De bedste gadgets til en lille bolig

Er du lige flyttet hjemmefra eller på vej til det? Så er der mange ting du skal have fat i. Husk dog at købe møbler og andet, som faktisk passer til størrelsen på dit hjem.

Læs videre nedenfor og find smarte måder at spare plads i den lille bolig!

Den første bolig er altid noget særligt

Den første bolig, som er helt ens egen vil altid have en helt særlig plads i hjertet, da det er her, hvor du for første gang vil føle dig som en rigtig voksen.

De første boliger er dog som regel meget små, hvis du skal bo alene. Typisk fordi de fleste flytter hjemmefra pga. uddannelse og derfor ikke har ret mange penge at gøre med de første måneder.

4 gadgets, som kan hjælpe med at spare plads

Du skal dog ikke gå på kompromis af denne grund, da der findes mange smarte møbler, opbevaringsmuligheder og hvidevarer, som er designet til små hjem. Disse kan hjælpe dig med at få alt det du gerne vil have, uden at du skal føle dig klaustrofobisk i dit hjem.

Nedenfor kan du se en liste med 4 fede muligheder, der er til rådighed.

1. Minikøleskab til værelset

Hvis du bor i et kollegie, så bør du overveje at købe et minikøleskab til dit værelse. Et minikøleskab kan give dig lidt ekstra plads til opbevaring af mad og drikkevarer.

Det er også en fordel ikke at være tvunget til at stå i køkkenet og snakke med de andre beboere, hvis du bare har brug for at være alene. Opbevar en lille smule mad i dette køleskab og så behøver du ikke bekymre dig om at skulle socialisere.

2. Bedrollers til under sengen

Hvis du mangler plads til opbevaring af tøj, håndklæder, sengetøj, lagner eller andet, så bør du anskaffe dig en masse bedrollers.

Disse kan du nemt og fint skubbe ind under sengen og på denne måde står de aldrig i vejen eller fylder mere en højst nødvendigt.

3. Miniovn i det lille køkken

Hvis du er flyttet ind i en studiebolig, som måske ikke har mere end et tekøkken, så lade være med at købe en kæmpe ovn. Den vil bare tage alt for meget plads.

I stedet bør du købe en miniovn fra bordovn.dk. Disse små ovne kan stadig bruges til at lave meget forskelligt mad. Hvis du bor alene, så har ovnen stadig en fin størrelse, som passer til de portioner du har brug for.

4. Sammenklappeligt skrive-/spisebord

Hvis du virkelig mangler meget plads i dit hjem, så få dig et sammenklappeligt spisebord, som også kan bruges som skrivebord.

Her frigiver du igen en masse plads, når bordet ikke er i brug. Derudover, så er det også et charmerende møbel.

En lille bolig betyder ikke, at du skal gå på kompromis med indretningen

Selvom du flytter ind i en lille bolig, så kan du stadig få alle de ting du drømmer om. Du skal bare være lidt smart med indretningen og købet af møbler og opbevaring.