Blu-ray Afspiller Test 2024 – De bedste 5 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 5 bedste Blu-ray afspillere markedet, når man skal ud at købe en ny Blu-ray afspiller. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-5-liste med de bedste bedømte Blu-ray afspillere. Disse 5 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, maksimale opløsning, størrelse, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Sony BDP-S6700

Før i tiden kunne man, købe et fjernsyn med indbygget dvd-afspiller, det kan man bare næsten ikke i dag. Derfor er er en Blu-ray afspiller, nærmest et nødvendigt stykke redskab, som de fleste hjem ville nyde godt af. Hvor den her model, kommer ind med, nogle af de bedste funktioner, du kan finde hos en Blu-ray afspiller. Den har fået super gode anmeldelser, af eksperter men også, af forbrugerne som har testet den. Med mulighed for at, få en af de højeste opløsninger, hvis de fladskærms tv selvfølgelig tillader det. Når det gælder størrelsen, så er det ikke nogen, særlig stor Blu-ray afspiller, hvilket betyder at den ikke fylder ret meget, uanset hvor den står. Fordi den kan køre, en af de bedste opløsninger, så koster den også en lille smule at købe, men det er bestemt, et produkt som er pengene værd.

Maksimal Opløsning

Det er muligt at, se film i en rigtig høj kvalitet, hvis der er mulighed for det. Hvor den her model, kan vise film som, har en maksimal opløsning, der hedder 4k opløsning. Det er en rigtig god opløsning, så du får alle detaljer med, hvis du ser film der er designet til sådan en høj opløsning.

Størrelse

Det er en super lille Blu-ray afspiller, hvor du køber en maskine, som fylder utrolig lidt. Sony BDP-S6700 har en højde på kun 3,9 centimeter, mens dybden er 19,2 centimeter, sidst men ikke mindst så er bredden på 25,5 centimeter. Derudover vejer den kun, en sølle vægt, der er på 900 gram.

Pris

Selvom den er rigtig kraftig at bruge, så er prisen ikke ret høj, du køber et rigtig kvalitets produkt. Hvor den kan holde, i enormt mange år, så længe den bliver behandlet pænt. For at købe, en Blu-ray afspiller som den her, så skal du betale en pris på 1.009 kr.

Ekstraudstyr

Tilslut internet og du kan browse, nogle bestemte streamingtjenester, så du ikke kun er begrænset af film på en DVD.


LG BP250

Både som Blu-ray afspiller, men også som almindelig, dvd afspiller vil du let, kunne bruge det her produkt. Det kan nemlig let afspille, både almindelige cd’er med sange, men også gamle dvd film uden problemer. Derudover kan du også sætte, et USB stik i den, hvor du har film på som du kan afspille. Denne Blu-ray afspiller er rigtig god, fordi du let kan sætte, den til dit barns fjernsyn, hvis man ikke har sat tv stik til helt almindeligt tv. Med en HD-opløsning, kan du se film i rigtig høj kvalitet, hvor der ikke er gået ned på opløsningen eller kvaliteten af produktet. Med en rigtig lav vægt, så er det en Blu-ray afspiller, der er let at tage med rundt, hvis du skal have den med i campingvognen. Du skal ikke betale, noget højt beløb for, den her Blu-ray afspiller, den har nemlig ikke nogen særlig høj pris.

Maksimal Opløsning

Hvis dit barn har, et fjernsyn på sit værelse, så kan en Blu-ray afspiller som den her. Være en super mulighed, fordi den har en god opløsning, mens den også er let at håndtere. Den her model har, en maksimal opløsning der er, op til en opløsning som hedder HD opløsning. Det giver et god billede, så du får mulighed for at, se film i en god kvalitet.

Størrelse

Det er en super lille Blu-ray afspiller, som fylder minimalt hvilket, som helst sted du stiller den. Den vejer nemlig kun 830 gram, mens den har en højde på 4,3 centimeter, dybde på 19,5 centimeter og så er den omkring 27 centimeter bred. Det giver en god Blu-ray afspiller, som fylder minimalt i hjemmet.

Pris

LG BP250 har en af de bedste priser, hvor du ikke skal betale, nogen høj sum for at købe den. Hvis du skal til at, flytte hjemmefra så er det her, muligvis en ideel Blu-ray afspiller til dig. Der er ofte ikke særlig, meget plads til særlig mange møbler eller lignede, alt det kan du købe for kun 599 kr.

Ekstraudstyr

Der følger en fjernbetjening med, så du ikke behøver rejse dig, når du skal skifte eller spole i din film.


LG UBK90

Denne Blu-ray afspiller er nok, mere en professionel Blu-ray afspiller, end hvad den almindelige borger vil have brug for. Det er en Blu-ray afspiller, som kan anvendes til rigtig mange funktioner, hvor du også kan tilslutte internet til den. Så du kan bruge online streamingtjenester, hvis det er det du, har lyst til ved en Blu-ray afspiller. Hvis du vil have, en af de bedste mulige opløsninger, så er det her måske en model, som passer til dit behov for en Blu-ray afspiller. Det er dog også, en Blu-ray afspiller som har, en lidt større størrelse. Det betyder selvfølgelig at, den fylder en smule mere, men det er der nogle rigtige gode grunde til. Denne model er en, af de bedste på hele den her liste, hvilket betyder at prisen også er lidt høj. Men du får hvad du betaler for, hvor du her får et super godt produkt, men til en skarp pris.

Maksimal Opløsning

En høj opløsning er meget vigtig, især hvis du godt kan lide at, se film som er købt i en rigtig god kvalitet. Der har denne Blu-ray afspillere også, mulighed for at have, en rigtig høj maksimal opløsning. Hvor du har muligheden for at, se film op til 4k ultra HD opløsning.

Størrelse

Fordi det er en professionel Blu-ray afspiller, så har den også en større størrelse. Denne model af en Blu-ray afspiller, bredden er hele 43 centimeter, mens den har en dybde, der er på 20,5 centimeter. Derudover så har den, en højde på 4,55 centimeter, mens vægten er 1,92 kg.

Pris

Selvom det er af, de bedste Blu-ray afspillere, så har den faktisk ikke nogen høj pris. LG UBK90 kommer ind med, en pris der er 1.415 kr. som en billig Blu-ray afspiller, men stadig en kraftig og meget effektiv en. Det er ikke nogen høj pris, hvis du vil købe et produkt, som kan holde i rigtig mange år.

Ekstraudstyr

Der følger selvfølgelig en fjernbetjening med, så du ikke skal rejse dig, når du skal ændre noget i den.


Panasonic DP-UB424

Hvis du vil købe toppen af poppen, så er den her Blu-ray afspiller, måske noget du skulle tage et ekstra kig på. Det er en af de mest kraftige modeller, der overhovedet er på den her liste, hvor du køber en Blu-ray afspiller i en kvalitet der er enormt høj. En anden særlig funktion, det er at du også kan, anvende den til at, bruge streaming tjenester på hvis du har abonnement til dette.  Du vil have mulighed for at, kunne streame film til dit fjernsyn, i en rigtig høj maksimal opløsning, hvis filmen er lavet til dette. Det er en lidt stor Blu-ray afspiller, som fylder en smule, mens den også har en ret høj vægt. Hvis man skal sammenligne, med nogle af de andre Blu-ray afspillere på den her liste. Prisen er ret høj, men det er bestemt et produkt, du vil syntes er alle pengene værd efter du har købt og testet den.

Maksimal Opløsning

Denne Blu-ray afspiller kan afspille, film i en meget høj opløsning, så du får hver detalje med i filmene. Derfor vil du, hvis filmen er lavet til det, kunne se film i op til en maksimal opløsning på 4k. Faktisk kan Panasonic DP-UB424, afspille film og serie, i en maksimal opløsning i 4k ultraHD.

Størrelse

Det er en af de større maskiner, når der skal ses film, hvor du skal have den her stående. Vægten på denne Blu-ray afspiller, det er en vægt, som er på 1,4 kg. Derudover har den en højde, som er på 4,5 centimeter, dybde på 19,7 centimeter, bredde på 32 centimeter.

Pris

Når den skal købes, så har det her produkt, en smule høj pris. Hvilket godt kan virke, en smule skræmmende før du køber den, fordi det er ret mange penge. Men du vil blive rigtig glad, hvis du køber den her Blu-ray afspiller, fordi den er super god at bruge, mens den også kun koster 1.835 kr.

Ekstraudstyr

Der er selvfølgelig mulighed for at, se online livestreaming med, den her Blu-ray afspiller. Mens der også følger, en fjernbetjening med i handlen.


Sony UBP-X700

Sidste model af disse vildt gode Blu-ray afspillere, det er den her stærke men også, kraftige model fra producenten Sony. En model som den her, vil være et let men også, et naturligt valg hvis man vil købe kvalitet. Hvis du ikke gider, have en stor dvd afspiller, men gerne vil have en lille maskine stående, hvor du kan sætte film over men også, streame film online. Du vil opleve kvaliteten være den højeste mulige, hvis dine film er egnet til dette, hvis du kigger på den maksimale opløsning på den her Blu-ray afspiller. Når det kommer til størrelsen, så er den ikke for stor, eller for lille at have stående. Den vil let kunne passe, ind på en hylde, under dit fjernsyn hvis du har dette. Prisen er også meget god, så du ikke behøver betale for meget, for et produkt bare fordi det har, et meget kendt navn.  

Maksimal Opløsning

Der er ikke noget værre, end at se film i en dårlig kvalitet, når du endelig har lagt dig til rette i sofaen. Det kommer du dog aldrig, til med en Blu-ray afspiller, som den her fra Sony. Du kan nemlig se film, eller serie i en af de, bedste mulige opløsninger. Det er muligt at, se film i en maksimal opløsning, der er på 4k i opløsning.

Størrelse

Det er ikke den største Blu-ray afspiller, hvilket betyder at den er, super let at skjule hvis du ikke vil, have den stående fremme. Det kan være en fordel, hvis du gerne vil have, et meget stilrent hjem. Hvor der ikke står, forskellige maskiner fremme, men de er skjult. Bredden er 32 centimeter, dybde på 21,7 centimeter, højde på 4,5 centimeter og så vejer den 1,4 kg.

Pris

Prisen er ikke alt for høj, så du ikke behøver betale, noget for stort beløb for en helt fantastisk maskine. Du køber ikke kun, en almindelig Blu-ray afspiller men, du køber en maskine som kan holde i utrolig mange år. Sony UBP-X700 er ikke, nogen alt for dyr maskine, da den kun har en pris på 1.544 kr.

Ekstraudstyr

Det er ikke nogen overraskelse at, der følger en fjernbetjening med når du køber den, det gør der nemlig til størstedelen af maskiner i dag.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 5 bedste Blu-ray afspillere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom maksimal opløsning, størrelse, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige Blu-ray afspillere når de skal ud at købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af Blu-ray afspillere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige Blu-ray afspillere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.