Centrifugal Juicer Test 2021 – Få den bedste juice, kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 8 bedste centrifugal juicer på markedet, når man skal ud og købe en ny centrifugal juicer. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-8-liste med de bedste bedømte centrifugal juicer. Disse 8 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, pris, design, hastigheder, rørstørrelse og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Philips HR1916

På en stærk førsteplads kommer denne testvindende Centrifugal juicer, den blev kåret som testvinder af Tænk.dk i maj 2018, det er også en af grundene til at den kommer ind på en førsteplads hos os. Den har en god effekt som giver den en stærk motor, prisen er også rigtig fin, den har meget ekstraudstyr hvilket gør prisen meget god.

[afp id=”204″]

Effekt

For at få mest muligt juice ud af dine grønsager og frugt, så er det vigtigt at have en god og effektiv motor med en fin effekt, det slipper du ikke for ved denne model. Den har en stærk effekt som skærer frugten hurtigt og let, da den med sin effekt på hele 900 Watt, kan skære selv hårde frugter over uden problemer.

Pris

Netop fordi det er en testvindende Centrifugal juicer, som har utrolig meget ekstraudstyr, så er prisen også derefter. Det er ikke fordi det er den dyreste på vores liste, men det er heller ikke den billigste, da den med et prisskilt som ligger på 1.199 kr. hvilket er en god pris.

Design

Bliver leveret i et stilrent design, som er både flot at kigge på samt er den diskret, så du ikke behøver at gemme den hver gang efter brug. Den har desuden aftagelige dele som kan puttes i opvaskemaskinen, så du ikke selv behøver gøre dem rent i hånden.

Hastigheder og rørstørrelse

Du kan vælge imellem 2 forskellige hastigheder, hvor den ene er langsom mens den anden er hurtig, røret hvor du skal putte madvarerne ned i har desuden en størrelse på 80 mm. Derfor kan det godt være det er nødvendigt, at du nogle gange skal skære frugten i mindre stykker, selvfølgelig alt efter størrelsen på frugten.

Ekstraudstyr

Philips HR1916kommer med rigtig meget ekstraudstyr, den kan juice hele frugter, har drystop så den ikke løber over med juice. Den har et kabelrum til ledningen, den har desuden også safetystop så du ikke skærer fingrene mens den er i brug.


Bosch MES4010

Denne model fra Bosch kommer ind på en flot andenplads, hvilket betyder at du får en god Centrifugal juicer, som har klaret sig ekstremt godt i test af både forbrugerne og testerne. Den har en meget stor og stærk motor, samt er prisen også til at overkomme, den bliver leveret i nogle rigtig gode materialer samt en del ekstraudstyr.

[afp id=”205″]

Effekt

For at du kan få den bedste juice, har du brug for en stærk motor som kan skære det hele, uden at du støder ind i problemer. Det får du uden tvivl også med denne model, da den har en effekt på hele 1.200 Watt, hvilket sikrer dig så du får så meget ud af dine madvarer som overhovedet muligt.

Pris

Det er vigtigt at du får høj kvalitet for dine penge, især hvis du er på udkig efter et produkt som kan holde mange år, også selvom den bliver brugt hyppigt. Bosch MES4010 har en pris der lyder på 1.162 kr. som måske godt kan lyde som mange penge, men du får virkelig høj kvalitet, som er bygget i gode og stærke materialer.

Design

Den her model er designet i meget flotte materialer, som gør den både flot at kigge på men også meget holdbar, det er nemt at ændre i hastigheden da den har en stor drejeknap hvor du kan skrue op og ned. Den har desuden et meget brugervenligt design, som gør at alle kan finde ud af at bruge den, hvilket er afgørende for at man får en god oplevelse.

Hastigheder og rørstørrelse

Netop på den store drejeknap der sidder på siden af maskinen, kan du vælge imellem 3 forskellige hastigheder, så du selv kan vælge hvad du syntes er bedst. Røret som du skal sætte frugten i er på hele 84 mm, så du kan både tage store og små frugter, uden at skulle skære dem i stykker først.

Ekstraudstyr

Bosch MES4010 kommer også med en del ekstraudstyr, alle aftagelige dele kan puttes i opvaskemaskinen, drystop så det ikke render ud af hældtutten, et rum til ledningen så du kan lade den stå på bordet uden en ledning der ikke passer ind.


Philips HR1922

Er en rigtig flot model som ikke fylder særligt meget, men som stadig kan producere en meget god juice, den har desuden en beholder til frugtkødet så du undgår alt for meget rengøringsarbejde. En god og stærk motor med høj effekt er førsteprioritet, prisen er et af de højeste på vores liste, den er designet så den er brugervenlig. Den har en fin del ekstraudstyr, hvilket gør sig gældende når du skal købe en centrifugal juicer, så du undgår at skulle ud og købe det ved siden af.

[afp id=”206″]

Effekt

For at du kan få mest muligt ud af de frugter eller grøntsager, som du vælger at putte i denne centrifugal juicer, så kræver det en stærk og effektiv motor. Det levere Bosch naturligvis også med denne model, da den har en effekt på hele 1.200 Watt, på den måde kommer du ikke til at mangle kræfter når du skal lave din juice.

Pris

Den her model har en høj pris, den ligger i den høje ende af vores liste, som kan få folk til at genoverveje om det er denne model de skal købe. Den har en pris som lyder på 1.297 kr. som godt kan lyde som mange penge, når du kan få en anden slags model til mindre penge, dog hører kvalitet og pris sammen. Den her model kommer i meget høj kvalitet, som betyder at den kan holder i rigtig mange år.

Design

Designet i holdbare materialer, samt et brugervenligt design som gør den let at bruge, selv for en nybegynder. Der er en fin beholder som opsamler frugtkødet, som betyder at du skal bruge mindre tid, på at rengøre den efter brug.

Hastigheder og rørstørrelse

Med knappen på siden kan du indstille hastigheden, som kan indstilles i 2 forskellige hastigheder, alt efter om du vil have en grov juice eller fin juice. Den har desuden en rørstørrelse på 80 mm, så du kan putte store stykker frugt i ad gangen.

Ekstraudstyr

Den har aftagelige dele som godt kan tåle at komme i opvaskemaskine, drystop så den ikke drypper på bordet, kan tage hele frugter uden det ender i juicen.


Bosch MES25A0

Hvis du er udkig efter en billig centrifugal juicer, så kan dette være en rigtig god mulighed, da den har en lav pris men som stadig er utrolig effektiv. Den er udstyret med en fin motor som yder en god effekt, prisen er en af de billigste på vores liste og klart en mulighed for et lavt budget, er utrolig flot at kigge på så du ikke behøver pakke den væk. Der medfølger de mest normale ting til ekstraudstyr, som også følger med de fleste af modellerne på vores liste.

[afp id=”207″]

Effekt

Selvom den har en lav effekt, skal du ikke være bange for at den ikke kan lave juice, fordi det kan den også selvom effekten ikke er højere end 700 Watt. Så er det en stærk motor og du kan uden problemer byde den det meste, uden at være bange for at den ikke kan presse saften ud af de madvarer som bliver puttet i den.

Pris

Netop fordi effekten ikke er høj, så er prisen også derefter med denne maskine, da prisen er skruet helt i bund mens den stadig er effektiv. Bosch MES25A0 har en pris på kun 612 kr. hvilket gør den til den anden billigste på vores liste, dette gør at folk selv med et lavt budget kan få råd til at købe den.

Design

Kommer i et stilrent design hvor den er flot at kigge på, materialerne kommer i en farve af hvid, som betyder at den kan stå fremme i næsten alle hjem, uden du skal bekymre dig om den passer ind. Det er desuden også en centrifugal juicer, som ikke fylder særligt meget i hjemmet, på den måde kan du også pakke den sammen i et skab hvis det er det du vil.

Hastigheder og rørstørrelse

Kommer med 2 forskellige hastigheder, enten langsom eller hurtig som du selv vælger, den har desuden et mindre rørstørrelse på 73 mm.

Ekstraudstyr

Kan juice hele frugten, samt har den en aftagelige dele som kan klare opvaskemaskinen, mens den på samme tid har drystop så du undgår juice på bordet.


Philips HR1836

Har du ikke meget plads i hjemmet, fordi du bor i en mindre lejlighed eller bare ikke har meget bordplads, så er det her netop valget for dig da den ikke fylder specielt meget. Effekten er ikke særlig stor, prisen er den laveste overhovedet på vores liste, den er flot at kigge på imens den ikke er stor, har en smule mindre ekstraudstyr som hænger sammen med prisen.

[afp id=”208″]

Effekt

Som et ordsprog siger ”man får hvad man betaler for” det gør du også her, da den ikke har en særlig stor motoreffekt, så er prisen også så lav som den overhovedet kan blive. Det er faktisk den billigste på vores liste, dog har den en effekt som kun ligger på 500 Watt, som er betydeligt mindre end gennemsnittet af vores liste som ligger på 800 Watt.

Pris

Netop på grund af den lave effekt, så har den også en utrolig lav pris, som betyder at næsten alle kan købe den. Philips HR1836 har et prisskilt som ligger på 599 kr., hvilket gør at selvom du har et meget lavt budget, så burde det være muligt at købe den.

Design

Det er en centrifugal juicer som fylder utrolig lidt, men den er med et design af plastik utrolig flot at kigge på, hvilket gør at du også kan kigge på frugten imens den er i gang. Alle kan finde ud af at bruge denne maskine, da der kun er 1 knap at skulle dreje på, som gør at du enten kan tænde eller slukke den.

Hastigheder og rørstørrelse

Med den knap der sidder foran på maskinen, kan du vælge imellem start og sluk, hvilket gør den så brugervenlig som overhovedet muligt. Derfor har den kun 1 hastighed, da den ikke er særlig stor er rørstørrelsen heller ikke ret stor, rørstørrelsen er nemlig kun på 60 mm.

Ekstraudstyr

Er ikke egnet til hele frugter, derfor skal du skære dem ud i mindre stykker før du putter dem i maskinen, de aftagelige dele kan også puttes i opvaskemaskinen og gøres rent. Den har desuden også drystop, så du ikke får juice på bordet.


Braun J500

Du får en centrifugal juicer som er en testvinder hos tænk.dk, den blev testvinder hos tænk.dk i august 2015, hvilket er nogle år siden men den er stadig utrolig effektiv. Den har en stærk og effektiv motor, prisen er ikke særlig høj og du får god kvalitet, den har et brugervenligt og stilrent design. Den har desuden en god portion ekstraudstyr, gør at du ikke skal ud og købe det ved siden af.

[afp id=”209″]

Effekt

Du skal have en høj effekt for at få den bedste juice, dog kan en mindre effekt godt lave juice men bare ikke ligeså effektivt, som denne model kan da den har en stærk og effektiv motor. Modellen her fra Braun, har en effekt på 900 Watt hvilket er højere end gennemsnittet, gennemsnittet er på omkring 800 Watt.

Pris

For at du kan købe Braun J500 skal du kun betale 924 kroner, hvilket er en god pris for en centrifugal juicer som er produceret i meget høj kvalitet, så er prisen ikke særlig høj hvis man er søgende efter en god maskine som kan lave juice for dig.

Design

Har et utrolig stilrent design som gør den meget flot at kigge på, den kommer i et materiale af plastik og rustfrit stål, hvilket godt kan gøre at den ikke passer ind i alle hjem med den sorte farve. På siden af maskinen, har en den drejeknap så du kan ændre i hastighederne, den er let at anvende for en uerfaren person.

Hastigheder og rørstørrelse

Med den let anvendelige knap som kan drejes på siden, kan du indstille den i 2 forskellige hastigheder, om den skal køre hurtigt eller langsomt kan du selv vælge, dog er der nogle frugter og grøntsager der skal have forskellige styrke. Med en rørstørrelse på 75 mm, kan du uden problemer putte hele frugter i maskinen, uden at du skal skære dem i mindre stykker.

Ekstraudstyr

Har aftagelige dele der tåler opvaskemaskine, kan uden problemer tage hele frugter som passer i røret, der medfølger selvfølgelig en juicekande samt er der drystop så du undgår spild af juice.


Sage BJE430UK

Ønsker du en centrifugal juicer som skiller sig ud fra de andre, den kan det samme som de andre, dog er materialerne i allerhøjeste kvalitet, på den måde får du en centrifugal juicer som holder rigtig mange år ud i fremtiden. Den har en højeste effekt på vores liste, prisen er også den højeste af vores liste men dette skal dog ikke skræmme dig, udover den høje effekt har den et super flot udseende.

[afp id=”210″]

Effekt

Som den centrifugal juicer på vores liste men den kraftigste motor, som gør at den er utrolig effektiv imod alt du byder den. Når du skal ud og købe en centrifugal juicer, så er første prioritet effekten da den har betydning for effektiviteten, om du skal bruge lang tid på at ordne juicen.

Pris

Som den dyreste på vores liste, skal du ikke være bange for at prisen er høj, da du får en centrifugal juicer af allerhøjeste kvalitet. Der er ikke sparet på materialerne da denne maskine blev produceret, da den har en pris på 1.699 kr. kan det godt lyde af mange penge, du får en centrifugal juicer som holder i rigtig mange år.

Design

Bliver leveret i et design af rustfrit stål, det er en maskine som er meget flot at kigge på, hvilket er afgørende for om du skal pakke den sammen hver gang efter brug. Den er konstrueret med titanium knive, så du får den mest effektive maskine som overhovedet muligt, derfor skal du ikke bekymre dig om at udskifte knivene.

Hastigheder og rørstørrelse

På fronten af Sage BJE430UK sidder der en knap, så du kan vælge om det skal gå hurtigt eller langsomt, dette kan du vælge ved at klikke den op eller ned. Den har desuden også et 84 mm rør, hvor du skal putte dine madvarer ned i.

Ekstraudstyr

Den har næsten alt ekstraudstyr, den kan tage hele frugter, har drypstop så det ikke drypper på bordet, de fleste dele kan tåle opvaskemaskine så du slipper for at gøre den rent i hånden.


Braun J300

Er du op udkig efter en centrifugal juicer, som er en lidt billigere udgave af den tidligere nævnte model J500, så er det her det perfekte valg for lige netop dig. Den har en effekt der rammer gennemsnittet, samt en lidt lavere pris end j500 som gør sig velegnet til dem med et mindre budget, den har også et flot design der gør den flot at kigge på uanset hvor den står henne i hjemmet.

[afp id=”211″]

Effekt

Det er som sagt første prioritet at din nye maskine har en god effekt, da det er afgørende for om du får en hurtig friskpresset juice, i det her tilfælde får du en maskine med mange kræfter. Braun J300 har en effekt på hele 800 Watt, hvilket er gennemsnittet af vores liste, så du får en stærk og effektiv maskine.

Pris

Prisen er selvfølgelig også en afgørende faktor, derfor skal man finde en som er inden for sit budget, dog kan det godt betale sig at bruge nogle flere penge da pris og kvalitet hører sammen. Braun J300 er ikke den billigste på vores liste, men det er heller ikke den dyreste, dog koster den faktisk kun 790 kr.

Design

Kan til forveksling godt ligne den nævnte model J500, det er fordi de er designet efter de samme standarder, en af de få forskelle er motoreffekten på dem. De har den samme brugervenlighed, der gør dem meget lette at bruge selv for en der aldrig har brugt dem før, den er desuden meget let at rengøre.

Hastigheder og rørstørrelse

Med en stor drejeknap på siden af maskinen, kan du regulere hvilken hastighed du gerne vil have, du kan vælge imellem 2 hastigheder som er hurtig og langsom. Denne maskine har en fin stor rørstørrelse, som måler 75 mm det betyder at du kan putte store stykker frugt eller grøntsager i den.

Ekstraudstyr

Når du skal gøre den rent, så kan du putte alle de aftagelige dele i opvaskemaskine, dette gør det meget let at rengøre hele denne centrifugal juicer. Den har desuden også drypstop, medfølgende juicekande og kan tage hele frugter.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 8 bedste centrifugal juicer i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, pris, design, hastigheder og rørstørrelse, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige centrifugal juicere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse centrifugal juicer, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige centrifugal juicer. og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.