Bordemhætte Test 2023 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste bordemhætter på markedet, når man skal ud og købe en nyt bordemhætte. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte bordemhætter. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, type, størrelse, design, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


WITT Push 90 B

En bordemhætte er en super mulighed, hvis du ikke vil have, en almindelig emhætte som blikfang i dit køkken. Det her er en emhætte, som hurtigt vil få opmærksomhed, hvis du vælger at købe og installere denne model. Det er desuden en bordemhætte, som har en god energiklasse, så den ikke koster særlig meget i strøm. Der medfølger en intern motor, mens der også kan tilkøbes en ekstern motor, hvilket gør lydniveauet lavere og sugeevnen højere. Det er meget vigtigt, at du kigger på størrelsen, når denne bordemhætte skal sættes i bordet, ellers kan det blive et problem i sidste ende. Designet er enormt stilrent, hvilket gør den både effektiv, men også meget flot at kigge på. Prisen er rigtig god, mens den med garanti er pengene værd, hvis du vil spice dit køkken en ekstra tand op.

Type

Der er en intern motor, med når du køber den her bordemhætte, mens der også kan købes en ekstern motor. Den eksterne motor giver, et lavere lydniveau men, det giver også en bedre sugeevne. Den eksterne motor skal, dog købes ved siden af, den her bordemhætte.

Størrelse

Det er en aflang bordemhætte, som du skal skære en plads, til når den skal installeres i din bordplade. Denne bordemhætte har en bredde, som er på 810 millimeter, mens højden er på 140 millimeter, dybden ligger på 116 millimeter, mens vægten er på 28 kg.

Design

WITT Push 90 B er ikke bare en effektiv bordemhætte, men det er også en, meget flot bordemhætte til dit køkken. Den bliver leveret i sortlakeret stål, mens det glas som sidder i den, også er sort så det giver et flot finish. Med LED belysning, lyser den med et hvidt lys i displayet.

Pris

En bordemhætte koster selvfølgelig lidt penge, men det er med garanti, dine penge værd i slutningen. Det her er en bordemhætte, som koster 10.849 kr. hvilket godt kan, lyde som mange penge. Men du kan købe en bordemhætte, som kan holde i mange år, men stadig være lige så effektiv.

Ekstraudstyr

Der er mulighed for recirkulation, hvis der tilkøbes kul filter, så luften i rummet bliver frisk og ren.


EICO Fabula N PLUS

Det her er en bordemhætte, som alle forbrugere vil, blive enormt glade for. Det vigtig for mange mennesker, at de har et køkken, som står enormt skarpt. Det er nemlig et af, de steder man opholder sig mest, i det mest almindelige hjem i Danmark. Du vil ikke have, en generende emhætte siddende i loftet, hvis du køber en bordemhætte. Der sidder en kraftig motor, som kan suge rigtig meget luft, hver eneste time den er kørende. Du skal selvfølgelig sørge for, at du har plads i dit bord, før du køber denne bordemhætte. Designet er nok et af, de flotteste blandt disse 5 forskellige modeller, det vil alle kunder gerne have til sit køkken. Prisen er dog også lidt høj, men du vil på ingen måde, fortryde dit køb efter af at have testet denne bordemhætte.

Type

Der sidder en indbygget motor, som er flytbar så, du kan tilpasse den helt perfekt. Denne bordemhætte kan styres med 4 trin, hvor den kan suge op til 700 m3 i timen, mens den kun har et lydniveau, som er på 40-60 dB. Dette er en kraftig sugeevne, som fanger størstedelen af den beskidte luft, der kommer når du er ved at tilberede din mad.

Størrelse

Det er en meget bred bordemhætte, men det giver stadig et flot udseende, men størrelsen er meget vigtig at kigge på før køb. Luftudtaget er 150 millimeter, mens bredden er på 880 millimeter, derudover ligger dybden på 120 millimeter, det er en lidt tung bordemhætte som vejer 35,26 kg.

Design

Det bedste du kan gøre, når du skal have et nyt køkken, det er at købe en bordemhætte. Det giver dit køkken et super flot udseende, fordi det giver mere plads, mens der heller ikke er en forstyrrende emhætte i loftet. Den kommer med et finish i rustfrit stål, samt der også sidder et sort glas, der er let at tørre af for pletter.

Pris

EICO Fabula N PLUS er en klar forbedring, når du køber en bordemhætte, men prisen er måske lidt høj, men med sikkerhed dine penge værd. Denne model fra EICO, er rigtig flot og brugervenlig, mens den kun koster 17.569 kr. at købe ind til dit hjem.

Ekstraudstyr

Der er indikator når filter skal udskiftes, mens der også er kantsug, så du ikke behøver slå bordemhætten op.


WITT WL 90 GL-2

Denne bordemhætte er måske, den bordemhætte som er den kraftigste model, på hele vores liste. Det er måske også, den model som er den flotteste, fordi designet bare er enormt stilrent. En bordemhætte er typisk, ikke bedre end en almindelig emhætte, men det er en god konkurrent til en almindelig emhætte. Der er ikke behov for et udtræk, da du kan bruge denne bordemhætte, til at rense luften gennem 2 filtre i den her model. Det er ikke en bordemhætte, som fylder lige så meget, som en almindelig emhætte gør da den er integreret i dit køkkenbord. Det er som sagt, en af de flotteste bordemhætter blandt, disse 5 forskellige bordemhætter på vores liste. Prisen er rigtig god, hvor du med garanti vil være tilfreds, når du har installeret denne bordemhætte.

Type

Om du vil have intern, eller om du vil have ekstern motor, så er det helt op til dig hvad du vælger. Dog skal du huske, at hvis du vil have ekstern motor, skal den købes ved siden af. Den maksimale ydelse som, den kan suge af luft, er helt op til 1.000 m3 luft i timen.

Størrelse

Det er en stor bordemhætte, der fylder en smule når den, skal installeres i dit køkkenbord. Den har desuden også, kun et lydniveau på mellem, 45-62 dB hvor det højeste er 62 dB. Højden på denne bordemhætte er 742 millimeter, mens dybden er på 120 millimeter, bredden ligger på 875 millimeter mens den vejer 30 kg.

Design

WITT WL 90 GL-2 kommer i et rustfrit stål design, der let kan fange dine gæsters opmærksomhed, når den er slået ud. Der er et hvidt neonlys, så du let kan se om aftenen, eller når du skal rengøre dit komfur efter brug. Der er desuden hvidt lys, i det display som tænder og slukker, din bordemhætte der giver det et elegant design.

Pris

Det kan godt lyde som mange penge, når du skal ud og købe, en helt ny bordemhætte. Ofte kan man finde en almindelig, emhætte til en billigere pris, men går man op i at designet skal være stilrent. Så skal du betale, et beløb som ligger på 17.569 kr. det er en meget attraktiv pris, for et produkt i høj kvalitet.

Ekstraudstyr

Der medfølger 2 styks 5-lags vaskbare metalfedtfiltre, som du uden problemer, kan putte i opvaskemaskinen når de trænger til at blive renset.


WITT GAP 90 Black

Kvalitet behøver ikke være for dyr, hvilket denne bordemhætte fra Witt, er et enormt godt eksempel på. Denne bordemhætte er en god løsning, hvis du vil have en emhætte, som let kan skjules når du ikke bruger den. Den bliver betjent med knapper, hvor du kan vælge mellem 4 forskellige hastigheder, ved at trykke på en af disse knapper. Vælg enten intern eller, ekstern motor til at suge lufte, dog kræver den eksterne motor lidt længere tid at installere. Det er en let og elegant bordemhætte, det kræver ikke en uddannelse, når du skal installere den, lidt erfaring er dog en kæmpe fordel. Det er en flot bordemhætte, men der kan købes flottere, den er dog stadig rigtig flot at have i dit køkken. Det her er den billigste, bordemhætte du kan finde på vores liste, derfor skal du ikke betale en høj sum for denne model.

Type

Det er anbefalet at der, bliver købt en ekstern motor, da det giver en meget bedre effekt. Der er dog en intern motor, med når du køber denne bordemhætte, men den er ikke lige så kraftig som den eksterne motor, som der kan tilkøbes ved siden af. Motoren suger rigtig meget luft ud, hver time den er kørende, derfor forsvinder madosen også lettere.

Størrelse

Når du køber denne bordemhætte, skal du før kigge, på målene når den skal sættes til. WITT GAP 90 Black vejer omkring 14,5 kg, mens den har en højde på 350 millimeter, en dybde på 120 millimeter, mens bredden er på 845 millimeter. Disse mål skal du sikre, dig at du har pladsen til, når den skal sættes ned i dit køkkenbord.

Design

Hvis du vil købe, en simpel bordemhætte mens, den stadig er utrolig brugervenlig. Så er den her model, et meget let valg, når du skal købe denne effektive bordemhætte. Den bliver produceret i sort metal, mens glasset også er sort, så pletter ikke er så lette at se.

Pris

WITT GAP 90 Black er ikke en dyr bordemhætte, så beløbet bliver meget lavere, når du enten skal renovere eller have et helt nyt køkken. Prisen på den her model, ligger på 10.449 kr. hvilket også er den bordemhætte, som koster mindst på hele listen så du, kan købe høj kvalitet for et lavt beløb.

Ekstraudstyr

Der er indikator som lyser, når det fedtfilter som sidder i din bordemhætte er tilstoppet.


WITT Glider 90 B

Sidste skud på stammen, er denne lækre men alligevel simple bordemhætte, der fungerer enormt godt i hverdagen. Fordelen ved at købe, en bordemhætte er helt sikkert, at den er let at skjule når du er færdig, med at bruge den efter madlavning. Der er en intern motor, mens der selvfølgelig også, kan købes en ekstern motor hvis det er ønsket. Størrelsen er enormt god, da den ikke fylder, særlig meget når den skal installeres i dit køkken. Der er ikke noget ekstraordinært, ved designet af denne bordemhætte, men den er dog stadig meget flot. Prisen er en af de laveste, men der skal dog tiltænkes et større beløb, hvis der skal købes en ekstern motor ved siden af. Det kan klart anbefales, at købe en bordemhætte, da den fylder mindre nær den er færdig installeret.

Type

Om du vil bruge din bordemhætte, til almindelig brug eller, du vil bruge den til recirkulation så kan du sagtens gøre dette. Der kan desuden også, købes en ekstern motor, så din sugeevne bliver meget højere. Du skal huske at købe kul filter, når du køber denne model, så den kan bruges til recirkulation.

Størrelse

Det her er ikke, en stor bordemhætte som fylder, særlig meget når du har den i dit hjem. Højden ligger på 80 millimeter, mens den maksimale højde kan skydes op til 380 millimeter. Bredden er på 870 millimeter, mens dybden er på 125 millimeter, derudover vejer den 35 kg.

Design

Designet er ikke noget vildt, men det er stadig en, bordemhætte som er rigtig flot at kigge på. Derudover er den meget diskret, når den er slået sammen, så du ikke har en emhætte som fylder enormt meget. Den bliver leveret i, sortlakeret stål mens der også er hvidt LED belysning.

Pris

Det skal selvfølgelig ikke være dyrt, men der skal tilregnes et ekstra beløb, hvis der skal købes en ekstern motor. Dog er den helt basale model, en meget billig bordemhætte at købe, fordi WITT Glider 90 B koster faktisk kun 10.849 kr.

Ekstraudstyr

Der er ikke noget ekstraudstyr med, hvilket heller ikke er nødvendigt, da den er enormt god.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste bordemhætter i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom type, størrelse, design, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige bordemhætter når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse bordemhætter, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige bordemhætter og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.