Buskrydder Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste buskryddere markedet, når man skal ud at købe en ny buskrydder. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte buskryddere. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, motor, hastighed, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Makita EBH341U

En buskrydder er et stykke værktøj, som de fleste vil finde nødvendige, hvis de skal trimme haven eller fjerne buske. Her kommer en buskrydder, ind som et stykke værktøj, hvor du kun skal sørge for at ramme rigtigt. Hvilket er næsten umuligt ikke at gøre, så kan du lynhurtigt, få fjernet de fleste buske samt mindre træer med den her buskrydder. Den har en kraftig motor, som gør den super stærk, hvor du finder minimalt med problemer når den skal skære sig, gennem selv større buske. Motoren er super kraftig, hvilket også betyder at, den kan svinge klingen rundt med rigtig mange omdrejninger i minuttet. Med en lidt høj pris, så er den lidt dyr, men den er bestemt dine penge værd, når du har afprøvet den bare en enkelt gang. Den vejer omkring 7,1 kg, hvilket gør den en lille smule tung, når den skal bruges i længere tid, derfor anbefales det at købe et seletøj sammen med produktet.

Motor

Det er en af de kraftigste, modeller som er på, den her liste over disse 5 forskellige buskryddere. Motoren yder i alt 1,4 hestekræfter, hvilket måske ikke lyder som meget, men for en buskrydder er det meget mere end rigeligt. Du vil meget let, kunne skære et mindre træ, eller en busk med store grene over, med en model som den her.

Hastighed

Makita EBH341U har mulighed for at, dreje klingen rundt med, et stort antal omdrejninger i minuttet. Denne model af en buskrydder, det er den model, på hele denne liste, som har den største hastighed. Der er mulighed for at, motoren får klingen til at, dreje rundt med 10.000 omdrejninger i minuttet.

Pris

Prisen er ikke den højeste, selvom det er en af, de stærkeste modeller på den her liste. Du kan købe den for en skarp pris, hvor du får et produkt, der er i super høj kvalitet. Vil du ud at købe, en buskrydder som den her, skal du betale en lille pris, der er på 3.299 kr.

Ekstraudstyr

Med anti-vibrationsstruktur vil du ikke opleve at, maskinen ryster alt for meget, eller vibrere for meget under brug.


Makita DUR368AZ

Det her er en meget mobil buskrydder, hvor du ikke er begrænset af benzin, eller hvor du skal tænke på en ledning. Det er en rigtig effektiv buskrydder, hvor du køber en effektiv buskrydder, til din have eller buske ude foran, du gerne vil have fjernet hurtigst muligt. Heldigvis er det en let buskrydder, der er let at tage med rundt, fordi den faktisk kun vejer 4,1 kg uden batteri. Motoren er utrolig lydsvag, så den ikke larmer alt for meget, det er der en rigtig god grund til at, den ikke gør under brug. Den kan ikke tage lige så, mange omdrejninger som den første model, det betyder dog ikke rigtigt noget, da den stadig let kan fjerne en busk uden problemer. Det er en rigtig billig buskrydder, selvom den er produceret af Makita, hvilket ofte plejer at være en dyr producent, fordi de er kendte for deres høje kvalitet.

Motor

Med en motor der får strøm, via nogle batterier du skal sætte på den, hvilket gør den meget mobil at have med rundt. Der skal desuden købes batterier, ved siden af køb af den her maskine, hvilket er meget vigtigt at læse. Bare fordi den kører på batteri, så betyder det ikke at, den er dårlig fordi det er stadig rigtig høj kvalitet, som gør den meget effektiv.

Hastighed

Den her buskrydder har 3 forskellige hastigheder, som du frit kan vælge mellem, alt efter hvad behovet det er. Driftstiden ændres dog også, alt efter hvilken hastighed du vælger. Ved 3.500 omdrejninger, har den en driftstid, der er på 31 minutter. Mens den ved 5.300 omdrejninger, har en driftstid der, er på 52 minutter. Sidst men ikke mindst, så ved 6.500 omdrejninger, har den en driftstid der er på 90 minutter.

Pris

Fordi den leveres uden batterier, så er det et billigt produkt at købe, hvor du ikke skal betale en høj pris. Makita DUR368AZ har en god pris, hvor du ikke får ødelagt, dit budget når det omhandler maskiner til hjemmet. Denne buskrydder koster kun, en lille sum der, er på 2.751 kr.

Ekstraudstyr

Der er mulighed for at, vælge baglænsrotation hvis den skulle sidde fast, når du er ved at anvende den under brug.


AL-KO BC 1200 E

Om du vil bruge tråd, eller om du vil bruge kniv, så kan du gøre det med den her buskrydder. Det er nemlig muligt at, skifte mellem hvad du finder nødvendigt, så du ikke slider alt for meget, på den ene ting. Kniven har en arbejdsbredde, der er på 23 centimeter. Mens tråden har en arbejdsbredde, der er på hele 35 centimeter, mens du er ved at bruge den. Motoren er kraftig hvor den har, en effekt der er rigtig høj, så du køber en kraftig og brugbar buskrydder til et hverdagsbrug. Om du vil bruge tråd, eller du vil bruge kniv, så er hastigheden den samme uanset. Det betyder at du vil, få mange omdrejninger i minuttet, så den er så effektiv som muligt. Det er en super billig buskrydder, som de fleste vil kunne finde råd til, næsten uanset hvilken indkomst der er i husstanden.

Motor

Motoren er rigtig stærk, selvom den kører på el, hvilket giver en høj effekt for en elmotor. Den kraftige elmotor der, sidder på den her buskrydder, den har en effekt der er på 1.200 Watt under brug. Det giver i sidste ende, et lavt strømforbrug mens, den er rigtig kraftig at bruge. På den måde skal du heller ikke, tænker over om den er ved at løbe tør, for strøm eller benzin, fordi den skal bruge strøm fra en stikkontakt.

Hastighed

Det er som sagt, en kraftig buskrydder, som kan klare det meste. Uanset om det høj græs, eller buske kan du let, købe AL-KO BC 1200 E, hvor du let klarer disse ting. Den kraftige elmotor giver mulighed, for at dreje klinken eller tråden, rundt med mange hastigheder i minuttet.

Pris

Det er en rigtig billig buskrydder, hvor de fleste let, kan finde råd til at købe den. Det er faktisk den buskrydder, på hele den her liste, som har den laveste pris overhovedet. Det kommer ikke til at koste, særlig mange penge at købe den, hvor den kun har en pris der er på 779 kr. som er en super skarp pris.

Ekstraudstyr

Det er en miljøvenlig buskrydder, fordi den kun bruger strøm, vil der ikke komme udstødningsgas eller lignende.


Einhell AGILLO

Det er vigtigt at, du sikrer dig at læse teksten, fordi ellers kan du misse noget vigtigt information. Når du køber denne buskrydder, så skal du huske at, du skal købe batterier og oplader ved siden af, da det ikke medfølger ved købet af den her maskine. Du kan vælge mellem tråd, mens du også kan vælge klinge, alt efter hvilket behov du har. Selve maskinen uden batterier, vejer 6 kg når du skal løfte rundt på den, den har dog ergonomiske håndtag som gør det mere behageligt. Motoren er stærk og kraftig, så du slet ikke bemærker at, du bruger en buskrydder på el under brug. Den kan bevæge både tråden, men også plastkniven rundt med, et stort antal omdrejninger i minuttet. Det er dog en smule begrænset, da den ikke kører på benzin. Når der skal betales, hvis du vælger den her model, så er prisen heller ikke særlig høj. Hvilket er en fordel, da ingen vil betale for mange penge, for et produkt der ikke bliver brugt særlig meget.

Motor

Der er to håndtag, som du kan holde ved, så det sker så ergonomisk som muligt. Især hvis du skal, bruge den i længere tid ad gangen, derfor skal du ikke tænke over benzin men kun strøm på den. Motoren er rigtig kraftig, det er endda på trods af at, den kun kører på strøm fra monteret batterier.

Hastighed

Når det gælder hastigheden, så giver en hurtigere hastighed, bedre muligheder for at fjerne buske eller lignede hurtigt og effektivt. Når Einhell AGILLO kører på fuld styrke, så kan den dreje klingen rundt, med op til 6.300 omdrejninger hvert minut du anvender den i haven.

Pris

Kvalitet behøver ikke koste, alt for mange penge, når det skal købes ind til hjemmet. Det er den her buskrydder, et super godt bevis på, da den har en lav pris men den er i høj kvalitet. Når du skal købe, en buskrydder som den her, i rigtig god kvalitet, behøver du kun betale en pris på 1.187 kr.

Ekstraudstyr

Med i handlen følger, der både en plastklinge med, samt tråd spole så du kan bruge, den til hvad behovet er. Uanset om det er almindelig græs, eller en tæt busk der kræver klinge.


McCulloch B40 B ELITE

Den sidste model på listen, det er en super god buskrydder, størstedelen af alle kunder vil blive tilfreds med at købe. Tanken har en fin kapacitet, der giver mulighed for at, anvende den i længere tid før du skal tanke op igen. Det anbefales dog altid at, du har en dunk med benzin i nærheden, så du slipper for at skulle køre ud og hente nyt. Motoren som sidder i, en buskrydder som den her, fra en rigtig stærk producent giver dig en kraftig buskrydder. Med mange omdrejninger i minuttet, så bliver den rigtig effektiv, så den skærer rent i gennem af alle buske samt, grene der også har en ret stor tykkelse. Prisen er dog rigtig høj, så du kommer til at, skulle betale en høj pris for den her buskrydder, hvilket godt kan virke meget skræmmende.

Motor

Hvis du er meget krævende opgaver, som en stærk men stadig rigtig tæt busk, så kan en dårlig buskrydder ikke klare det. Dog vil du næsten ikke, opleve nogle former for forhindringer, ved at anvende den her buskrydder. Fordi den kører på benzin, så opnår du bare en højt ydende motor til brug.

Hastighed

Det her er den buskrydder, der har den anden højeste hastighed, der er blandt disse 5 forskellige buskryddere. Den er super brugervenlig, så det ikke kræver en højere uddannelse, for at lære at bruge den her buskrydder. Derudover er der mulighed, for at anvende den, med en hastighed der er på 9.000 omdrejninger i minuttet.

Pris

Den eneste ulempe ved, den her buskrydder det, kan kun være prisen på den. Den er nemlig rimelig dyr, når den skal købes, hvilket godt kan begrænse antallet af kunder. Med en rigtig høj pris, der er på 4.443 kr. så får du stadig, en buskrydder i højeste kvalitet, der er effektiv men til en ret høj pris.

Ekstraudstyr

Der følger seletøj med i handlen, så du ikke behøver, tænke over om du snart skal have en pause. Fordi seletøjet hjælper med at, gør det så ergonomisk som muligt, når du bruger den i længere tid ad gangen.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste buskryddere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom motor, hastighed, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige buskryddere når de skal ud at købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af buskryddere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige buskryddere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.