Centrifugal juicer fra Philips Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste centrifugal juicer fra Philips på markedet, når man skal ud og købe en ny centrifugal juicer. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte centrifugal juicer fra Philips. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, pris, design, hastigheder, rørstørrelse og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Philips HR1836

Med den her centrifugal juicer, skal du ikke hælde juice fra en beholder, over i et glas når du har presset frugten. Den sørger for at juicen automatisk, går fra maskinen over i et glas, hvilket er utrolig behjælpeligt og gør det hele meget lettere. Anmelderne har rost denne centrifugal juicer, for at være utrolig effektiv, men også billig at købe. Den har en meget lav effekt, så den ikke bruger ret meget strøm, hvilket gør den billig i drift. Den har som sagt også en utrolig lav pris, så alle kan være med på banen, når den skal købes. Ydermere har den et stilfuldt design, som skaber meget opmærksomhed, den har desuden også en rigtig god rørstørrelse. Der er kun en enkelt hastighed, så du ikke bekymre dig om, du bruger for meget hastighed, så det sprøjter ud over det hele.

[afp id=”208″]

Effekt

Det er vigtigt med en lav effekt, fordi så bruger du ikke for mange penge, på et køkkenprodukt som har et højt strømforbrug. Det har den her model, den har et meget lavt strømforbrug, som er taget ud fra den lave effekt. Modellen her har en effekt på 500 Watt, som betyder den er rigtig god mod miljøet, men også god imod din pengepung. Dette er desuden det produkt, som er på vores liste, med den laveste effekt.

Pris

En centrifugal juicer, skal ikke koste mange penge, hvis du gerne vil ud og købe en. Det er den her model, et meget godt bevis på, den har en meget lav indkøbspris. Hvis du skal ud og købe Philips HR1836, så skal du kun betale, en pris på sølle 649 kr. Dette gør at selvom, du er studerende, vil du kunne finde råd til den.

Design

Udover at være billig, så er den også utrolig flot, da den har et design som falder i øjnene. Den har et rundt design, så du også kan tappe direkte fra maskinen, det er enormt let at rengøre den. Alle aftagelig dele tåler opvaskemaskinen, så du ikke skal rengøre det hele, i hånden med en opvaskebørste.

Hastigheder og rørstørrelse

Den er udstyret med en enkelt hastighed, så det ikke sprøjter ud over det hele, når du er i gang med at bruge denne centrifugal juicer. Derudover har den en rørstørrelse, som måler 60 millimeter i diameter, så du ikke behøver skære frugter i meget små tern før brug.

Ekstraudstyr

Af ekstraudstyr kan der nævnes følgende drypstop, kabelrum, safety stop, og en juicekande.


Philips HR1916

Er du på udkig efter en centrifugal juicer, hvor du ikke skal bruge tid, på at skære frugterne ud i mindre stykker. Men hvor du bare kan putte hele frugter i maskinen, hvor den så laver friskpresset juice, uden alt for meget besvær fra din side. Den blev kåret som testvinder, af forbrugerrådet Tænk.dk i maj 2018, blandt mange forskellige centrifugal juicer. Den har en høj effekt, men ikke en effekt som koster for mange penge i drift, men gør den meget kraftig til hele frugter. Den har en indkøbspris, som er lidt høj at købe, derfor kan prisen godt virke lidt skræmmende. Den har et stilfuldt design, som gør at den er utrolig effektiv, men stadig let at håndtere. Derudover har den et program, som gør at maskinen er meget let at rengøre, efter brug eller imens du bruger den. Den har et par forskellige hastigheder, så du kan vælge hvad der passer bedst, imens den har en stor rørstørrelse til hele frugter.

[afp id=”204″]

Effekt

Den her centrifugal juicer, har en effekt som giver den mange kræfter, men stadig gør at den ikke er alt for dyr i strøm. Den er udstyret med en motor, som yder en effekt på hele 900 Watt, hvilket sørger for at den kan presse hele frugter. Så du slipper for at skulle, skære frugterne i mindre stykker, hver gang du har behov for en kande friskpresset juice. Denne effekt er meget gennemsnitlig, dog ikke en effekt som koster dig mange penge, i strøm hvert år selv hvis du anvender den meget.

Pris

Philips HR1916 har en lav indkøbspris, men stadig en lidt højere pris, end den billigste på vores liste. Hvis du gerne vil købe den, skal du kun betale en lille sum, som ligger på 1.166 kr. hvilket ikke er nogen høj pris, når du kigger på kvaliteten og hvad du får for dine penge.

Design

Dette er ikke en centrifugal juicer, som vejer alt for meget, den fylder desuden heller ikke ret meget. Den har en højde på 43,5 centimeter, en bredde på 25 centimeter og en dybde på 29,6 centimeter. Derudover vejer den kun 4,4 kg, så du ikke ødelægger ryggen, hvis du skal flytte rundt på Philips HR1916.

Hastigheder og rørstørrelse

Hvis du gerne vil starte langsomt, så er det muligt eller hvis, du gerne vil starte hurtigt, så er det også muligt. Den her centrifugal juicer, har nemlig 2 forskellige hastigheder, imens den også har en stor rørstørrelse. Hvis du vil presse hele frugter, så er den her centrifugal juicer, måske et ekstra kig værd. Den har nemlig en rørstørrelse, på hele 80 millimeter, hvilket giver plads til æbler eller gulerødder.

Ekstraudstyr

Alle delene tåler opvaskemaskine, den kan som sagt juice hele frugter, imens den også er udstyret med drypstop, kabelrum og safety stop.


Philips HR1922

Philips er meget anerkendte, for at producere køkkenudstyr, som er i meget høj kvalitet. Der er den her centrifugal juicer, ikke nogen undtagelse, da den er i højeste kvalitet samt yder enormt godt. Det er muligt at lave 2 forskellige slags juice, hvor den ene frisk og lidt tynd, imens den anden er tykkere og mere fiberholdig. Den er udstyret med en høj effekt, så du får mange kræfter, dette gør dog også at den bruger lidt mere strøm. Det er en centrifugal juicer, som ikke er alt for dyr, men stadig har en fin pris der viser kvaliteten af produktet. Designmæssigt har den meget rene linjer, så du hurtigt får opmærksomhed, når folk træder ind i rummet og får øje på den. Den er udstyret med en stor rørstørrelse, så du kan presse hele frugter hver gang, hvilket kan gøres med et par forskellige hastigheder. Hvis du gerne vil købe en centrifugal juicer, som har fået enormt gode anmeldelser, af både forbrugerne men også eksperttesterne så tag et ekstra kig på den her model.

[afp id=”206″]

Effekt

Dette er den centrifugal juicer, som er på vores liste, der har den højeste effekt. Hvilket både er en fordel, men kan også være en ulempe, men ofte er det en stor fordel. Fordelen er at den har masser af kræfter, mens ulempen er at den bruger mere strøm, hvilket godt kan begrænse nogle forbrugere i at købe den. Den har en effekt, som ligger på, hele 1.200 Watt, som jo selvfølgelig også betyder den koster lidt mere i strøm end de andre.

Pris

Udover at være den med den højeste effekt, så har den også en lidt højere pris, men stadig en pris som er overkommelig. Hvis du ønsker at købe den her centrifugal juicer, så koster den 1.299 kr. dette kan godt skræmme nogle, fordi det kan lyde som mange penge, men det er en pris der ikke tager lang tid at spare op til.

Design

Fordi Philips producere effektivt køkkenudstyr, så har designet af deres produkter, også en meget stor del af årsagen til dette. Den har et æggeformet design, hvor frugterne og grøntsagerne, bliver puttet i oppe i toppen af maskinen. Du kan indstille Philips HR1922, til at presse juicen i forskellige former for juice, hvor du kan vælge en tyk juice eller en tynd juice.

Hastigheder og rørstørrelse

Du kan vælge imellem de forskellige juice, ved at ændre på hastigheden på maskinen, her kan du vælge imellem 2 forskellige hastigheder. Det er spild af tid, at du skal stå og skære frugterne i stykker, fordi der ikke er plads til dem i røret. Det vil du ikke opleve, med en rørstørrelse på 80 millimeter, kan du stoppe hele frugter eller lignede i den.

Ekstraudstyr

Der er meget ekstrafunktioner med i handlen, hvor der blandt andet kan nævnes, en juicekande, aftagelige dele tåler opvaskemaskinen, drypstop, kabelrum og safety stop.


Philips HR1919

Er du træt af at bruge lang tid, på at vaske din centrifugal juicer op, efter hver gang du har brugt den. Fordi det er tidskrævende, samt spild af god energi, så er det klar den her centrifugal juicer du skal købe den. Den har nemlig et program, som vasker maskinen efter brug, det eneste det kræver er et glas vand. Den har en kraftig effekt, som ikke er for høj, så den har et meget gennemsnitligt strømforbrug mens den har mange kræfter. Derudover har den en lav pris, hvilket gør den meget eftertragtet, blandt forbrugerne som gerne vil have høj kvalitet til ikke ret mange penge. Det er den sidste på listen, over centrifugal juicer som har dette design, som på samme tid gør den let at håndtere. Den har en god rørstørrelse, så du presse hele frugter hvis der er brug for det, eller hele grøntsager så du kan lave en god og friskpresset juice.

[afp id=”515″]

Effekt

Med en effekt på 1.000 Watt, får du kræfter nok til at presse saften, ud af frugterne men også en effekt som ikke koster for meget. Den her effekt er meget god mod miljøet, mens den også er skånsom mod din pengepung, det er alle selvfølgelig meget glade for.

Pris

God kvalitet behøver ikke koste mange penge, derfor har Philips HR1919 kun en pris på 1.159 kr. Som er en relativt lav pris, for en centrifugal juicer der er blevet rost, af alle forbrugerne, som har købt den til hjemmet. Det er ikke den billigste, men heller ikke den dyreste, som er på vores liste over centrifugal juicer.

Design

Med et simpelt design, som er æggeformet får du en centrifugal juicer, som med sit design er enormt effektiv. Det er en centrifugal juicer i plastik, så den ikke er så tung, at flytte rundt med. Den har en højde på 43,2 centimeter, en bredde på 25 centimeter og en dybde på 29,6 centimeter. Den vejer desuden kun 4,4 kg, som betyder at de fleste kan flytte rundt med den, hvis den skal flyttes rundt i hjemmet.

Hastigheder og rørstørrelse

Du kan presse helt fin og nydelig juice, imens du også kan presse tyk og fiberholdig juice, som du kan vælge imellem på 2 forskellige hastigheder. Imens du med en rørstørrelse på 80 millimeter, ikke vil have problemer med at presse hele frugter, eller lave en tyk og fyldig grønsagsjuice.

Ekstraudstyr

Der medfølger et opskriftshæfte samt en juicekande, hvis du køber den her centrifugal juicer, derudover er der også ekstrafunktioner. Af ekstrafunktioner er der drypstop, safety stop, kabelrum og de aftagelige kan rengøres i opvaskemaskinen.


Philips HR1855/70

Vil du gerne have en centrifugal juicer, som er meget simpel men stadig meget hurtig, samt utrolig brugervenlig. Så vil den her model fra Philips, være det helt rigtige valg for dig, den kan det en centrifugal juicer skal kunne. Den har en utrolig lav effekt, der betyder at den er kraftig, imens den stadig ikke bruger ret meget strøm, så den ikke koster mange penge hvert år. Prisen er meget lav, hvilket gør at studerende kan få råd til den, eller hvis man er på anden offentlig indkomst. Derudover har den et sort og elegant design, der betyder at den passer ind, i næsten hvilket som helst hjem i Danmark. Derudover er den let at bruge, fordi den kun har en enkelt hastighed, imens den har en stor rørstørrelse.

[afp id=”516″]

Effekt

En høj effekt betyder ofte, at et produkt koster mere i strøm, men det betyder også at den typisk er kraftigere. Philips HR1855/70 har en motor, som yder en effekt på 700 Watt, hvilket også gør at den er utrolig billig i strøm.

Pris

Udover at være billig i strøm, så har den også en meget lav pris, så du ikke skal spare sammen over en længere periode. For at finde råd til, en centrifugal juicer som den her, den koster nemlig kun 697 kr.

Design

En af grundene til at den er billig at købe, det er fordi den er produceret mest i plastik, som er en del billigere end hvis den er produceret i metal. Dette gør den også utrolig let, den vejer kun 3,47 kg.

Hastigheder og rørstørrelse

Med 1 hastighed får du typisk, præcis den samme form for juice, alt efter hvilke frugter du bruger. Fordi frugterne har forskelligt frugtkød, som giver din juice en helt anden konsistens, end hvis du brugte meget magert frugt.

Ekstraudstyr

Med quickclean-teknologi kan du gøre Philips HR1855/70 ren, på meget kort tid, da du kun skal fylde den med vand. De aftagelige dele tåler opvaskemaskine, mens den også har antislip fødder, så den ikke flytter sig så nemt på køkkenbordet.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste centrifugal juicer fra Philips i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, pris, design, hastigheder, rørstørrelse, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige centrifugal juicer fra Philips når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse centrifugal juicer fra Philips, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige centrifugal juicer og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.