Den bedste kuffert til ferien

En god kuffert er essentiel for en lige så god ferie. Både transporten og selve pakningen kan gøres meget lettere med en kuffert i god kvalitet. Derfor får du her en guideline til, hvordan du finder den perfekte kuffert til dig og dine behov. Du kan også altid gå efter en kuffert bedst i test guideline. 

Størrelse 

Når det kommer til størrelsen, er der selvfølgelig mange ting, som spiller ind i valget af en god kuffert. Hvis du blot skal afsted i et par dage, er der ingen mening i at slæbe den største kuffert med, mens der ikke er noget mere irriterende end en kuffert, der ikke kan rumme alle de ting, som man gerne vil have med. Her må man tænke rationelt. De fleste kufferter findes i 3 forskellige størrelser, hvor man som huskeregel kan gå med den midterste størrelse, hvis man virkelig er i tvivl om størrelsen. Husk endelig også på, at man også kan have en stor kuffert, der skal til indtjekning, og så kan man ved siden af have en lille kabinekuffert, som altså kan komme med ind i flyet. Så er det da i hvert fald ikke plads, som man går ned på. 

Design 

Selvfølgelig er designet på en kuffert vigtigt, men det kan også sommetider være smart at gå efter en kuffert, som ikke ligner alle andre kufferter. Det gør det nemlig meget nemmere at genkende kufferten, når der kører en masse på båndet. Man kan derfor med fordel udvælge sig en kuffert, der ikke har den typisk farve eller det typiske design. Langt de fleste kufferter er eksempelvis sorte, så hvis du vil have en kuffert, der er til at finde på rejsen, bør du IKKE vælge en sort kuffert. På den anden side går sort bare aldrig rigtig af mode.