El løbehjul test 2024 – De 5 bedste kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste el løbehjul på markedet, når man skal ud og købe et ny el løbehjul. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte el løbehjul. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, rækkevidde, topfart, pris, maksimal belastning og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.

El-løbehjul 10 Tommer Sort

Kan du godt lide at gå op i komfort, så du får en komfortabel tur, når du tager dit el løbehjul frem. Med både fodbremse, samt skivebremse har du altid, en mulighed for at bremse mens du er ude at køre. Det tager desuden kun, 2-3 sekunder at folde den sammen, så du ikke skal stå og fumle med den i lang tid. Det kommer selvfølgelig an på terræn, samt om der er stigninger eller lignede, men på en normal vej har dette el løbehjul en god rækkevidde. Det følger desuden den danske lovgivning, så du ikke risikere at få en bøde, for at køre for stærkt. Du skal ikke ud og betale, en bondegård for at købe det her el løbehjul, det har en rigtig fin pris så de fleste kan finde råd til det. Selv fuldvoksne mænd kan købe den, uden at være bekymret, om den maksimale vægt er opnået.

Rækkevidde

Det er som sagt alt efter, hvilket terræn som du kører i, der afgør rækkevidden på det her el løbehjul. Men på en hel normal vej, uden stigninger eller lignede, så har det en rækkevidde på op til 20 kilometer på en opladning.

Topfart

Ifølge den dansk lovgivning, må et el løbehjul ikke køre hurtigere, end 20 kilometer i timen. Denne lov overholder El-løbehjul 10 Tommer Sort, selvfølgelig også så du ikke, overskrider loven da den har en topfart på 20 kilometer i timen.

Pris

Fordi der kun er en forhandler, så kan du kun finde, dette el løbehjul til en enkelt pris. Du kan købe det hos innoliving.dk, for et beløb på kun, 3.995 kr. hvilket ikke er mange penge, når man kigger på hvilken kvalitet du får. Det er et el løbehjul, som kommer i meget høj kvalitet, som har nogle gode funktioner.

Maksimal belastning

Hvis du er en voksen mand, som måske vejer til den gode side, så kan det være svært at finde et el løbehjul. Som kan holde til en fuldvoksen mand, uden at det bukker under, fordi din kropsvægt er lidt høj. Det vil du sjældent opleve, med et løbehjul som dette, det har nemlig en maksimal belastning på 150 kg.

Ekstraudstyr

Det har en produkt vægt på 15 kg, derudover medfølger der også et støtteben, mens der også medfølger en oplader til batteriet.


Gofast el løbehjul

Kør afsted på de danske cykelstier, med et stilfuldt men stadig effektivt el løbehjul, som har et enormt flot design. Det har en batteriindikator, som viser hvor meget strøm, som der er tilbage på batteriet. Mens dette display også, viser hvor hurtigt du kører, hvis det er noget du går op i. Det har en stor rækkevidde, så du kan køre langt, på en enkelt opladning af batteriet. Derudover er den fuldt lovlig, så du ikke overskrider fartgrænsen, som der er i Danmark når det kommer til topfart. Selvom det er høj kvalitet, så behøver det ikke koste alt for mange penge, derfor er det her el løbehjul faktisk ret billigt. Det kan holde til en voksen person, dog er der selvfølgelig altid, en maksimal belastning på et el løbehjul. Gofast er blevet en mere og mere anerkendt, producent af el løbehjul, da de får meget gode anmeldelser for deres høje kvalitet.

Rækkevidde

På en fuld opladning, kan det her el løbehjul fra Gofast, køre op til 20 kilometer. En fuld opladning, fra et batteri som er helt afladet, til det er fuldt opladet igen, tager kun 4 timer. Det kommer an på om du kører i ujævnt terræn, eller om der er mange bakker, så bliver rækkevidden påvirket af det.

Topfart

Ifølge den danske lovgivning, er fartgrænsen på et el løbehjul, 20 kilometer i timen. Det her el løbehjul fra Gofast, overholder denne lov, ved at have en topfart på 20 kilometer i timen. Det kan dog godt variere, hvis du kører op eller ned af bakke, men på en normal strækning kan den køre 20 kilometer i timen på toppen.

Pris

Høj kvalitet fra en dansk producent, skal ikke koste alt for mange penge, at købe for en almindelig forbruger. Det er dette produkt, et meget godt eksempel på, for at købe den skal du kun betale 2.999 kr.

Maksimal belastning

Med en maksimal belastning på 100 kg, betyder det at selv, hvis du er en voksen mand. Så kan du købe det her el løbehjul, uden at være bange for, om det kan holde til den.

Ekstraudstyr

Der er altid 2 års garanti, når du køber et el løbehjul, som dette fra Gofast.

XIAOMI MI M365

På andenpladsen på vores liste, kommer det her flotte el løbehjul, fra en producent som er kendt for deres stilrene design. Dette el løbehjul bliver leveret i et meget flot design i hvid eller sort, det er et meget let el løbehjul, som gør den let at håndtere og bringe rundt omkring. Den har en vægt på 12,5 kg, imens højden på det her el løbehjul er på 114 centimeter.  Det er vigtigt med en stor rækkevidde, så du ikke løber tør for strøm på halvvejen, det har dette el løbehjul fra XIAOMI selvfølgelig også. Derudover har den også en høj topfart, der gør at du hurtigt kommer frem til den valgte destination, det er dog også den anden dyreste på hele vores liste. Den har et kraftigt design, i stærke materialer som gør at selv voksne mennesker kan benytte den, fordi den har et høj maksimal belastning.

Rækkevidde

Der er tænkt meget på rækkevidden, da det her el løbehjul blev designet, så den kunne få så lang en rækkevidde som muligt. Den har en rækkevidde på hele 30 kilometer, før den løber tør for strøm, det kommer selvfølgelig an på hvilket terræn du kører i. Hvis den løber tør for strøm, så tager det kun 5 timer at lade den op, fra den er helt afladt til batteriet er fuldt opladet igen.

Topfart

Fordi lovgivningen i Danmark siger at et el løbehjul, har en fartgrænse på offentlige veje, så har det her el løbehjul kun en topfart på 25 kilometer i timen. Dette gør at du let og hurtigt, kan komme fra det ene punkt til det andet, du skal dog altid huske at bruge hjelm. Hvis du kører galt med 25 kilometer i timen, kan du stadig godt komme slemt til skade, derfor er det vigtigt at du tænker på sikkerheden før du stiger på den.

Pris

XIAOMI MI M365 har den anden højeste pris på vores liste, hvilket godt kan lyde som mange penge, men du får et el løbehjul af meget høj kvalitet. Prisen på dette el løbehjul, lyder på 3.299 kr. hvis du gerne vil ud og købe det, som har nogle stærke funktioner med i handlen.

Maksimal belastning

Nogle el løbehjul kan ikke betjenes af voksne mennesker, men er designet til børn eller unge mennesker, det er det her el løbehjul dog ikke. Det kan betjenes af selv voksne mennesker, da det har en maksimal belastning på hele 100 kg, som uden problemer kan anvende dette produkt.

Ekstraudstyr

Der kan anvendes en app, så du selv kan installere opdateringer til det her produkt, imens den også genbruger energien den anvender.


RAZOR POWER CORE E90

Det første el løbehjul fra producenten Razor, er den her model som kan købes i en neon grøn eller pink farve, den er designet til at børn og unge mennesker kan bruge den. Den har desuden en meget lav vægt, på kun 8 kg så du kan løfte rundt med den som du gerne vil, fordi den er utrolig let. Den har en rækkevidde som bliver målt i minutter, hvor du kan køre i lang tid, før du skal sætte den til opladning. Fordi den er beregnet til børn og unge, så har den også en lavere topfart, så de ikke risikere at komme slemt til skade hvis de vælter. Den har en meget billig indkøbspris, så de fleste familier kan finde plads i budgettet, hvis de gerne vil give deres børn dette el løbehjul. Den har en lav maksimal belastning, som gør at voksne mennesker ikke kan anvende den, men at unge mennesker godt kan bruge den.

Rækkevidde

Fordi rækkevidden bliver målt i tid og ikke distance, så er det stadig let at regne ud cirka hvor langt den kan køre på en opladning, den kan køre i hele 40 minutter før den er løbet tør for strøm. En fuld opladning tager lang tid, fra den ikke har noget strøm til den er helt opladet igen, tager det hele 12 timer. Som godt kan virke som lang tid, før du kan anvende den igen i kun 40 minutter.

Topfart

Fordi den er designet til børn, så har den også en lavere topfart, som gør at børn godt kan få en fin fart. Imens topfarten stadig ikke er alt for høj, hvis de skulle risikere at vælte, så er den med en topfart på 16 kilometer i timen. Stadig et sjovt stykke legetøj, til dine børn som ønsker sig et el løbehjul, dog er der en minimumsalder der hedder 8 år før dit barn er gammelt nok til at bruge den.

Pris

RAZOR POWER CORE E90 har en lav pris, så selv familier med en mindre indkomst, kan finde råd til at købe den. Den har en pris på kun 1.097 kr. som i øvrigt er den laveste pris, over de forskellige el løbehjul på den her liste.

Maksimal belastning

Voksne mennesker burde ikke anvende det her el løbehjul, hvis de vejer over 54 kg, fordi den har kun et maksimal belastning på 54 kg. Denne maksimale belastning burde ikke overskrides, fordi du risikere at skade stellet eller lignede, du kan dog godt veje et par kilo mere end grænsen, uden at der sker noget ved den.

Ekstraudstyr

Udstyret med en hub motor, som gør at du skal vedligeholde dette produkt mindst muligt.


DENVER SCK-5300

Det her er et el løbehjul som ikke starter ved brug af en knap, men som skal skubbes i gang, før motoren slår til og hjælper dig. Den er designet som et legeredskab eller transportmiddel til børn, det smarte ved at den automatisk selv starter, det er at dit barn også får noget motion på samme tid. Den har desværre kun en meget kort rækkevidde, som gør at du ofte skal oplade den selv efter korte ture, heldigvis er opladningstiden ikke særlig lang. Den har en lav topfart, som gør at du kan føle dig sikker, selvom dit barn anvender det her el løbehjul alene. Det er meget billigt, hvis du skal ud og købe den, hvilket altid er meget dejligt for alle familier, da det hurtigt kan blive en dyr post at skulle bruge mange penge. Det her er en børnemodel, så den har en relativt lavt maksimal belastning, men det giver også sig selv.

Rækkevidde

Denne model er udstyret med et mindre batteri, som også giver dig en mindre rækkevidde, det kan derfor begrænse bruget af det her el løbehjul. Fordi det er ikke muligt at tage den med på lange ture, uden at du skal oplade den på disse ture, derfor kan den anbefales til små ture til og fra børnehaven eller lignende. Den har en rækkevidde på 6 kilometer, på en fuld opladning imens opladningstiden, kun er på cirka 2,5 time før den er klar til brug igen.

Topfart

Den har en lav topfart, som gør at du roligt kan give dine børn lov til at bruge den, uden at være bange for at de kommer meget slemt til skade. Det anbefales dog altid, at dit barn eller børn anvender sikkerhedsudstyr, uanset om det bare er en lille tur eller en tur på en fuld opladning. DENVER SCK-5300 har en topfart, som kun ligger på imellem 4 og 6 kilometer i timen, som er topfarten på det her el løbehjul.

Pris

Udover at være meget børnevenlig, så koster den heller ikke mange penge, så du let kan give den til dit barn i gave. Den koster kun 1.099 kr. for et el løbehjul, som er designet til at bruges af børn, så der er en høj sikkerhed i form af en lav topfart.

Maksimal belastning

Selvom det er en børnemodel, så kan den stadig anvendes af unge teenagere, dog vil de nok ikke få ligeså meget sjov ud af den, som mindre børn ville få. Den har en maksimal belastning på 50 kg, så du kan købe den med god samvittighed, om at dine børn kan bruge den i lang tid.

Ekstraudstyr

Der medfølger kun en oplader med i købet, men det skulle også gerne være en selvfølge når man køber et produkt, som skal oplades engang imellem.


Razor Power Core E100

Dette el løbehjul er kommet ind på vores liste, fordi den har bestået nedstående kriterier rigtig pænt, desuden producerer Razor kun produkter af høj kvalitet til små penge. Den startes ved at du skubber den i gang, når du rammer 5 kilometer i timen, slår motoren automatisk til. Den slukkes og tændes desuden ved at trykke på en knap bag forhjulet, den har en rækkevidde som kan transportere dig langt omkring, før den begynder at løbe tør for strøm. Den har desuden også en rigtig fin topfart, som lever ind under den danske lovgivning, så du ikke risikere at få en bøde hvis du kører på det her el løbehjul. Selvom den har nogle meget gode og stærke funktioner, så er prisen faktisk skruet så langt ned som muligt, så selvom du er studerende kan du finde råd til den. Det er dog vigtigt du overholder den maksimale belastnings grænse, ellers risikere du at produktet går i stykker, hvis du kører over en kant eller lignende.

Rækkevidde

For at du kan tage dette el løbehjul på arbejde, eller hvis du gerne vil tage det i skolen, så er det vigtigt at du køber et el løbehjul med en stor rækkevidde. Dette el løbehjul har en rækkevidde, som gør at du kan køre uafbrudt i 60 minutter, før den er helt afladet. Omregnet i kilometer er det cirka 14 kilometer, på en hel opladning, den har dog en lang opladnings tid, som er på 12 timer før den er fuldt opladet.

Topfart

På grund af topfarten, så skal du have en voksen over 15 med, hvis du gerne vil køre på en offentlig vej hvor der ikke er skiltet. Dette er fordi den har en topfart på 14 kilometer i timen, der betyder at du hurtigt kan nå frem, til dit arbejde eller din skole. Når du kører med 14 kilometer i timen, skal du sørge for at sikkerheden er i orden, for din egen skyld skal du bruge hjelm under kørsel, så du kommer mindst muligt til skade hvis du vælter.

Pris

Det er altid dejligt at købe et produkt, som ikke koster en hel bondegård, det gør det her el løbehjul heldig heller ikke. Razor Power Core E100 koster cirka 1.349 kr., hvor du får et løbehjul der kan holde i mange år, hvis det bliver behandlet pænt.

Maksimal belastning

Den er ikke beregnet til fuld voksne mennesker, som har noget ekstra på sidebenene, eller bare vejer mere end hvad den maksimale belastnings grænse er. Den maksimale belastning for det her el løbehjul, er på 54 kg før grænser bliver overskredet, derfor kan du købe den til dit barn eller hvis du er en let studerende.

Ekstraudstyr

Der medfølger et støtteben, så den kan stå af sig selv, når den ikke er i brug eller du bare holder en pause.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste el løbehjul i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom rækkevidde, topfart, pris, maksimal belastning, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige el løbehjul når de skal ud og købe et ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse el løbehjul, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige el løbehjul og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.