Bodygroomer Test 2021 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste bodygroomer på markedet, når man skal ud og købe en ny bodygroomer. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte bodygroomer. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, brugstid, opladningstid, længde, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


REMINGTON Manchester United Durablade

Hvis du bare kender, en smule til fodbold, så burde du næsten vide hvem Manchester United er. Denne bodygroomer er designet, så den har en stil ligesom dem, den har desuden også deres farver. En bodygroomer er et fantastisk valg, hvis du ikke gider at, bruge en skraber hver gang du skal fjerne dit skæg. Du får et produkt, der har en meget god brugstid, så du kan bruge den i lang tid før du skal oplade den igen. Der er en opladningstid, der ikke er alt for lang så, du ikke behøver vente i meget lang tid. Du kan klippe dit skæg, ned til en meget kort længde, dette er en fordel hvis du ikke, gider stå og bruge lang tid på at fjerne dit skæg. Prisen er også meget lav, så alle kan få råd til, at købe den hjem uanset din indkomst.

[afp id=” 1005″]

Brugstid

Det er muligt at bruge, en bodygroomer som den her, i lang tid før du skal oplade den igen. Med en brugstid der er på 60 minutter, burde du have rigeligt med tid, til at få fjernet alt det hår, som du gerne vil have fjernet. Det er uanset om du vil style, dit skæg så det bliver flot, eller du gerne vil fjerne det hele.

Opladningstid

For at være på den sikre side, når du skal bruge din bodygroomer, så er det en meget god ide at sætte den til opladning, hver gang du har brugt den. Ofte har maskiner der skal bruges til håret, en længere opladningstid end deres brugstid, hvilket den her model også har. Denne maskine har en opladningstid, der er på 4 timer, før du kan bruge den optimalt igen.

Længde

Du kan vælge mellem 2 forskellige længder, når du vil trimme dit skæg, det er en fordel hvis du gerne vil have det meget kort. Eller hvis du gerne, vil have stubbe fordi det, ser meget pænere ud til dig. Du kan vælge en længde, der er på 1,2 millimeter, men den anden længde er 4,6 millimeter.

Pris

Det skal selvfølgelig ikke være dyrt, at købe en bodygroomer, uanset om du er studerende eller ikke har en høj indkomst. Derfor koster en model, som REMINGTON Manchester United Durablade, ikke særlig mange penge at købe, den har nemlig en pris på kun 291 kr.

Ekstraudstyr

Der følger et rejseetui, med der har et design med Manchester United, samt oplader og adapter med i handlen.


OBH Forever Sharp

Vil du have høj kvalitet, mens du ikke ønsker, en meget avanceret bodygroomer. Så skal du tage et ekstra kig, på den her model fra OBH, det er nemlig en meget effektiv bodygroomer. Det smarte ved en bodygroomer, det er faktisk at du aldrig, har brug for at udskifte bladet på den. Denne bodygroomer har en, meget lang brugstid så du ikke, løber tør for tid du kan fjerne dine hår. Fordelen ved denne model, det er faktisk at brugstiden er, længere end hvad opladningstiden er. Længden som du kan trimme dit skæg, variere fra meget kort til en smule længere så der stadig er stubbe. Det er ikke nogen dyr model, hvilket betyder at prisen, den er i den lave ende for at købe, den her bodygroomer. Derudover er det en flot bodygroomer, som har et meget fint design, der giver den et flot udseende.

[afp id=” 1006″]

Brugstid

Den lange batteritid betyder, at du kan bruge den i rigtig, lang tid før den skal oplades igen. Det er en fordel, hvis du ikke er særlig hurtig, til at få præcis den stil du gerne vil have. Der sidder en batteriindikator, så du kan følge med i, hvor meget strøm der er tilbage. Der sidder et kraftigt batteri, hvilket giver en brugstid, der er på hele 2 timer ad gangen.

Opladningstid

En kæmpe stor fordel, det er helt sikkert at, brugstiden er længere end opladningstiden. Det er en enormt god funktion, fordi det opleves nemlig, ikke ret ofte at brugstiden er længere end opladningstiden. OBH Forever Sharp har en opladningstid, der er på kun 90 minutter, før den er helt opladet igen og klar til brug.

Længde

Det er lige meget om du, gerne vil have meget kort skæg, eller det skal have en smule længde. Så er det her en bodygroomer, der er ideel til det formål, da den har en variabel længde. Det korteste skæg den kan trimme, er ned til 1 millimeter, mens den største længde er på 5 millimeter.

Pris

OBH Forever Sharp har en enormt lav pris, den er meget billig at købe, når du har brugt den i et par år. Hvor du føler at den, ikke har samme effektive trimning, så er den billig at købe ind som ny igen. Den her bodygroomer fra OBH, har en pris der er på 223 kr. der er meget lav.

Ekstraudstyr

Der følger børster med til rengøring, mens der også er batterioplader med.


PHILIPS BG3010/15

Går du meget op i, at din bodygroomer skal, være meget stilren i design. Så er den her bodygroomer, et meget let valg, når du skal købe en bodygroomer. Den har et af de flotteste design, da den både er vandtæt, så du kan vaske den efter brug. Du kan bruge den, til at trimme dit skæg, men også dit hår oven på hovedet. Den har en mindre brugstid, hvilket måske godt kan være en ulempe, hvis du ikke er hurtig til at trimme dine hår på kroppen. Opladningstiden er muligvis den største, når det kommer til den her liste, det er måske den største ulempe ved en bodygroomer som den her. Der følger en kam med, som trimmer dit meget tykke skæg, så du får det bedste resultat. Det her er ikke en dyr model, du vil meget let kunne finde råd, til at købe den uanset din indkomst.

[afp id=” 1007″]

Brugstid

Der er en mindre brugstid, men du har stadig tid nok, til at fjerne skægget samt, andre hår du har på din krop. Denne bodygroomer har en brugstid, der ligger på 50 minutter, for hver opladning før den løber tør for strøm igen. Det er muligt på de 50 minutter, at fjerne både dit skæg, men også andet hår på kroppen du ønsker fjernet.

Opladningstid

Den eneste ulempe kan kun, være den meget lange opladningstid, fra den er helt afladet til den har fuldt batteri. Tager det desværre hele 8 timer, hvilket er rigtig lang tid, derfor skal du altid huske, at sætte den til opladning efter hver gang du har brugt den.

Længde

Hvis du kun vil trimme dit skæg, så er der en kam med, som kan trimme dit skæg til 3 millimeter. Du kan selvfølgelig også, tage den kam af så, så du kan trimme skægget helt ned i bund. Du får et perfekt resultatet, både hvis du ikke står i dit bad, men også mens du står inde i din bruser.

Pris

Du betaler en minimal sum, hvis du gerne vil, købe denne bodygroomer. PHILIPS BG3010/15 koster en meget lille sum, der kun er på 221 kr. så selvom du studere, kan du finde råd til den. Dette lille beløb er ikke, et beløb som løber op i ret meget, selvom du bytter den ud 1 gang om året.

Ekstraudstyr

Det er meget let at rengøre den, da den tåler vand 100% så du kan vaske den inde i bruseren efter brug.


BRAUN MGK7021

Det her er ikke bare, et produkt hvor du køber en bodygroomer, men faktisk køber et helt sæt. Der er en skraber med, som er en innovativ skraber fra Gillette, der giver en bedre følelse når du barbere dig med den. Det her sæt er et 10-i-1 sæt, hvor de mange dele, hjælper dig i en meget travl hver dag. Brugstiden er i den høje ende, så du kan anvende den, i længere tid før den skal oplades. Der er ikke en høj opladningstid, mens der også er en lynopladning, der gør den brugbar til en enkelt trimning. Du kan klippe eller trimme, dit hår i op til 13 forskellige længder, hvis det er nødvendigt, til både dit hår men også dit skæg. Fordi der følger mange ting med, så er prisen også en af de højeste, men du vil ikke skulle bruge tid, på at skulle købe andre produkter.

[afp id=” 1008″]

Brugstid

Denne maskine har en lang brugstid, så du kan bruge den flere gange, før du skal sætte den til opladning. Det er behjælpeligt med, en høj brugstid da du, ikke skal være bange for hvornår den nu går ud. Den her maskine har en brugstid, der er på 100 minutter, før den er løbet tør for strøm og skal oplades igen.

Opladningstid

Hvis uheldet er ude og den er løbet tør for strøm, kan du sætte den til opladning i 5 minutter, så er der strøm nok til en enkelt trimning, det er en lynopladning. Hvis du vil oplade den, så batteriet er fyldt helt op, så tager det også kun 60 minutter fra helt tomt, til den er fyldt helt op igen.

Længde

Uanset om du vil have, at dit hår skal meget kort, eller du vil have en smule længde. Dit hår kan klippes, i en længde der går fra 0,5 millimeter, samt helt op til 21 millimeter. Dette kan du vælge mellem, med en af de mange kamme, som følger med når du køber BRAUN MGK7021.

Pris

Der følger som sagt, ret mange ting med, når du køber den her bodygroomer. Derfor er prisen også ret høj, men med sikkerhed er den, dine penge værd at købe. Dog er den med en pris, der er på 638 kr. en af de dyreste, produkter på den her liste over 5 forskellige bodygroomer.

Ekstraudstyr

SmartClick body groomer attachment, Næse/øre-trimmer påsætning, Detaljetrimmer, Gillette Fusion5 ProGlide skraber, Oplader-holder, Børste til rensning, Smart Plug oplader, Opbevaringspose, Kampåsætning (3 – 10 mm), Karm Påsætning (11 – 21 mm), Kampåsætning (1 mm) og Kampåsætning (2 mm) er de ting som følger med i handlen.


PHILIPS BG5020/15

Hvis du er træt, af hår på kroppen, men ikke syntes du har tid nok til at fjerne dem, når du skal bruge en skraber hver gang. Så tag et ekstra kig, på en bodygroomer som den her fra Philips. Det er et behjælpeligt værktøj, til at fjerne hår med, da den er hurtigere men også meget effektiv. Den gode brugstid betyder at du ikke, bruger lang tid når, du skal trimme hårene på din krop. Brugstiden er ikke højere, end opladningstiden mens den faktisk, har lige præcis samme længde. Der følger 3 forskellige kamme, som du hurtigt kan putte på maskinen, så du vælger hvilken længde dine hår skal have. Det behøver ikke være dyrt, når du skal købe kvalitet, hvilket den her model er et rigtig godt bevis på. Der er desuden et stykke ekstraudstyr med, som gør det lettere at nå områderne, på din krop du normalt ikke vil kunne nå.

[afp id=” 1009″]

Brugstid

Den her bodygroomer har en brugstid, der er rigtig god, faktisk er den på hele 60 minutter. Det er 60 minutter som, du kan bruge den uafbrudt, før den løber tør for strøm. Det tager normalt ikke, længere tid at få fjernet, eller trimmet dine hår på kroppen.

Opladningstid

Med det meget gode batteri, der sidder i denne bodygroomer, skal du ikke vente længe på at den er helt opladet. Fra din bodygroomer er helt tom for strøm, så tager det kun 60 minutter til, at den er fuld opladet igen. Dette er en opladningstid, som de fleste gerne vil have, især når den har en lang brugstid.

Længde

Med de 3 medfølgende kamme, der er med i handlen, kan du vælge mellem 3 forskellige længder. Den første kam kan klippe, dit hår med en længde på 3 millimeter, mens den anden kam kan klippe, dit hår med en længde på 5 millimeter, den sidste kam kan klippe dit hår med en længde på 7 millimeter.

Pris

Kvalitet behøver ikke koste, alt for mange penge, det er PHILIPS BG5020/15 et bevis på. Når du skal købe, den her enormt gode bodygroomer, til en pris på 366 kr. Det er ikke et højt beløb, som du skal betale for en bodygroomer, der kan holde i rigtig mange år.

Ekstraudstyr

Med i det her køb, følger der et håndtag med, så du kan nå alle steder på din krop. Endda også de steder på ryggen, som du normalt ikke, kan nå uden det her håndtag.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste bodygroomer i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom brugstid, opladningstid, længde pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige bodygroomer når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse bodygroomer, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige bodygroomer og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.