Cykelanhænger Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste cykelanhængere på markedet, når man skal ud og købe en ny cykelanhænger. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte cykelanhængere. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, lastevne, design, bagagerum, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Winther Dolphin XL

En cykelanhænger er obligatorisk, hvis du bor i en by, hvor du ikke vil køre i bil. Fordi du gerne vil, være så god mod miljøet, som overhovedet muligt så er en cykelanhænger svaret. Det koster nemlig ikke noget benzin, når du sætter en cykelanhænger, som den her på din cykel og cykler afsted. Det gør det lettere at, tage dine børn eller dit barn med, når du har lidt travlt. Du kan bruge den i lang tid, fordi den har en høj lasteevne, så du kan cykle rundt i længere tid før dine børn er blevet for store. Det er en rigtig flot cykelanhænger, som har et design der, gør den effektiv og meget brugervenlig at sætte på din cykel. Der er et bagagerum, du kan bruge til tasker, eller hvis du er ude og handle kan du opbevare, dine madvarer i dette bagagerum. Det er måske en smule dyrt, når du skal ud og købe en cykelanhænger, som den her til dit hjem. Det er dog et køb, du vil blive rigtig glad for, efter du har brugt den et par gange.

[afp id=” 1248″]

Lastevne

Den her cykelanhænger har, en rigtig god lasteevne, så du har mulighed for at bringe, mere end et enkelt barn med. Du kan medbringe 2 børn, som maksimum må veje, lidt over 20 kg hver, fordi denne cykelanhænger har en lasteevne på 45 kg i alt. Det betyder at du kan bringe, dine børn med indtil, de selv kan cykle på deres cykel.

Design

Med et utrolig flot design, hvor der er gået meget op, i dine børns sikkerhed når i er på farten. Så er det her, en cykelanhænger der er meget effektiv, hvor du kan slå det forreste lag op. Hvis der er rigtig varmt, mens du kan lade nettet blive nede, så det beskytter mod sol og insekter.

Bagagerum

Fordi der er et bagagerum, giver det dig mulighed for at, medbringe tasker eller lignede. Uden at dine børn, bliver irriteret fordi taskerne fylder en del, det kommer du slet ikke til at opleve med den her model. Det er en rummelig cykelanhænger, med et rummeligt bagagerum, som har en kapacitet på hele 60 liter.

Pris

Når du skal købe, en cykelanhænger som Winther Dolphin XL, så kan det let virke som mange penge. Men hvis du er glad, for de små ting i designet, hvor sikkerheden også er i top. Så vil du blive, enormt glad hvis du køber, den her cykelanhænger til en pris på 6.399 kr.

Ekstraudstyr

Der er skulderseler, justerbar ryglæn, fast bund, samt dobbelt bremse der øger sikkerheden endnu mere.


Thule Coaster XT

Hvis du køber en cykelanhænger, som den her behøver du ikke, kun at bruge den på din cykel. Du kan faktisk også, bruge den som løbevogn, det eneste du skal gøre er at, slå front hjulet ud og begynde at løbe. Så kan du tage og løbe en tur, frem for at cykle så du får mere motion ved at gøre dette, hvilket både gavner din krop men også dit sind. Med en meget høj lasteevne, kan du have mere end et enkelt barn med, fordi det her er en cykelanhænger der kan holde til rigtig meget. Det er et meget simpelt design, men det er et meget funktionelt design, der gør den meget let bruge på kort tid. Det er utrolig let at tilgå bagagerummet, så du ikke skal kæmpe for at, fylde noget i det når du skal have ting med på farten. Det her er den billigste cykelanhænger, som er blandt disse 5 forskellige cykelanhængere, hvor den kan købes for en utrolig lav pris.

[afp id=” 1249″]

Lastevne

Når du sætter dine børn, ind i denne cykelanhænger, så skal du sætte dem fast med en fempunktssele. Det giver en bedre komfort, samt en utrolig høj sikkerhed, så de sidder fast og du føler at de er sikre. Den har desuden en lastevne, der er høj så du kan, have 2 børn med på samme tid, den har en lasteevne på 45 kg.

Design

Med et enormt brugervenligt design, kan du let indstille den, til at blive ændret til løbevogn. Det tager meget kort tid at gøre, da du bare skal folde front hjulet ud, så er den klar til brug. Hvor du så kan, tage ud og løbe en tur, sammen med dine børn. Materialerne som den er produceret i, det er materialer i højeste kvalitet, så du vil blive meget glad for dit køb.

Bagagerum

Der er selvfølgelig et bagagerum, på en cykelanhænger som Thule Coaster XT, hvor du let kan handle ind. Uden du kommer til at, opleve problemer med om der er, plads nok i dit bagagerum på den her cykelanhænger. Det er endda selv, hvis du har 2 børn med på samme tid.

Pris

Selv om det her er en cykelanhænger, som kan bruges til meget mere, end bare som almindelig cykelanhænger. Så er prisen faktisk utrolig lav, den kan købes til en skarp pris, hvor du ikke føler du har brugt for mange penge. Denne model er billig, hvor den kun har en pris, der er på 2.699 kr.

Ekstraudstyr

Der er opbevaring af front hjulet med, samt klapvogns sæt med også, når du vælger at købe det her produkt.


Thule Chariot Lite 1

Det her er ikke bare, en helt almindelig cykelanhænger, men faktisk en multifunktionel cykelanhænger. Den kan bruge som løbevogn, cykelanhænger og faktisk også som klapvogn. Det gør mulighederne meget større, fordi du ikke er afhængig af at, skulle købe flere forskellige produkter. Det her er en cykelanhænger, der vil gøre det lettere at, komme frem og tilbage når du, skal forskellige ting såsom børnehave, handle ind eller lignede. Det er en letvægts cykelanhænger, hvilket betyder at lasteevnen er en smule mindre, fordi der også kun er plads til et enkelt barn. Det er en brugbar model, netop fordi den kan bruges, til flere forskellige ting når du er ude med dine børn. Der er også et bagagerum, som har plads til en god kapacitet, når du skal have opbevaret dine ting. Den har ikke nogen for høj pris, men det er heller ikke den billigste, hvilket er fordi den har de muligheder for at, ændre på hvad du skal bruge den til.

[afp id=” 1250″]

Lastevne

Der er kun plads til et enkelt barn, men det er en cykelanhænger, som kan mere end bare at blive spændt på cyklen. Det betyder også at, den har en mindre lastevne, hvilket stadig er rigeligt til et enkelt barn. Thule Chariot Lite er udstyret, med en lasteevne der er på 15 kg. Det er en rimelig god lasteevne, fordi den kan bruges, til mange flere ting når du har brug for det.

Design

Det bliver ikke lettere, end hvis du har lyst til at, bruge den som gå vogn frem for cykelanhænger. De hjul du skal slå ned, de sidder på den så det, kun tager et minuts tid at ændre fra cykelanhænger til løbevogn. Derudover er der også, fokuseret rigtig meget på at, sikkerheden skulle være helt i toppen.

Bagagerum

Der er plads til ekstra meget, i det bagagerum som sidder, på den her cykelanhænger. Hvilket på ingen måde, kommer til at begrænse dine muligheder, når du skal påfylde den når du er på farten. Hvor den her cykelanhænger, har du mulighed for at, opbevare op til 19 kg i bagagerummet.

Pris

Det er et produkt, du køber som er alle pengene værd, hvis du godt kan lide komfort samt høj sikkerhed. Du køber et produkt, som vil hjælpe dig i hverdagen, med at gøre det meget lettere. Det hele kan du købe, for en pris der er på 4.399 kr. hvilket er en rigtig fair pris for et godt produkt.

Ekstraudstyr

Der sidder et justerbart håndtag, som du kan indstille efter din højde, så det er så ergonomisk som overhovedet muligt.


Thule Chariot Lite 2

Hvis du ikke kun har et enkelt barn, men måske skal cykle afsted, med mere end et enkelt barn. Så er denne cykelanhænger, muligvis et ekstra kig værd, når du skal vælge den helt rigtige model. Det er en kraftig model, hvor dine børns sikkerhed har været meget vigtig, da den var i planerne om at blive designet. Der er blevet gået rigtig meget op, i detaljerne for at komforten, skulle være så god som muligt. Det er en stærk cykelanhænger, der har en rigtig god lasteevne, så du kan have meget indhold i den uden problemer. Det er ikke kun en effektiv cykelanhænger, men også en rigtig flot en af slagsen, så du også får mulighed for at, få det bedste ud af den her model. Der er plads til en stor oppakning, hvilket giver dig rig mulighed, for at have store tasker med dine børns tøj med på farten. Det lyder måske som mange penge, når du skal købe en cykelanhænger, som den her men sikkerheden er i top, hvilket skal være den største prioritet ved en cykelanhænger.

[afp id=” 1251″]

Lastevne

Det er vigtig hvis du, har mere end et enkelt barn at, du køber en cykelanhænger med en høj lasteevne. Fordi du kan være uheldig, hvor du køber et produkt, hvor du ikke har mulighed for at have 2 børn med på samme tid. Det vil du ikke opleve, med en cykelanhænger som den her, den har nemlig en lastevne på 45 kg.

Design

Thule Chariot Lite 2 er en letvægts cykelanhænger, som har en meget lav vægt, så den både er let at sætte på din cykel. Men også gør den let at, løfte rundt på hvis, du finder det nødvendigt. Den er udstyret med nogle seler, som hedder 5 punkts seler, så sikkerheden er den største.

Bagagerum

Med et stort bagagerum, kommer du på ingen måde til at, mangle nogle former for plads. Hvor der uden problemer, vil have mulighed for at have, en stor pakke bleer eller en pose tøj i bagagerummet. Der er også plads til mad, hvis i bruger den en tur i skoven, hvor du ikke gider gå med en taske på armen.

Pris

Kvalitet har en pris, du skal aldrig købe en cykelanhænger, der er for billig. Det kan nemlig betyde at, kvaliteten ikke er alt for godt, dog hvis du vil købe en brugbar cykelanhænger. Hvor der muligvis ikke er blevet tænkt, på komforten og sikkerheden, så kan du sagtens købe en billig model. Den her model har en høj komfort og sikkerhed, den kan du købe for en pris på 5.299 kr.

Ekstraudstyr

Der er justerbart håndtag, så du kan gå så ergonomisk som muligt, hvilket gør at du ikke holder forkert ved den når du går længere ture.


Winther Dolphin XL 2

Hvis du ønsker en rigtig stor cykelanhænger, så er muligheden den her model, da det er en XL model. Det er en meget rummelig cykelanhænger, der har plads til lidt større børn, der har en god højde i sig. Selv om den er rummelig, så er det stadig ikke nogen bred cykelanhænger, som betyder at du kan cykle på smalle cykelstier. For den optimale sikkerhed til dine børn, er den her model udstyret, med skulderseler så sikkerheden er helt i toppen. Den har en rigtig god lasteevne, så du ikke behøver være usikker, på om den kan holde til at køre med 2 børn på samme tid. Den ser meget simpel ud, men der er bare meget mere, i designet end man skulle gå og tro. Der er tænkt på hver eneste detalje, så det gør hele din oplevelse meget bedre. Derudover har den et bagagerum, der er ekstra stort så du har mulighed, for at opbevare en stor mængde bagage. Prisen på en cykelanhænger, som den her er dog også, ret høj så den koster en del men, den er bestemt alle pengene værd.

[afp id=” 1252″]

Lastevne

Det er ingen undtagelse at, en cykelanhænger fra Winter, de er i enormt høj kvalitet. Hvor du får det bedste, af det bedste når du vælger, sådan en cykelanhænger som den her. Den er udstyret med, en rigtig høj lastevne med mulighed, for at have to børn med på samme tid, der sammenlagt har en vægt på 45 kg i alt.

Design

Du vil uden problemer, kunne finde den her cykelanhænger, blandt mange forskellige. Fordi den kommer i et flot design, hvor den har en rød farve, der gør den til en rigtig flot cykelanhænger. Der er fokuseret meget, på komforten så dine børn, sidder godt når i cykler afsted på vejen.

Bagagerum

Der er ikke noget værre end at, mangle plads til både madpakker, tasker til tøj eller lignede. Når du skal cykle med dine børn, på vej i vuggestuen eller i børnehaven, så er kapaciteten vigtig på bagagerummet. Winther Dolphin XL 2 har et stort bagagerum, hvor der er plads til 60 liter.

Pris

Prisen kan godt virke lidt høj, men du vil på ingen måde, komme til at fortryde dit køb. Som et engangsbeløb er det en høj pris, men med tiden vil du, blive rigtig glad for dit køb. Det gør bare hverdagen lidt lettere, plus dine børn vil nyde at, blive cyklet rundt, alt det kan du købe for en pris på 5.699 kr.

Ekstraudstyr

Skulderseler gør dine børn sikre, når du er ved at cykle, hvis uheldet skulle være ude, så forbliver sikkerheden i top.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste cykelanhængere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom lastevne, design, bagagerum, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige cykelanhængere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse cykelanhængere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige cykelanhængere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.