Køkkenvægt Test 2021 – Få et overblik over de bedste!

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste køkkenvægte på markedet, Når man skal ud og købe en ny køkkenvægt, så er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte køkkenvægte, disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, kapacitet, nøjagtighed, måleform, ekstraudstyr og pris. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Beurer KS 51

Med denne super fine køkkenvægt som er blevet kåret til bedst i test hos Tænk.dk og Råd & Rön, får du en kompakt vægt som er ekstrem brugervenlig, meget nøjagtig og som kommer i et super stilrent design, den er let at nulstille så du ikke behøver at sætte en ny skål på hver gang du skal nulstille en vejning.

[afp id=”56″]

Kapacitet

Med en rigtig fin kapacitet så du ikke behøver veje over flere gange, undgår du at lave fejl når du skal mixe en dej sammen, selvfølgelig hvis det meget store portioner der skal laves skal du veje over flere gange, men ved en normal dej kan du gøre det hele på en gang, den flotte kapacitet på 5 kg er mere en rigeligt til dagligt brug.

Nøjagtighed

Når du skal veje ingredienser op til bagning, så er det meget vigtigt at du har en præcis nøjagtighed når du skal bruge en vægt, her kommer denne virkelig gode vægt med en nøjagtighed helt ned til 1 gram perfekt ind, på den måde undgår du at veje noget forkert.

Måleform

De fleste køkkenvægte mål næsten kun i gram, hvor Beurer KS 51 kan måle i 3 forskellige målingsenheder, som gram, Oz og sidst men ikke mindst i milliliter, hvilket gør den meget brugbar til danske opskrifter men også udenlandske opskrifter.

Ekstraudstyr

Denne vægt er designet med antismuds så man let kan tørre fedtfingre væk på overfladen, den har desuden også en autosluk funktion så du bruger mindst muligt strøm.

Pris

Man skulle tro at en køkkenvægt som er blevet kåret til bedst i test, koster mange penge at erhverve sig, det er dog ikke tilfældet her da denne vægt faktisk kun koster 248 kr.


OBH Nordica Balance 5000

Er man på jagt efter en køkkenvægt som fylder mindstmuligt, men som stadig er meget nøjagtig til en billig pris, så er denne vægt en rigtig god valgmulighed af valget imellem køkkenvægte, du får en køkkenvægt som fylder meget lidt da den kun har en højde på 14 millimeter.

[afp id=”57″]

Kapacitet

Man kan ofte have problemer med at skulle bruge flere skåle på en gang, især hvis det er en større dej man skal ælte sammen, det vil du ikke opleve ved denne køkkenvægt da den har en stor kapacitet på hele 5 kg, så undgår du at skulle bruge mere end 1 skål.

Nøjagtighed

Selvom den har en kapacitet på 5 kg, så er denne køkkenvægt faktisk nøjagtig helt ned til 1 gram, hvilket gør den ideel til at bruge hjemme i køkkenet, især hvis man bager ofte er det en rigtig god køkkenvægt at have.

Måleform

Sammen med førstepladsen på vores liste, så kan denne køkkenvægt også måle i gram, oz og milliliter, som betyder at du kan tage selv engelske opskrifter uden at du skal regne vægten om på deres vægtmål.

Ekstraudstyr

OBH Nordica Balance 5000 har en funktion der hedder anti-fingerprint som sørger for at du ikke får fedtfingre, den er også designet i et meget flot design der gør den flot at se på, sidst men ikke mindst har den autosluk der mindsker strømforbruget.

Pris

Med en pris som er skåret mest muligt ned, kan denne flotte og meget funktionelle køkkenvægt købes ind for kun 278 kr. som gør den billig og som de fleste burde have råd til at kunne købe.


Soehnle Easy Solar

Den her yderst populære køkkenvægt som ikke behøver at få sat nye batterier i, i tide og utide da den har solceller som lader den op via solens stråler, den har fået topscorer hos tænk.dk og topscorer hos svenske Råd & Rön, med sine rigtige gode bedømmelser er ligger den side om side med de to andre på listen.

[afp id=”58″]

Kapacitet

Med en glasplade som kan tages af og vaskes i en opvaskemaskine, så behøver man ikke altid en skål at veje sine ingredienser op i, den har en flot kapacitet på hele 5 kg som betyder at du kan måle store portioner op hver eneste gang.

Nøjagtighed

Når man bager meget er det vigtigt at ens køkkenvægt er meget præcis, især hvis man bruger den mange gange i ugen, derfor er Soehnle Easy Solar et rigtigt godt valg fordi den er præcis helt ned til 1 gram når man bruger den til at veje med.

Måleform

Desværre kan denne vægt kun måle i gram, dette er nødvendigvis ikke nogen dårlig ting, men det bliver besværliggjort at følge en engelsk opskrift da de har andre målingsenheder, i form af at de måler i ounce.

Ekstraudstyr

Som nævnt tidligere har denne køkkenvægt indbygget solceller som selv oplader batterierne, den slukker automatisk efter 60 sekunder hvis den ikke bliver brugt.

Pris

Som den dyreste på vores liste kommer Soehnle Easy Solar ind på en flot tredjeplads, dette betyder ikke at den kan vælte dit budget, du kommer til at spare penge med tiden da du ikke skal ud og købe nye batterier til den hele tiden.


OBH Attraction 9807

Den her køkkenvægt er nok en af de mest populære i de danske hjem, fordi den er billig og simpelthen så brugervenlig og let at anvende, den har fået topkarakter hos Tænk.dk og Råd & Rön, med sit simple men flotte design kan man let aflæse vægten på det man nu har valgt at veje.

[afp id=”59″]

Kapacitet

Kapaciteten på en køkkenvægt har stor betydning når man skal veje ting, derfor er OBH Nordica Attraction med sin kapacitet på 5 kg, ikke en køkkenvægt man skal være bange for at lave store portioner med.

Nøjagtighed

Med store som små portioner der skal vejes, er det vigtigt at din køkkenvægt er meget nøjagtig når man skal veje ingredienser til bagning, det er let at aflæse vægten på lcd displayet som vægten er designet med.

Måleform

Desværre kan denne vægt ikke veje i andet end gram, det kan derfor være problematisk hvis man gerne vil følge en udenlandsk opskrift, hvis man gerne vil følge en opskrift fra udlandet er det vigtigt at man omregner deres målingsenheder til gram.

Ekstraudstyr

Denne vægt indeholder desværre ikke andet ekstraudstyr end autosluk, som slukker vægten automatisk efter 60 sekunder uden brug.

Pris

Som den billigste på vores liste, derfor en af grundene til at den er meget populær, man får en meget præcis vægt til små penge, OBH Nordica Attraction koster kun i omegnen af 218 kr. at købe ind til hjemmet.


Beurer KS 59

Har man brug for en køkkenvægt som kan måle mange kilo fordi den har en stor kapacitet, så er det her det rette valg, det er ikke den billigste køkkenvægt men den er meget brugbar til stort set alle de ting, man udsætter den for.

[afp id=”60″]

Kapacitet

Denne køkkenvægt har en meget større kapacitet en de andre på vores liste, gennemsnitskapaciteten på de udvalgte køkkenvægte er cirka 5 kg, hvor Beurer KS 59 har en stor kapacitet på 20 kg som er meget høj, især hvis man tænker på det er en køkkenvægt.

Nøjagtighed

Selvom den har en høj kapacitet på hele 20 kg, så er den stadig nøjagtig helt ned til 1 gram, dette betyder rigtigt meget hvis man skal have en præcis vægt på ting man skal sende med posten, eller hvis man skal ud og rejse og man gerne vil holde sig under den maksimale vægt som er tilladt.

Måleform

Det kan være svært at finde ud af at omregne gram til ounce, det kan denne vægt gøre for dig, bare ved at trykke på en knap kan du skifte imellem målingsenheder, den kan veje alt fra gram, ounce og milliliter.

Ekstraudstyr

Udover sin høje kapacitet har denne køkkenvægt kun ekstraudstyr i form af en autosluk funktion som slukker automatisk, hvis den ikke har været i brug i 60 sekunder, dette sparer dig for at skulle købe batterier og erstatte dem fordi vægten er løbet tør for strøm.

Pris

Netop fordi denne køkkenvægt kan veje meget mere end de andre på vores liste, så koster den også lidt flere penge og det er ikke fordi den har noget særligt ekstraudstyr, det er udelukkende på grund af dens høje kapacitet til at veje, du kan købe den for kun 422 kr.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste køkkenvægte i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom kapacitet, nøjagtighed, måleform, ekstraudstyr, pris og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige køkkenvægte når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse køkkenvægte, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på de forskellige køkkenvægte og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.