De 5 Billigste Gaming Tastatur Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 billigste og bedste gaming tastatur på markedet, når man skal ud og købe et nyt gaming tastatur. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte gaming tastatur. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, switches, pris, størrelse, genvejstaster og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Corsair Gaming K55 RGB

Det er ikke alle som har, et stort budget når, det gælder om at købe et gaming tastatur. Derfor har vi fundet de 5 billigste, men stadig de 5 bedste, gaming tastatur på markedet. Det her gaming tastatur, er fra en producent, som er meget kendt for deres høje kvalitet. Men det er stadig, et gaming tastatur som, ikke koster ret mange penge at købe. Det har nogle switches, som er meget lydløse, så det ikke larmer når du sidder og trykker på tasterne. Derudover er det et, gaming tastatur som er billigt, for enhver at købe. Det har også en god størrelse, så du skal være sikker, på at du har plads på dit skrivebord. Sidst men ikke mindst, så er den også udstyret, med genvejstaster så du kan, programmere hurtige genveje ved et enkelt tryk på en knap.

Switches

For at dette gaming tastatur, kan være stille når du trykker, er dine switches meget vigtige. Men der er også forskel, på om dit tastatur, er udstyret med mekaniske switches, eller membran switches. Det her gaming tastatur, er udstyret med nogle switches, som hedder Rubber Dome switches. Som er nogle switches, der er meget lydløse, så det ikke irritere andre, når du trykker meget på dit nye gaming tastatur.

Pris

Selvom det her gaming tastatur, er produceret af velkendte Corsair, så er det faktisk ret billigt at købe. Det tager ikke lang tid at, spare sammen og købe et gaming tastatur som, det her fra Corsair. Det har en pris, som kun er på 479 kr. hvilket er et lavt beløb, når man kigger på det danske marked.

Størrelse

Corsair Gaming K55 RGB, er ikke noget stort gaming tastatur, men det er udstyret med numpad. Derfor skal du sikre dig at, du har plads til at, have det stående på det bord du spiller på. Bredden er på 48 centimeter, dybden på 16,6 centimeter, højden på 3,4 centimeter og så vejer det kun 822 gram.

Genvejstaster

Som en frynsegode så, er der genvejstaster, på dette gaming tastatur fra fabrikken af. Det er let at programmere disse, det eneste du skal bruge, det er Corsairs eget program. Corsair Gaming K55 RGB, har hele 6 genvejstaster, så du kan lave flere macros ad gangen.

Ekstraudstyr

Dette gaming tastatur, er ikke bare billigt, men der er faktisk også RGB belysning integreret i det fra fabrikken af.


GIGABYTE FORCE K83 MX Red

Hvis du gerne vil, købe et gaming tastatur, som er enormt godt. Så er dette gaming tastatur, muligvis et ekstra kig værd, hvis du ikke har mange penge. Dette gaming tastatur har mange, funktioner som er enormt gode, hvilket betyder at du får meget tastatur for dine penge. Det har nogle switches, som ikke larmer meget, men stadig er mekaniske switches. Prisen er heller ikke, særlig høj hvilket betyder at, den ikke er dyr at købe. Det har en god størrelse, men også en lidt høj vægt, da den er produceret i stærke materialer. Der er ikke nogen genvejstaster, men du kan let omprogrammere, de taster som er på det her gaming tastatur. Dette er nok et, af de gaming tastatur, som har de bedste anmeldelser blandt disse 5 forskellige.

Switches

Disse switches som dette, gaming tastatur er udstyret med, er enormt gode at bruge. Det er nemlig mekaniske switches, som kan købes i mange, forskellige former switches. Dog er det her gaming tastatur, nemlig udstyret med Cherry MX switches, som er meget gode og kan holde i lang tid.

Pris

Det her gaming tastatur, har en pris som, er meget lav og billig. Det er da også en pris, som er lidt højre, end de fleste blandt disse 5 forskellige gaming tastatur. Dog er prisen stadig lav, det vil ikke tage lang tid at, spare sammen til GIGABYTE FORCE K83 MX Red, det koster nemlig kun 499 kr. for et kraftigt og meget holdbart gaming tastatur.  

Størrelse

Det er et gennemsnitligt gaming tastatur, når det kommer til størrelsen, hvilket er en enormt god ting. Dette betyder at du, ikke skal sørge for at, der er mere plads på dit bord. I hvert fald ikke i forhold, til hvor meget plads, der var til dit nuværende tastatur. Bredden er på 43,8 centimeter, dybden på 13,1 centimeter, højden på 4 centimeter og så vejer det 1,1 kg.

Genvejstaster

Der er ikke nogen genvejstaster, som standard når det bliver produceret, hvilket både er godt og skidt. Dette gør at den, fylder mindre på bordet, men også gør at du ikke, kan lave nogle genveje. Dog er det stadig muligt at, programmere de normale taster, til at lave genveje med.

Ekstraudstyr

Der følger ikke noget ekstraudstyr, med når du køber dette tastatur, dog er det heller ikke nødvendigt, da funktionerne er enormt gode i forvejen.


REDRAGON HARPE Gaming tastatur

Det her meget flotte gaming tastatur, som bare står knivskarpt, i udseende men også funktioner. Det har hele 112 taster, hvor 104 af dem er standard knapper, mens de resterende 8 er genvejstaster. Du får enormt meget tastatur, hvis du køber dette gaming tastatur, hvilket mange foretrækker når de skal købe et nyt produkt. Det er udstyret med gode switches, dog ikke mekaniske switches, men stadig meget gode og stærke switches. Det har en pris, der er meget lav, så du ikke skal spare sammen, i lang tid for at købe det. Det er et stort tastatur, hvilket betyder at det, fylder lidt mere end de fleste andre modeller. Det har flere genvejstaster, som du selv kan programmere, så de kan lave flere funktioner på samme tid.

Switches

Dette tastatur er også, udstyret med membran switches, som gør det meget stille. Det har dog en kort responstid, så det kan reagere meget hurtigt, når du trykker på de forskellige taster. Et mekanisk tastatur, har dog en del hurtigere responstid, dog næsten ikke noget du vil, kunne mærke når du spiller, dog kun på højt niveau.

Pris

Det her er et billig gaming tastatur, det koster et lille beløb at, købe for selv en studerende. REDRAGON HARPE koster kun 249 kr. hvilket er, et lille beløb for et gaming tastatur, som er i meget god kvalitet og kan holde i lang tid. Så tag et ekstra kig, på det her gaming tastatur, hvis du vil have et billigt, men stadig effektivt tastatur.

Størrelse

Det er som sagt, et tastatur som er lidt stort, da det er langt i bredden. Det har en bredde, som er på 43 centimeter, mens det har en dybde på 20 centimeter, højden er på næsten 3 centimeter. Dog er vægten lav, så det vejer faktisk kun 708 gram, hvilket gør den let at flytte med.

Genvejstaster

Der er flere genvejstaster, på REDRAGON HARPE hvor, flere af dem kan programmeres til flere funktioner på samme tid. Derudover er der også knapper, til at starte og slukke for lyd eller video, mens den sidste knap kan bruges til at starte en optagelse. En optagelse hvor den, husker dine taster indenfor en vis periode, så hvis du trykker på den gemte knap, så bliver den optaget optagelse trykket.

Ekstraudstyr

Der følger RGB belysning med, når du tænder dette tastatur, hvor du let kan vælge bestemte knapper som skal lyse.


MSI Vigor GK30

Producenten af dette gaming tastatur, er en meget kendt producent, når det kommer til gaming udstyr. De har et rygte for at, producere produkter som er kraftige, samt enormt holdbare i mange år. Det her tastatur er ikke, nogen undtagelse da det er meget godt, samt fungerer det bare perfekt hver gang. Det er udstyret med nogle switches, som er semi-mekaniske, hvor det også er gummi switches. På trods af at, være produceret af denne stærke producent, så er prisen faktisk rigtig god og konkurrencedygtig. Det har en god størrelse, som kan sammenlignes med, de fleste andre modeller du kan købe på markedet. Der er ikke nogen genvejstaster, hvilket heller ikke er nødvendigt, når du køber det her produkt, får du et meget godt tastatur. Det har desuden et kabel, som skal tilsluttes computer, som har en længde på 1,8 meter.  

Switches

Som det første og eneste tastatur, som er udstyret med semi-mekaniske switches, hvor det er halvt mekanisk og halvt membran. Disse switches kaldes mecha-membran switches, hvor der også er mulighed, for at bruge en funktion som hedder Ghosting. Som er en optagelse, så den husker præcis, hvilke taster du trykker, når du sætter den til at optage.

Pris

Det er på trods af at, være et kraftig og holdbart tastatur, også et billigt tastatur. MSI Vigor GK30 har en lav pris, som betyder at det kun koster 399 kr. Den her pris er rigtig god, som betyder at det er et tastatur, der kan konkurrere med de fleste på markedet, når det kommer til gaming tastaturer.

Størrelse

Dette tastatur har en højde på 3,8 centimeter, en dybde på 15,7 centimeter, mens det har en bredde på 43,8 centimeter. Derudover så vejer den 1 kg, det gør at du får et stabilt tastatur, men som stadig ikke er alt for tungt. Grunden til denne vægt, er fordi stellet er lavet i aluminium, som giver det den ekstra stabilitet.

Genvejstaster

Der er ikke nogen genvejstaster, hvilket ikke er nødvendigt, hvis det kun er fps spil som du spiller. Fps er et skydespil, hvor du ser spillet, fra personen inde i spillets øjne. Derfor har du ikke brug, for et tastatur som fylder for meget, eller har for mange genvejstaster.

Ekstraudstyr

Der er også RGB belysning, på det her gaming tastatur, det er muligt at vælge mellem op til 16,8 millioner farver.


Cougar 200K Gaming tastatur

Har du ikke noget stort budget, hvis dit nuværende tastatur, pludseligt er gået i stykker. Så kan det være svært at, købe et nyt gaming tastatur, som du virkelig har brug for. Det her gaming tastatur, er et meget stilrent tastatur, som er utroligt flot at kigge på. Det har de traditionelle switches, som også hedder membran switches, der er meget stille at trykke på. Det har den laveste pris, når der skal sammenlignes, med de andre på vores liste. Størrelsen er meget gennemsnitlig, størrelsen er rigtig god, fordi det fylder ikke mere end andre, normale gaming tastaturer gør. Der er desværre ikke, nogen genvejstaster på dette tastatur, hvilket heller ikke altid er nødvendigt. Hvis du vil købe, et gaming tastatur som er billigt, men stadig rigtig fint, så er det her produktet for dig.

Switches

Membran switches er lidt old school, men de fungerer bare rigtig godt, der er sjældent problemer med dem. Disse switches er nogle, switches som lyder bløde at, trykke på i længere tid. Derfor er det et tastatur, som er velegnet til at, bruge på et kontor eller lignende. Netop fordi det er bløde switches, så vil du ikke forstyrre, de andre på det kontor du sidder på.

Pris

Som det billigste gaming tastatur, der er at finde, på den her liste. Det er en god mulighed, hvis du gerne vil, give det som en gave til fødselsdag eller julegave. Især hvis du ikke har, mange penge at købe, en gave for til en af de nærmeste, derfor er prisen på 218 kr. utrolig billigt. Det kan holde sig, i flere års brug, hvis du behandler det ordentligt.

Størrelse

Det her gaming tastatur, har en bredde på 45 centimeter, en dybde på 16,5 centimeter, en højde på 2,3 centimeter og vejer kun 870 gram. Dette gør det let at, tage Cougar 200K med rundt på farten, hvis du gerne vil have det med på vejen. På grund af den lave pris, så er det også billigt at, erstatte hvis det ved et uheld skulle gå i stykker.

Genvejstaster

Dette tastatur er et, gaming tastatur som er simpelt konstrueret, hvilket også betyder at, der ikke er genvejstaster. Hvilket både er godt og skidt, nogle personer har nemlig, brug for disse genvejstaster. Men hvis du ikke har brug, for at have nogen genvejstaster, så er dette det helt rigtige tastatur for dig.

Ekstraudstyr

Der er lys i tasterne, hvor du let kan vælge, mellem hele 7 forskellige farver.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste gaming tastatur i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom switches, pris, størrelse, genvejstaster ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige gaming tastatur når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse gaming tastatur, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige gaming tastatur og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.