El tandbørste Fra Oral B Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste el tandbørster fra Oral B på markedet, når man skal ud og købe en ny el tandbørste. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte el tandbørster fra Oral B. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, pulseringer, batteritid, design, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


ORAL-B Genius 8000

Den første på den her liste, er en testvindende el tandbørste, hvor den er blevet kåret, som bedst i test af Tænk.dk i januar 2019. En el tandbørste er mere effektiv, end hvad en almindelig tandbørste er, det er en god ide at købe en el tandbørste fra Oral B. De producere nemlig produkter, der er er enormt effektive, samt meget holdbare i flere år. En model som den her, har rigtig mange pulseringer hvert minut, det giver dig en bedre rensning af dine tænder. Batteritiden er rigtig lang, så du kan børste tænder i flere dage, før det kræves at du oplader den igen. Det her er en el tandbørste, der er rigtig flot, samt meget brugervenlig at bruge for alle personer. Den her el tandbørste, koster en smule penge men du vil, på ingen måde fortryde dit køb da dine tænder, bliver meget sundere ved at bruge den hver dag.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
899,00 899,00 Til Butikken
899,00 899,00 Til Butikken
899,00 899,00 Til Butikken

Pulseringer

Pulseringer er vigtigt når, du kigger på en el tandbørste, fordi jo flere pulseringer jo mere effektiv er din el tandbørste. Ved den her model, har den rigtig mange pulseringer, hvert minut du bruger den. Hvert eneste minut har den, omkring 48.000 omdrejninger, det er et meget højt antal pulseringer i minuttet.

Batteritid

Batteritiden er meget lang, så du kan anvende den, i mange dage før den kræver opladning igen. I gennemsnit kan den bruges, i op til en uge ad gangen, selvfølgelig alt efter, hvor lang tid du bruger på at børste tænder. ORAL-B Genius 8000 har en batteritid, der er på 48 minutter, fra du starter til den er løbet tør for strøm igen.

Design

Det her er ikke bare, en almindelig el tandbørste, når man kigger på den. Det er nemlig en avanceret el tandbørste, som har et lys hvor den lyser op, hvis du presser for hårdt mens du børster dine tænder. Derudover er den meget stilren, fordi den har et enormt, flot design som alle vil kunne lide.

Pris

Det er desuden en el tandbørste fra Oral B, der koster en smule at få hjem, dog er det stadig en el tandbørste som ikke koster for mange penge. Det er uden tvivl, en el tandbørste som er alle pengene værd, hvor denne model koster omkring 899 kr. at købe.

Ekstraudstyr

Med i handlen følger der, 3 børstehoveder med, der er timer funktion, mens den har trådløs kommunikation til din app som også viser dig, om du trykker for hårdt med den.


ORAL-B SmartSeries 4000 CrossAction

En el tandbørste fjerner, i gennemsnit 100% mere plak end, hvad en almindelig tandbørste gør. Denne el tandbørste har 4 forskellige funktioner, hvor de hedder daglig rengøring, tandkødspleje, blød og bluetooth teknologi. Den er desuden også kompatibel, med stort set alle børstehoveder, dog eksklusiv Sonic børstehoveder. Det er en el tandbørste, som kan pulsere med rigtig mange, omdrejninger i minuttet. Med en lang batteritid, kan du bruge den flere gange, hver gang før du, skal sætte den til opladning igen. Designet er meget simpelt, men det gør dog ikke, at den ikke er en effektiv el tandbørste, fordi det er denne el tandbørste. Prisen er ikke ret høj, hvilket gør at de fleste, kan finde råd til at købe den. Alle vil have gavn, af at købe en el tandbørste, fordi de rengøre dine tænder meget bedre, så din mundhygiejne er helt i top.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
499,00 499,00 Til Butikken
499,00 499,00 Til Butikken

Pulseringer

Dette er en meget kraftig el tandbørste, der har op til 8800 rotationer i minuttet, som er rigtig mange for en kraftig el tandbørste. Derudover har den omkring, 40.000 pulseringer hver minut, der sikrer dig et super resultat, når du børster dine tænder. Den her el tandbørste fra Oral B, har fået ros for sin meget effektive rengøring, af både din tunge men også tænder.

Batteritid

En tandlæge anbefaler ikke, at man bruger din el tandbørste, mere end 2 minutter ad gangen. Hvor batteritiden er på 30 minutter, vil du i gennemsnit kunne bruge, den cirka 15 gange hver gang. Det anbefales dog at, du sætter den til opladning i hvert fald et par gange i ugen.

Design

Der er ikke noget vildt, ved udseendet på ORAL-B SmartSeries 4000 CrossAction, men du skal ikke skue hunden på hårene. Det er en el tandbørste, der har de traditionelle Oral B farver, som man ofte ser i reklamer, i fjernsynet eller i de forskellige blade.

Pris

Når du har læst omkring, den her el tandbørste fra Oral B, så ville man tro at prisen var høj. Det er den slet ikke, ved en effektiv el tandbørste, som den her meget kraftige el tandbørste. ORAL-B SmartSeries 4000 CrossAction, har en pris der er på 599 kr. det er ikke nogen høj pris.

Ekstraudstyr

Der er synlig tryksensor, der sikrer dig du, ikke skader dine tænder. Der også er bluetooth, der kan tilsluttes din mobil, samt en app så du kan se hvor hårdt du trykker.


ORAL-B PRO 2 2900 CrossAction Duo

Hvis i er et par, som skal have nye tandbørster, så kan i lige så godt købe en el tandbørste. I det her sæt, følger der 2 el tandbørster med i handlen, så i har en el tandbørste hver. I får ikke bare, en lettere måde at børste tænder på, i får også nogle meget sundere og flottere tænder. De her rigtig effektive el tandbørster, har et meget højt antal pulseringer, når de bliver tændt og børsten rotere rundt. Der sidder et batteri, i den her el tandbørste, som er meget kraftigt og kan holde strøm meget længe. Designet er ikke noget vildt, dog er det stadig en flot model, der passer ind i alle hjem. Det er nok en af de billigste, modeller du kan købe, når man ikke kun får 1 el tandbørste med, men faktisk hele 2 el tandbørster.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
451,00 451,00 Til Butikken
599,00 599,00 Til Butikken
599,00 599,00 Til Butikken

Pulseringer

Med hele 48.800 pulseringer i minuttet, kan du på kort tid, få færdiggjort din tandbørstning. Det burde ikke tage, mere end et par minutter, som er den tid som du, i gennemsnit bruger på at børste tænder. Det er nogle meget praktiske el tandbørster, der er lette at tage med, når du skal bruge din el tandbørste.

Batteritid

I gennemsnit holder den her el tandbørste, i omkring en hel uge ad gangen, hvis du bruger den i den gennemsnitlige tid, der er på 2 minutter. Der er ikke noget mere irriterende, end at skulle sætte din el tandbørste, til opladning hver eneste gang du har brugt den. Fordi den har en meget kort batteritid, det kommer du slet ikke, til at opleve med en model som den her.

Design

Uanset hvem du skal købe, disse el tandbørster til så, kan du vælge forskellige farver. De kan købes i sort, hvid, blå og pink på den måde, er der en til enhver smag. Med trykkontrol beskytter du dit tandkød, mest muligt fordi du, får en advarsel hvis du trykker for hårdt.

Pris

Selvom ORAL-B PRO 2 2900 CrossAction Duo er billig, betyder det ikke at de er dårlige. Tværtimod får du faktisk, meget høj kvalitet og et par effektive el tandbørster, for et beløb en enkelt tandbørste ofte koster. Du kan købe de her to el tandbørster, for en pris på 599 kr.

Ekstraudstyr

Det runde børstehoved sørger, for at rense dine tænder hele vejen rundt, så du kan få alt snavs og skidt væk fra dine tænder.


ORAL-B Pro 2 2500 CrossAction

Den her el tandbørste, er en meget effektiv en af slagsen, der er blevet rost rigtig meget. Eksperter har rost den til, at være en kraftig og god el tandbørste, mens forbrugerne har givet den gode karakterer efter, de har købt den og givet en anmeldelse. Der mulighed for mange pulseringer i minuttet, mens den også kan rotere med mange omdrejninger, hvert minut du bruger den. Batteritiden er meget lang, så du kan holde dine tænder rene, i mange dage før du skal oplade den igen. . Designet er rigtig flot, så den er både effektiv og flot, så du kan børste tænder i stil. Prisen er meget lav, så alle kan få råd, til at købe den. Det er en fordel med en lav pris, så du ikke skal bruge mange penge, når du skal købe den her el tandbørste.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
340,00 340,00 Til Butikken
379,00 379,00 Til Butikken
398,00 398,00 Til Butikken
444,00 444,00 Til Butikken

Pulseringer

ORAL-B Pro 2 2500 CrossAction kan rotere, med mange omdrejninger hvert minut, i gennemsnit kan den køre med 8800 omdrejninger i minuttet. Derudover har den en pulsering, der ligger på cirka 40.000 pulseringer i minuttet. Det er rigtig mange pulseringer, der gør at du får, meget rene tænder hver gang du bruger ORAL-B Pro 2 2500 CrossAction, samt en følelse af helt rene tænder.

Batteritid

Batteriet har en rigtig lang brugstid, hvis du anvender den i 2 minutter ad gangen, 2 gange om dagen. Så har den en høj batteritid, der er på 15 dage, før den skal oplades fuldt op igen. Den har den en opladningstid, der er rimelig lang, faktisk tager det op til 22 timer for en fuld opladning.

Design

Med et stilrent design, der gør den både flot at kigge på, men også meget effektiv at anvende. Derudover er den meget brugervenlig, så selv et ungt barn, let ville kunne bruge den når, dine tænder skal gøres rene. Den bliver leveret i hård plastik, der tåler vand så, du kan børste dine tænder mens du står under bruseren.

Pris

Prisen for at købe den her el tandbørste fra Oral B, den er ikke ret høj, så selvom du studere vil du. På ikke lang tid, finde råd til at købe den, fordi denne el tandbørste, har en pris der ligger på kun 340 kr. Det er den laveste pris, når det gælder den her liste, hvis man kigger på prisen for en enkelt el tandbørste.

Ekstraudstyr

Der er selvfølgelig en oplader, med til hver tandbørste, du køber fra Oral B. Derudover er der også, et rejseetui med til den her model.


ORAL-B Genius 10100S RoseGold

Går du efter den bedste kvalitet, samt den mest effektive el tandbørste, så skal du kigge en ekstra gang på den her model. Den blev kåret som testvinder, af tænk.dk i januar 2019. Det her er en enormt god el tandbørste, der er en af de bedste, el tandbørster der er på den her liste. Når det kommer til pulseringer, er denne model også, den model med det største antal pulseringer. Hvis du glemmer din oplader, hvis du rejser meget, så gør det ikke noget da den har en meget lang batteritid. Det er nok en af de flotteste, el tandbørster også blandt, disse 5 forskellige el tandbørster fra Oral B. Prisen er måske den eneste ulempe, fordi den er nemlig ret høj, men det er med garanti ikke en køb, som du kommer til at fortryde. Den her el tandbørste fra Oral B, er et meget godt køb, uanset dit behov for en el tandbørste.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
929,00 929,00 Til Butikken
967,00 967,00 Til Butikken
967,00 967,00 Til Butikken
1.190,00 1.190,00 Til Butikken

Pulseringer

Som den kraftigste model, kan du her købe en el tandbørste, der er yder effektiv når det kommer til pulseringer. Denne el tandbørste kan rotere, med rigtig mange pulseringer hvert minut, faktisk helt op til 58.800 pulseringer i minuttet. Der er ingen hurtigere el tandbørste, når der skal sammenlignes med andre modeller på listen her.

Batteritid

Det anbefales at du børster, dine tænder 2 gange om dagen, både morgen men også aften. Den opgave bliver meget lettere, hvis du har en el tandbørste, fordi det går meget hurtigere. Hvis du bruger den 2 gange om dagen, samt 2 minutter ad gangen, så kan du børste dine tænder i op til 14 dage før du, skal putte den i opladeren igen.

Design

Designet gør at du kan købe, en el tandbørste der er meget flot, men selvfølgelig også meget god. Selve el tandbørsten er i en hård hvid plastik, der er dekoreret med rosegold farve, det gør den til en flot el tandbørste, ORAL-B Genius 10100S RoseGold har et af de flotteste design.

Pris

Der er en høj pris, for en el tandbørste som den her, det kan godt virke skræmmende. Men det er garanteret, ikke et køb du på, nogen måde vil fortryde. Prisen er på 890 kr. det er en pris, der er rimelig høj for en el tandbørste, for at købe den her el tandbørste, betaler du et beløb. For en el tandbørste, der kan holde i rigtig mange år, før du risikere at noget går i stykker.

Ekstraudstyr

Der er 4 forskellige børstehoveder, med når du køber det her produkt, mens der også er rejseetui, smartphone holder og en oplader med.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste el tandbørster fra Oral B i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom pulseringer, batteritid, design, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige el tandbørster fra Oral B når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse el tandbørster fra Oral B, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige el tandbørster fra Oral B og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.