Crosstrainer Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste crosstrainer på markedet, når man skal ud og købe en ny crosstrainer. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte crosstrainer. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, størrelse, modstandsniveauer, træningsprogrammer, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Abilica WinElip Cruise

Den første på denne liste, over disse 5 forskellige crosstrainere, det er en meget god model. Det er ikke blevet lettere, at få en flottere krop, samt en sundere krop, end hvis du køber en crosstrainer. Du behøver ingen gang, tage i et træningscenter når du skal træne, du kan nemlig gøre det hele hjemmefra. Det er ikke til at undgå, at den her crosstrainer ikke fylder lidt, dog er den meget let at flytte rundt på. Der er rigtig mange modstandsniveauer, så du kan begynde mildt, samt arbejde dig højere op i niveauer. Der er også 5 faste træningsprogrammer, hvor du kan følge et bestemt program, så du ikke skader din krop. Det er en crosstrainer i høj kvalitet, der ikke koster ret mange penge, så du efter kort tids opsparing kan købe den her crosstrainer.

[afp id=” 1068″]

Størrelse

Det er ikke en stor crosstrainer, hvilket betyder at den, ikke fylder alt for meget at have stående. Det er en stor fordel, hvis du ikke har meget plads, til en crosstrainer at have stående. Den her model har, en længde på 126 centimeter, en højde på 150 centimeter, samt en bredde på 62 centimeter og så vejer den 32 kg.

Modstandsniveauer

Der er rigtig mange forskellige modstandsniveauer, så der er et niveau, som passer perfekt til dig og din form. Det er lige meget om, du er meget erfaren og trænet, eller du er helt nybegynder til det. Der er nemlig 32 forskellige modstandsniveauer, hvor du kan starte i det niveau, der er bedst for dig.

Træningsprogrammer

Der er integreret elektroniske programmer, du meget hurtigt kan vælge mellem, for at få den bedste oplevelse med din træning. Ved at følge et træningsprogram, opnår du det bedste resultat, hvis du ønsker en bedre og flottere krop. Du kan vælge mellem, 5 forskellige træningsprogrammer som, er 5 forskellige træningsprogrammer der er indbygget i maskinen fra start.

Pris

Abilica WinElip Cruise er en crosstrainer, i rigtig høj kvalitet, der desuden er rigtig effektiv. Du behøver desuden ikke, bruge mange penge for at købe, den her crosstrainer. Det er en crosstrainer, der kun har en pris, som er på 3.999 kr. hvilket er rigtig billigt.

Ekstraudstyr

Det er muligt at aflæse din puls, kalorieforbrug, samt hvor mange watt du bruger.


Masterfit TP500

Den næste crosstrainer er en model, som er lidt mere avanceret, hvor du får rigtig meget produkt for dine penge. Den computer som sidder i den her crosstrainer, har mulighed for at gemme oplysninger, på op til 4 personer ad gangen. Så du let kan, finde det program du har valgt, i stedet for at skulle indstille, den igen fordi et andet familiemedlem har brugt den. Når det gælder størrelsen, er det en lidt stor crosstrainer, som fylder en smule men det er med sikkerhed, en enormt effektiv crosstrainer under brug. Der er flere forskellige modstandsniveauer, der gør at du ikke behøver, starte for hårdt ud når du skal træne. Der er faktisk mulighed, for at vælge mellem flere, forskellige træningsprogrammer så du sikrer dig selv, den bedste mulige oplevelse. Prisen er måske i den høje ende, men du vil på ingen måde, fortryde det hvis du køber den her crosstrainer.

[afp id=” 1069″]

Størrelse

Det bliver sjældent set, at når man køber en crosstrainer, at der ikke er plads til at have den stående. Dog skal du sikre dig selv, at du har plads til en crosstrainer, som har følgende mål. En højde på 157 centimeter, længde på 165 centimeter, samt en bredde på 62 centimeter og så vejer den 51 kg hvilket gør den en smule tung.

Modstandsniveauer

Masterfit TP500 har en god portions modstandsniveauer, hvor du frit kan vælge, mellem op til 16 forskellige modstandsniveauer. Når du starter maskinen, kan du hurtigt vælge dit valgte træningsprogram, så den husker hvilket modstandsniveau, som du brugte sidste gang du brugte den.

Træningsprogrammer

Der er rigtig mange forskellige træningsprogrammer, du lynhurtigt kan vælge mellem, mens der også er mulighed, for at lave dit eget træningsprogram. Disse programmer er indbygget, i din crosstrainer fra fabrikken, hvor du også har mulighed for at vælge et pulstræning program.

Pris

Med en pris på 4.995 kr. kan det godt lyde, som mange penge at betale, for en crosstrainer. Men du køber en mulighed, for at få en flottere krop, samt at blive strammet op. Derfor er det ikke, særlig mange penge at bruge, på en crosstrainer som Masterfit TP500.

Ekstraudstyr

Det er muligt at se, hvor lang en distance du har trænet, hvilket hastighed du har under brug.


Abilica Stream Journey

Ønsker du at købe, en crosstrainer i rigtig høj kvalitet, som også er rigtig flot at have stående. Så behøver du ikke kigge længere, væk end ved den her crosstrainer, den er nemlig både effektiv men også rigtig flot. Den har en skridtlængde, der er på 40 centimeter, hvilket er rigtig høj og gør den rigtig god under drift. Du kan let få til, til at passe ind mange steder, fordi det ikke er en alt for stor crosstrainer, at have stående i dit hjem. Der er rigtig mange forskellige, modstandsniveauer så du kan starte, på et meget mildt niveau og arbejde dig op i niveauer. Derudover kan du vælge, det træningsprogram der passer, bedst til din krop og hvilket niveau du vil begynde på. Prisen er i den høje ende, men det vil med sikkerhed, være dine penge værd at købe, en model som den her crosstrainer.

[afp id=” 1070″]

Størrelse

Det er ikke nogen lang crosstrainer, den er dog ret høj, når den står på dit gulv. Fordelen ved at den ikke, fylder særlig meget er at selvom, du ikke har meget plads til at have den stående, er der alligevel mulighed. Den er nemlig kun 145 centimeter lang, 58 centimeter bred, 171 centimeter høj og så har den en vægt på 61 kg.

Modstandsniveauer

Du kan vælge mellem, rigtig mange forskellige modstandsniveauer, præcis som det passer dig. Det er sundt at vælge, et niveau som giver en smule modstand, men stadig ikke er for hårdt. Jo længere tid du kan, anvende Abilica Stream Journey, jo bedre er det for din krop. Derfor kan du vælge, op til 32 forskellige modstandsniveauer, på rigtig kort tid.

Træningsprogrammer

For at få det bedste, ud af din trænings, kræver det forskellige træningsprogrammer. Hvor ved den her crosstrainer, kan du faktisk vælge, mellem op til 12 forskellige træningsprogrammer. Det giver dig en mulighed, for at få mest ud af din tid, som du bruger på denne crosstrainer hver dag.

Pris

Det kan godt virke, som en stor portion penge, du skal bruge på en crosstrainer. Men du skal ikke, bare se det som et produkt, men som et hjælpemiddel til en sundere livsstil. Abilica Stream Journey har dog en pris, der er 6.695 kr. hvilket er et højt engangsbeløb, hvis du ikke har købt et crosstrainer før.

Ekstraudstyr

Der er indbygget bluetooth i, den computer som sidder på, den her crosstrainer, hvilket betyder du kan vælge præcis det musik, du gerne vil lytte til.


XTERRA Free Style 3.9E

Er du på udkig efter rigtig høj kvalitet, hvor du køber en effektiv crosstrainer, som ikke kun ser godt ud hvor den står. Den her crosstrainer er blevet, kåret som testvinder hvor den, har fået førstepladsen som bedste mellemvalg. Valget falder let på den her model, da den er rigtig god, samt træner din krop meget flot. Størrelsen gør at den, passer ind i de fleste hjem, hvilket gør at du køber et produkt alle vil blive glade for. Der er selvfølgelig også, forskellige modstandsniveauer ved denne crosstrainer, som gør den rigtig eftertragtet blandt forbrugerne. For ikke at overbelaste, din krop når du træner, skal du finde det træningsprogram, som passer bedst til din krop. Du behøver ikke bruge, nogen stor sum for, at købe denne crosstrainer

[afp id=” 1071″]

Størrelse

Du skal sikre dig, at du har pladsen til, at have den her crosstrainer stående før du køber den. Samt plads til at kunne flytte, rundt med den hvis, du opbevarer den et andet sted end, hvor du benytter den til at træne. Den er udstyret med, en højde som er 163 centimeter, den har en længde på 166 centimeter, samt en bredde på 56 centimeter og så vejer den 70 kg.

Modstandsniveauer

Før du vælger at begynde at træne, skal du finde ud af, hvilket modstandsniveau du bedste bruger. Ved en crosstrainer som den her, kan du let vælge, mellem op til 16 forskellige modstandsniveauer. Du skal vælge et program, som er en smule let, men stadig ikke for let, da du også skal have noget modstand under brug.

Træningsprogrammer

XTERRA Free Style 3.9E har mange forskellige, træningsprogrammer som du kan vælge mellem, når du har købt den. På den måde kan du finde, det træningsprogram der passer, lige præcis den træningsform som du ønsker at bruge. Den her crosstrainer har, 15 forskellige træningsprogrammer du, kan vælge mellem når du vil bruge den.

Pris

For at købe en crosstrainer, som den her skal du ikke, betale et meget høj beløb. Det kan dog godt virke, som et meget høj beløb, når der skal betales 6.900 kr. Du køber dog et produkt, der kan holde i rigtig mange år, samt blive brugt i mange tusind timer, før der trænges til en opgradering af den.

Ekstraudstyr

For at den skal være, så mild som muligt, mod dine led og knæ. Så er fodpladerne designet, med en 2 graders indadvendt vinkel, så du slider mindst muligt på din krop.


Xterra FSX 2500

Selvom den her crosstrainer, måske er den sidste, på den her liste over crosstrainer. Så er det måske, en af de bedste modeller, der er blandt disse 5 forskellige crosstrainer. Når du bruger en crosstrainer, træner du mest dine ben og baller, dog bliver resten af kroppen, også trænet en smule og giver dig en sund krop. Den fylder en smule, men det er et enormt effektivt hjælpemiddel, til dig der har en meget travl hverdag. Der er mange modstandsniveauer, så du får den modstand, der er mest effektiv mod din krop. Den her model er den crosstrainer, som har flest træningsprogrammer, du kan vælge mellem på meget kort tid. Det er dog også, den crosstrainer der koster mest, når den skal købes hjem.

[afp id=” 1072″]

Størrelse

Hvis du køber den her crosstrainer, så har den nogle mål, du skal kigge på før du køber den. Dette er for at sikre dig, selv når den skal samles, men også så du ikke risikere at pladsen ikke er til den. Der er en bredde på 57 centimeter, længde på 172 centimeter og en højde på 162 centimeter.

Modstandsniveauer

Når du skal vælge, hvilket modstandsniveau du skal bruge, er det en god ide at prøve dig frem. Det laveste niveau gør at den, føles meget let at anvende, dette giver dog ikke lige så meget i sidste ende. Derfor er det en god ide, at finde en mellemvej i modstandsniveau, du kan nemlig vælge mellem 24 modstandsniveauer.

Træningsprogrammer

Xterra FSX 2500 har en maksimal personvægt, på personer der maksimalt, må have en vægt på op til 130 kg. Derudover kan du uanset, hvilken kropstype du har, vælge mellem 17 forskellige træningsprogrammer. Hvor der er til fedtforbrænding, intervaltræning, kondition eller bakketræning.

Pris

Denne crosstrainer er den model, blandt disse 5 forskellige, der har den højeste pris. Det skal du dog ikke lade, dig skræmme af når, du kigger på en crosstrainer til dit hjem. Prisen er en pris, mange vil blive glade for at betale, fordi den er kun på 8.900 kr. at betale.

Ekstraudstyr

Med pulsaflæsning kan du træne, på sådan en måde, at du ikke overbelaster din krop under træning.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste crosstrainer i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom størrelse, modstandsniveauer, træningsprogrammer, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige crosstrainer når de skal ud og købe et nyt.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse crosstrainer, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige crosstrainer og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.