De 3 Bedste Gaming Bærbare Computere

Markedet for bærbare computere er efterhånden så avanceret at det er svært at vælge de bedste. Alligevel har vi klaret den opgave ved at udvælge tre gode bærbare computere, som du kan bruge til at spille online. Vi kigger på den nye Macbook Air samt Razer Blade 14 og ASUS ROG Zephyrus G14 nedenfor.

MacBook Air Med En Ny Processor

Mange danskere elsker Apple og deres MacBooks. Derfor vil deres nyeste MacBook Air nok hurtigt blive populær til spil, studie, arbejde og mere. Den nyeste MacBook Air har en ny processor med Apple M2-processoren. Den kan holde til op til 24GB RAM. Desuden er den er omkring 18 procent hurtigere end M1, som blev præsenteret i 2021.

Skærmen er i høj grad blevet bedre. Den har fået en mindre kant, som gør at du får mere på dit skærmbillede. Desuden har den en milliard farver. Det gør at du i højere grad kan nyde Netflix og online spil som fx live casino, da skærmen har fået en alvorlig opgradering.

Apples nye Macbook Air har stadigvæk en port til jackstick til dit headset, så du kan fordybe dig i oplevelsen og lukke dine omgivelser ude. Den nye MacBook Air kommer med en ny adapter, som kan lade to enheder op på samme tid. Det er især brugbart hvis i har MacBooks på kontoret, eller både dig og din kæreste har en bærbar computer med det berømte æble.

Fin Lille Bærbar

Netop i forhold til online spil, foretrækker du måske Razer Blade 14. Den er et glimrende alternativ til MacBook Air. Helt præcist er Razer Blade 14 på fjorten tommer. Det er den første Blade bærbare computer med en AMD-processor.

Den bærbare computer er designet med det velkendte aluminiumdesign, som de bruger til sine andre computere. Generelt har den et flot og elegant design, som nærmest gør at den ligner en sort MacBook. Dog er det en Razer Blade 14, som er kendt som en gaming bærbar computer. Computeren vejer omkring 1,8 kg. hvilket gør den meget let. Køber du den med hukommelse på 1024 GB, koster den omkring 24.000 DKK.

Den Populære Zephyrus

Søger du en lettere computer, bør du overveje Asus ROG Zephyrus G14. Den er bredere og dybere sammenlignet med Razer, men den vejer mindre. Computeren vejer 1,6 kg. og selvom det kun er ca. 200 gram forskel, gør det en del for din ryg og komfort.

Desuden er den langt billigere end Razer Blade 14. Den koster fra omkring 10.000 DKK. Du kan få den i mange udgaver. En af de billigste versioner har en 516 GB SSD-harddisk og en Hexa Core processor. Desuden kommer den også med et dedikeret GeForce GTX 1650 Ti grafikkort.

Meget Mere End Gaming

Det er vigtigt at understrege at de tre bærbare computere er glimrende til meget mere end gaming. Der er tale om lette computere, som du nemt kan tage med dig på farten. Det gør dem glimrende hvis du fx tager den med til universitetet, hvis du er freelancer eller rejser en del.