Braun kaffemaskine test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste kaffemaskiner fra Braun på markedet, når man skal ud og købe en ny kaffemaskine. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte kaffemaskiner fra Braun. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, design, pris, effekt, vandkapacitet og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Braun KF560

Nummer et på vores liste over kaffemaskiner fra Braun, kommer den her super lækre model ind på førstepladsen, den har fået enormt gode anmeldelser af eksperterne og forbrugerne. Braun er velkendt for deres effektive kaffemaskiner, samt deres velkendte smag de får ud af bønnerne, men også for deres simple men flotte udseende. Braun leverer deres kaffemaskiner i høj kvalitet, imens deres priser er lave så alle har råd til at købe en, kraftfuld effekt men stadig miljøvenlig så du ikke bruger mange penge i drift. Den har en meget gennemsnitlig vandkapacitet, så du får et rigtig fint antal kopper kaffe hvis du brygger en hel kande.

Design

Braun er kendte for at producere kaffemaskine i høj kvalitet, imens det stadig er lette materialer, som er lette at flytte rundt på hvis det er nødvendigt. Det er desuden en simpel kaffemaskine som er meget brugervenlig, den er designet så alle lynhurtigt kan finde ud af at anvende den, uanset om man har prøvet det før eller er en erfaren bruger.

Pris

Selvom den her model ligger på førstepladsen, over kaffemaskiner fra Braun så er den utrolig billig i indkøb, så stort set alle vil have råd til den uanset indkomst. De har sørget for at den er billig i indkøb, så selv studerende har råd til at købe den, den har en indkøbspris på kun 359 kr. som næsten er den billigste på hele vores liste.

Effekt

Braun KF560 har en effekt på 1.100 Watt, som giver rigeligt med strøm til at varme vandet, men som alligevel er billig i drift imens den også er miljøvenlig. For at du hurtigt kan få varmet vandet til den ideelle temperatur, så skal du have en høj effekt, men hvis du vil have den skal være billig i drift skal effekten ikke være for høj.

Vandkapacitet

Med en vandkapacitet på 1.25 liter, er der mulighed for at brygge hele 10 kopper kaffe ad gangen, så skal du ikke tænke over om der er brygget nok kaffe. Det tager 10 minutter for at brygge en hel kande kaffe, som holder en god temperatur i kanden der er produceret i glas.

Ekstraudstyr

Denne kaffemaskine har automatisk sluk funktion, som gør at den selv slukker efter 40 minutter, der er også drypstop så du ikke spilder på gulvet.


Braun KF7020

Er du på udkig efter en stilfuld men på samme tid meget effektiv kaffemaskine, så er denne model måske lige noget for dig, denne model er desuden blevet kåret som testvinder af Tænk.dk i december 2018. Den har fået utrolige gode anmeldelser, om det er til hjemmet eller campingvognen, så kan den opfylde de behov du har for en kaffemaskine. Den er designet så den ikke fylder meget, imens den er let at bruge på grund af frontpanelet, kvaliteten er meget høj. Imens kvaliteten er meget høj så er prisen skruet helt i bund, du får en kaffemaskine som er billig i indkøb, den har en lav effekt for at spare på dit strømforbrug. Er udstyret med en stor vandkapacitet så du får meget kaffe pr kande, imens der medfølger nogle fine ekstrafunktioner.

Design

For at gøre den let at flytte rundt med, så har Braun designet denne kaffemaskine i plastik, det er dog ikke ofte at man har behov for at flytte rundt med en kaffemaskine. Den er også designet så den ikke fylder særlig meget, fordi den er firkantet kan den let pakkes væk hvis det er nødvendigt, på fronten sidder der et flot led-display som er let at bruge.

Pris

Selvom den er testvinder og kvaliteten er meget høj, så er prisen skruet helt i bund, hvis du skal ud og købe Braun KF7020 koster den kun 439 kr. Denne lave pris gør den særligt attraktiv, hos hjem som vil have en stilfuld men stadig billig kaffemaskine, som kan brygge en perfekt og velsmagende kande kaffe hver gang.

Effekt

Effekten har en stor betydning for en kaffemaskine, forbrugerne vil gerne have en kaffemaskine, som har en effekt der hurtigt kan varme vandet op. Men de vil også gerne have en effekt, som ikke er dyr i strømforbrug hvert år, den her kaffemaskine har en effekt på 1.00 Watt som passer godt ind på begge kriterier.

Vandkapacitet

Med en vandkapacitet på 1,2 liter, kan du her købe en kaffemaskine som laver en velsmagende kande kaffe, dette svarer til omkring 10 kopper kaffe alt efter størrelsen på kopperne.

Ekstraudstyr

Der er timer-funktion, rengøringsindikator, drypstop og automatisk sluk funktion.

Braun KF47

Mangler du en simpel men effektiv kaffemaskine, så kan det her være det rigtige køb for lige netop dig, det er en kaffemaskine som gør sig egnet til sommerhuset eller campingvognen. Den har en meget hurtig bryggetid, den kan brygge en hel kande kaffe på kun 6 minutter, hvilket er meget eftertragtet blandt forbrugerne. Den har ikke noget avanceret design, men er gjort så simpel som overhovedet muligt, prisen er den laveste på hele vores liste. På trods af den lave pris, så har den en god effekt hvilket vises ved bryggetiden, den har en mindre vandkapacitet som ikke gør den egnet til en stor familie.

Design

Dette er en kaffemaskine som ikke er særlig stor, dette betyder også at den ikke kan brygge ligeså stor en kande kaffe, som nogle af de andre modeller på vores liste kan. Den er produceret i sort plastik, med en enkelt knap til tænd og sluk gør det den let at bruge, alle aftagelige dele kan desuden puttes i opvaskemaskinen.

Pris

Fordi den ikke er særlig stor har det haft, en stor betydning for prisen i sidste ende, fordi det er den billigste på vores liste over kaffemaskiner fra Braun. Hvis du skal købe denne kaffemaskine til campingvognen, sommerhuset eller fordi du kun er en enkelt person, så skal du kun af med 349 kr. Denne pris gør at den er særlig attraktiv for studerende, eller familier som campere meget.

Effekt

Selvom den er en mindre model af kaffemaskiner, så har den stadig en høj effekt som spiller en stor rolle, når man kigger på den korte bryggetid på kun 6 minutter. Braun KF47 har en effekt på 1.000 Watt, som trods den hurtige bryggetid stadig er billig i drift, men også meget god imod miljøet.

Vandkapacitet

Netop fordi denne model er en af de mindre modeller, har den også en lavere vandkapacitet, som gør at den ikke kan brygge ligeså stor en kande kaffe som nogle andre modeller kan. Dog kan den stadig brygge dig en kande kaffe på 1 liter, fordi den har en vandkapacitet på 1,0 liter vand.

Ekstraudstyr

Den er udstyret med drypstop, så maskinen ikke drypper på bordet, som en af de få er der også ledningsoprul hvor der selvfølgelig også er automatisk sluk funktion.


Braun KF570

For at få den rigtige smag ud af dine malede kaffebønner, så skal dit vand have den helt rigtige temperatur, helst imellem 88 og 92 grader. Denne kaffemaskine får vandet imellem de to temperaturer, så du får en velsmagende kande kaffe hver eneste gang, den har fået gode anmeldelser af forbrugerne og eksperterne. Den er designet i et stilrent design, i lette med holdbare materialer, prisen er ikke særlig høj i forhold til hvad du får for pengene. Den har en effekt som sørger for den rigtige temperatur, men stadig billig i drift som alle er glade for jo, meget gennemsnitlig vandkapacitet.

Design

Det her er en meget simpel kaffemaskine, som kan gøre det som den er designet til, det er at brygge en kande velsmagende kande kaffe. Den er stilren i udseende, hvor de ikke har gjort meget for at den skal være fancy, den er gjort så simpel som overhovedet muligt. Dette er gjort for at den ikke skal være besværlig at anvende, så den gør sig attraktiv for selv ældre mennesker.

Pris

Braun er ikke kendt for at lave dyre kaffemaskiner, men de laver kaffemaskiner som de fleste har råd til, om du er studerende eller på anden offentlig indkomst så vil du have råd til en kaffemaskine fra Braun. Hvis du gerne vil købe en kaffemaskine som den her, skal du kun betale 476 kr. for en kaffemaskine af høj kvalitet.

Effekt

Braun KF570 har en effekt på 1.100 Watt, som betyder den har en fin og kraftig effekt, men som stadig er god imod din pengepung. Hvem vil ikke gerne spare penge på strømregningen hvert år.

Vandkapacitet

Kaffemaskinen her har en kande som kan rumme 1,25 liter kaffe, hvilket selvfølgelig også betyder at vandbeholderen har en vandkapacitet på 1,25 liter. Som betyder at med en normal størrelses kop, vil den kunne brygge cirka 10 kopper kaffe, det er 10 kopper velsmagende kopper kaffe.

Ekstraudstyr

Denne model har ikke meget ekstraudstyr, men der er dog ledningsoprul og automatisk sluk funktion.


Braun KF7120

Den sidste på vores liste over Braun kaffemaskiner, denne innovative kaffemaskine har en glaskande som holder bedre på den varme kaffe, den er desuden kåret som testvinder hos tænk.dk i december 2018. Den har et utroligt flot design, så den er flot at kigge på i hjemmet, den har den højeste pris på vores liste. Effekten er rigtig god så du får en god kande velsmagende kaffe, imens den ikke har den højeste vandkapacitet men det er meget tæt på gennemsnittet, den er desuden udstyret med en god portion ekstraudstyr.

Design

Er en af de lidt tungere drenge at flytte rundt med, men det vil der heller ikke være behov for, fordi den er meget flot at kigge på. Med sit LCD-display samt knapper til at ændre styrken på din kaffe, så du kan lave en meget stærk kaffe, men også en mild hvis det er nødvendigt.

Pris

Høj kvalitet med en del ekstrafunktioner, samt et super flot design koster lidt mere, det betyder også at denne kaffemaskine har den højeste pris på vores liste. Prisskiltet på Braun KF7120 ligger på 559 kr. hvis du skal ud og købe den igennem en af vores samarbejdspartnere.

Effekt

På trods af at den kun har en effekt på 1.000 Watt, effekten gør at vandet hurtigt bliver den perfekte temperatur, så du får mest muligt smag ud af dine kaffebønner. Hvis du er på udkig efter en kaffemaskine, som er billig i drift men også god imod miljøet, så kan det her være modellen for dig.

Vandkapacitet

Med en vandkapacitet på 1,2 liter, har den her kaffemaskine fra Braun ikke den højeste på listen, men den er meget tæt på at have gennemsnittet. Dog kan den stadig brygge 10 kopper kaffe, som hurtigt er blevet færdigbrygget, hvilket gør at du ikke skal vente i lang tid på en kande kaffe.

Ekstraudstyr

Er udstyret med timer-funktion så du kan sætte den til at brygge kaffe, så den er klar til dig når du står op, den giver dig en indikation når den skal rengøres eller afkalkes. Der er også ledningsoprul, samt autosluk funktion.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste kaffemaskiner fra Braun i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom design, pris, effekt, vandkapacitet, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige kaffemaskiner når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse kaffemaskiner, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige kaffemaskiner og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.