Bluetooth højtaler test 2021 – De 7 bedste kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 7 bedste bluetooth højtalere på markedet, når man skal ud og købe en ny bluetooth højtaler. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-8-liste med de bedste bedømte bluetooth højtalere. Disse 7 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, effekt, design, pris, frekvensrespons og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


JBL Boombox

Er du træt af kun at have en lille trådløs højtaler, som ikke kan afspille musik særligt højt, hvis du fx skal på Roskilde festival, så kan du tage et ekstra kig på en model som denne. Så skal du heller ikke bekymre dig om det regner, eller bare er meget støvet, fordi den er både vand og støv tæt. Den har nogle gode og kraftige højtalere, som har en god effekt, det er en større bluetooth højtaler som vejer ret meget at flytte rundt med. Det er også en af de lidt dyre bluetooth højtalere på listen, men den har en rigtig god frekvensrespons, så du får en klar og god lyd hver gang.

[afp id=”420″]

Effekt

Det her er en bluetooth højtaler, som ikke bruger særlig meget strøm, men som har en lang driftstid. Derudover har den en effekt på 60 Watt, så du får en rigtig dejlig lyd når du hører musik, den har en driftstid på hele 24 timer imens den kun skal oplade i 6,5 time.

Design

Den er lidt tung af flytte rundt med, fordi den har en vægt på 5,25 kg, men den er heldigvis udstyret med et håndtag i toppen så den er let at håndtere. Den er som sagt både vand og støv tæt, så du ikke skal være bange for hvordan vejret er, hvor du gerne vil bringe den og lytte til musik.

Pris

JBL Boombox koster kun 3.490 kr. som godt kan virke som mange penge, men JBL producere meget høj kvalitet, især hvad angår højtalere.

Frekvensrespons

Med en frekvensrespons på imellem 50 – 20.000 Hz vil du ikke gå ned på kvaliteten, hvad angår lyden når du hører musik.

Ekstraudstyr

Der medfølger ikke noget ekstraudstyr, det er der ikke brug for, da du får topkvalitet.


SACKit MOVEit Bluetooth + Wifi

Mangler du en bluetooth højtaler, som kan passe ind på kontoret, eller fordi de passer perfekt ind i din stil i hjemmet. Det er muligt at koble flere af disse højtalere sammen, så du kan stille flere rundt i huset, så du ikke behøver tage højtaleren med rundt i de forskellige rum. Det er en lille fin højtaler, som har en fin effekt, imens den er meget flot i design som kan købes i forskellige farver. Det er desuden også en billig højtaler, så du ikke skal bruge mange penge på at købe den, har en lang driftstid alt efter hvor højt musik du spiller.

[afp id=”421″]

Effekt

Fordi det er en mindre højtaler, så har den også en mindre effekt, som kun ligger på 30 Watt fordelt på 2 højtalere. Folk bliver meget overrasket over denne højtaler, fordi selvom den ikke er stor, så har den en enormt god lyd.

Design

Sackit er en dansk produceret bluetooth højtaler, som er utrolig flot i design, der gør at den kan passe i de fleste danske hjem, imens den kan købes i flere forskellige farver, alt efter hvilken stil du har derhjemme.

Pris

Hvis du gerne vil større danske virksomheder, så kan du købe en bluetooth højtaler som denne, du kan købe den for kun 699 kr.

Driftstid

Hvis du vælger at købe SACKit MOVEit Bluetooth + Wifi, så har den en opladningstid på 4 timer, hvor den derefter vil kunne afspille musik i 12 timer, selvfølgelig kommer det an på hvor højt musik du spiller. Hvis du spiller musik på fuld lydstyrke, så bruger det mere strøm end ved et normalt lydniveau.

Ekstraudstyr

Hvis din mobil er ved at gå ud, så kan denne bluetooth højtaler, også fungere som en powerbank så du kan oplade din mobil på farten.


Pure – Evoke H6 DAB+ Radio

Det her er ikke bare en almindelig bluetooth højtaler, det er også en radio og et vækkeur, som også har en indbygget skærm. Den har ikke nogen meget høj effekt, men fungere rigtig fint i den normale hverdag, der kan tilkøbes batterier så den bliver trådløs og du kan tage den med rundt. Den kan købes i 2 forskellige farver, så den passer fint ind i hjemmet, det er en rimelig dyr model som godt kan virke som mange penge. Det er en bluetooth højtaler, som ikke fylder ret meget i hjemmet, så du kan stille den på mindre steder.

[afp id=”422″]

Effekt

Denne bluetooth højtaler, fungere både som radio men også musikafspiller, derudover kan den også bruges som vækkeur. Den har en effekt på 20 Watt, så du får en rigtig fin lyd, af en meget flot højtaler.

Design

Det er muligt at købe denne bluetooth højtaler, i 2 forskellige farver, så den kan passe ind i dit hjem. Du kan købe den i en blank hvid farve, imens du også kan købe den i egetræ. Derudover har den en 2.8″ skærm, så du kan se præcis hvilken radiokanal du lytter til.

Pris

For en pris der kun lyder på 1.748 kr. for en bluetooth højtaler, som er produceret i meget høj kvalitet, som derudover også holder i mange år.

Mål

Pure – Evoke H6 DAB+ Radio Hvid har nogle mål der lyder som følgende, den er 30 centimeter bred, 17,9 centimeter høj og 12,4 centimeter dyb.

Ekstraudstyr

Det er muligt at købe batterier ved siden af, dette medfølger dog ikke med i handlen.


SACKit – WOOFit Go

Gider du ikke bære rundt på en tung bluetooth højtaler, så kan denne lille smarte bluetooth højtaler, måske være lige noget for dig. Den er lille og let at betjene, samt den er let at tage med rundt omkring, især hvis du er meget på farten. Den har en lille effekt, da det jo er en lille højtaler, designet er helt i top, den er meget flot at kigge på. Derudover koster den ikke særligt mange penge, også selvom den er dansk designet, hvis lyden ikke er skruet helt op så har den en lang driftstid.

[afp id=”423″]

Effekt

På grund af størrelsen, så har den kun en effekt på 3 Watt, selvom den kun har en mindre effekt. Så kan denne lille bluetooth højtaler, komme med en utrolig fantastisk lyd, mange bliver overrasket hver gang de hører den i drift.

Design

En lille fin højtaler, som ikke fylder særlig meget, imens det er et dansk firma som producere disse. Det er en bluetooth højtaler, som er vandafvisende, den tager ikke skade hvis den får et vandsprøjt på den.

Pris

Det her er en billig bluetooth højtaler, så hvis du ønsker en højtaler som er let at bringe rundt omkring, men som ikke koster mange kroner at købe, så skal du helt klart vælge denne model. SACKit – WOOFit Go har en lav pris på kun 289 kr.

Driftstid

Ved et normalt lydniveau, når du afspiller musik, så har den en driftstid på op til 8 timer. Hvis du bruger fuld lydstyrke, så har den en lavere driftstid, da dette kræver mere strøm.

Ekstraudstyr

Indbygget mikrofon hvis din mobil ringer, så kan du snakke via denne bluetooth højtaler.


Marshall Stockwell

Den første på vores liste er denne rigtige fine højtaler fra Marshall, den har en rigtig god lyd, den har en rigtig fin effekt. De er velkendte for deres super flotte design, som ligner en retro højtaler, det er en billig højtaler når man tænker på kvaliteten, derudover har den en meget god frekvensrespons.

[afp id=”417″]

Effekt

Den er udstyret med højtalere der har en maksimal udgangseffekt, som ligger på 27 Watt, imens lydniveauet kan måles helt op til 90 dB den er desuden også udstyret med 2 x 10 Watt forstærker klasse D.

Design

Marshall er kendt for deres retro design, som ligner ældre højtalere, men som indeholder den nyeste teknologi, i form af højtalere og deres topmoderne lyd de kan afspille.

Pris

Kvalitet koster selvfølgelig nogle penge, i dette tilfælde med Marshall Stockwell, får du meget høj kvalitet for kun 1.583 kr. Hvis man skal kigge på kvalitet og pris, så er er denne bluetooth højtaler billig, da det er meget høj kvalitet.

Frekvensrespons

Kan afspille lyde fra imellem 50 – 20.000 Hz, som er i den meget høje ende, så du kan sende meget skarpe toner afsted. Dette giver en rigtig skarp og fin lyd, især hvis du er til en festival eller lignede, så vil folk få øje på din bluetooth højtaler meget hurtigt.

Ekstraudstyr

Der er ikke noget ekstraudstyr, men den har en driftstid op til 25 timer, imens det kun tager 3 timer at oplade den når den er helt afladet for strøm.


JBL Charge 3 – Black

Kan du godt lide at høre musik på badeværelset, eller have musik med på stranden eller lignede, så kan det her være højtaleren for dig. Det er en vandtæt højtaler, som har en rigtig god effekt, hvilket giver dig en rigtig god lyd. Imens den har et stilrent og simpelt design, som desuden er vandtæt, prisen er i den meget lave ende, så de fleste kan finde råd til at købe den. Derudover kan den afspille en meget lav lyd, men også afspille en rigtig høj lyd da den har en høj frekvensrespons.

[afp id=”418″]

Effekt

Den er udstyret med 2 højtalere, som hver yder 10 Watt, som giver dig en totaleffekt på hele 20 Watt.

Design

Den er designet så den er støvtæt og vandtæt, så du kan tage den med på stranden eller til en badesø hvis det er det du ønsker.

Pris

For en lav pris på kun 690 kr. kan du købe denne rigtig smarte højtaler, som du kan tage med over alt, uden at være bange for at den går i stykker eller løber tør for strøm med det samme.

Frekvensrespons

For at få den bedste lyd som overhovedet muligt, så har JBL Charge 3 en frekvensrespons på 65 – 20.000 Hz.

Ekstraudstyr

Der medfølger en USB power adapter, mikro-USB kabel, den har en driftstid på op til 20 timer, imens opladningstiden kun er på 4,5 time.


Marshall Stanmore Bluetooth – Black

Det her er en af de tunge drenge på denne liste, ikke bare fordi den har en lidt høj vægt, men fordi det er en af de større bluetooth højtalere på listen. Den er udstyret med kraftige højtalere som har en høj effekt, imens designet ligner en gammel højtaler, men det er det Marshall er velkendt for. Med en rigtig høj frekvensrespons, får du en højtaler som kan afspille musik meget højt, kvalitet behøver ikke være dyrt, denne højtaler kan købes for en lav pris.

[afp id=”419″]

Effekt

Denne bluetooth højtaler, er udstyret med en rigtig høj effekt, som ligger på hele 80 Watt. Dette giver dig en rigtig god, samt en meget klar lyd når du afspiller musik. Det er altid rart med en god lyd, især når man godt kan lide at have en højtaler med på farten, så skal lyden bare være helt i top.

Design

Fordi Marshall designer kvalitets højtalere, imens deres stil af design, ligner gammeldags højtalere men har rigtig høj kvalitet hvad angår indmaden i højtaleren. Som tidligere nævnt er det en af de tunge drenge, betyder det at den har en høj vægt på 5,1 kg, dette kan godt gøre den lidt vanskeligere at flytte rundt med.

Pris

Hvis man kigger på størrelsen, så koster Marshall Stanmore Bluetooth ikke mange penge, hvis du gerne vil ud og købe den koster den kun 1.599 kr.

Frekvensrespons

Det er muligt at afspille meget høje lyde, som i øvrigt er knivskarp, den har en frekvensrespons som ligger på 45 – 22.000 Hz

Ekstraudstyr

Udover at kunne afspille musik via bluetooth, så medfølger der også et audiokabel, hvis du ikke har en mobil med bluetooth eller lignede.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 7 bedste bluetooth højtalere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom effekt, design, pris, frekvensrespons, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige bluetooth højtalere når de skal ud og købe et ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse bluetooth højtalere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige bluetooth højtalere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.