El-tandbørste Fra Philips Test 2024 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste el-tandbørster fra Philips markedet, når man skal ud at købe en ny el-tandbørste fra Philips. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte el-tandbørster fra Philips. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, pulseringer, batteritid, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Philips Sonicare DiamondClean HX9372/04

Hvis du vil købe, en el-tandbørste som er super effektiv, men også holdbar i mange år, så længe du udskifter hovederne når de er slidte. Den kan bruges af begge køn, der har brug for en el-tandbørste, som er rigtig effektiv mod tænderne. Den står desuden meget flot, mens den er lige så effektiv mod tænderne, som den har et flot design. Den er udstyret med, enormt mange pulseringer hvert minut, så den fjerner alt plak samt bakterier på tænderne og gummerne. Når det gælder batteritid, så kan den anvendes i rigtig lang tid, før der er behov for opladning igen. Du behøver ikke tænke, over strømniveauet i lang tid, før den skal oplades igen. Prisen kan godt virke lidt høj, men den er helt bestemt pengene værd, når du har testet den og mærket hvor god den er.

[afp id=” 1401″]

Pulseringer

Det er vigtigt med et, højt antal pulseringer i minuttet, da det rengør tænderne bedre og bleger dem bedre. Jo højere et antal pulseringer, jo renere bliver dine tænder, hvor den her model har rigtig mange af dem. Det er faktisk muligt at, opnå op til 62.000 pulseringer, hvert eneste minut den bliver brugt.

Batteritid

For at undgå opladning, hver eneste gang den skal bruges, så kræver det et stærkt batteri. Du kan bruge en el-tandbørste, som den her i op, til omkring 3 uger alt efter længden, som du bruger den i hver gang. Hvis du børster dine tænder, i de omtalte 2 minutter pr gang, så kan den holde i 3 uger før den skal oplades igen.

Pris

Hvis du vil købe Philips Sonicare DiamondClean HX9372/04, så kan prisen godt virke, en smule høj men frygt ej. Det er en pris, der er super skarp når, du skal ud at købe en kraftig og effektiv el-tandbørste. Netop prisen på denne el-tandbørste, det er en pris på 1.332 kr.

Ekstraudstyr

Der er 2 børstehoveder med, samt en rejsetaske med oplader med, derudover er der en beskyttende hætte med så den holder sig ren.


Philips Sonicare HX9332 DiamondClean

Med en effektiv el-tandbørste, vil du få rigtig flotte tænder, som er utrolige pæne og rene. Hvis du anvender den, på den helt rigtige måde, så undgår du alle former for plak. Med en rigtig smart funktion, så stopper den automatisk, når der er gået et bestemt tidsrum, som er den anbefalede tid man børster tænder i. Der er batteriindikator, så du kan se præcis, hvor meget strøm der er tilbage i maskinen. Den har et højt antal pulseringer i minuttet, så den holder sin effektivitet oppe, når du bruger den mod dine tænder. Det er anbefalet at, du ikke børster tænder, i for lang tid ad gangen. På den måde skåner du, dine gummer mod slid, hvor den her model har en høj batteritid. Prisen er ikke alt for høj, så du ikke behøver at, betale alt for mange penge for en stærk og kraftig el-tandbørste.

[afp id=” 1402″]

Pulseringer

Den har muligvis ikke, alt for mange pulseringer i minuttet, men den gør stadig dine tænder rene for baktier og plak. Hvis du vælger en el-tandbørste, som den her så, kan den pulsere med, op til 31.000 pulseringer, hvert minut den er tændt. Det giver en effektiv rengøring, af både tænder men også, af dine gummer under brug.

Batteritid

Den har et kraftigt batteri, som giver en lang batteritid, selv efter flere dages brug er den som god som ny. En batteritid på 84 minutter, lyder ikke som meget, men hvis man kigger på den optimale tid det tager at børste tænder. Så kan den faktisk bruges, i op til flere uger ad gangen, før den skal til opladning igen.

Pris

Prisen er ikke alt for høj, hvilket betyder at, du ikke skal betale for mange penge for Philips Sonicare HX9332 DiamondClean. Prisen er nemlig i den lave ende, hvor du faktisk kun behøver at, betale et lavt beløb som er på 1.211 kr. for en super stærk men også effektiv el-tandbørste.

Ekstraudstyr

Det er ingen selvfølgelig at, der følger ekstraudstyr med, når du køber et produkt fra Philips. Der er oplader, rejsetaske til USB opladeren samt 2 børstehoveder med i handlen.


Philips Sonicare DiamondClean HX9312/04

Når det gælder el-tandbørster, eller andre produkter til kroppen, så er Philips en af de førende på markedet. Når man kigger på designet, så er den nok mest, beregnet til kvinder fordi modellens farver er lidt feminine. Det ændrer dog på ingen måde på at, det er en rigtig holdbar model, som de fleste vil foretrække at bruge når, der skal købes en el-tandbørste. Med et af de højeste pulseringer, hvert minut den bliver brugt, så renser den tænder ekstra godt når den bliver brugt. Den fjerner nemlig op, til 7 gange mere plak, end en almindelige tandbørste. Den kan bruges i lang tid, før den skal til opladning igen, fordi den har en rigtig høj batteritid. Så undgår du at, den løber tør for strøm, mens du er ved at bruge den. Prisen er ekstra skarp, når en god og stærk el-tandbørste, den skal købes ind. Det betyder at, for et beløb som ikke er for højt, kan du købe en el-tandbørste fra Philips til en super god pris.

[afp id=” 1403″]

Pulseringer

Før du vælger hvilken el-tandbørste, du skal købe så, skal du kigge på det antal pulseringer den model har. Hvor en el-tandbørste som den her, der hedder Philips Sonicare DiamondClean HX9312/04, kan pulsere med rigtig mange pulseringer, hvert minut faktisk med op til 62.000 pulseringer i minuttet.

Batteritid

Det er ingen undtagelse at, Philips producere forskellige modeller, af el-tandbørster men en rød tråd i disse er batteritiden. Hvor disse modeller meget ofte, har en batteritid som er rigtig høj, hvilket nærmest er en nødvendighed. Hvor denne model af, en el-tandbørste har en batteritid, der kan vare i op til 3 uger på en enkelt opladning.

Pris

Prisen er ikke alt for høj, hvilket er en fordel, hvis du skal ud at købe en el-tandbørste der er effektiv. Den her rigtig stærke el-tandbørste, har en pris som er lav, men hvor den kan købes til en billig pris. Hvis du vælger at, købe en el-tandbørste som den her, så betaler du kun et lille beløb på 1.242 kr.

Ekstraudstyr

Der er det sædvanlige ekstraudstyr med, hvor det er oplader, rejsetaske, 2 forskellige slags børstehoveder.


Philips Sonicare FlexCare

Hvis du gerne vil, købe en el-tandbørste, men har en kæreste som også trænger. Så er det her produkt, et perfekt valg for jer, da du faktisk får 2 el-tandbørster, for en enkelt el-tandbørstes pris. En el-tandbørste fra Philips, fjerner meget mere plak, men gør det også mere effektivt på kortere tid. Det er en el-tandbørste, som har fået rigtig gode anmeldelser, af både eksperter men også, af forbrugerne som en super effektiv el-tandbørste men også en pålidelig maskine. Selvfølgelig når det er en, el-tandbørste fra Philips så har, den mulighed for enormt mange pulseringer i minuttet. Den har ikke den største batteritid, men den kan stadig anvendes, i mange dage før det er nødvendigt at oplade den igen. Prisen er ret høj, men der skal huskes at, du får 2 el-tandbørster i samme pakke, når du køber den så er det en rigtig god pris.

[afp id=” 1404″]

Pulseringer

Når man kigger på pulseringer, så har en el-tandbørste, som den her super mange af dem. En model som denne, giver dig muligheden for at, have op til 62.000 pulseringer i minuttet. Det betyder at den er meget, effektiv mod dine tænder, hvor du kan se forbedringer efter meget kort tid.

Batteritid

Følger du de anbefalede 2 minutter, som det burde tage når, der skal børstes tænder. Så vil du have strøm, til omkring 2 ugers brug, men kun hvis du følger de 2 bestemte minutter. En høj batteritid kan være en god ide, da du kan tage den med på ferie, uden du skal være bange for at Philips Sonicare FlexCare løber tør med det samme.

Pris

Et beløb på 1.499 kr. virker som et høj beløb, men ved at købe, lige netop det her produkt. Så får du ikke kun 1 el-tandbørste, men faktisk hele 2 el-tandbørster, med i handlen. Det betyder at du kan, give din partner en el-tandbørste også, hvis du selvfølgelig har sådan en.

Ekstraudstyr

Der er en ekstra el-tandbørste med, samt en oplade-holder med, mens der også er en rejsetaske med også.


Philips HX 6511/50

Hvis du ikke har noget, stort budget at købe, en helt ny el-tandbørste for. Så skal du tage, et ekstra kig på en, model som den her fra Philips. Det er nemlig en el-tandbørste, som de fleste kan være med på, både fordi den er effektiv, men også fordi det er en pålidelig maskine. Designmæssigt er det en simpel, men også brugervenlig el-tandbørste, som alle kan finde ud af at bruge i dagligdagen. Det kan godt være at, den ikke har lige så mange pulseringer, som nogle af de andre el-tandbørster, men den er stadig særdeles effektiv. Batteritiden er heller ikke, den største på den her liste, men den kan uden problemer anvendes i længere tid ad gangen. Prisen er den laveste, blandt de her effektive el-tandbørster, så du ikke behøver at betale, mange penge for at købe et effektivt produkt.

[afp id=” 1405″]

Pulseringer

Selvom den er billig, så ændrer det ikke på at, det er en rigtig effektiv el-tandbørste. Den er meget effektiv, fordi den har et antal pulseringer, som er i den høje ende af skalaen. Faktisk kan en el-tandbørste, som den her pulsere med, op til 31.000 pulseringer i minuttet den bliver brugt.

Batteritid

En af grundene til at, det er en billig el-tandbørste, kan muligvis være på grund af batteritiden. Det er nemlig ikke, den største batteritid, hvis man skal sammenligne med resten af listen. Dog vil den kunne holde, til omkring 2 ugers brug, før den skal oplades igen.

Pris

Philips HX 6511/50 er en super billig el-tandbørste, som er den absolutte billigste, el-tandbørste du kan finde på den her liste. Det er en el-tandbørste, alle kan finde pengene til at, kunne købe ind til hjemmet. Du vil kunne købe, en god men billig el-tandbørste, til en pris på 289 kr.

Ekstraudstyr

Selvom den er billig, så følger der stadig oplader, børstehoved og en opladeholder med når du køber denne el-tandbørste.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste el-tandbørster fra Philips i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom pulseringer, batteritid, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige el-tandbørster fra Philips når de skal ud at købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af el-tandbørster fra Philips, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige el-tandbørster fra Philips og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.