Blodtryksmåler Test 2021 – De bedste 6 kåret af eksperterne

Vi vil hos testoverblikket.dk forsøge at komme med vores liste over de 6 bedste blodtryksmålere på markedet, når man skal ud og købe en ny blodtryksmåler. Er det vigtigt at man finder den som passer bedst til netop det behov du har brug for, som også passer til de forventninger man har før man køber den, derfor har vi lavet en top-6-liste med de bedste bedømte blodtryksmålere. Disse 6 er udvalgt efter anmeldelser fra forbrugerne, placering, design, størrelse, pris og ekstraudstyr. Disse test er ikke fysisk foretaget af os, men vurderet fra eksterne testere.


Beurer BM35

Dette er den første blodtryksmåler, som er placeret blandt disse fantastiske, produkter som kan hjælpe dig til enhver tid. Denne model er desuden fuldautomatisk, så det eneste du skal gøre, det er at sætte den på armen og lade, maskinen gøre arbejdet for dig. Du skal selvfølgelig sætte den på armen, så den puster sig op og måler, hvilket blodtryk du har. Det er en brugervenlig blodtryksmåler, som du hurtigt kan lære at, anvende på meget kort tid. Derudover er den ikke særlig stor, så du også kan, have den med på farten. Kvalitet behøver ikke være dyrt, hvilket denne model beviser.

[afp id=”904″]

Placering

Som ved mange andre blodtryksmålere, fx den du anvender ved lægen, så skal den her model også sidde, på din overarm for at måle dit blodtryk. På den måde får, du den præcise måling, når du måler dit blodtryk, samt kan den også måle Arytmi.

Design

Det er muligt for Beurer BM35 at, huske op til 2 forskellige personer, så du kan se de gamle målinger. Designet er meget funktionelt, det eneste du skal gøre, det er at trykke på en enkelt knap på maskinen, når du har sat den på armen.

Størrelse

Produktet måler 135 millimeter i længden, 105 millimeter i bredden og 53 millimeter i højden. Derudover vejer den omkring 326 gram, dette er dog uden batterier, derfor vil den veje lidt mere når du har puttet batterier i maskinen.

Pris

Selvom det er en effektiv, samt brugervenlig blodtryksmåler så, koster den ikke særlig mange penge at købe. Den har nemlig kun, en pris som er på 271 kr. hvilket de fleste kan få råd til.

Ekstraudstyr

Der medfølger en manchet, som passer til personer, som har arme med en maksimal størrelse på 32 centimeter, mens den minimale størrelse den kan passe på er 22 centimeter.


Qardio A100

Det her er den første, samt den eneste blodtryksmåler, som Qardio har på vores liste. Det er desuden også, en af de blodtryksmålere, blandt disse mange blodtryksmålere, som har et af de mest avancerede systemer. Du kan have den med, over alt du bevæger dig, da det hele sidder på din arm. Designet er meget simpelt, så den står meget skarpt i design, mens det også gør at den fylder meget lidt. Størrelsen gør den let at, bringe med rundt og måle dit blodtryk, hvis du er ved at lave en kop kaffe eller lignede. På grund af de gode funktioner, så er prisen også lidt højere, men stadig en særlig attraktiv pris.

[afp id=”905″]

Placering

99% af alle blodtryksmålere, skal sidde på din overarm, for at måle dit blodtryk. Der er Qardio A100, ikke nogen forskel da den også, skal sidde på din overarm. Når den skal måle dit blodtryk, derfor skal du bare placere, maskinen samt manchetten på din overarm, starte den og så måler den resten.

Design

Med et tids løst design, er der ikke noget smart, i udseendet af den her blodtryksmåler. Fordi selve maskinen sidder tæt, sammen med manchetten kan, du sætte den på din arm og gå rundt i dit hjem.

Størrelse

Det er ikke en stor blodtryksmåler, vægten på Qardio A100 er meget lav, den er faktisk kun på 310 gram. Mens den er 64 millimeter bred, 38 millimeter dyb og 140 millimeter høj.

Pris

Prisen er måske lidt højere, men du vil med garanti, aldrig fortryde dit køb af den her maskine. Den er enormt effektiv, mens den også har mange funktioner, som gør det hele meget lettere at holde øje.

Ekstraudstyr

Du kan downloade en app, som gør det lettere at huske, hvad dit blodtryk er. Du kan derudover også, sende den til din læge, hvis din læge spørger efter dit blodtryk, når du ikke har mulighed for at tage til lægen med det samme.


Beurer BM26

Denne blodtryksmåler er rigtig fin at, have hvis i er flere, som ofte skal måle jeres blodtryk. Enten fordi i er sportsudøvere, på meget høj plan, som godt vil kende jeres præcis, blodtryk samt puls meget ofte. Så vil en blodtryksmåler, som den her være ideel, til dagligt brug af flere personer ad gangen. Placeringen er den samme, som ved de tidligere nævnte modeller, så det burde ikke være en overraskelse. Det er en blodtryksmåler, som ligner den du anvender, når du er ved lægen. Det er en af de blodtryksmålere, som er lidt større end de andre, det betyder dog ikke at, du ikke kan have den med forskellige steder hen. Prisen er i den lave ende, så du kan købe en blodtryksmåler, der er utrolig effektiv men også billig.

[afp id=”906″]

Placering

Det er ingen undtagelse at, Beurer BM26 skal sidde på overarmen, det er nemlig meget få modeller. Der ikke skal sidde, på din overarm når, den skal måle blodtrykket ved op til 4 forskellige brugere, som den husker i op til hele 60 målinger.

Design

Med et flot design, hvor den har en stor skærm, kan du let og hurtigt få et overblik. Over de målinger som din nye blodtryksmåler, foretager samt tidligere målinger, flere personer har brugt den til. Beurer BM26 er en rigtig god blodtryksmåler, der er utrolig præcis, når den skal måle din puls samt blodtryk.

Størrelse

Det kan godt virke, som en klods at flytte rundt med, men du vil være meget glad for dit køb. Længden er 155 millimeter, højden er på 70 millimeter, bredden på kun 110 millimeter og så vejer den faktisk kun 395 gram.

Pris

Med en rigtig skarp pris, koster denne helt nye blodtryksmåler, ikke særlig mange penge at købe. Denne model koster omkring 354 kr. hvilket er et lavt beløb, hvis i er flere om at købe den, eller bare en enkelt person som, vil have en kraftig blodtryksmåler.

Ekstraudstyr

Når batterierne er ved at, løbe tør for strøm, har maskinen en indikator til at vise dette. Der medfølger dog også, 4 styk AA batterier med, når du modtager dit nye produkt.


Beurer BM28

Dette er en af de mindre modeller, som ikke har den største hukommelse, til at huske mange målinger. Den kan dog stadig, huske op til 4 forskellige personer ad gangen, men kun op til 30 målinger per person. Det burde ikke komme, som en overraskelse når, du skal placere denne blodtryksmåler på din krop. Designet er meget lignede, som de andre blodtryksmålere, som Beurer har produceret, samt som er på den her liste. Det er ikke nogen stor blodtryksmåler, hvilket gør den let at pakke sammen, i en taske så du kan tage den under armen eller, med i en større taske. Det er ikke et produkt, som har en alt for høj pris, hvilket gør at de fleste kan være med på vognen.

[afp id=”907″]

Placering

Den her blodtryksmåler skal, sidde på din overarm, når du skal måle dit blodtryk. Det er den meste naturlige, placering når der skal måles, blodtryk samt puls på samme tid. Det er muligt for denne blodtryksmåler at, huske 4 personers blodtryk i op til 30 målinger ad gangen.

Design

Der er ikke noget anderledes, ved denne model når, man kigger på de andre blodtryksmålere fra Beurer. Som også er placeret på, den her liste over, 6 forskellige blodtryksmålere. Den er brugervenlig som, gør den meget let at bruge, du skal trykke på en enkelt knap og så virker den.

Størrelse

Den manchet som medfølger, giver dig mulighed for at, måle dit blodtryk endda, selvom du har store overarme. Du kan nemlig anvende, den på armen som har en omkreds på op til 42 centimeter. Beurer BM28 måler desuden, 134 millimeter i længden, 103 centimeter i bredden og 60 millimeter i højden.

Pris

Priserne på disse forskellige blodtryksmålere, variere alt efter, hvor meget udstyr som sidder i dem. Beurer BM28 har en pris, som ligger på 364 kr. som ikke er en høj pris, men gør den til en attraktiv blodtryksmåler.

Ekstraudstyr

Der medfølger ikke noget ekstraudstyr, hvilket i bund og grund, faktisk ikke er nødvendigt.


Beurer BC032

Denne lille men også smarte blodtryksmåler, er meget eftertragtet blandt, mange forbrugere da den er lille men meget funktionel. Det her er den første, samt den eneste blodtryksmåler, der er den mindste men heller ikke, skal sidde på din overarm. Det er en mindre blodtryksmåler, som fylder utrolig lidt, netop på grund af den placering den har. Prisen er heller ikke særlig høj, hvilket mange foretrækker da, den fylder minimalt men stadig har en rigtig skarp pris.

[afp id=”908″]

Placering

Det her er som sagt, den eneste blandt disse 6, forskellige blodtryksmålere som ikke skal, sidde på overarmen. Når den skal måle dit blodtryk, hvilket gør det lettere at, måle dit blodtryk fordi den kun skal, sidde på dit håndled. Du kan desuden også, måle din puls på samme tid, hvis din læge eller andre har, brug for at vide den information.

Design

En meget smart funktion, gør at Beurer BC032 kan måle, dit gennemsnitlige blodtryk i op til 7 dage. Der er desuden også en indikationer, som viser om du er i rød zone, til for højt blodtryk. Den giver dig også besked, om du har uregelmæssig hjerterytme, så du kan søge læge med det samme.

Størrelse

Fordi den sidder på dit håndled, betyder det også at, den fylder utrolig lidt. Længden er på 72 millimeter, bredden er på 69 millimeter og så er højde kun 29,2 millimeter. Det betyder at Beurer BC 32, er den mindste blodtryksmåler, på den her liste.

Pris

Med et prisskilt som ikke er højt, kan du købe denne blodtryksmåler, som skal sidde på håndleddet for kun 399 kr. Prisen er meget gennemsnitlig, men for dette produkt specifikt, er det rigtig billigt. Netop fordi at du kan købe, en blodtryksmåler som skal, sidde på dit håndled til en lav pris.

Ekstraudstyr

Der er ikke ekstraudstyr med, hvilket slet ikke er nødvendigt, da Beurer BC 32 kan det som den er beregnet til at kunne.


Beurer BM 95

Ønsker du at købe, en blodtryksmåler med enormt meget teknik, så er denne model et ekstra kig værd. Det her er ikke bare et produkt, som kun kan måle dit blodtryk, den kan både måle din puls og EKG samt flere andre ting. Med bluetooth sender den, dine målinger direkte til den app, som du kan downloade på din mobil meget hurtigt. Placeringen er det samme, som størstedelen af den her liste, nemlig på din overarm for at måle puls og blodtryk. Designet er rigtig flot, størstedelen af produktet består, af en skærm så dine målinger, er meget lette at aflæse. Udover manchetten og EKG måleren, så har skærmen en kvadratisk størrelse. Prisen er den højeste, på hele vores liste over, disse forskellige blodtryksmålere, dette skal du dog ikke lade dig skræmme af.

[afp id=”909″]

Placering

Når du skal måle dit blodtryk, skal du bare placere, den på din overarm og så klarer maskinen resten. Du kan som noget specielt, lave en måling af dit hjerte, også kaldes en EKG. Dette gør du ved at, holde den medfølgende stav, over dit hjerte som måler dit hjertes elektriske aktivitet.

Design

Selvom en blodtryksmåler er simpel, så kan designet godt være flot, hvilket den er i dette tilfælde. Selve skærmen kommer i en flot hvid farve, mens resten af udstyret, passer rigtig flot sammen med dette. Skærmen er let at aflæse, hvor der både står tid, men også hvad der bliver målt.

Størrelse

Produktet har en højde på 127 millimeter, mens bredden også er 127 millimeter, tykkelsen er på 44 millimeter. Dette er dog kun, skærmen som har disse mål, mens manchetten kan måle, en arm på op til 42 centimeter i omkreds.

Pris

Fordi den kan måle, mange forskellige ting samt, også har mere udstyr med sig. End hvad de andre, blodtryksmålere er udstyret med, så er prisen også den højeste på listen. Beurer BM 95 har en pris, der ligger på 1.410 kr. hvilket godt kan virke som mange penge, men det er i den grad pengene værd.

Ekstraudstyr

Med i købet kommer der en opbevaringstaske med, der er selvfølgelig også batterier med når du køber Beurer BM 95.


Vores liste

Dette er vores vurdering ud af eksterne testere, som vi mener hører til blandt de 6 bedste blodtryksmålere i test, de er vurderet ud fra forskellige kriterier såsom placering, design, størrelse, pris, ekstraudstyr og vurderinger fra kunder. Dette er ikke nogen officiel liste, men taget ud fra vores vurdering og anmeldelser taget online. Listen er lavet for at den almene befolkning kan skabe sig et overblik, over de forskellige bedste blodtryksmålere når de skal ud og købe en ny.

Disclaimer

Vi har ved Testoverblikket ikke lavet nogle former for fysiske test af disse blodtryksmålere, de er udelukkende vurderet ud fra eksterne vurderinger givet af forbrugerne, som har lavet anmeldelser på disse forskellige blodtryksmålere og diverse uafhængige tests foretaget af fx tænk.dk.