De tre bedste ledningsfrie støvsugere

Dette indhold er sponsoreret

Det er de færreste, som elsker at støvsuge. Har man en god støvsuger, bliver det dog en smule mere udholdeligt. En robotstøvsuger er smart og moderne, men den kan endnu ikke håndtere alle opgaver. Derfor kan en ledningsfri støvsuger være en fordel at have i hjemmet. Fordi støvsugeren ikke har en ledning, behøver man ikke at trække den efter sig og skifte stikkontakter. Dermed har man fri tilgængelighed i hele hjemmet. Støvsugeren er udrustet med en støvbeholder, som gør, at man ikke skal skifte pose, men blot tømme den i skraldespanden, når den er fuld. Læs med her i artiklen for at finde nogle gode bud på den bedste ledningsfri støvsuger.

Bedst i test støvsugeren

Den støvsuger, som er bedst i test, er en Dyson V15 Detech. Den er udstyret med et kraftfuldt lithium-ion-batteri, som giver forbrugeren en brugstid på op til 60 minutter, hvilket gør den praktisk til store boliger. Den kommer med en kraftfuld og effektiv motor – en hyperdymium motor – som er kendt for at øge sugekraften, når man støvsuger på høje støvniveauer. Denne ledningsfrie støvsuger kommer med tre forskellige krafttilstande, som man nemt kan variere imellem. Man kan justere på rengøringsydelsen, så den passer til overfladetype og udfordring, hvilket er med til at sikre, at den kan bruges til de samtlige opgaver i huset. Den har også en eco-tilstand, så man kan spare på strømmen. Denne støvsuger udmærker sig desuden ved dens laserdetektering, som gør, at den er i stand til selv at få øje på selv de mindste støvpartikler.

Den effektive støvsuger

En effektiv støvsuger er Xiaomi Dreame V11, da den ikke går på kompromis med motoren. Den har en SPACE 4.0 High-Speed-motor, som giver en effektiv sugeevne. Den kan levere helt op til 25.000 omdrejning pr. minut. Derudover har den en børsteløs motor, som gør at lydniveauet holdes lavt, når man er i gang med støvsugningen. Man kan få et mundstykke til den, som man kan bruge til en dyb rengøring af madrasser og møbler. Den har også en fleksibel forlængerslange, som gør, at man kan gøre rent svært tilgængelige steder.

En 2-i-1 støvsuger

Vil man gerne have en støvsuger, som kan lidt mere, så kan man med fordel investere i en Cyclone V10 Absolute fra Dyson. Den kan nemlig omdannes til en håndstøvsuger. Det er en fordel, hvis man ønsker at rengøre møbler eller madrasser, eller hvis man har meget smalle gulvflader i sit hjem. Derudover kan denne støvsuger nemt hjælpe med at give bilen en hurtig omgang rengøring. Den kommer med et kraftigt batteri, så man får en driftstid på helt op til 60 minutter.