Brødrister Fra Dualit Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste brødristere fra Dualit på markedet, når man skal ud og købe en ny brødrister. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte brødristere fra Dualit. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, pris, design, antal skiver og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


DUALIT Classic Toaster 4 Brødrister

Den første model som, vi vil nævne blandt disse, 5 forskellige brødristere fra Dualit. Det er den her stærke model, som er en meget effektiv brødrister, der har fået gode anmeldelser. Det er en brødrister, som har fået meget ros af, både forbrugere mens også af eksperterne, som har haft den inde for at teste. Den har en høj effekt, som giver varmelegemerne en høj varme, så du ikke skal bruge lang tid på at få ristet dit toastbrød. Det er dog også en, brødrister som har en ret høj pris, men prisen er rigtig stærk og en meget fair pris. Designet er ikke til at, tage fejl af at, du får en brødrister i høj kvalitet. Den kan holde mange stykker brød, hvilket gør at du sparer tid, når du skal riste brød om morgenen.

[afp id=”671″]

Effekt

Det er vigtigt at, du kigger efter en ny brødrister, som har en høj effekt. Det er nemlig afgørende for at, hvor hurtig den er til at, riste dine toastbrød. Så du ikke skal vente, i lang tid før den er færdig, hvilket sparer dig meget tid i længden. Den her brødrister har, en effekt som ligger, på hele 2.200 Watt som gør at den, er kraftig men stadig billig i strøm.

Pris

Dette er en lidt dyr brødrister, som muligvis godt kan skræmme, nogle kunder væk. Prisen på en model, som den her er på 2.498 kr. hvilket er i den høje ende. Dog skal du se det, som en investering i fremtiden, fordi kvaliteten er helt i top. Som selvfølgelig betyder at, den kan holde i mange år, selvom du bruger den hver eneste dag.  

Design

Det her er nok en af de, brødristere som er den flotteste, på markedet af brødristere. Den kommer i stål, som er lakeret i en krom farve, så den står og skinner hele tiden. Den er så blank at, du kan spejle dig i den, hvilket giver den et rigtig god finish designmæssigt.

Antal skiver

DUALIT Classic Toaster 4, er den brødrister som, har mest plads til toastbrød. Der er nemlig plads, til hele 4 stykker ad gangen, som får den samme temperatur. Dette gør at du meget hurtigt, kan tilberede mange stykker ristet toastbrød, på meget kort tid.

Ekstraudstyr

Der er optøningsfunktion, så selvom du lige har taget, toastbrødet op af fryseren. Så kan du putte dem i, den her brødrister og stadig, få velsmagende og sprødt toastbrød.


DUALIT classic brass Brødrister

Vil du gerne købe, en brødrister som får meget opmærksomhed, så burde du overveje at tage, et ekstra kig på en model som den her. Det er nemlig en model, som er designet således at, den uden problemer vil fange personers blik. Det er dog stadig en, brødrister som er blevet rost, da den har mange stærke funktioner. Den har en god og kraftig effekt, som sørger for at, holde strømforbruget nede mens, den stadig hurtigt kan riste dit brød. Det er en god brødrister, som ikke koster alt for, mange penge at købe ind. Designet er meget flot, hvilket hurtigt kan fange dine gæsters blik, netop på grund af den flotte farve. Den har plads til, et antal skiver som mange typisk, ser hos en almindelig brødrister.

[afp id=”672″]

Effekt

Den her brødrister har en god effekt, som ikke er dyr i drift, men stadig er enormt effektiv. Den kan hurtigt få, dine brød til at få den ønskede farve, bare du holder øje med dine toastbrød. Effekten på en brødrister, som den her er, på hele 1.200 Watt. Som sørger for at, holde dit strømforbrug så langt nede, som muligt men stadig hurtigt, rister dine brød.

Pris

Den eneste ulempe som der er at finde, ved at købe en model, som den her er prisen. Prisen er nemlig ret høj, når man tænker på at, man kan bruge lidt flere penge, mens man får bedre funktioner. Dog køber man en brødrister, som den her fordi, den stadig har stærke funktioner men også er enormt flot. Den koster omkring, 2.059 kr. at købe så du får høj kvalitet, mens den er i stærke materialer.

Design

Dualit er et anerkendt mærke, som de fleste forbrugere kender, verden over for et solidt produkt. Hvor ved den her brødrister, bliver den leveret i en gul farve, som man ikke kan lade vær med at kigge på. Netop fordi den er spejlblank, samt har en stærk gul farve, ser den utrolig eksklusiv ud.

Antal skiver

Med en helt almindelig kapacitet, kan DUALIT classic brass Brødrister, have plads til 2 stykker toastbrød. Denne kapacitet er en meget normal kapacitet, blandt mange forskellige brødristere, på markedet så ikke noget unormalt ved dette. Du lærer med tiden at, indstille timeren på brødristeren, så dine toastbrød får den præcise farve, som du gerne vil have de har.

Ekstraudstyr

Den er udstyret med optøningsfunktion, så du ikke behøver at, vente på brødet er optøet.


DUALIT Classic Toaster 2 Brødrister

Er du en kvinde, som gerne vil have, et hjem som har et farverigt tema. Så er den her model, en sikker vinder når, du skal ud og købe ny brødrister. Det er ikke til at, tage fejl af når du kommer hjem, til en veninde som har den her brødrister. Den har en god effekt, som ligner de andre modeller, der også er fra den her producent. Det er en pebret brødrister, som man hurtigt kan blive skræmt af, når man kigger på prisen på den her model. Designet er ikke til at, være i tvivl om, da den skiller sig ud fra alle andre. Der er ingen forskel, på den her brødrister, når man kigger på hvor mange skiver, den har plads til at riste. Det er en brødrister, som får enormt meget opmærksomhed, men stadig er rigtig god i test.

[afp id=”673″]

Effekt

Der er ikke nogen forskel, på den her brødrister, når man kigger på den forrige model. Den har nemlig en effekt, som ligger på 1.200 Watt, der er en stærk effekt. Men stadig ikke en effekt, som er alt for høj, som bruger mere strøm end hvad der er nødvendigt.

Pris

Nok den største ulempe, som en brødrister som den her, det er med garanti prisen. DUALIT Classic Toaster 2 Brødrister, har nemlig en pris, der er rigtig høj. Derfor er antallet af købere, også ret begrænset, den har et prisskilt, der ligger på 1.725 kr. Det er en pris at, hvis du er studerende muligvis, ikke har råd til at betale.

Design

Designet er ikke for enhver, den er i hvert fald, ikke beregnet til en rigtig mand. Den bliver leveret i stærke materialer, dog er ulempen at, farven på maskinen er pink. Det er en brødrister, som er foretrukket af kvinder, som gerne vil have høj kvalitet, men stadig ønsker en feminin farve.

Antal skiver

Det er en brødrister som, der ikke er noget vildt ved, dog har DUALIT Classic Toaster 2, plads til 2 skiver brød. Dette er den meget normale, kapacitet for en brødrister, der er dog nogle få der har større kapacitet. Men typisk for en opretstående brødrister, har de en kapacitet, som er på 2 antal skiver.

Ekstraudstyr

Det er muligt at købe, en sandwich holder og en bolle holder ved siden af, det eneste der er med er en optøningsfunktion.


DUALIT Domus Toaster 2 Brødrister

Har du ikke et stort budget at, købe en brødrister for, men stadig vil have kvalitet. Så kan en brødrister som denne, måske være det rigtige valg, for lige netop dig. Det er en meget normal brødrister, som ikke kan noget, ekstraordinært men gøre det som den er beregnet til. Effekten er meget gennemsnitlig effekt, som den her producent, er kendt for da den er billig i drift, men stadig enormt kraftfuld. Fordelen ved en model, som den her er prisen, det er ikke nogen dyr brødrister. Så de fleste kan, være med når den skal købes, hvilket mange foretrækker. Det er en stilfuld og elegant brødrister, som bare står knivskarpt, hvad mere kan man forlange. Den har en normal kapacitet, når det kommer til det, maksimale antal skiver den kan rumme. Det er desuden muligt at, tilberede bagels på den her brødrister, som mange godt kan lide at spise.

[afp id=”674″]

Effekt

Denne brødrister har en god effekt, som giver dine toastbrød, en lynhurtig farve og gør dem klar til at blive spist. Effekten på 1.200 Watt, er mere end rigeligt til at, sørge for at brødristeren rister dine toastbrød til perfektion. Derudover er det muligt at, vælge mellem 9 forskellige, brunings indstillinger ved at rykke på en enkelt knap.

Pris

Det skal ikke være dyrt at, købe en brødrister i høj kvalitet, hvilket den her model er et bevis på. Den er nemlig ikke særlig dyr, men du ved at, du får en brødrister der kan holde i mange år. DUALIT Domus Toaster 2, har en pris der lyder på 959 kr. så selvom du ikke har alt for mange penge, er det faktisk muligt at, købe en brødrister fra Dualit.

Design       

Den her brødrister er god, samt har den en krummebakke, som gør at det ikke lugter brændt. Så længe at du, tømmer den hver gang, du har anvendt en brødrister som den her. Den vejer desuden også kun 2,2 kg, mens den er 21 centimeter høj, har en bredde på 18 centimeter og en dybde på 29 centimeter.

Antal skiver

Der er ikke nogen forskel, på den her model, samt mange andre på markedet. Ikke når det kommer til kapaciteten, hvor der er plads, til et maksimalt antal skiver som er på 2 antal skiver. Dette er en standard, som er en uskreven regel at, en brødrister har denne kapacitet.

Ekstraudstyr

Det eneste ekstraudstyr, udover at den har krummebakke, det er at den har optøningsfunktion.


DUALIT lite canvas Brødrister

Dette er en simpel, men rigtig god brødrister, som kan det den er designet til. Det er nemlig at, riste brød i en travl hverdag, mens du laver andet i køkkenet på samme tid. Dualit har produceret brødristere, i over 70 år hvilket, betyder at de er eksperter inden for det område. Det er en mindre brødrister, hvilket også betyder at, effekten på maskinen er mindre. Det er dog ikke, en dårlig ting at den, har en lavere effekt. Det betyder nemlig også at, prisen på brødristeren er lavere, som skaber en større kundekreds. Designet har ikke ændret sig, meget gennem de over 70 år, udseendet ændrer sig ikke, det gør indmaden dog til det bedre. Der er plads til det, normale antal skiver af brød, men denne model har plads til bredere skiver.

[afp id=”675″]

Effekt

Fordi det ikke er den, model som er den største, gør det også at effekten er lavere. Det er dog ikke en forskel, som du vil bide mærke i, da den faktisk kun er en smule lavere end gennemsnittet. Det her er en model, som har en effekt der, ligger på omkring de 1.100 Watt.

Pris

Netop fordi effekten ikke, er den største betyder, det også at prisen er lav. Det er en brødrister, som ikke koster mange penge at, købe for selv en studerende eller lignede. Hvis du gerne vil, ud og købe en brødrister som denne, fra producenten Dualite koster den 959 kr.

Design

DUALIT lite canvas Brødrister, er produceret i letvægts materialer, som betyder den er let at flytte rundt på. Derfor er den også, egnet til at tage med i campingvognen eller lignede. En brødrister som den her, vejer nemlig kun 1 kg, mens den er 20 centimeter høj, dybden er på 27 centimeter og bredden på kun 17 centimeter.

Antal skiver

Der er plads til ekstra tykke, stykker toastbrød i den her brødrister, den har nemlig bredere åbninger. Disse åbninger måler 36 millimeter, så du kan let skære, franskbrød og riste dem om morgenen, derudover er der plads til 2 stykker brød.

Ekstraudstyr

Der er 8 forprogrammerede indstillinger, så bruningsprocessen bliver den, præcis samme hver eneste gang, der er også en krummebakke til resterne.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste brødristere fra Dualit i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, pris, design, antal skiver, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige brødristere fra Dualit når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse brødristere fra Dualit, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige brødristere fra Dualit og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.