Brødrister Fra OBH Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste brødristere fra OBH på markedet, når man skal ud at købe en ny brødrister. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte brødristere fra OBH. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, antal skiver, design, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


OBH Manhattan 2267

Det er et meget vigtigt produkt, når du skal have ristet brød om morgenen, hvor du ikke behøver stå og holde øje med maskinen. Så kan du bare, putte dit brød i den her brødrister, så klarer den det hele for dig. På den måde kan du, lave andet mens du, venter på dit ristet brød er helt klar sådan som du bedst kan lide det. Dit brød bliver desuden varmet, på begge sider så der ikke, er behov for at vende dem halvvejs. En brødrister kræver meget strøm, for at få ristet dit brød hurtigt, hvilket også betyder at, den her model har en ret høj effekt. Det er en gennemsnitlig brødrister, som man kender den, hvor den ikke har mere plads, end hvad en normal brødrister har plads til. Det er en flot brødrister, men det er også en brødrister, som er meget simpel i designet. For at købe den, så skal du bruge minimalt, med penge når du skal betale, for en brødrister som den her.

[afp id=” 1283″]

Effekt

Det her er en kraftig brødrister, som lynhurtigt kan få, gjort dit brød klar til at blive spist. Det kan den fordi, den har en høj effekt, som levere rigtig meget strøm til varme elementerne. Det betyder også at, den koster en smule når, det gælder strømforbruget. Denne brødrister har en effekt, der er på 700 Watt, hvilket er i den høje ende.

Antal skiver

Fordi den her brødrister, det er en meget gennemsnitlig brødrister, så har den også kun plads. Til et normalt antal skiver, hvor de fleste brødristere har plads, til omkring 2 antal skiver. Der er denne model, ikke nogen undtagelse fordi, den har selvfølgelig også plads til de 2 antal skiver.

Design

Det bliver ikke mere simpelt, end at skulle anvende, en brødrister som den her model. Fordi designet er gjort, så brugervenligt som overhovedet muligt, hvilket gør den nem at bruge. Den har en metal farve, som stadig gør den flot, når den står på dit køkkenbord.

Pris

En kæmpe fordel ved OBH Manhattan 2267, det er prisen på den, hvilket er en rigtig lav pris. Du skal ikke bruge, ret mange penge på at, købe den her brødrister fra OBH. Når den skal købes, behøver du faktisk kun, betale et lille beløb der er på 239 kr. som er rigtig billigt.

Ekstraudstyr

Der er automatisk centrering, så brødet får en klar farve, over det hele. Derudover er der en, krummebakke med som samler, dine krummer op fra brødet.


OBH -2260

Hvis du vil købe en brødrister, der er meget praktisk, samt let at anvende hver eneste dag. Så skal du tage, et ekstra kig på en model, som den her brødrister. Det er en let brødrister, som alle nye købere let, kan købe uden at være bange for, om de kan finde ud af at bruge den. Det bliver nemlig ikke lettere, end ved den her brødrister, fordi du skal kun indstille den. Når den er indstillet, skal du sætte dit brød i, hvor du så trykker fjederen ned og du er klar. Alt efter hvilken styrke, du vil bruge så, variere effekten også efter det. Hvor den her model, stadig er rigtig kraftig, men sparer en smule på strømmen. Som den traditionelle brødrister, som den her model den er, så er der ikke plads til et større antal skiver end en normal brødrister. Designet på en model som den her, giver dig en brødrister som ikke, kun er er meget effektiv, men også et utroligt flot redskab til dit køkken. Prisen er ikke høj, men det er heller ikke, en af de billigste brødristere på markedet. Vil du købe en holdbar brødrister, så er den her noget for dig, fordi materialerne er meget stærke.

[afp id=” 1284″]

Effekt

Denne brødrister er rigtig effektiv, mens du anvender den, samt let at bruge på kort tid. Den kan indstilles til, flere forskellige niveauer når, den bliver anvendt til at riste brød. Alt efter hvordan du gerne, vil have dit brød skal ristes, så kan den her det på kort tid. Den har nemlig en effekt, der er på 700 Watt, hvilket hurtigt og let får ristet dit brød.

Antal skiver

Der er ikke meget unormalt, ved den her brødrister, fordi den har også en kapacitet. Der giver plads til, 2 antal skiver ristet brød, der desuden tager kort tid om at blive ristet. Derfor kan du kun lige nå at, smøre dem og spise dem, før de næste er klar til at blive smurt igen.

Design

Når du køber den her brødrister, så har den et super flot design, der vil passe ind i alle hjem. Den kommer i en flot, sort farve mens materialerne, de er rigtig kraftig så det er en stabil brødrister. OBH -2260 er en flot og effektiv brødrister, der fungerer dag ud og dag ind, mens du rister dit brød.

Pris

Hvis du ikke har mange penge, så er den her måske, noget for dig at købe. Det er nemlig en billig brødrister, som ikke koster ret mange penge, når den skal købes ind til hjemmet. Den har en pris, der faktisk kun er på 236 kr. der gør den til en meget billig brødrister.

Ekstraudstyr

Der er udtagelig krummebakke, så den er lettere at, rengøre efter brug fordi krummerne ikke sidder fast.


OBH Legacy Black

Den her store og kraftige brødrister, det er en rigtig eftertragtet model, som mange kunder gerne vil købe. Det er desuden en, af de flotteste modeller, der er placeret på den her liste. Ud af disse 5 forskellige brødristere, som OBH har produceret, så er den her model enormt effektiv. Den har 6 forskellige niveauer, som du frit kan vælge mellem, så dit brød får den farve du kan lide. Den har en ret høj effekt, hvilket betyder at den, bruger en smule mere strøm. Fordi den bruger mere strøm, så koster den også flere penge, når det gælder omkostningerne i strøm. Du kan tilberede selv skåret brød, fordi den her model kan tage tykke skiver, hvor den kan tage et normalt antal skiver. Det er blevet nævnt at, det her er en meget flot brødrister, der både er flot men også rigtig god under brug. Selv om det er en flot brødrister, som desuden også er meget god, så koster den faktisk ikke noget højt beløb at købe.

[afp id=” 1285″]

Effekt

Denne brødrister bruger en smule strøm, fordi den har en effekt, der er rigtig høj. Faktisk er det en effekt, der er helt i toppen, blandt disse 5 forskellige brødristere. Alt efter hvilket program, som du vælger når, du skal riste dit brød. Så bruger den også, en forskellige styrker, hvor den går mellem 950 og 1.150 Watt.

Antal skiver

Hvis der kun bor, en enkelt person i husstanden, eller i bor et par. Så kan denne model, let klare at riste brødet, som i har brug for. Ved OBH Legacy Black har du mulighed, for at tilberede 2 antal skiver, på samme tid for at, gøre klar til morgenmaden.

Design

Det her er en rigtig flot brødrister, hvor den er gjort, så brugervenlig som muligt. Så den er let at, anvende uden at du, har prøvet at bruge den før. Der sidder 3 trykknapper, på fronten af den her brødrister, hvor du kan vælge. En funktion der optø frossen brød, så de ikke bliver hårde udenpå, men bliver opvarmet ved lav varme.

Pris

Vil du gerne købe, en brødrister som er effektiv, men en der stadig er rigtig flot. Så er det her den, brødrister du skal overveje, fordi den er også billig at købe. Det prisskilt som denne model, den har når den skal købes, det er en pris på kun 369 kr. Hvilket gør at selv, en studerende vil kunne spare, sammen til at kunne købe den.

Ekstraudstyr

Der skridsikre fødder som, gør den ekstra stabil, når den står på dit køkkenbord. Derudover er en krummebakke, der samler krummerne fra brødet op, når det bliver ristet.


OBH Toaster Manhattan 4

Hvis i er en stor familie, så er den her brødrister, lige noget for jer. Især hvis i godt kan lide at, få ristet brød til morgenmad, så kan det ofte tage lang tid for, en helt almindelig familie. Det her er en stor, men også kraftig brødrister, der vil passe ind hos de fleste hjem. Derudover er det muligt at, se hvor meget dit brød har fået, ved den smarte funktion, hvor din brødrister ikke slukker. Den har en rigtig høj effekt, hvilket betyder at den bruger, en del strøm under brug. Det går dog også rigtig stærkt, for denne brødrister for at, tilberede dit toastbrød. Det er den største brødrister, som overhovedet er på den her liste, hvor der er plads til mange forskellige, antal skiver af det brød du vil have ristet. Designet er ikke noget ekstraordinært, men det gør den ikke, til en dårlig brødrister. Fordi den er stadig enormt effektiv, hvor den har flere programmer, der passer til dit behov. Selv om det er en stor brødrister, så er den faktisk ret billig, fordi du behøver ikke betale, en bondegård for en brødrister af den her kvalitet.

[afp id=” 1286″]

Effekt

En af grundene til at, den her brødrister den har en høj effekt, det giver sig selv når du ser den. Fordi det er en kraftig brødrister, som levere strøm til en motor, som kræver ret meget af det. En stor og kraftig brødrister, som den her yder, en effekt der er på 1.400 Watt, hvilket også betyder at den koster lidt mere i strøm når den bliver, brugt rigtig meget.

Antal skiver

Nu kommer den funktion, som gør den her model, til en særdeles eftertragtet brødrister. Det er nemlig det antal skiver, som den kan riste, på samme tid mens du bruger den. Hvor den her brødrister, har mulighed for at, riste op til 4 antal skiver på samme tid. Det gør det meget lettere, hvis der skal ristes, rigtig meget brød til familien.

Design

Designet er simpelt men stilrent, det betyder at den er, let at rengøre efter længere tid. Fordi der ikke ophober, sig snavs i små revner, det betyder at det sidder på selve brødristeren. Du kan tørre den over, med en fugtig klud når, den trænger til en rengøring.

Pris

Fordi det er en stor brødrister, så skulle man tro at, prisen var ret høj. Det er dog slet ikke, tilfældet med en brødrister som OBH Toaster Manhattan 4, den er faktisk rigtig billig. For at købe denne brødrister, skal du betale et lille beløb, der er på 289 kr. det er en pris, de fleste kan være med på.

Ekstraudstyr

Der følger ikke ekstra udstyr med, hvilket heller ikke er nødvendigt, ved en kvalitetsmodel som den her.


OBH Toaster Bronx

Den sidste model der, bliver omtalt på den her liste, det er denne utrolige flotte brødrister. Det er en brødrister, der er blevet rost rigtig meget, af både forbrugere men. Den er også testet af eksperter, som har testet den under, meget specifikke krav for at bedømme den bedst muligt. Der har den fået, rigtig gode bedømmelser for at, være en holdbar men, også en meget effektiv brødrister. Den har ikke den største effekt, hvilket betyder at, den stadig er meget effektiv, men også at den er billig i strøm hvert år. Designet er meget stilrent, så den er let at rengøre, når den er blevet brugt mange gange. Der ophober sig nemlig ofte, små krummer der falder, ned i bunden af brødristeren. Prisen er i den lave ende, hvilket er en stor fordel fordi, så betyder det jo at den er rigtig billig at købe.  

[afp id=” 1287″]

Effekt

Før du køber en brødrister, skal du kigge nøje på, hvor meget strøm den bruger. Fordi det har stor betydning, for hvor dyr den er i drift, hvis du bruger hver eneste dag. Den her brødrister har, en effekt som er på 730 Watt, hvilket faktisk betyder at den, ikke er særlig dyr i driftsomkostninger.

Antal skiver

Der er plads til 2 antal skiver, hvilket er det mest normale, antal skiver som en brødrister normalt har plads til. De 2 antal skiver, bliver rigtig hurtigt færdige, når de skal ristes eller brunes, selvfølgelig alt efter hvordan, du kan lide dit ristet brød. Dit brød vil altid, blive centreret så det får, den bedste mulige varme hele tiden.

Design

Når du skal købe, en rigtig flot brødrister, så er den her muligvis noget for dig. Hvis du vil rise, meget små stykker brød, så er du heldig. Fordi det kan ofte være svært at, få fat i brødet uden at, du brænder dine fingre. Derfor er denne model, udstyret med High-Rise funktion, som løfter brødet ekstra højt op.

Pris

Selv på trods af de funktioner, som gør den her brødrister, til en super god brødrister. Så er den her brødrister, ikke en dyr brødrister, hvor du vil købe høj kvalitet. OBH Toaster Bronx har en pris, som der er på 299 kr. hvilket er en lav pris, for en brødrister i rigtig høj kvalitet, samt er den meget effektiv.

Ekstraudstyr

Der er både krummebakke, timer funktioner og optøningsfunktion, så du ikke kommer til at mangle noget.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste brødristere fra OBH i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, antal skiver, design, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige brødristere fra OBH når de skal ud at købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse brødristere fra OBH, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige brødristere fra OBH og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.