Ekstern Harddisk Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste ekstern harddiske på markedet, når man skal ud og købe en ny ekstern harddisk. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte ekstern harddiske. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, kapacitet, overførselshastighed, pris, design og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


WD My Book 8TB

Har du brug for, en ekstern harddisk til, en travl hverdag. Dette gør det lettere at, tage dine filer med, hvis du ikke har en bærbar. Derudover fylder den også, betydeligt mindre i tasken, hvis du gerne vil have den med rundt. Den her model er, en meget stor model, som har en enorm kapacitet. Det er enormt let at, bruge denne eksterne harddisk, som også kan udstyret med kodeord. Selvom den har en, kapacitet som er meget stor, så er den faktisk ikke særlig dyr. Derudover er det en flot ekstern harddisk, som er designet rigtig pænt, men også meget effektivt. Det er en meget vellidt ekstern harddisk, som der er blevet solgt rigtig mange af, uanset hvilken kapacitet.

[afp id=”753″]

Kapacitet

Denne model har en høj kapacitet, som gør at du, sjældent har brug for mere plads. Det er nemlig vigtig at, du har en ekstern harddisk, som er udstyret med en høj kapacitet. På den måde skal, du kun have 1 ekstern harddisk med, derfor har den her model, også en kapacitet på hele 8 TB.

Overførselshastighed

Det er vigtig med, en ekstern harddisk som, har en høj overførselshastighed. Dette gør nemlig at, du hurtigere kan få flyttet, en stor mængde data på kort tid. Derfor har denne model, også 2 forskellige indgange, hvor den ene er en usb 3.0, som er en del hurtigere end den traditionelle usb indgang man normalt ser.

Pris

En høj kapacitet er, som sagt en vigtig ting, dog skal prisen også være skarp. Hvor WD My Book 8TB, har en utrolig lav pris, så den er billig at købe. Den høje kapacitet betyder at, prisen på denne eksterne harddisk, ligger på 1.340 kr.

Design

Det her er en ekstern harddisk, som er blevet rost meget, ikke bare fordi den er god. Men også fordi det, er en ekstern harddisk, som står meget flot på bordet. Ofte ligger man ikke mærke, til at den står på skrivebordet, fordi den ikke fylder særlig meget.

Ekstraudstyr

Det er muligt at sætte kodeord på harddisken, så hvis den bliver stjålet, eller du taber den. Så kan andre end dig, ikke komme ind og se din data, uden at de har dit personlige kodeord.


Buffalo MiniStation Thunderbolt

Er du på udkig, efter en ekstern harddisk, som er enormt hurtig. Så er den her model, bestemt et ekstra kig værd, det er en af de hurtigste på denne liste. Den er blevet rost, til skyerne af forbrugerne, men også af eksperterne. For at være en hurtig, men på samme tid, en meget effektiv ekstern harddisk. Den har ikke den største kapacitet, men det er ikke ofte at, forbrugerne har brug for mere plads. Den største fordel ved, den her model er med garanti, den lynhurtige overførselshastighed. Prisen er dog også, i den lidt høje ende, men det er med sikkerhed pengene værd. Det er en stilren, men også diskret ekstern harddisk, som passer ind over det hele.

[afp id=”754″]

Kapacitet

Denne eksterne harddisk er udstyret, med en SSD-harddisk, som er meget hurtigere, end en almindelig harddisk. Dog er kapaciteten ikke, alt for høj men stadig rigeligt, til hvad en almindelig forbruger har brug for. Kapaciteten på denne model, ligger på 1 TB, som er en god og stærk kapacitet.

Overførselshastighed

Den største fordel ved at, du køber den her model, det er den meget hurtige overførselshastighed. Det er muligt at, overføre op til 10 Gb i sekundet, hvis man anvender Thunderbolt metoden. Mens det er muligt at, overføre op til 5 Gb i sekundet, hvis man bruger den almindelige usb indgang.

Pris

Fordi den er udstyret, med en avanceret teknologi, så koster den også lidt mere. Buffalo MiniStation Thunderbolt, har en pris på 1.482 kr. som er en skarp pris. Især når man kigger, på hvilke funktioner som, den er udstyret med. Dog kan det godt, være lidt skræmmende da, den er i den lidt høje ende.

Design

Det her er en diskret, men hurtig ekstern harddisk, som let kan skjules. Den bliver leveret i en hvid farve, bredden er på 80,5 millimeter, dybden er på 130 millimeter, højden er på 22,5 millimeter og så vejer den kun 260 gram.

Ekstraudstyr

Denne model kan også bruges, hvis du køber med et, produkt som er fra Apple.


WD My Passport Wireless Pro

Det her er en ekstern harddisk, som er meget smart, den har nemlig indbygget wifi. Som har meget nyt teknologi, så du får mange smarte funktioner, selvom det ”bare” er en ekstern harddisk. Det er endda muligt at, tilgå dine gemte data, via din mobiltelefon eller computer. Den har en fin kapacitet, så du kan gemme, en god mængde data på den. Derudover kan den overføre, dine data med en fin hastighed, så du ikke skal vente i lang tid. Prisen på produktet, er i den høje ende, fordi den har meget udstyr i sig. Det er desuden en rigtig fin, men også kompakt ekstern harddisk, som ikke fylder særlig meget. Forbrugerne som har købt, den her eksterne harddisk, har været enormt glade for den.

[afp id=”755″]

Kapacitet

Der er flere forskellige modeller, af det her mærke, som kan købes i forskellige størrelser. Dog er denne omtalte model, en mindre model som, har en god kapacitet. WD My Passport Wireless Pro, har en kapacitet, som er på 1 TB, hvilket giver en stabil og god ekstern harddisk.

Overførselshastighed

Denne eksterne harddisk er, udstyret med et USB 3.0 indgang, som meget hurtigt kan få læst det data. Som du gerne vil have, over på din eksterne harddisk, fra din computer af. Der er dog også, en USB 2.0 indgang, som er en smule langsommere.

Pris

Fordi den er udstyret, med så meget nyere teknologi, som gør din hverdag lettere. Så har den også, en pris som er lidt høj, hvilket måske godt kan skræmme nogle personer. Dog skal du tage i betragtning at, du får en ekstern harddisk, som har meget ekstraudstyr til kun 1.247 kr.

Design

Det her er ikke en stor ekstern harddisk, som betyder den ikke fylder, ret meget i din taske eller lomme. Den har en bredde på 12,6 centimeter, en dybde på 12,6 centimeter, en højde på kun 2,3 centimeter og så vejer den kun 390 gram. Derudover bliver den leveret, i et stilrent design i en sort farve.

Ekstraudstyr

Den her eksterne harddisk, er udstyret med meget, ekstraudstyr fra fabrikken af. Der er blandt andet, wifi, en powerbank, samt den er meget hurtig.


Verbatim Store ‘n’ Go

Har du ikke ret mange penge, men du har hårdt, brug for en ekstern harddisk. Så kan en ekstern harddisk, som den her være, et meget godt valg. Det er en helt normal ekstern harddisk, som ikke kan noget vildt, men fungerer til det den skal kunne gøre. Den har en god kapacitet, som giver dig plads, til at gemme en del data på den. Derudover har den også, en overførselshastighed som er meget god, der på kort tid kan fylde den gode kapacitet op. Det er et billigt alternativ, til en god og stabil ekstern harddisk, som har en meget lav pris. Det er let at pille den fra, din computer så du hurtigt, kan tage den med ud ad døren.

[afp id=”756″]

Kapacitet

Det er ikke en ekstern harddisk, som har den største kapacitet, dog er en kapacitet på 1 Tb. Stadig nok til en person, som ikke har behov for, meget mere plads end dette. Derfor anbefales en ekstern harddisk, som den her til de, personer som godt kan have brug, for lidt mere plads, hvis de er meget ude af hjemmet, samt fordi de ikke har en bærbar.

Overførselshastighed

Med en USB 3.0 indgang, kan du overføre op til, 5 Gb data i sekundet. Hvilket er en rigtig god hastighed, når der skal overfører store mængder data, så tager det ikke mange minutter at, fylde hele din eksterne harddisk. Hvilket er en stor fordel, hvis man har travlt, så kan denne overførselshastighed, være en meget stor hjælp.

Pris

Verbatim Store ‘n’ Go, er som sagt en billig model, for en effektiv ekstern harddisk. Det er en ekstern harddisk, som er beregnet til, personer som går i skole. Derfor har den også, kun en lav pris, der kun ligger på 405 kr. hvilket ikke skal, tage ret lang tid at, spare sammen til.

Design

Det er en fordel at, købe en ekstern harddisk, som er meget diskret at have liggende. På den måde skal, du ikke være urolig for, om den fylder for meget på dit bord. Højden på den her harddisk, er på 14,5 millimeter, bredden er på 81 millimeter og den har en dybde på kun 119 millimeter.

Ekstraudstyr

Fordi prisen på produktet, ikke er ret høj, så medfølger der ikke noget ekstraudstyr.


LaCie Mobile Drive 2TB

Den her eksterne harddisk, er nok en af de, eksterne harddiske som er den flotteste på denne liste. Det er en meget diskret, men på samme tid, en meget stilren ekstern harddisk. Det er en enormt god, ekstern harddisk som du, får hvis du køber denne model. Den har desuden fået, meget høje anmeldelser, af flere forskellige eksper testere verden over. Den her eksterne harddisk, har en rigtig god kapacitet, som er dobbelt så stor, som de fleste blandt disse 5. Derudover har den en overførselshastighed, som er meget høj, så din data bliver overført på meget kort tid. Prisen på produktet er, rigtig god så du, ikke skal bruge mange penge på et kvalitets produkt. Det er som sagt, en af de eksterne harddiske, som er meget flot.

[afp id=”757″]

Kapacitet

Der er som sagt, dobbelt så meget plads, på den her eksterne harddisk. End hvad der er på, flere af de modeller, som der er blevet nævnt tidligere. Den her eksterne harddisk, har en kapacitet som, er på 2 TB. Hvilket giver dig en stor kapacitet, til at gemme data på, som du kan tage med over alt.

Overførselshastighed

Det er den eneste model, som har en USB 3.1 indgang, hvilket giver dig en overførselshastighed der er meget høj. Med den USB 3.1 indgang, kan den overføre op til 10 Gb i sekundet, mens med USB 3.0 indgang, kan læse op til 5 GB i sekundet. Derudover har den også, en USB 2.0 indgang, hvilket kun har en overførselshastighed på 480 MB i sekundet.

Pris

Fordi LaCie Mobile Drive 2TB, er en simpel ekstern harddisk. Så koster den ikke, ret mange penge at købe, hvilket er særligt attraktivt. Den har en lav pris, som kun er på 765 kr. som gør at, hvis du er studerende, vil du let kunne spare sammen til den.

Design

Den her meget stilrene, eksterne harddisk er blevet rost, for at være en flot og let ekstern harddisk at bruge. Den bliver leveret i hvid farve, som ikke har noget ekstravagant over sigt, selv ledningen er i hvid.

Ekstraudstyr

Der er ikke noget ekstraudstyr med, hvilket der ikke er, noget behov for ved en simpel ekstern harddisk.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 ekstern harddiske i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom kapacitet, overførselshastighed, pris, design, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige ekstern harddiske når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse ekstern harddiske, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige ekstern harddiske og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.