste elcykler til damer i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom gear, størrelse, maksimal rækkevidde, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige elcykler til damer når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse elcykler til damer, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige elcykler til damer og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.