Corsair Gaming Tastatur Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste gaming tastatur fra Corsair på markedet, når man skal ud og købe et nyt gaming tastatur fra Corsair. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte gaming tastatur fra Corsair. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, antal taster, pris, switches, størrelse og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Corsair Gaming K55 RGB Gaming Tastatur

Det er tilfældigt hvilken, placering disse 5 forskellige gaming tastaturer, har på den her liste. Der er ikke en bestemt, som er den bedste, vi har nemlig kun gode tastaturer på den her liste. Dette tastatur er et tastatur, som du skal købe, hvis du ikke har et stort budget at, købe et helt nyt tastatur for. Da det er et nordisk tastatur, samt har mange ekstra knapper, så er det et tastatur som har mange taster. Det er et tastatur, som er meget billigt at, købe for selv en studerende. Det er udstyret med, nogle switches som ikke, larmer ret meget selvom du trykker hårdt på dem. Du skal sikre dig at, du har plads nok på dit bord, da det er et gaming tastatur, som fylder lidt på bordet.

[afp id=”690″]

Antal taster

Hvis du spiller et spil, som gør at du, har brug for mange macros. Så er det her et tastatur, som er designet lige til, det formål med mange ekstra knapper. Der er 114 antal taster i alt, mens der også er, op til 6 knapper som, du kan indstille som genvejstaster. Det gør situationen lettere, hvis du gerne vil, undgå at trykke på mange taster, når den ene tast kan gøre formålet.

Pris

Det her er det billigste, gaming tastatur på den her liste, det er faktisk et tastatur, som er meget billig at købe. Selvom det er billigt, så er det stadig et gaming tastatur, som er i meget høj kvalitet. Hvis du er studerende, så finder du hurtigt pengene, til at købe det her gaming tastatur for, det koster nemlig kun 479 kr.

Switches

Corsair er meget kendte for at, producere gaming tastaturer som, ikke larmer ret meget under brug. Det her gaming tastatur, er udstyret med nogle switches, som hedder rubberdome switches, som i bund og grund. Betyder at det ikke, er et tastatur som larmer, selvom du trykker på mange taster på kort tid.

Størrelse

Det kræver lidt plads at, have det her gaming tastatur stående, fordi det har numpad og genvejstaster. Corsair Gaming K55 RGB Gaming Tastatur, har en bredde på 48 centimeter, samt en dybde på 16,6 centimeter, en højde på kun 3,4 centimeter og vejer faktisk kun 822 gram.

Ekstraudstyr

Af ekstraudstyr kan der nævnes at, den har RGB belysning, hvor du kan vælge mellem 16,8 millioner af farver. Der medfølger også en blød gummi håndledsstøtte, hvor dine håndled hviler på, når du bruger det her gaming tastatur.


Corsair Strafe RGB MK.2 Gaming Tastatur

Det her gaming tastatur fra Corsair, er nok et af de, mest solgte gaming tastaturer fra Corsair. Det er et godt valg, når du skal købe et nyt tastatur, fordi det er et meget kendt tastatur. Det her er bare, en forbedret udgave af, det gamle Corsair Strafe tastatur. Fordi der ikke er genvejstaster, så er der ikke lige så mange taster, på det her gaming tastatur som, det gaming tastatur som er blevet nævnt tidligere. Det er dog også et tastatur, som har en pris, der er lidt højere. Men stadig ikke et tastatur, som koster alt for mange penge, hvilket er en kæmpe fordel. Det er udstyret med nogle switches, som er de mest lydløse switches, som der er på markedet. Det er et gaming tastatur, som ikke fylder alt for meget, men stadig har en god størrelse.

[afp id=”691″]

Antal taster

Netop fordi der ikke er, nogle genvejstaster på dette tastatur, så er der også et mindre antal taster. Dette gaming tastatur har, 104 forskellige taster hvor der ikke, er nogle genvejstaster. Dette antal taster er, det meget gennemsnitlige antal taster, som du kan finde på et gaming tastatur.

Pris

Dette gaming tastatur er produceret, i meget stærke materialer, som gør at den koster mere at købe. Grunden til dette er, fordi det koster flere penge at, producere hos producenten. Dog har den her model, stadig kun en pris, som ligger på 1.249 kr. Det er en højere pris, for et gaming tastatur, men du vil på ingen måde fortryde dit valg.

Switches

Corsair Strafe RGB MK.2 Gaming Tastatur, er som sagt et af de, gaming tastaturer som er mest lydløs. Det er på grund af at, det er udstyret med Cherry mx silent, switches som er meget lydløse. Det er en stor fordel, hvis du sidder i et rum, hvor der sidder andre, som kan blive forstyrret af lyden af dit tastatur.

Størrelse

Det her gaming tastatur, er ikke noget stort tastatur, dog er det stadig meget gennemsnitlig. Når det kommer til størrelsen, men er mindre fordi at, det ikke har genvejstaster. Corsair Strafe RGB MK.2 Gaming Tastatur, har en højde på 4 centimeter, en dybde på 17 centimeter, en bredde på 44,7 centimeter og vejer 1,47 kg.

Ekstraudstyr

Der er installeret RGB lys, i tastaturet så du let, kan vælge hvilken farve som passer bedst ind, i hvilket farvetema du kører dit setup med.


Corsair Gaming K63 Wireless MX Red Gaming Tastatur

Dette er det første, samt det eneste gaming tastatur, som er et trådløst tastatur på denne liste. Det er et tastatur, som er foretrukket af, forbrugere som ikke ønsker et tastatur, hvor der er ledning med. Dette betyder dog også, at du skal oplade den, hvilket godt kan virke irriterende. Fordi der ikke er numpad, så er der også betydeligt, mindre antal taster på dette tastatur. Det er ikke et tastatur, som koster alt for mange penge, dette er endda på trods af at, det er et trådløst tastatur. Det er udstyret med, nogle af de switches, som larmer mindst på markedet. Netop fordi der ikke, er numpad på det her gaming tastatur, så fylder det også en del mindre, hvilket er meget behjælpeligt for nogle forbrugere.

[afp id=”692″]

Antal taster

Det er et tastatur, som ikke har mange taster, hvilket er meget dejligt for nogle. Det er nemlig ikke alle, som anvender numpad, til noget så den egentlig bare fylder. Der er 90 antal taster, på det her gaming tastatur fra Corsair, som er betydeligt mindre end gennemsnittet.

Pris

Det er som sagt et, tastatur som ikke koster mange penge, det er endda på trods af at det er trådløst. Hvis du skal ud og købe, det her gaming tastatur, så koster det kun en lille sum, som er på 1.049 kr. Hvilket er et beløb, som ikke er særlig højt, når man kigger på alle de gode funktioner, som det har.

Switches

Det er aldrig rart at, have et gaming tastatur, som larmer meget når du spiller. Det er derfor en fordel at, købe Corsair Gaming K63 Wireless, det larmer nemlig minimalt. Det er nemlig udstyret, med nogle switches som, hedder Cherry MX switches, hvilket også gør at det, er et mekanisk tastatur, som er det bedste tastatur til gaming.  

Størrelse

Hvis du har et lille computerbord, så kan pladsen til et stort tastatur, godt være meget vanskeligt. Det kommer du ikke til at, opleve med det her tastatur, det er nemlig både trådløst og har ikke numpad. Derfor har det kun, en bredde på 36,6 centimeter, en dybde på 17,3 centimeter, en højde på 4,1 centimeter og vejer 1,09 kg.

Ekstraudstyr

Der er belysning i det her tastatur, dog er det ikke RGB, det er en konstant blå farve. Hvis du ikke bruger lys, så har det en batteritid på 75 timer.


Corsair K70 MK.2 RGB Gaming Tastatur

Vil du gerne købe, et tastatur som er meget eksklusivt, men som stadig ikke koster for meget. Så er det den her model, som du skal tage et ekstra kig på, da det nok er det bedste gaming tastatur på den her liste. Det er et tastatur, som har fået meget ros, af både forbrugerne men også eksperterne. Det er blevet rost, for at det fungerer perfekt, samt er super flot at kigge på. Det har et gennemsnitligt antal taster, hvilket er det antal taster, som sidder på et normalt tastatur. På trods af høje kvalitet, så er det faktisk et gaming tastatur, som ikke koster alt for mange penge at købe. Mens det er udstyret, med enormt gode switches, som er næsten helt lydløse. Størrelsen er også meget gennemsnitlig, når det kommer til et mekanisk gaming tastatur, når man snakker størrelsen på tastaturet.

[afp id=”693″]

Antal taster

Det har ingen genvejstaster, hvilket gør at formålet, med det her gaming tastatur. I bund og grund, betyder at det er bedst egnet, til at spille skydespil på. Det er derfor også, et gaming tastatur som indenfor skydespil, gør sig meget bemærket på kvaliteten og dens ydeevne, du kan bruge i alt 105 forskellige taster, som det her gaming tastatur er udstyret med.

Pris

Det her er ikke et tastatur, som koster en bondegård at, købe for en person på offentlig indkomst. Det er faktisk et tastatur, som er relativt billigt, selv på trods af at, det er i enormt høj kvalitet. Det betyder også at, den faktisk kun koster, et lille beløb på kun 1.249 kr.

Switches

Med Cherry MX Red switches, kan du her købe et tastatur, som både er billigt men meget lydsvagt. På grund af disse switches, får du et gaming tastatur, som minder enormt meget om et membran tastatur. Som de fleste kender, på deres svage lyd, dette gaming tastatur er dog mere lydløs end, et almindeligt membran tastatur.

Størrelse

Corsair K70 MK.2 RGB Gaming Tastatur, er et anerkendt tastatur, som ikke er særlig stort. Det vejer omkring 1,25 kg, mens det er 3,9 centimeter højt, har en dybde på 16,6 centimeter og kun har en bredde på 43,8 centimeter. Hvis du har et tastatur i forvejen, som har de normale mål, så er det her tastatur ikke større end dette.

Ekstraudstyr

Med anti-ghosting kan du, bruge den til at, huske nogle taster som du allerede har trykket på. Derudover er der også, RGB belysning så du lynhurtigt, kan vælge hvilken farve dit tastatur skal lyse.


Corsair Gaming K95 Platinum RGB Gaming Tastatur

Leder du efter toppen af kransekagen, når det kommer til, et gaming tastatur fra Corsair. Så er det her tastatur, med garanti en sikker vinder, det er i den højeste kvalitet som overhovedet muligt. Det er desuden også et gaming tastatur, som er det største, fordi den har både numpad og genvejstaster. Der er kun få antal taster, mere end hvad der er, på et almindeligt gaming tastatur. Det er dog også det tastatur, som koster mest hvilket, godt kan være en lille ulempe. De her switches er med sikkerhed, de bedste som overhovedet kan købes, på markedet over switches. Det har også en størrelse, som betyder at du, skal være sikker på om du har plads til at have det stående, før du køber det.

[afp id=”694″]

Antal taster

[afp id=”697″]

Dette tastatur har 6 genvejstaster, som sidder ude i venstre side, af det her gaming tastatur. Så du meget let og hurtigt, kan trykke på dem, hvis det skulle være nødvendigt. Alt i alt har, Corsair Gaming K95 Platinum RGB gaming tastatur 110 taster, hvor alle taster er inkluderet.

Pris

På grund af den høje kvalitet, samt enormt stærke funktioner, så er prisen også det højere. Dog vil du ikke fortryde at, du køber et gaming tastatur, som det her fra Corsair. Men en pris på 1.589 kr. kan godt virke ret høj, men du får et tastatur, der er kåret som et af de bedste på markedet.

Switches

Som det eneste tastatur, som har disse switches, blandt disse 5 forskellige gaming tastaturer. Det er nogle switches, som reagere meget hurtigere, end hvad normale switches gør. De her switches er blandt, de mest fortrukne af switches, som hedder Cherry MX speed.

Størrelse

Det er et ret stort tastatur, som måler 46,5 centimeter i bredden, er 16,3 centimeter dyb, mens den er 3,6 centimeter høj. Det vejer desuden også 1,32 kg. Den her størrelse er, fordi der både er numpad, mens der også er genvejstaster på tastaturet.

Ekstraudstyr

Dette her gaming tastatur, er et tastatur som er optimeret til gaming, mens det også har RGB belysning, hvor du lynhurtigt kan, vælge mellem næsten 17 millioner af farver.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste gaming tastatur fra Corsair i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom antal taster, pris, switches, størrelse, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige gaming tastatur fra Corsair når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse gaming tastatur fra Corsair, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige gaming tastatur fra Corsair og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.